Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Czesc Zapraszam wszystkich do wątku, wróżę pełnoletnim. Jednak dana osoba ma prawo do wróżby raz w miesiącu. Udzielam tylko trzech wróżb dziennie, zakładając że będę mieć tyle czasu. Wymagam też imion osoby której wróże i daty urodzenia (lub chociaz znak zodiaku). Dane i pytanie prosze udzielać w wątku, nie na PW!!! Nie stawiam kart na zdrowie, chyba że coś mnie najdzie podczas wróżenia, wtedy mogę wspomnieć. Od spraw zdrowotnych kompetentny jest lekarz. Nie wróżę na osoby trzecie. Nie rozkładam na to samo pytanie kart multum razy. Karty mówią mi to, co chcą powiedzieć. Pozdrawiam Edytowane 15 Listopada 2012 przez Caliel
nirva2991 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 to ja proszę pierwsza mogę dwa pytania ? jedno o sprawy uczuciowe do końca roku , jestem sama, czy będzie do tego czasu możliwy jakiś romansik . a drugie , jaka będzie moja satysfakcja pod koniec roku z mojej dodatkowej pracy dane na priv jeśli tylko jedno mogę to proszę na te pierwsze
Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 MOmencik, najpierw musze uporać się z zaległościami ale dzis odpowiem;)
nirva2991 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 ok ok nie ma problemu, cierpliwie czekam
Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Kochana Kasiu! Jeśli chodzi o pytanie nr 2 to wiesz;) A teraz czas na uczucia. Karty większych zmian zapowiadać nie zapowiadają. Jednak bądź prosze ostrożna. Nie ryzykuj, bądź ostrożna w kontaktach z ludźmi których nie znasz, możesz się przejechać nieźle na kimś kogo znasz. Jeżeli masz możliwosc - unikaj sytuacji w których byłabyś narażona na krzywdę. Dotyczy to połączenia faceta+samochodu albo srodka lokomocji. Możesz mieć niezłego dołka, ale myślę ze rozejdzie się po kościach. Akurat okres świąteczno-noworoczny nigdy nie jest zbyt wesoły dla niektórych z nas;) Możliwe też że pod koniec roku czeka Cię jakiś wypad sylwestrowy, kto wie czy też jakis wyjazd na dłużej. Karty mówią o podróży przez wodę/nad wodę, albo podróż we wlasnym świecie intelektu (6 mieczy). W każdym bądź razie, poznasz kogoś - będzie to osoba młodsza od Ciebie, znak z trygonu ziemi. I możlwie że będzie to strzał w 10 czego Ci życzę 1
xxxxxxxxxx235 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Witam, jeśli można to ja również poproszę o wróżbę na uczucia. Rozstałam się nie dawno z chłopakiem. Czy wrócimy jeszcze do siebie?dane na priv. dziękuje i pozdrawiam:)
nirva2991 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Kochana Kasiu! Jeśli chodzi o pytanie nr 2 to wiesz;) A teraz czas na uczucia. Karty większych zmian zapowiadać nie zapowiadają. Jednak bądź prosze ostrożna. Nie ryzykuj, bądź ostrożna w kontaktach z ludźmi których nie znasz, możesz się przejechać nieźle na kimś kogo znasz. Jeżeli masz możliwosc - unikaj sytuacji w których byłabyś narażona na krzywdę. Dotyczy to połączenia faceta+samochodu albo srodka lokomocji. Możesz mieć niezłego dołka, ale myślę ze rozejdzie się po kościach. Akurat okres świąteczno-noworoczny nigdy nie jest zbyt wesoły dla niektórych z nas;) Możliwe też że pod koniec roku czeka Cię jakiś wypad sylwestrowy, kto wie czy też jakis wyjazd na dłużej. Karty mówią o podróży przez wodę/nad wodę, albo podróż we wlasnym świecie intelektu (6 mieczy). W każdym bądź razie, poznasz kogoś - będzie to osoba młodsza od Ciebie, znak z trygonu ziemi. I możlwie że będzie to strzał w 10 czego Ci życzę no właśnie jest taki jeden facet+samochód i jest to u niego bardzo niebezpieczne połączenie dziękuje ślicznie za poświęcony czas
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 No to poproszę i ja ...dane wysyłam na pw...i z góry Bardzo dziękuję... A.
Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Witam, jeśli można to ja również poproszę o wróżbę na uczucia. Rozstałam się nie dawno z chłopakiem. Czy wrócimy jeszcze do siebie?dane na priv. dziękuje i pozdrawiam:) Moja droga! Karty mówią, że między Wami jest wszystko skończone. Nie widać tutaj żadnego powrotu, chociaż oboje pragniecie stabilizacji. Obawiam się, że nadużyłaś trochę dobroci partnera. Mógł poczuć się wykorzystywany. Dodatkowo mógł odbierać Cie jako zimną, wyrachowaną osobę. Jesteś bardzo racjonalna, rzadko ulegasz romantycznym porywom. Stąpasz twardo po ziemi. Karty podpowiadają, że pogodzisz się w końcu z odejsciem (Bo dopiero godząc się z tym, uwalniasz przeszłość). Możliwe, że ma to źródło w braku zatrudnienia czy funduszy albo sprawach domowych. W każdym bądź razie - wszystko dopiero się zaczyna. Powodzenia!
xxxxxxxxxx235 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 dziękuje za wróżbę, aczkolwiek nie do końca mogę się z tym zgodzić. To on nadużył mojego zaufania i to ja postanowiłam zakończyć ten związek. Owszem stąpam twardo po ziemi bo tego nauczyło mnie życie, jednak jestem romantyczką i niejednokrotnie dałam mu odczuć że mi na nim zależy. Miałam po prostu nadzieję że przemyśli swoje postępowanie i będzie chciał spróbować jeszcze raz...
Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 No to poproszę i ja ...dane wysyłam na pw...i z góry Bardzo dziękuję...A. Bardzo konkretne pytanie Super:) a wiec: 1. Spotkanie: tak, powinniscie sie spotkac. Atmosfera bedzie udana, relacje ulegna poprawie. 2. czy sie odezwie: tak, ale przypuszczam że czeka Was jakies oddalenie, może Pan gdzies wyjezdza, albo Ty. Spotkacie sie na gruncie domowo-rodzinnym, może być nerwowo, beda wyjasnienia, moze inteligentny flirt nawet. W kazdym badz razie - odrobina wyjasnien nie zaszkodzi;)
agaMAJ Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Agata 21.09.1978 mogę prosić o wróżbę ogólną na ostatnie dwa miesiące roku?
Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 dziękuje za wróżbę, aczkolwiek nie do końca mogę się z tym zgodzić. To on nadużył mojego zaufania i to ja postanowiłam zakończyć ten związek. Owszem stąpam twardo po ziemi bo tego nauczyło mnie życie, jednak jestem romantyczką i niejednokrotnie dałam mu odczuć że mi na nim zależy. Miałam po prostu nadzieję że przemyśli swoje postępowanie i będzie chciał spróbować jeszcze raz... Zabawne, ze co na faceta wychodzi 6 monet to jest z niego jakis cwaniak w takim razie - zgadzaloby sie, tylko intepretowalem nie w ta strone;) W kazdym badz razie - latwiej mi juz powiedziec - Pan szuka raczej kogos, kto bedzie go traktowal jak pana i wladce, wrecz utrzymanka. Nie jestem pewien czy to jest to na co liczysz od faceta. Mysle, że jeszcze jest czas Ci potrzebny, by sobie wszystko poukladac, dojsc do siebie. I ostatecznie powiedziec Panu adios. Wiem ze to nielatwe i bolesne, ale czasami konieczne. trzymam za Ciebie kciuki
Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Agata 21.09.1978 mogę prosić o wróżbę ogólną na ostatnie dwa miesiące roku? Mozesz zupelnie niespodziewanie poznac pewnego Pana. który okaże się całkiem interesującym facetem, a nawet może kimś więcej. Ewentualne odżycie uczuc w związku. W sprawach zawodowych - ostroznie - duzo intryg i plotek, moga Ci zaszkodzić jeśli nie będziesz ostrożna. Możliwe też zbieranie informacji o jakichs specjalistach, fachowcach lub dokształcanie sie w scisle okreslonym kierunku. W uczuciach zastoj, chwilowy odpoczynek przed zmaganiami. Koneicznosc zlapania tzw oddechu. Ma to wplyw z panem w znaku ognistym (czyli Baran, Lew albo Strzelec), bedacy apodyktycznym, despotycznym nerwusem. Pod koniec roku mozliwy jakis wyjazd, raczej do rodziny lub w strony rodzinne, do domu. Możliwe jakeis utarczki czy kłótnie, ale wszystko będzie ok.
Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 pozostałych chętnych zapraszam jutro
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Bardzo konkretne pytanie Super:) a wiec: 1. Spotkanie: tak, powinniscie sie spotkac. Atmosfera bedzie udana, relacje ulegna poprawie. 2. czy sie odezwie: tak, ale przypuszczam że czeka Was jakies oddalenie, może Pan gdzies wyjezdza, albo Ty. Spotkacie sie na gruncie domowo-rodzinnym, może być nerwowo, beda wyjasnienia, moze inteligentny flirt nawet. W kazdym badz razie - odrobina wyjasnien nie zaszkodzi;) Na ten czas to powiem że...Pan jeździ...co do reszty, Na Pewno Zweryfikuję. Bardzo Bardzo Dziękuję...i Miłego Wieczorku życzę.
agaMAJ Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Mozesz zupelnie niespodziewanie poznac pewnego Pana.który okaże się całkiem interesującym facetem, a nawet może kimś więcej. Ewentualne odżycie uczuc w związku. heh szybciej zatem to ożywienie W sprawach zawodowych - ostroznie - duzo intryg i plotek, moga Ci zaszkodzić jeśli nie będziesz ostrożna.Możliwe też zbieranie informacji o jakichs specjalistach, fachowcach lub dokształcanie sie w scisle okreslonym kierunku. oj muszę podszkolić angielski, bo inaczej będę musiała pójść do normalnej pracy ;( jak się nie dokształce to źródełko wyschnie W uczuciach zastoj, chwilowy odpoczynek przed zmaganiami. Koneicznosc zlapania tzw oddechu.Ma to wplyw z panem w znaku ognistym (czyli Baran, Lew albo Strzelec), bedacy apodyktycznym, despotycznym nerwusem. albo koziorożca to"apodyktyczny" by się zgadzało chyba,że się ożywi z tym powyżej i z tego powodu będę walczyć z ojjcem, Strzelcem ( ten nerwus jak ulał pasuje ). Pod koniec roku mozliwy jakis wyjazd, raczej do rodziny lub w strony rodzinne, do domu.Możliwe jakeis utarczki czy kłótnie, ale wszystko będzie ok. jak do rodziny,to kłótnie są wpisane z krajobraz DZięki śliczne
Gość Zadowolona80 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Witaj Caliel, czy mogłabym poprosić o określenie bliżej czy uda mi się znaleźć osobę do współpracy na najbliższy okres,do konca roku, taką właściwą, która mnie nie oszuka i będzie dobrym pracownikiem. Prosiłam kiedyś wcześniej o samo przesłanie anielskie od naszej Ambereczki na jedną wtedy konkretną osobę, ale to bylo już sporo czasu temu, lecz dzięki niej nie popełniłam błędu:). Do tej pory szukam bez rezultatu po znajomych i nici z tego-dalej mam problem, bo pracuje sama i potrzebuje już kogoś porządnego do tej pomocy. Jak to widać na najbliższy okres czasu, jaka to będzie osobą, bo pamietając moje doświadczenie, to często źle wybieram. dziękuję Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Zadowolona80
Bergi1986 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Dobry wieczór Caliel Ja mam pytanie odnośnie relacji z pewnym panem do końca 2013 roku. Typu czy bedzie utrzymywał ze mna kontakt? Czy umowi się na randkę? Dane przesyłam na priv.
magda26 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Chciałam prosić o wróżbę ogólną do końca tego roku ale większy nacisk na sprawy zawodowe? Magdalena 31.10.1983 Z góry dziękuje;)
Caliel Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) Witaj Caliel, czy mogłabym poprosić o określenie bliżej czy uda mi się znaleźć osobę do współpracy na najbliższy okres,do konca roku, taką właściwą, która mnie nie oszuka i będzie dobrym pracownikiem. Prosiłam kiedyś wcześniej o samo przesłanie anielskie od naszej Ambereczki na jedną wtedy konkretną osobę, ale to bylo już sporo czasu temu, lecz dzięki niej nie popełniłam błędu:). Do tej pory szukam bez rezultatu po znajomych i nici z tego-dalej mam problem, bo pracuje sama i potrzebuje już kogoś porządnego do tej pomocy. Jak to widać na najbliższy okres czasu, jaka to będzie osobą, bo pamietając moje doświadczenie, to często źle wybieram dziękuję Karty nie sa zbyt sprzyjajace, jezeli masz partnera, to sie przyjrzyj sprawom sercowym. Nadchodzi czas podsumowań. Moze Cie czekac jakas nieprzyjemna rozmowa, stresy, cos nagle sie rypnie. Jesli chodzi o osobe która by Cie nie zawiodła - mężczyzna koło 30 i więcej, trygon wodno-powietrzny. Czyli mezczyzna spod znaku Raka, Blizniat, Skorpiona, Wagi, Wodnika,Ryb. Coś mi mówi że po odwyku, lub mający przeszłość alkoholową, jednak zdecydowany na naprawienia życia. Edytowane 1 Grudnia 2012 przez Caliel
Caliel Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 Dobry wieczór Caliel Ja mam pytanie odnośnie relacji z pewnym panem do końca 2013 roku. Typu czy bedzie utrzymywał ze mna kontakt? Czy umowi się na randkę? Dane przesyłam na priv. Moja Droga, raczej odradzam Ci znajomośc z tym panem. Nie jest wcale tak super, jak Ci się może wydawać. Jest zagubiony, szuka sposobu na życie, ale pracować raczej nie lubi, woli sie zdac na czyjąś opiekę. Związek z nim bedzie jak opieka nad dzieckiem, połączona ze służbą Panu i władcy. Nie jestem pewien, czy to jest dobre dla Ciebie, bo karty mówią, ze jeszcze odchorowywujesz poprzednią relację. Pozwól zaleczyć się ranom, daj sobie i jemu czas. Zobaczysz wtedy jak sytuacja się potoczy, ale jak wspomniałem - nie sądzę by coś z tego wynikło.
Caliel Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 Chciałam prosić o wróżbę ogólną do końca tego roku ale większy nacisk na sprawy zawodowe?Magdalena 31.10.1983 Z góry dziękuje;) Kochana Magdo! Na początek - jeżeli zajmujesz się czarną magią, albo masz nieczyste intencje - lepiej sobie odpuść te działania, które planujesz. Mogą się niekorzystnie odbić. Jednak bardziej podchodzę do tego, że ktoś w twojej rodzinie mógł zajmować się magią, a teraz to się mogło odbić. Widać duże rozdarcie wewnętrzne, konflikt między pragnieniami (Diabel w pozycji odwróconej) a racjonalizmem, chlodną logiką (Królowa mieczy prosta). Myślę, że ta zła passa może być przeznaczona przez los, jako lekcja (Koło - odwr). Wiem, że to niezbyt budujące, ale takie mam skojarzenia. Przepraszam. W sprawach miłosnych mogą być jakieś tarcia, jedno z partnerów będzie chciało coś więcej, drugie będzie stawać okoniem. Mogą być opóźnienia w realizacji, jeżeli ktoś ma zaręczyny lub związek nieformalny - można się spodziewać jakiegoś tąpnięcia lub odwołania. Możliwy remont domu lub zmiana (albo wyjazd do innego mieszkania). W sprawach zawodowych możliwa neiwielka poprawa, ale praca z umową o dzieło lub zlecenie. Może to być praca dość drobiazgowa, może ma coś wspólnego z oknami?
Bergi1986 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Moja Droga,raczej odradzam Ci znajomośc z tym panem. Nie jest wcale tak super, jak Ci się może wydawać. Jest zagubiony, szuka sposobu na życie, ale pracować raczej nie lubi, woli sie zdac na czyjąś opiekę. Związek z nim bedzie jak opieka nad dzieckiem, połączona ze służbą Panu i władcy. Nie jestem pewien, czy to jest dobre dla Ciebie, bo karty mówią, ze jeszcze odchorowywujesz poprzednią relację. Pozwól zaleczyć się ranom, daj sobie i jemu czas. Zobaczysz wtedy jak sytuacja się potoczy, ale jak wspomniałem - nie sądzę by coś z tego wynikło. "Jest zagubiony, szuka sposobu na życie" - no z tym sie całkowicie moge zgodzic. Ehhh
Gość Zadowolona80 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Karty nie sa zbyt sprzyjajace, jezeli masz partnera, to sie przyjrzyj sprawom sercowym.Nadchodzi czas podsumowań. Moze Cie czekac jakas nieprzyjemna rozmowa, stresy, cos nagle sie rypnie. Jesli chodzi o osobe która by Cie nie zawiodła - mężczyzna koło 30 i więcej, trygon wodno-powietrzny. Czyli mezczyzna spod znaku Raka, Blizniat, Skorpiona, Wagi, Wodnika,Ryb. Coś mi mówi że po odwyku, lub mający przeszłość alkoholową, jednak zdecydowany na naprawienia życia. Hm... oj ciekawe te karty.... nie powiem:P Właśnie jestem sama, nie mam partnera. Czyli jakiś mężczyna jest jednak w pobliżu, co by się jakoś mną interesował, a ja tego nie zauważam? Ja pytałam konkretnie Caliel o osobę do współpracy w moim obecnym miejscu pracy, chodzi mi głównie o osobę, to niestety z racji specyfiki(sklep odzieżowy) musi być jakaś dziewczyna, jakaś osoba, która by mi pomagała np. na pół etatu, więc chodziło mi o to, czy taką znajdę, która mi będzie w tej pracy pomagać, bo nawet na pójście na urlop mam problem, bo nie ma kto mnie zastąpić Czy więc ktoś w tej pracy mi pomoże przy obsłudze?Moje znajome nie mogą zbyt wiele, bo same mają mało czasu bo się np. uczą?Czy mógłbyś więc spojrzec raz jeszcze?bardzo poproszę
Caliel Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 Witam, zadeklarowałam się do udziału w pewnym projekcie. Jego rozpoczęcie przypada na przyszły weekend. Czy przyniesie mi on coś dobrego? Warto wziąć w nim udział? A może szkoda zawracać sobie nim głowę? Dane na pv. Pozdrawiam Kochana Migotko! Karty mówią, że początki będą udane. Nawiążesz wspaniała współpracę z innymi, wesprą Cię, uda się pchnąć projekt do przodu. Może nawet okaże się duzym sukcesem. jednak rpzychodzi mi tu do głowy, powiedzenie : "Sukces ma wielu rodziców, porażka jest sierotą" Obawiam się, że może się później popsuć atmosfera, zaczną się przepychanki kłótnie. ktoś pokaże prawdziwą twarz, taką mniej fajną. Ceną sukcesu może być też gorsze samopoczucie emocjonalne, wywołane stresem, zawiedzionymi oczekiwaniami wobec zachowania osób. Niemożnością dojścia do prawdy, czy rozszyfrowania szczerości intencji, Możliwe ze nagroda za udział w projekcie może być jakiś wyjazd integracyjny lub nawet przeniesienie na inne stanowisko. Ostatecznie dużo Cię ta sytuacja nauczy. Nie powinnaś załować. 1
Caliel Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 Hm... oj ciekawe te karty.... nie powiem:P Właśnie jestem sama, nie mam partnera. Czyli jakiś mężczyna jest jednak w pobliżu, co by się jakoś mną interesował, a ja tego nie zauważam? Ja pytałam konkretnie Caliel o osobę do współpracy w moim obecnym miejscu pracy, chodzi mi głównie o osobę, to niestety z racji specyfiki(sklep odzieżowy) musi być jakaś dziewczyna, jakaś osoba, która by mi pomagała np. na pół etatu, więc chodziło mi o to, czy taką znajdę, która mi będzie w tej pracy pomagać, bo nawet na pójście na urlop mam problem, bo nie ma kto mnie zastąpić Czy więc ktoś w tej pracy mi pomoże przy obsłudze?Moje znajome nie mogą zbyt wiele, bo same mają mało czasu bo się np. uczą?Czy mógłbyś więc spojrzec raz jeszcze?bardzo poproszę Zadnej kobiety niestety w kartach nie widziałem. Chyba że jest to kobieta w której przeważają męskie cechy. Tzn ma twardy charakter i siłę przebicia, jest taką chłopczycą. niezależna i twarda, faceci jej się boją. Nie wiem czy to cos pomogło, ale neistety nic więcej w kartach nie widzę.
Gość Zadowolona80 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Zadnej kobiety niestety w kartach nie widziałem.Chyba że jest to kobieta w której przeważają męskie cechy. Tzn ma twardy charakter i siłę przebicia, jest taką chłopczycą. niezależna i twarda, faceci jej się boją. Nie wiem czy to cos pomogło, ale neistety nic więcej w kartach nie widzę. Ciekawe, ale pewnie niebawem się okaże samo, wtedy dam znać, co się sprawdziło. A co to za mężczyzna mógłby być, który mnie nie zawiedzie, czy cos w kartach może było widać, bo mnei to najbardziej teraz zaintrygowało? A tak myślę, że skoro jak piszesz kobieta mogłaby mieć taki charakterek "męski" to lepiej z taką może lepiej nie mieć do czynienia, skoro się jej faceci nawet boją;P o matko:lol: Pozdrawiam:)
Mouchka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Witam! Ja chciałabym prosić o wróżbę ogólną do końca roku. Kasia 26.09.1989 Pozdrawiam
magda26 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Kochana Magdo! Na początek - jeżeli zajmujesz się czarną magią, albo masz nieczyste intencje - lepiej sobie odpuść te działania, które planujesz. Mogą się niekorzystnie odbić. Jednak bardziej podchodzę do tego, że ktoś w twojej rodzinie mógł zajmować się magią, a teraz to się mogło odbić. Widać duże rozdarcie wewnętrzne, konflikt między pragnieniami (Diabel w pozycji odwróconej) a racjonalizmem, chlodną logiką (Królowa mieczy prosta). Myślę, że ta zła passa może być przeznaczona przez los, jako lekcja (Koło - odwr). Wiem, że to niezbyt budujące, ale takie mam skojarzenia. Przepraszam. W sprawach miłosnych mogą być jakieś tarcia, jedno z partnerów będzie chciało coś więcej, drugie będzie stawać okoniem. Mogą być opóźnienia w realizacji, jeżeli ktoś ma zaręczyny lub związek nieformalny - można się spodziewać jakiegoś tąpnięcia lub odwołania. Możliwy remont domu lub zmiana (albo wyjazd do innego mieszkania). W sprawach zawodowych możliwa neiwielka poprawa, ale praca z umową o dzieło lub zlecenie. Może to być praca dość drobiazgowa, może ma coś wspólnego z oknami? Czarną magią się nie zajmuję ani nie mam nieczystych intencji nie wiem czemu tak wyszło .A co do rodziny to nie mam pojęcia czy ktoś się zajmował czarną magią .Mam do ciebie prośbę kiedy zacznę tą prace (czy pracowałam kiedyś już w tej pracy ),czy długo tam popracuję i czy byś mogła jeszcze zobaczyć kiedy będę miała normalną stałą pracę na etat (czy będę miała taką pracę czy tylko na umowę zlecenie bo do tej pory tylko taką miałam)Jeszcze raz dziękuję pozdrawiam
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 KOchana Magdo: karty mowia ze to bedzie dalej umowa o dzielo/zlecenie.
masajka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Jeżeli można to ja poproszę o wróżbe dane i pytanie przesle na priv
Sarah888 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Witaj Caliel, poprosze o wrozbe , dane i pytanie na pv, dziekuje
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 Moi drodzy, proszę zapoznawać się z regulaminem. Dane i pytanie proszę zamieszczać w wątku.
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 Mouchka Kasienko! Badz na razie ostrozna, w kontaktach z facetami. Ogolnie nie powinnas narzekac, bedzie zwyczajnie - rutyna dnia codziennego. Jednak mozliwe beda jakies rodzinne afery, trup z szafy wypadnie. może być niemiło, ktoś Ci może sprawić przykrość. Możliwe ze chodzi o starszych członków rodziny, takich upartych, ap[odyktycznych, majacych zawsze racje, moga byc trzw moherami. Obok Ciebie moze sie krecic jakis Casanowa. Moze byc goraco i bardzo namietnie, ale raczej nic dluzszego z tego nie wyniknie.
Sarah888 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Ok, poprosze ogolnie na 3 miesiace, Ewa, 1960.06.05, dziekuje,
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 Sarah888 Karty mówią, że jest jakaś chemia miedzy Toba a kims. Jednak - to bardziej idealizacja i marzenia, niz realne szanse. Nastepna karta jest Królowa kijów - w pozycji odwroconej - wiec mozliwe ze moze to dotyczyc pociagu do kobiety, albo tez ta kobieta moze Ci uniemozliwic spelnienie. W sprawach finansowych powinno byc stabilnie, jest szansa na jakies drobne wygrane, albo niespodziewane prezenty, jednak nie az taki szał jakby się chciało. Możesz się zakochac w kimś podczas wyjazdu, lub ta osoba będzie z pewnej odleglosci - inne miasto lub nawet zagranica. Wyjazd do najblizszych (lub ich przyjazd) moze Cie doprowadzic do szalu, widac pewna agresje, zlosc. jednbak zacisniesz zeby i pogodzisz obowiazki z zyciem rodzinnym. tak poza tym - zwykla szara rzeczywistosc. Możesz mieć też ochote na obcowanie ze sztuką lub oddaniem się tworzeniu. Pozdrawiam 1
aewek Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Witam! Chcialam sie zapytac czy widac kiedy nastapia jakies zmiany w finansach? nie pracuje i mam problemy finansowe i czasem zaczynam watpic czy kiedykolwiek sie cos zmieni. Ktos mi pomoze w znalezieniu pracy czy w koncu szczescie sie do mnie usmiechnie i samej mi sie uda? Ewa 29.11.73 dziekuje i serdecznie pozdrawiam
ivi185 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Kochany Calielu Jesli znajdziesz chwile podpatrz, co twoje karty mowia o moich relacjach z rodzicami...rodzina. podjelam ostatnio wazne decyzje zmieniajace moje zycie, co oczywiscie nie spotkalo sie ze zrozumieniem i dlatego jestem sklocona z mama...z rodzicami. Zobacz prosze- czy i kiedy nasze relacje ulegna poprawie? Kiedy ona pogodzi sie i zaakceptuje moje decyzje? Daria 1.11.79
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 Witam! Chcialam sie zapytac czy widac kiedy nastapia jakies zmiany w finansach? nie pracuje i mam problemy finansowe i czasem zaczynam watpic czy kiedykolwiek sie cos zmieni. Ktos mi pomoze w znalezieniu pracy czy w koncu szczescie sie do mnie usmiechnie i samej mi sie uda? Ewa 29.11.73 dziekuje i serdecznie pozdrawiam Kochana Ewo! Faktycznie, karty mowia ze jest niezbyt dobrze. na pierwszy plan wysuwa sie mozliwosc depresji - nie poddawaj sie! Wiem że jest Ci bardzo cięzko, ale staraj się nie poddawać depresji. Karty mówią, że wpływ na finanse ma dwoje mężczyzn. Jeden (pzypsuzczam że ktoś z rodziny) może mieć kłopoty alkoholowe, drugi ma własna firmę, albo działalność. Obaj panowie sa ponad 30 lat, jeden spod znaku wody (Rak, Ryby, Skorpion), drugi ognia (baran, Lew, strzelec). Szukaj pracy przez internet, przeglądaj ogłoszenia - jest możliwość że znajdziesz cos, co ma wspólnego z domem. Koniecznie uważaj na sprawy związane z samochodem (wlasnie moze miec powiazanie z alkoholem i mezczyzna). Sprawdzaj wszystkie dokumenty, umowy, nawet hipotekę, by nie było z tym problemu. Nie bierz kredytów, jeżeli masz możliwość - nie pożyczaj, nie bierz niczego pod zastaw. Lepiej zacisnąć pasa, ale nie ryzykować. Do konca roku raczej nie widzę poprawy, ale sytuacja ustabilizuje sie po nowym roku. Szanse pojawia sie w grudniu. Mam pewne przeczucia - ze praca bedzie wykonywana w domu, ogrodzie, cos zwiazanego z otoczeniem domu, remonty, upiekszanie, ogrody, sprzatanie... Pozniej pojawi sie mozliwosc podjecia zatrudnienia bardziej dochodowego, ale to po nowym roku, w okresie wiosny, zapewne marzec. To co Ci obiecuja faceci - podziel przez dwa, i nie polegaj zbytnio na obietnicach. Dzialaj sama, badz kreatywna, bierz sprawy we wlasne rece. Mam nadzieje ze moje czarnowidztwo Cie nie dobije, ale zycze wszystkiego dobrego i przelamania zlej passy Pozdrawiam serdecznie. 1
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 Kochany CalieluJesli znajdziesz chwile podpatrz, co twoje karty mowia o moich relacjach z rodzicami...rodzina. podjelam ostatnio wazne decyzje zmieniajace moje zycie, co oczywiscie nie spotkalo sie ze zrozumieniem i dlatego jestem sklocona z mama...z rodzicami. Zobacz prosze- czy i kiedy nasze relacje ulegna poprawie? Kiedy ona pogodzi sie i zaakceptuje moje decyzje? Daria 1.11.79 Kochana Dario! jednak najblizszy czas moze byc bardzo ciezkim, obciazajacy psychicznie. jednak dasz sobie rade. Domyslam sie, ze decyzje dotycza wyjazdu lub emigracji, albo wyjazdu do osoby z ktora wiazesz plany na zwiazanie sie. Badz ostrozna. Mimo ze dzialasz, moze to byc slomiany zapal, nie wiesz o niektorych rzeczach, ktore maja decydujacy wplyw, poniewaz widzisz przez rozowe/albo czarne/ okulary. Zwroc uwage na rownowage w dawaniu i braniu, nie pozwalaj sie wykorzystywac, ale tez nie wykorzystuj zbyt innych. Postaraj sie by bylo harmonijnie i byla rownowaga we wszystkim. Duzy wplyw ma chyba ojciec, który trochę hamuje zaborczosc i impulsywnosc mamy. troche dystansu Ci sie przyda. Podejrzewam ze bedziesz tez pracowac w nowym zawodzie, brac udzial w szkoleniu, czeka Cie nauka i poznawanie zupelnie nowych mozliwosci i zdolnosci. Rozwijaj się. Nie obawiaj sie uczyc, to przyniesie korzysci. Na relacje rodzinne potrzebny Ci czas, dla Twojej mamy decyzjka byla szokiem, moze kulturowym. Domyslam sie ze moglo to miec zwiazek z tym, ze sie z kims wiazesz, ale nieformalnie. Trochę bolesna dla Was obu ta sytuacja, ale nadszedł na to czas. Sytuacja bedzie stopniowo sie poprawiac za 6 tygodni, pod wplywem mezczyzny spod znaku barana, lwa lub strzelca, powyzej 30. Mysle, ze najpóźniej w marcu/kwietniu - nastapi pogodzenie się.
ivi185 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Calielu Bardzo dobrze zinterpretowales moja sytuacje Podjęlam decyzje o rozwodzie, z czym nie moze pogodzic sie wlasnie mama. Tato byc moze ja stopuje Rownowaga miedzy dawaniem a braniem.... czeka mnie podzial majatku i sprawy sadowe dotyczace rozwodu...moze to te rzeczy, ktore beda mialay decydujacy wplyw? Hmm... Ale jak dobrze zauwazyles planuje wyjazd....emigracja do..NIEGO do mojego przyszlego meza ale rodzice jeszcze tego nie wiedza. Oni nie moga pogodzic sie z rozwodem. Chce wyjechac do Irlandii i dlatego ucze sie jezyka Dziekuje:) Pozdrawiam i zycze milego wieczoru
ewelin_aa Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Witam. Zgubiłam się! nie mogę znaleźć tematu w którym zostawiałam pytanie. Chciałabym żebyś sprawdził mi jak potoczy się znajomość z Piotrem 9.04.79 ja 31.07.85
Gość Zadowolona80 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Karty nie sa zbyt sprzyjajace, jezeli masz partnera, to sie przyjrzyj sprawom sercowym.Nadchodzi czas podsumowań. Moze Cie czekac jakas nieprzyjemna rozmowa, stresy, cos nagle sie rypnie. Jesli chodzi o osobe która by Cie nie zawiodła - mężczyzna koło 30 i więcej, trygon wodno-powietrzny. Czyli mezczyzna spod znaku Raka, Blizniat, Skorpiona, Wagi, Wodnika,Ryb. Coś mi mówi że po odwyku, lub mający przeszłość alkoholową, jednak zdecydowany na naprawienia życia. Mogę już potwierdzić, że chyba ten czas podsumowań to już następuje, już nieprzyjemna rozmowa była i stresy, ale chyba to jeszcze nie koniec na tym. Co do reszty to nie wiem ale pewnie trochę poczekamy, niestety na razie nie mam na horyzoncie kogoś, kto by mnie nie zawiódł, ale kto wie;Pmoże się pojawi ktoś na kogo w tej pracy mogłabym liczyć, bardzo mnie ciekawi więc, kto to będzie. Bardzo dziękuję za poświęcony czas Pozdrawiam
mała24/5 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 ja tez jesli można. Czy w przeciagu pół roku pojawi sie w moim zyciu męzczyna z którym stworze zwiazek? I Czy odnowi sie moja relacja z Marcinem 35l. Czy On juz nie chce znajomosci ze mna? Iwona 06.06,1985. Dziękuję
amelia29 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Witaj 1.Chciałabym zapytać jak spędzie sylwestra w tym roku? Kasia 14.01.80 2.czy Wojtek chciałby zebym wyjechała z miasta, w którym mieszkamy oboje mieszkamy ( do którego wróciłam tylko dla niego, Wojtek 23.01.77) Pozdrawiam Edytowane 25 Grudnia 2012 przez amelia29
myszjustyna Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Witam:) Jakiś czas temu stawiałeś mi karty, chciałam zweryfikować kolejną część tego co z nich wyczytałeś, niestety nie mogę znaleźć kopi postów na google, tak żeby się odnieść do konkretnych słów W każdym razie, jak dotąd sprawdzalność tego co już się wydarzyło wynosi prawie 100% Chciałabym Cię poprosić o kolejną wróżbę, ale z tego co widzę, masz teraz sporo na głowie, więc może poczekam na lepsze czasy Pozdrawiam serdecznie
Layla88 Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 Witam, Od prawie roku jestem związana z pewnym mężczyzną (znak zodiaku waga). Nasze relacje są dość trudne, mamy wiele barier do pokonania. Jest we mnie wiele wątpliwości, czasami tracę już wiarę w to, że nasz związek ma jakikolwiek sens. Teraz stoimy przed kolejną próbą. Wyprowadzam się do innego miasta, będzie nas dzielić odległość. Dlatego chciałabym wiedzieć co mówią na ten temat karty, tzn. czy mimo odległości nasz związek przetrwa? Nina 18.08.1988
kicia123 Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 (edytowane) z z niekatualne Edytowane 11 Stycznia 2013 przez kicia123
agaMAJ Napisano 25 Grudnia 2012 Napisano 25 Grudnia 2012 Mozesz zupelnie niespodziewanie poznac pewnego Pana.który okaże się całkiem interesującym facetem, a nawet może kimś więcej. Ewentualne odżycie uczuc w związku. W sprawach zawodowych - ostroznie - duzo intryg i plotek, moga Ci zaszkodzić jeśli nie będziesz ostrożna. Możliwe też zbieranie informacji o jakichs specjalistach, fachowcach lub dokształcanie sie w scisle okreslonym kierunku.tu w zasadzie nie tyle specjalistów, co po prostu innych form szukania zleceń ale było blisko W uczuciach zastoj, chwilowy odpoczynek przed zmaganiami. Koneicznosc zlapania tzw oddechu. Ma to wplyw z panem w znaku ognistym (czyli Baran, Lew albo Strzelec), bedacy apodyktycznym, despotycznym nerwusem. Pod koniec roku mozliwy jakis wyjazd, raczej do rodziny lub w strony rodzinne, do domu. Możliwe jakeis utarczki czy kłótnie, ale wszystko będzie ok. sprawdziło się wszystko oprócz tego wyjazdu...Mogę zatem prosić o ogólną wróżbę na dwa pierwsze miesiące roku?Agata 21.09.1978
Caliel Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 Kochani Pamiętam o Waszych prośbach, ale są świeta wiec ciagle z doskoku przy komputerze... Obiecuję pojutrze odpowiem na wszystkie prośby w wątku, oczywiście zgodnie z regulaminem
maua Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Hej, przepraszam za zawracanie gitary - anuluję moją prośbę. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez maua
Agnieszka31 Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Witam, ja bym miała prośbę o sprawdzenie co stanie się w moim życiu uczuciowym. Czy w najbliższych miesiącach pojawi się ktoś w moim życiu? Czy skazana jestem na bycie samej? Agnieszka 31.05.1984
Caliel Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 Chciałem Was przeprosić najmocniej, ale mam dość spore komplikacje zdrowotne, dlatego nie mogę się podjąć wróżb, bo czuję się fatalnie. Cały tydzien jade na przeciwbolowkach, bo weszło jakies zapalenie okostnej po wyrwaniu zęba i się czuje jak po maglownicy. Jak tylko dojde do siebie jako tako, wezmę się za wróżby.
nirva2991 Napisano 30 Stycznia 2013 Napisano 30 Stycznia 2013 Kochana Kasiu! Jeśli chodzi o pytanie nr 2 to wiesz;) A teraz czas na uczucia. Karty większych zmian zapowiadać nie zapowiadają. Jednak bądź prosze ostrożna. Nie ryzykuj, bądź ostrożna w kontaktach z ludźmi których nie znasz, możesz się przejechać nieźle na kimś kogo znasz. Jeżeli masz możliwosc - unikaj sytuacji w których byłabyś narażona na krzywdę. Dotyczy to połączenia faceta+samochodu albo srodka lokomocji. Możesz mieć niezłego dołka, ale myślę ze rozejdzie się po kościach. Akurat okres świąteczno-noworoczny nigdy nie jest zbyt wesoły dla niektórych z nas;) Możliwe też że pod koniec roku czeka Cię jakiś wypad sylwestrowy, kto wie czy też jakis wyjazd na dłużej. Karty mówią o podróży przez wodę/nad wodę, albo podróż we wlasnym świecie intelektu (6 mieczy). W każdym bądź razie, poznasz kogoś - będzie to osoba młodsza od Ciebie, znak z trygonu ziemi. I możlwie że będzie to strzał w 10 czego Ci życzę no to przeciągnęło się trochę w czasie , ponieważ przejechałam się na kimś kogo znam dopiero dwa tygodnie temu ... ogólnie całe szczęście obeszło się bez wypadków co do wypadu sylwestrowego- niestety tak się rozchorowałam , że myślałam , że spędzę w domu ... w ostatniej chwili poszłam do znajomego( ten który mnie zawiódł ostatnio ) niestety nikogo nie poznałam , ale może to też się przeciągnęło w czasie
Rekomendowane odpowiedzi