maddie88 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Witam, Chodzi o pewną znajomość, która jest w fazie zalążkowej, ale strasznie ciekawi mnie, jak się rozwinie... Z panem poznaliśmy się już wcześniej, ale niedawno nasze drogi znów się zeszły Zadałam kartom pytanie, kim dla siebie będziemy... O to chodzi: 2 Kielichów - ...zaiskrzyło. Chyba oboje czujemy, że z tego mogłoby coś być... To dochodzi do tego: 9 Kielichów - Może chodzi o to, że stawiamy między nami mur emocjonalny, boimy się zrobić ten jeden krok dalej... To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - Oj, będzie się w nas gotować, ale nie pozwolimy sobie na okazanie tych uczuć... To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - Mam wrażenie, że to nawet ja będę hamować tę relację... O ile pan może wychodzić z inicjatywą (Rycerz Kielichów), to ja będę próbowała brać wszystko na chłodno...prezentować postawę zadowolonej z siebie i opóźniać wszystko... To odchodzi: Paź Buław - Wspólny projekt... To przychodzi: 3 Mieczy - Coraz lepiej Postępowanie wbrew uczuciom... Tak widzę to ja: Kapłanka - Hmmm...chyba próbuję ukryć te uczucia...stłumić je w sobie...ponieważ jestem w związku... Otoczenie: Pustelnik - mieszkamy dość daleko od siebie... Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - ...że będę musiała sobie w końcu odpuścić...że ta sytuacja będzie dla mnie zbyt trudna... Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - Ta znajomość ma szansę się ustabilizować, chociaż chyba to ja będę bardziej dążyć do kontaktu... A jak Wy to widzicie? Z góry dziękuję za Wasze pomysły. Pozdrawiam, :heej_na: Maddie Cytuj
Gość gość5 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Witam, Chodzi o pewną znajomość, która jest w fazie zalążkowej, ale strasznie ciekawi mnie, jak się rozwinie... Z panem poznaliśmy się już wcześniej, ale niedawno nasze drogi znów się zeszły Zadałam kartom pytanie, kim dla siebie będziemy... O to chodzi: 2 Kielichów - ...jak dwa gołąbki........ To dochodzi do tego: 9 Kielichów - szczerzycie do siebie zabki- ale od tego nic sie nie rozwinie........ To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - no wlasnie kazde w swojej skorupce choc sie pali w d..ce . To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - mozesz go zniechecać słowm i czynem/ zachowaniem, udajac, że jest Ci tak dobrze jak jest.......... To odchodzi: Paź Buław - jakies wspolne dzialania i rozmowy w zwiazjku z tym/kontakty To przychodzi: 3 Mieczy - moze czas wyciagnac wnioski z pewnych zdarzen......... Tak widzę to ja: Kapłanka - masz zasady tylko czy zawsze warto je stosowac? wiesz jak cos powinno wygladac ale czy tak wlasnie wyglada jak bys tego chciala? Otoczenie: Pustelnik - izoluje was od siebie Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - ..no ze sytuacja moze Cie przerosnąc Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - znajomosc moze sie ustabilizowac jesli dasz z siebie tyle co pan - jakos tak by to było ... A jak Wy to widzicie? Z góry dziękuję za Wasze pomysły. Pozdrawiam, :heej_na: Maddie Cytuj
nirva2991 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 O to chodzi: 2 Kielichów - no zaiskrzyło widać , że się doskonale rozumiecie To dochodzi do tego: 9 Kielichów - tak jakby było wam dobrze w obecnym stanie , jakby nikt nie chciał niczego psuć co już ma To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - wzajemne pożądanie, flirt , lecz do niczego nie dojdzie , to bardziej snucie fantazji , nawet erotycznych To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - Ty go do siebie nie dopuścisz , jednak on będzie zastanawiał się jak Ciebie podejść , z której strony by uderzyć To odchodzi: Paź Buław - o chęć miłej rozmowy , oderwania się od czegoś i zajęcie się czymś ciekawym To przychodzi: 3 Mieczy - rozczarowanie . wnioskuję po tej królowej mieczy , że On się zawiedzie , bo może liczyć na coś wiecej czego moze nie dostać Tak widzę to ja: Kapłanka - może jakoś podświadomie widzisz tą relację jako koleżeńską , jesteś gotowa mu pomóc zawsze, ale raczej nie na miłość Otoczenie: Pustelnik - nikt nic nie wie , nikt nic nie ocenia Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - nie chcesz z nim zerwać kontaktu , a jednocześnie boisz się konsekwencji tej znajomości Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - znajomość ma sens , jako znajomość przyjacielska. będziecie się wspaniale uzupełniać . miłości w tym nie widzę Cytuj
maddie88 Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Witam, Chodzi o pewną znajomość, która jest w fazie zalążkowej, ale strasznie ciekawi mnie, jak się rozwinie... Z panem poznaliśmy się już wcześniej, ale niedawno nasze drogi znów się zeszły Zadałam kartom pytanie, kim dla siebie będziemy... O to chodzi: 2 Kielichów - ...jak dwa gołąbki........ To dochodzi do tego: 9 Kielichów - szczerzycie do siebie zabki- ale od tego nic sie nie rozwinie........ To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - no wlasnie kazde w swojej skorupce choc sie pali w d..ce . To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - mozesz go zniechecać słowm i czynem/ zachowaniem, udajac, że jest Ci tak dobrze jak jest.......... To odchodzi: Paź Buław - jakies wspolne dzialania i rozmowy w zwiazjku z tym/kontakty To przychodzi: 3 Mieczy - moze czas wyciagnac wnioski z pewnych zdarzen......... Tak widzę to ja: Kapłanka - masz zasady tylko czy zawsze warto je stosowac? wiesz jak cos powinno wygladac ale czy tak wlasnie wyglada jak bys tego chciala? Otoczenie: Pustelnik - izoluje was od siebie Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - ..no ze sytuacja moze Cie przerosnąc Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - znajomosc moze sie ustabilizowac jesli dasz z siebie tyle co pan - jakos tak by to było ... A jak Wy to widzicie? Z góry dziękuję za Wasze pomysły. Pozdrawiam, :heej_na: Maddie rogi, jesteś genialna Mam zasady i aż czasami żałuję, że je mam... Dzięki Cytuj
maddie88 Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) O to chodzi: 2 Kielichów - no zaiskrzyło widać , że się doskonale rozumiecie To dochodzi do tego: 9 Kielichów - tak jakby było wam dobrze w obecnym stanie , jakby nikt nie chciał niczego psuć co już ma To zostanie rozpoznane: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, As Pucharów, Rycerz Pucharów - wzajemne pożądanie, flirt , lecz do niczego nie dojdzie , to bardziej snucie fantazji , nawet erotycznych To będzie wyczuwane: Królowa Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Denarów, 7 Denarów - Ty go do siebie nie dopuścisz , jednak on będzie zastanawiał się jak Ciebie podejść , z której strony by uderzyć To odchodzi: Paź Buław - o chęć miłej rozmowy , oderwania się od czegoś i zajęcie się czymś ciekawym To przychodzi: 3 Mieczy - rozczarowanie . wnioskuję po tej królowej mieczy , że On się zawiedzie , bo może liczyć na coś wiecej czego moze nie dostać Tak widzę to ja: Kapłanka - może jakoś podświadomie widzisz tą relację jako koleżeńską , jesteś gotowa mu pomóc zawsze, ale raczej nie na miłość Otoczenie: Pustelnik - nikt nic nie wie , nikt nic nie ocenia Moje nadzieje/obawy: 10 Mieczy - nie chcesz z nim zerwać kontaktu , a jednocześnie boisz się konsekwencji tej znajomości Do tego to prowadzi: Król Denarów (odpowiedź), tło: Królowa Buław, 6 Denarów - znajomość ma sens , jako znajomość przyjacielska. będziecie się wspaniale uzupełniać . miłości w tym nie widzę Oj, tak...nie dopuszczam...i to jest silniejsze ode mnie I zgadza się, nikt nie ma pojęcia, co się dzieje - nieźli jesteśmy... Też mi się wydaje, że na dzień dzisiejszy to nici z tego... Dzięki nirva Edytowane 13 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Weryfikacja: Znajomość na razie bez zmian... Wg innego rozkładu dopiero po trzech miesiącach możliwe jest spotkanie z panem, czyli jakoś w tym miesiącu Dam znać Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi