nirva2991 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 zajrzeć w przyszłość bez obawy że dotknie się własnego lęku, ujrzeć coś co pod powieką się mruży, mając pewność stąpając po ziemi własnego kroku, zobaczyć w kimś odzwierciedlenie swojego uroku, po przejściu razem najciemniejszej podróży. wyjrzeć ponad granice mroku, zostawiając na zewnątrz swoich własnych stróży. obserwujesz mnie z za szkiełka przy oku, spojrzenie już nie błąka się gdzieś w amoku lecz daje wgląd w przejrzystość duszy . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirva2991 Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 zlepiona we własnym świecie.. odnaleźć w krainie fantazji... coś co nie daje spokoju o poranku, a daje ukojenie świeżego wieczoru . poczuć dotyk realności z wolnym marzeniem , by nie gubić tego co ważne niemal z niczym nie porównywalnym pięknem . Twoje niegdyś żywe źrenice dziś martwe bez sił by spojrzeć w pogłębionego siebie , nawet nie westchniesz nad wspomnieniem biorąc pod rozwagę już tylko złudzenie otoczone jak mgła wokół porośniętego stawu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirva2991 Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 nieruchome zasłony świata pełnego iluzji , przysłaniają to co jest nieulotne, patrzysz tylko w sen złudnej rzeczywistości grającej na zmysłach jak muzyk po próżności , i nie uwierzysz że to co piękne znajduje sie w nicości nie na łamach obłudnej codzienności, nie wypatrzysz z przestrzeni nic namacalnego nie pochwycisz nic obecnego przyszłość natychmiast schodzi do przeszłości.... a Ty gubisz się w nieistniejącej teraźniejszości... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatiJo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Piękne to jest nirvo... Kojarzy mi się z tymi wyższymi wymiarami:) I zjednoczeniem duszy z ciałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pasqualina Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 wow, Nirva jestem pod wrażeniem świetne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirva2991 Posted November 18, 2012 Author Share Posted November 18, 2012 dziękuje wam taka moja grafomania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bergi1986 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 zlepiona we własnym świecie..odnaleźć w krainie fantazji... coś co nie daje spokoju o poranku, a daje ukojenie świeżego wieczoru . poczuć dotyk realności z wolnym marzeniem , by nie gubić tego co ważne niemal z niczym nie porównywalnym pięknem . . Wszystkie piękne, ale to urzekło mnie najbardziej. Cudne. Gratuluje talentu. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts