SacralNirvana Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuscic - 6 Monet + 2 Mieczy, XV Diabel ---> suma XI Pasja Swoja ofiarnosc, chodzenie ciagle na kompromisy, tam gdzie niekoniecznie mi to mile. Tu Diabel. Byc moze chodzic tu o mojego meza. Czesto pokazuje mi sie tak, jest Koziorozcem. Takze... Moze chodzic o kontakty z nim (dzieci). 2. Co trzymac jak najblizej - Krol Monet + Krolowa Kielichow, 3 Bulawy ---> suma XII Wisielec Tu jakas znajomosc sie klania. Z panem monetowym. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Monety Rodzina. 4. Jak swiat wplywa na mnie - 2 Monety Zmusza do zmian. 5. Co moge i musze dac innym - II Kaplanka Swoja wiedze, doswiadczenie. 6. Co zacznie sie w moim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Mieczy, 5 Bulaw, 4 Bulawy ---> suma X Kolo Fortuny Jakas rozmowa z kims. Wyjasnienie czegos. 7. Lekcja, jaka musze wyniesc z poprzednich 6. punktow - 10 Bulaw, 6 Mieczy, XVI Wieza + 7 Bulaw, I Mag ---> suma XVIII Ksiezyc Nie poddawac sie zmeczeniu. Odcinac sie od wszystkiego, co ogranicza, burzyc to i nie wahac sie walczyc o swoje, nie wahac sie siegac po to, czego sie pragnie. Ksiezyc mowi o tym, zeby sluchac sie glosu swojej intuicji, nawet jezeli nie zawsze wszystko jest jasne. Cytuj
Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1. Co odpuscic: Tak jak pisalas, zbyt duze dawanie z siebie. Kompromisy. Ale tez niezdecydowanie, obawy, leki, upór. Obstawianie przy swoim. 2. Co trzymac najlblizej: jakos skojarzylo mi się z Twoim ojcem. poza tym staraj sie byc soba, uczuciowa, pozwol siebie kchac, i podazaj dalej droga mistrzow. 3. Co jest najwazniejszym nabytkiem: Rodzina owszem. Ale tez poczucie bezpieczenstwa. Samoswiadomosc. Masz tutaj klopot z uziemieniem (monety odcinaja stopy). Nie boj sie stanac na nogach. 4. Jak swiat wplywa na mnie? 2 monet kojarzy mi sie z taka chimerycznoscia, wahaniem nastrojow. Raz euforia, raz dół. Świat wymusza na Tobie wysrodkowanie sie. 5. Co mogę i musze dać innym: Wsparcie. Zrozumienie. Współczucie. Kodeks moralny. 6. Co zacznie sie w zyciu: jakies negocjacje, docieranie się. Z konkubinatem albo eksem? 7. Lekcja: umiejetnosc radzenia sobie z presja, stresem, zagrozeniem. Opanowanie checi ucieczki, umiejetnosc skonfrontowania się (6 mieczy to taka uciekajaca karta, obawy przed konfrontacja) Umiejetnosc wyjscia poza ramy, ryzykowania. A takze umiejetnosc walki o swoje (7 bulaw + Mag). Ksiezyc - to umiejetnosc radzenia sobie ze soba, mysle ze bedziesz musiala sie nauczyc i uswiadomic sobie Twoje wlasne skryte pragnienia obawy i leki, to co podswiadome. 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuscic - 6 Monet + 2 Mieczy, XV Diabel ---> suma XI Pasja trzeba pozbyć się pewnego lęku który możliwe , że jest gdzieś tam w środku i Ciebie znacznie blokuje , nie daje wyjść Twojej pełni kobiecości. 2. Co trzymac jak najblizej - Krol Monet + Krolowa Kielichow, 3 Bulawy ---> suma XII Wisielec hmm, może też chodzi o pewne poczucie stabilizacji życiowej, a jednocześnie trzeba uważać by nie zatracić przy tym tej kobiecej delikatności, nie popaść w bierność 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Monety to co masz , o co Twoje . coś o co zdobyłaś swoją ciężką pracą 4. Jak swiat wplywa na mnie - 2 Monety no zmusza do zmian , ale też nie daje Ci nic co mogło by być pewne 5. Co moge i musze dac innym - II Kaplanka Swoja wiedze, doswiadczenie.- tak , swoją pomoc i ochronę 6. Co zacznie sie w moim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Mieczy, 5 Bulaw, 4 Bulawy ---> suma X Kolo Fortuny no jakaś rozmowa , po której dojdziesz z kimś do pewnych kompromisów , ale może być trudno na początku 7. Lekcja, jaka musze wyniesc z poprzednich 6. punktow - 10 Bulaw, 6 Mieczy, XVI Wieza + 7 Bulaw, I Mag ---> suma XVIII Ksiezyc nie poddawać sie nawet gdy ciężko , musisz kompletnie zburzyć stare i zacząć stawiać nowe . nowe- stabilne . i z tym magiem wydaje mi się , że masz ku temu ogromną szansę , tylko musisz uwierzyć w siebie i wsłuchać się w swój wewnętrzny głos . 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Dzieki Calielu... za piekna interpretacje. 2. Co trzymac najlblizej: jakos skojarzylo mi się z Twoim ojcem. poza tym staraj sie byc soba, uczuciowa, pozwol siebie kchac, i podazaj dalej droga mistrzow. Moj ojciec raczej nie. Mieszka w PL i nie ma wplywu na moje zycie. 3. Co jest najwazniejszym nabytkiem:Rodzina owszem. Ale tez poczucie bezpieczenstwa. Samoswiadomosc. Masz tutaj klopot z uziemieniem (monety odcinaja stopy). Nie boj sie stanac na nogach. To bardzo mozliwe. Ostatnio w zyciu duzo takich sytuacji mam, ktore wyrywaja mi przyslowiowy dywanik spod nog, bardzo trzesac moim poczuciem stabilizacji, bezpieczenstwa. 6. Co zacznie sie w zyciu:jakies negocjacje, docieranie się. Z konkubinatem albo eksem? Oj... ja nie jestem JESZCZE na etapie docierania sie z nim. Ustepuje w wielu sprawach... ale to zeby go miec z glowy. Nie mam sily ani ochoty na jakies glebsze docierania czy negocjacje. 7. Lekcja:umiejetnosc radzenia sobie z presja, stresem, zagrozeniem. Opanowanie checi ucieczki, umiejetnosc skonfrontowania się (6 mieczy to taka uciekajaca karta, obawy przed konfrontacja) Umiejetnosc wyjscia poza ramy, ryzykowania. A takze umiejetnosc walki o swoje (7 bulaw + Mag). Ksiezyc - to umiejetnosc radzenia sobie ze soba, mysle ze bedziesz musiala sie nauczyc i uswiadomic sobie Twoje wlasne skryte pragnienia obawy i leki, to co podswiadome. Bardzo ladnie ujete. Juz mam pare spraw do zalatwienia, ktore odsuwam, bo... Trzeba bedzie wziac byka za roki i tym samym siebie sama... i ruszyc z kopyta. Dziekuje jeszcze raz Calielu za poswiecony czas i wlozona prace. Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 I Tobie takze dziekuje nirvo2991... 2. Co trzymac jak najblizej - Krol Monet + Krolowa Kielichow, 3 Bulawy ---> suma XII Wisielechmm, może też chodzi o pewne poczucie stabilizacji życiowej, a jednocześnie trzeba uważać by nie zatracić przy tym tej kobiecej delikatności, nie popaść w bierność Tu nasunelo mi sie, ze teraz odgrywam role meska i zenska niejako dla moich dzieci. Mozliwe, ze nie jestem facetem... zreszta nawet bardziej niz mozliwe, ale musze zastepowac mlodym ojca... w jakims tam wymiarze. Wiec tu moze wlasnie chodzi o te rownowage pomiedzy Kielichowa a Monetowym. Byc mocno na ziemi, rzeczowa, ale nie tracic delikatnosci i wrazliwosci Kielichowej. Dziekuje nirvo bardzo rowniez Tobie za Twoj poswiecony czas i wlozona prace. Cytuj
Gość gość5 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuscic - 6 Monet + 2 Mieczy, XV Diabel ---> suma XI Pasja ciagle komus pomagasz, nawet gdy na to nie zasługuje- chyba czas z tym skonczyc i pomyslec czy to cos zmienia (twoja pomoc) 2. Co trzymac jak najblizej - Krol Monet + Krolowa Kielichow, 3 Bulawy ---> suma XII Wisielec spotkania/rozmowy z kims kto jest stały w uczuciach.....no nie wiem czy nie zakochany ......... 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Monety to że potrafisz wszystko ogarnac, skupic sie na tym co najwazniejsze 4. Jak swiat wplywa na mnie - 2 Monety Zmusza do roztrzasania niektorych kwestii 5. Co moge i musze dac innym - II Kaplanka Swoja wiedze, doswiadczenie, 6. Co zacznie sie w moim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Mieczy, 5 Bulaw, 4 Bulawy ---> suma X Kolo Fortuny cos sie zmieni, no nie wiem czy jakis zwiazek nie powstanie- a przynajmniej blizsza znajomosc 7. Lekcja, jaka musze wyniesc z poprzednich 6. punktow - 10 Bulaw, 6 Mieczy, XVI Wieza + 7 Bulaw, I Mag ---> suma XVIII Ksiezyc jak za ciezko- to zostawic , zburzyc i isc w nowe choc nieznane... Cytuj
KatiJo Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuscic - 6 Monet + 2 Mieczy, XV Diabel ---> suma XI Pasja Siłowanie się z życiem, chęć kontrolowania wszystkiego... Dawania z siebie zbyt wiele, bo trafia to w pustkę... Niektórzy wcale nie chcą brać... Inni wezmą i pójdą swoją drogą... A Ty zostaniesz z rozdziawioną buzią... 2. Co trzymac jak najblizej - Krol Monet + Krolowa Kielichow, 3 Bulawy ---> suma XII Wisielec Niedziałanie... Nic nie robienie... Wgląd w siebie, w swoje emocje... Zrób coś tylko dla siebie, zastanów się co Cię uszczęśliwi... 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Monety Taka mała stabilizacja... Można ją chyba powoli rozbudowywać, ale na fundamentach, które są... 4. Jak swiat wplywa na mnie - 2 Monety Świat każe Ci balansować, wprowadza lekką nierównowagę... Ale wcale nie musi tak być... Świat daje Ci to, co sobie projektujesz... 5. Co moge i musze dac innym - II Kaplanka Mądrość, wiedzę, spokój, doświadczenie... Ale oni sami po to przyjdą, nie siłuj się, nie uszczęśliwiaj wszystkich. 6. Co zacznie sie w moim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Mieczy, 5 Bulaw, 4 Bulawy ---> suma X Kolo Fortuny Ja tu widzę, że coś się skończy... Coś zostanie odcięte, by pojawiło się coś... Nowe, lepsze... 7. Lekcja, jaka musze wyniesc z poprzednich 6. punktow - 10 Bulaw, 6 Mieczy, XVI Wieza + 7 Bulaw, I Mag ---> suma XVIII Ksiezyc Zacznij mniej analizować, a więcej po prostu żyć Wierzyć w siebie no i znowu - nie siłować się... Jak sama nie zaczniesz to Wieża wyczyści za Ciebie... 1 Cytuj
alathea Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) 1. Co trzeba odpuscic - 6 Monet + 2 Mieczy, XV Diabel ---> suma XI Pasja bycie na kazde zawolanie, nieraz wbrew sobie, pozwalanie sie w ten sposob uzalezniac od kogos, uwiazywac (bo ktos Cie potrzebuje, bo oczekuje tego od Ciebie) - a wygladalo, ze jestes asertywna chyba jednak nie, jakies toksyczne relacje sie klaniaja i to wcale nie musza byc z panem (choc moga) 2. Co trzymac jak najblizej - Krol Monet + Krolowa Kielichow, 3 Bulawy ---> suma XII Wisielec znajomosc z panem, ktory jest/bedzie dla Ciebie wsparciem/opoka dbac o higiene emocjonalna (nie pozwolic na tego Diabla wyzej), uwalniac emocje - ale i takze dopuszczac je do siebie... i patrzec dalej, co bedzie za pare lat - nie tylko za pare miesiecy tu Wisielce jest dla mnie tym kokonem, w ktorym dojrzewasz do czegos, zmieniasz sie 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Monety tzw. "mala stabilizacja" - jest gdzie mieszkac, jest praca, wiesz na czym stoisz - rowniez uczuciowo jest to tez umiejetnosc odgrodzenia sie od zlych wplywow - jak zolwik w skorupke na ten czas to jest dobre 4. Jak swiat wplywa na mnie - 2 Monety zmusza Cie do elastycznosci, bycia "flexible" - za czym chyba nie przepadasz, bo troche Ci to psuje Twoj poukladany swiat (zasady, plany, itd.) 5. Co moge i musze dac innym - II Kaplanka tu mi sie klania samotna mama... ale takze madrosc zyciowa kobiety, ktora mozesz przekazac innym no bardzo szumnie zabrzmialo , ale sadze, ze masz pare przemyslen na temat zycia i zwiazkow 6. Co zacznie sie w moim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Mieczy, 5 Bulaw, 4 Bulawy ---> suma X Kolo Fortuny skonczy sie spokoj jak Ci sie wydawalo, ze duzo sie dzieje - to dopiero bedzie sie dzialo, ale kierunek raczej pozytywny Kolo moze wskazywac na przypadkowosc tego (w sensie, ze sama tego sobie nie zaplanowalas - ale los moze tak...) dodatkowo tu Kolo kojarzy mi sie z wyjazdem/przejazdem 7. Lekcja, jaka musze wyniesc z poprzednich 6. punktow - 10 Bulaw, 6 Mieczy, XVI Wieza + 7 Bulaw, I Mag ---> suma XVIII Ksiezyc gdzies po drodze moze byc potkniecie - cos ci sie zawali, ktos/cos zawiedzie w jakiejs sytuacji - ale stawiam na to, ze otrzymasz pomoc i to od pana (Mag) Mag i Kaplanka, ladna para oczywiscie, moglas sama wyjsc w Magu (=Ty uratujesz sytuacje), tak tez moze byc - bo potrafisz byc jak Wanka-wstanka, nie do zdarcia Ksiezyc - to bedzie cos, o czym nie wiesz, co Cie zaskoczy oby nie chorobsko czyjes a moze zdobedziesz nowa wiedze na swoj temat, dowiesz sie czegos o sobie... Edytowane 16 Listopada 2012 przez alathea literowki 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Listopada 2012 Autor Napisano 16 Listopada 2012 Dziekuje kochane... rogi7, KatiJo i alatheo... za piekne i madre interpretacje. Z czasem bede starala sie weryfikowac. Na koniec bedzie pelna weryfikacja oczywiscie. Moze ktos jeszcze zechce rzucic okiem na rozklad? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Listopada 2012 Maestro Napisano 16 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuscic - 6 Monet + 2 Mieczy, XV Diabel ---> suma XI Pasja odpuść sobie nerwy, kłótnie, pyskówki - tak mi się te karty skojarzyły, 6 monet jako odpwoedź komuś, 2 mieczy i diabeł - chłodna, bardzo nerwowa, szybka, nieprzemyślana rozmowa 2. Co trzymac jak najblizej - Krol Monet + Krolowa Kielichow, 3 Bulawy ---> suma XII Wisielec bądź czuła dla mężczyzny, z którym chyba dzieli Ciebie droga 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Monety to, co do tej pory osiągnełaś 4. Jak swiat wplywa na mnie - 2 Monety Zmusza Cię do podejmowania decyzji 5. Co moge i musze dac innym - II Kaplanka wsparcie, ciepło, intuicję, mądrośc , powinnaś być taką cichą, duchową opiekunką 6. Co zacznie sie w moim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Mieczy, 5 Bulaw, 4 Bulawy ---> suma X Kolo Fortuny jak dla mnie namiętny, choć burzliwy romans 7. Lekcja, jaka musze wyniesc z poprzednich 6. punktow - 10 Bulaw, 6 Mieczy, XVI Wieza + 7 Bulaw, I Mag ---> suma XVIII Ksiezyc daj sobie spokój z braniem odpowiedzialności za wszystko,niech ktoś inny postara się o to samo.. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Listopada 2012 Autor Napisano 16 Listopada 2012 Dziekuje Inez... Piekna interpretacja... Cytuj
Arshi Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 1. to ze latwo ulegasz dajesz sie poniesc pokusie 2. masz poprostu trzymac sie mysli ze sie ulozy 3. to co osiagnelas do tej pory 4. zmusza do oceny realnej wartosci pewnych spraw 5. haha interpretowac rozklady innym a tak na powaznie to poprostu masz pomagac jak ktos ciebie poprosi 6. wyjasnia sie pewne spory lekkie dziwne zachowania ktory stabnely na dordze do radosci 7. ze sama na siebie nakladasz ciezar bo uciekasz przed stawieniem czola problemom ale zycie samo postawi ciebie naprzciw nim 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Chciałam pomóc, podziękować za interpretacje u mnie, więc rozłożyłam karty i... podłamałam się. To za trudny rozkład dla mnie, jako początkującej. Starałam się jak mogłam, niektóre karty czytałam intuicyjnie, trochę kombinowałam... mam nadzieję, że trafię choć w jakiejś drobnej części albo naprowadzę na inny punkt widzenia, którego nie brałaś pod uwagę Biorę oddech i... wklejam swoją interpretację. 1. Co trzeba odpuścić - 6 Monet + 2 Mieczy, XV Diabeł Odpuścić szczodrość, hojność, pomaganie innym i poświęcanie się. Nie zadręczaj się, nie zmuszaj do podejmowania trudnych wyborów, analizując za i przeciw i mam wrażenie, że nie chodzi tutaj o Ciebie, ale o bliskich – może być tak jak piszesz, czyli o dobro dzieci. A Diabeł… coś złego. Hmm nie wiem, może masz jakieś złe nawyki, które są szkodliwe dla Ciebie i bliskich. To musisz czuć już sama o co chodzi. 2. Co trzymać jak najbliżej - Król Monet + Królowa Kielichów, 3 Buławy Masz przy sobie albo poznasz odpowiedzialnego mężczyznę, który patrzy na wszystko racjonalnie. Powinnaś zachować rozwagę w działaniu, nie kierować się impulsem. Być blisko z dziećmi. Przewidywać, planować, zdać się na intuicję. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 4 Monety Praca, umiejętność poradzenia sobie materialnie. Dobre zorganizowanie. Odpowiedzialność i rozwaga. 4. Jak świat wpływa na mnie - 2 Monety Czasami masz wątpliwości i nie wiesz, czy dobrze robisz. Masz zmienne nastroje. Może nie umiesz/nie chcesz rozwiązać jakiegoś problemu i odwlekasz, jak tylko możesz… 5. Co mogę i musze dać innym - II Kapłanka Wiedzę, doświadczenie, miłość i przyjaźń. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nowa faza Księżyca - As Mieczy, 5 Buław, 4 Buławy Pozytywne zmiany w pracy. W uczuciach kłótnie i zmiany, ale do przezwyciężenia i będzie dobrze albo też coś skończysz, na poczet nowego… 7. Lekcja, jaka musze wynieść z poprzednich 6. punktów - 10 Buław, 6 Mieczy, XVI Wieża + 7 Buław, I Mag Nie brać na siebie za dużo obowiązków, nie przemęczać się, ale też być wytrwałą i zmagać się z wyzwaniami. Coś zakończyć na poczet nowego albo odciąć się od czegoś z przeszłości, co Cię męczy. Wykazać się odwagą i determinacją, walczyć o swoje. Wziąć sprawy w swoje ręce, zainicjować coś… Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 Dzieki Arshi... Dzieki Linkinio... Piekne interpretacje... Moze ktos jeszcze pokusi sie o pointerprecenie? Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuscic - 6 Monet + 2 Mieczy, XV Diabel ---> suma XI Pasja odpuścić pomoc i wspieranie tych, którzy nie doceniają Twych wysiłków albo nie dają nic w zamian Tobie... Opuścić trwonienie energii, która idzie w eter...i rozpływa się jak echo...Często wyciągasz pomocną dłoń, gdy ktoś jest w potrzebie, ale czy potem Tobie pomagają? Może to rodzić niepotrzebną bezsilność czy frustracje...warto załączyć w sobie asertywność i pomagać nadal, ale tylko tym, którzy wiesz, że w razie potrzeby odwdzięczą się tym samym. 2. Co trzymac jak najblizej - Krol Monet + Krolowa Kielichow, 3 Bulawy ---> suma XII Wisielec trzymać przy sobie solidnych mądrych przyjaciół na tzw. dobre i złe dni, którzy pomogą Tobie dając poczucie bezpieczeństwa, ukojenie emocjonalne pobudzające Cię do działania i czasem spojrzenia na pewne sprawy z odmiennego punktu widzenia. Bardzo cenne są dla Ciebie takie przyjaźnie bo wiele wnoszą w Twe życie, bardzo je wzbogacają i sprawiają, że wiele zmienia się również w Tobie samej dzięki wielu przemyśleniom. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 Monety stabilizacja jest Twoim nabytkiem, cenisz sobie solidne podstawy, harmonie i stabilizacje materialną. Są to ramy, które dają Ci poczucie bezpieczeństwa, Tobie i dzieciom, a w dzisiejszych czasach spokojna egzystencja jest na wagę złota 4. Jak swiat wplywa na mnie - 2 Monety świat nie wypływa jakoś specjalnie i znacząco, ale są osoby, które kształtują Twoje poglądy i podejście do wielu spraw, co czynią poprzez dzielenie się z TObą własnymi przemyśleniami. Może między innymi my na ezo? 5. Co moge i musze dac innym - II Kaplanka Siebie, swoje oddanie, wsparcie i matczyną troskę, a także cierpliwość oraz mądrość, intuicyjność. 6. Co zacznie sie w moim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Mieczy, 5 Bulaw, 4 Bulawy ---> suma X Kolo Fortuny zapragniesz ruszyć kołem swego losu..sądzę, że pojawią się u Ciebie jakieś postanowienie, które zapragniesz wprowadzić w czyn. Może więc pojawić się trudność, którą możesz zwalczyć i uzyskać ponownie spokój albo postanowisz świadomie coś uzyskać, co będzie wiązało się z zawalczeniem dla uzyskania własnej stabilizacji i spokoju. Może ewentualnie podroż też? 7. Lekcja, jaka musze wyniesc z poprzednich 6. punktow - 10 Bulaw, 6 Mieczy, XVI Wieza + 7 Bulaw, I Mag ---> suma XVIII Ksiezyc udźwignąć trudności i obowiązki, może zbyt wiele właśnie dajesz z siebie...co czasem ciąży na duszy. Warto przełamać schematy myślowe, podejście do pewnych spraw bo zapoczątkuje to większe skupienie się na sobie i będzie Ci z tym lepiej ) Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Napisano 1 Grudnia 2012 Weryfikuje: 1. Co trzeba odpuscic - 6 Monet + 2 Mieczy, XV Diabel ---> suma XI PasjaSwoja ofiarnosc, chodzenie ciagle na kompromisy, tam gdzie niekoniecznie mi to mile. Tu Diabel. Byc moze chodzic tu o mojego meza. Czesto pokazuje mi sie tak, jest Koziorozcem. Takze... Moze chodzic o kontakty z nim (dzieci). I rzeczywiscie maz postawil mnie przed kolejna sciana, kolejne wspieranie, ktore niestety odbiloby sie bardzo niekorzystnie na mnie i dzieciach. Przy okazji opozniloby znowu rozwod. Nie bede pisac, co i jak wymyslil, ale z mojej strony poszlo kategoryczne NIE. Tym razem miarka sie przebrala. Dosyc wyrozumialosci i wspierania! 2. Co trzymac jak najblizej - Krol Monet + Krolowa Kielichow, 3 Bulawy ---> suma XII WisielecTu jakas znajomosc sie klania. Z panem monetowym. Rzeczywiscie, znajomosc z panem Monetowym, netowa, ale bardzo mila. Rwana itd. ale cenna. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 4 MonetyRodzina. Tak, rodzina i to, co juz mam. Zajmowalam sie w duzej mierze dziecmi i ich problemami. Szkola, przedszkole, dom... 4. Jak swiat wplywa na mnie - 2 MonetyZmusza do zmian. Tak, tu w kwestiach zawodowych. Musialam sie zaczac zastanawiac i stanelam przed koniecznoscia dokonania w tej kwestii wyboru. 5. Co moge i musze dac innym - II KaplankaSwoja wiedze, doswiadczenie. Tak, mozliwe, ze wlasnie w kwestii znajomosci Tarota. Dosc duzo sie tu na tym polu angazowalam. Netowo i pozanetowo. 6. Co zacznie sie w moim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - As Mieczy, 5 Bulaw, 4 Bulawy ---> suma X Kolo Fortuny Jakas rozmowa z kims. Wyjasnienie czegos. Tak, z mezem pewne sprawy zostaly postawione bardzo, bardzo jasno. Dotad tak i ani kroku dalej. Z mojej strony bardzo, bardzo klarownie, zeby nie bylo zadnych niejasnosci i rojenia sobie nie wiadomo czego. 7. Lekcja, jaka musze wyniesc z poprzednich 6. punktow - 10 Bulaw, 6 Mieczy, XVI Wieza + 7 Bulaw, I Mag ---> suma XVIII KsiezycNie poddawac sie zmeczeniu. Odcinac sie od wszystkiego, co ogranicza, burzyc to i nie wahac sie walczyc o swoje, nie wahac sie siegac po to, czego sie pragnie. Ksiezyc mowi o tym, zeby sluchac sie glosu swojej intuicji, nawet jezeli nie zawsze wszystko jest jasne. Tak, rzeczywiscie momentami bylo ciezko. Duzo obowiazkow, duzo pracy. W pewnym momencie padlam na tylek i zaczelam od drugiej strony, to, co rzeczywiscie konieczne. Odrzucilam wszystko, co zbedne i niepotrzebne. Skupilam sie tylko na tym, co wazne dla mnie i moich bliskich (tu: dzieci). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi