Skocz do zawartości

Taka jedna znajomość...i co z niej wyniknie :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :usmiech:

Chodzi o pewną znajomość, która jest w fazie zalążkowej, ale strasznie ciekawi mnie, jak się rozwinie... Z panem poznaliśmy się już wcześniej, ale niedawno nasze drogi znów się zeszły :) Zadałam kartom pytanie, kim dla siebie będziemy...

O to chodzi: 2 Kielichów - ...zaiskrzyło. Chyba oboje czujemy, że z tego mogłoby coś być...

To dochodzi do tego: 9 Kielichów - Może chodzi o to, że stawiamy między nami mur emocjonalny, boimy się zrobić ten jeden krok dalej...

To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - Oj, będzie się w nas gotować, ale nie pozwolimy sobie na okazanie tych uczuć...

To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - Mam wrażenie, że to nawet ja będę hamować tę relację... O ile pan może wychodzić z inicjatywą (Rycerz Kielichów), to ja będę próbowała brać wszystko na chłodno...prezentować postawę zadowolonej z siebie i opóźniać wszystko...

To odchodzi: Paź Buław - Wspólny projekt...

To przychodzi: 3 Mieczy - Coraz lepiej :D Postępowanie wbrew uczuciom...

Tak widzę to ja: Kapłanka - Hmmm...chyba próbuję ukryć te uczucia...stłumić je w sobie...ponieważ jestem w związku... :(

Otoczenie: Pustelnik - mieszkamy dość daleko od siebie...

Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - ...że będę musiała sobie w końcu odpuścić...że ta sytuacja będzie dla mnie zbyt trudna...

Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - Ta znajomość ma szansę się ustabilizować, chociaż chyba to ja będę bardziej dążyć do kontaktu...

A jak Wy to widzicie? Z góry dziękuję za Wasze pomysły. :uscisk:

Pozdrawiam, :heej_na:

Maddie

Napisano

Chodzi o pewną znajomość, która jest w fazie zalążkowej, ale strasznie ciekawi mnie, jak się rozwinie... Z panem poznaliśmy się już wcześniej, ale niedawno nasze drogi znów się zeszły :) Zadałam kartom pytanie, kim dla siebie będziemy...

O to chodzi: 2 Kielichów - ...jak dwa gołąbki........

To dochodzi do tego: 9 Kielichów - szczerzycie do siebie zabki- ale od tego nic sie nie rozwinie........

To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - no wlasnie kazde w swojej skorupce choc sie pali w d..ce .

To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - mozesz go zniechecać słowm i czynem/ zachowaniem, udajac, że jest Ci tak dobrze jak jest..........

To odchodzi: Paź Buław - jakies wspolne dzialania i rozmowy w zwiazjku z tym/kontakty

To przychodzi: 3 Mieczy - moze czas wyciagnac wnioski z pewnych zdarzen.........

Tak widzę to ja: Kapłanka - masz zasady tylko czy zawsze warto je stosowac? wiesz jak cos powinno wygladac ale czy tak wlasnie wyglada jak bys tego chciala?

Otoczenie: Pustelnik - izoluje was od siebie

Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - ..no ze sytuacja moze Cie przerosnąc

Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - znajomosc moze sie ustabilizowac jesli dasz z siebie tyle co pan - jakos tak by to było ...

Maddie

Napisano

O to chodzi: 2 Kielichów - no zaiskrzyło ;) widać , że się doskonale rozumiecie

To dochodzi do tego: 9 Kielichów - tak jakby było wam dobrze w obecnym stanie , jakby nikt nie chciał niczego psuć co już ma

To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - wzajemne pożądanie, flirt , lecz do niczego nie dojdzie , to bardziej snucie fantazji , nawet erotycznych

To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - Ty go do siebie nie dopuścisz , jednak on będzie zastanawiał się jak Ciebie podejść , z której strony by uderzyć

To odchodzi: Paź Buław - o chęć miłej rozmowy , oderwania się od czegoś i zajęcie się czymś ciekawym

To przychodzi: 3 Mieczy - rozczarowanie . wnioskuję po tej królowej mieczy , że On się zawiedzie , bo może liczyć na coś wiecej czego moze nie dostać

Tak widzę to ja: Kapłanka - może jakoś podświadomie widzisz tą relację jako koleżeńską , jesteś gotowa mu pomóc zawsze, ale raczej nie na miłość

Otoczenie: Pustelnik - nikt nic nie wie , nikt nic nie ocenia

Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - nie chcesz z nim zerwać kontaktu , a jednocześnie boisz się konsekwencji tej znajomości

Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - znajomość ma sens , jako znajomość przyjacielska. będziecie się wspaniale uzupełniać . miłości w tym nie widzę

Napisano

O to chodzi: 2 Kielichów - ...jak dwa gołąbki........

To dochodzi do tego: 9 Kielichów - szczerzycie do siebie zabki- ale od tego nic sie nie rozwinie........

To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - no wlasnie kazde w swojej skorupce choc sie pali w d..ce .

To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - mozesz go zniechecać słowm i czynem/ zachowaniem, udajac, że jest Ci tak dobrze jak jest..........

To odchodzi: Paź Buław - jakies wspolne dzialania i rozmowy w zwiazjku z tym/kontakty

To przychodzi: 3 Mieczy - moze czas wyciagnac wnioski z pewnych zdarzen.........

Tak widzę to ja: Kapłanka - masz zasady tylko czy zawsze warto je stosowac? wiesz jak cos powinno wygladac ale czy tak wlasnie wyglada jak bys tego chciala?

Otoczenie: Pustelnik - izoluje was od siebie

Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - ..no ze sytuacja moze Cie przerosnąc

Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - znajomosc moze sie ustabilizowac jesli dasz z siebie tyle co pan - jakos tak by to było ...

Maddie

rogi, jesteś genialna :zeby: Mam zasady i aż czasami żałuję, że je mam... Dzięki :uscisk:

Napisano (edytowane)
O to chodzi: 2 Kielichów - no zaiskrzyło ;) widać , że się doskonale rozumiecie

To dochodzi do tego: 9 Kielichów - tak jakby było wam dobrze w obecnym stanie , jakby nikt nie chciał niczego psuć co już ma

To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - wzajemne pożądanie, flirt , lecz do niczego nie dojdzie , to bardziej snucie fantazji , nawet erotycznych

To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - Ty go do siebie nie dopuścisz , jednak on będzie zastanawiał się jak Ciebie podejść , z której strony by uderzyć

To odchodzi: Paź Buław - o chęć miłej rozmowy , oderwania się od czegoś i zajęcie się czymś ciekawym

To przychodzi: 3 Mieczy - rozczarowanie . wnioskuję po tej królowej mieczy , że On się zawiedzie , bo może liczyć na coś wiecej czego moze nie dostać

Tak widzę to ja: Kapłanka - może jakoś podświadomie widzisz tą relację jako koleżeńską , jesteś gotowa mu pomóc zawsze, ale raczej nie na miłość

Otoczenie: Pustelnik - nikt nic nie wie , nikt nic nie ocenia

Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - nie chcesz z nim zerwać kontaktu , a jednocześnie boisz się konsekwencji tej znajomości

Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - znajomość ma sens , jako znajomość przyjacielska. będziecie się wspaniale uzupełniać . miłości w tym nie widzę

Oj, tak...nie dopuszczam...i to jest silniejsze ode mnie :glupek2: I zgadza się, nikt nie ma pojęcia, co się dzieje - nieźli jesteśmy... :zeby: Też mi się wydaje, że na dzień dzisiejszy to nici z tego... Dzięki nirva :usmiech::buziak:

Edytowane przez maddie88
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja:

Znajomość na razie bez zmian... Wg innego rozkładu dopiero po trzech miesiącach możliwe jest spotkanie z panem, czyli jakoś w tym miesiącu :) Dam znać :)

Pozdrawiam :slonko: