Aducha Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Śnił mi się grad meteorytów z nieba,że byłam jakby z kolonią jako opiekunka.Oglądaliśmy jakiś film na wielkim pulpicie wielkiego telewizora.Nagle mówię:zobaczcie jak z nieba lecą kawałki meteorytu,jakby rozpadł się na drobne części.Byliśmy jakby w wielkim wieżowcu z dużymi szklanymi oknami i to zbliżało się do nas.Ja kręciłam włosy na wałki,gdy je rozpuściłam ,podobałam się chłopakom.Nagle jeden spytał:a co z mikrobiologią?a ja do niego,że jest tutaj w głowie i wskazałam na swoją głowę.Wtedy on spytał mnie o jakieś robaki i pasożyty i pokazał mi je,a ja nie mogłam skojarzyć ich nazwy.Potem śniło mi się,że odebrałam jakiś poród,byłam położną.Dałam zastrzyk w pupę temu noworodkowi.To był chłopiec,śliczny z ciemnymi włosami.Wszyscy byli zadowoleni.Potem przyszedł dyrektor i poszłam spytać go o prawa pacjenta,kodeks dla kobiet,czy coś takiego.Potem przyszli rodzice tego dziecka,wzięłam go na ręce,przytuliłam był golutki.Wzięłam kołderkę,przykryłam go,żeby spał.Rodzice dziecka wyszli.Dyrektor usiadł na krześle i mówił o rodzących,nagle długa grzywka zsunęła mu się na twarz i zaczęłam się śmiać.On to zauważył i kazał mi się przesiąść?:hmmm: Cytuj
sikorka11 Napisano 25 Stycznia 2012 Napisano 25 Stycznia 2012 Witaj ten sen może mówić, o tym, że coś nowego dzieje się lub zacznie się dziać w twoim życiu. Odnoszę wrażenie, że chyba jesteś osobą, która lubi czasem pomóc, coś miłego powiedzieć, okazać zrozumienie. Rozmowa z chłopakiem świadczy o tym, że zrozumiesz coś, lub aby zrozumieć musisz wyjść z inicjatywą. Być może chodzi o rozwój duchowy. Meteoryty są tak jakby znakiem, z drugiej strony abyś zaczęła się rozwijać. Pomogę ci: Czy masz jakieś pytania odnośnie życia, lub rozwoju, zjawisk itd.? Lub jest coś co nie daje ci spokoju? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi