Maestro Inez2503 Napisano 13 Listopada 2012 Maestro Napisano 13 Listopada 2012 Zachowal się nie do konca dobrze...Jego emocje po wczorajszym zachowaniu Świat Diabeł Śmierc 9 mieczy 10 buław z początku luzik, energia, pewnie myslał o seksie, pobudzony był, ale widać, że dopadły go potężne wyrzuty sumienia... Cytuj
maddie88 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Moim zdaniem w tym Diable wyszło to, że pan się zadręcza tymi myślami, nie dają mu spokoju...zwł. że później jest 9 Mieczy... Jest mu ciężko z tym, jak się zachował... Cytuj
nirva2991 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 za bardzo go poniosło . po czym uświadomił to sobie , że zrobił błąd i czuje się z tym teraz źle , może ma jakieś wyrzuty moralne Cytuj
Gość gość5 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 o Inez kurcze trzeba odbudowac to forum :/ Świat Diabeł Śmierc 9 mieczy 10 buław- chyba najpierw sie poczul władcą- panem sytuacji, ale chyba dalas mu do zrozumienia, że nie tegy droga no i noc zarwana bo nie wie co dalej i ciezko mu z tym.......chyba czuje sie jakby stracil szanse na cos wiecej ........ Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 zdaje sobie sprawe, że zawalił na całej linii, przygnieciony na maksa... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 O rany, ale natłok emocji... Moim zdaniem Świat pokazuje, że ma świadomość, że jest we właściwym związku. Diabeł - wyrzuca sobie niepohamowanie się i wszystkie złe słowa, które powiedział i czyny. Wie, że zrobił źle i że może to spowodować albo spowodowało już zmiany w waszej relacji (Śmierć). 9 mieczy widzę jako nieprzespaną noc, pełną lęków o to, co będzie dalej, o Ciebie. A 10buław pokazuje, że teraz dźwiga odpowiedzialność za to, co się stało i będzie się starał jakoś to naprawić. Czuje się przytłoczony tym totalnie. Jest pełen skruchy, żałuje i cierpi. Wszystkiedo dobrego, Inez ;* Cytuj
Gość Daffne Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Jego emocje po wczorajszym zachowaniu Zachowal się nie do konca dobrze... Świat Diabeł Śmierc 9 mieczy 10 buław jeszcze w nim buzują złe emocje i nerwy, które mogą u niego powodować skrajne reakcje od złości po dołek psychiczny... może Pan ma problemy emocjonalne jakie? Ciężko mu coś widać. Cytuj
Gość arachnea01 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Świat Diabeł Śmierc 9 mieczy 10 buław Ma Kaca emocjonalnego i związany z tym stres, bo uświadomił sobie że źle postąpił. Myślę że obawia się Twojej reakcji. Chyba za bardzo był pewny siebie - Diabeł i myślał że może sobie na coś pozwolić, zagrać po swojemu i nie liczył się z Twoimi uczuciami a teraz gryzie go to co zrobił. Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Dowiedziałaś się lub kasz przypuszczenie jakie miał faktycznie emocje? Ciekawa może być weryfka emocji Cytuj
Gość sheina Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 odniosłam wrażenie jakby w tym świecie na daną chwilę chciał Cię zawłaszczyć. Instnkty wzieły góre,ale teraz pluje sobie w twarz., - chociaz to dobrze o nim swiadczy Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Ja mysle, ze na poczatku on byl w zgodzie sam ze soba i w sumie nic sobie z tego nie robil, ze sie tak zachowal. Wrecz przeciwnie, Swiat + Diabel, pokazuja, ze czul sie jak najbardziej w porzadku. Dopiero Smierc przyniosla zmiane a wraz z nia wyrzuty sumienia, balast mysli, ze jednak cos poszlo nie tak. Podsum (HB) to XIV Umiarkownie i V Papiez. Ogolnie teraz musialby w sobie znalesc rownowage, wyrownac te wszystkie emocje, zeby moc zrobic dalej cos sensownego. U niego byly takie skrajne wahania. Od zadowolenia po samozadreczanie sie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 30 Listopada 2012 Dowiedziałaś się lub kasz przypuszczenie jakie miał faktycznie emocje? Ciekawa może być weryfka emocji Dowiem się, jak z nim pogadam, bo mam to w planach. Na razie po ostatnim wtorkowym kontakcie mamy Wisielca:))) Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Emocje wzięły górę- w diable widać moim zdaniem, jego zachowanie jedynie, czyli granie niefair, nieuczciwość, krzywdzenie innych. Ale zaraz przyszła śmierć i facet zszedł na ziemie z moralnym kacem, wyrzutami sumienia i myślę, że teraz ubolewa nad swoim zachowaniem. I dobrze mu tak Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 30 Listopada 2012 Emocje wzięły górę- w diable widać moim zdaniem, jego zachowanie jedynie, czyli granie niefair, nieuczciwość, krzywdzenie innych. Ale zaraz przyszła śmierć i facet zszedł na ziemie z moralnym kacem, wyrzutami sumienia i myślę, że teraz ubolewa nad swoim zachowaniem. I dobrze mu tak Też się ucieszyłam, jak te karty zobaczyłam:) Mam nadzieję, że to go trochę zmieni... Cytuj
Vivere Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 Świat Diabeł Śmierc 9 mieczy 10 buław Wie, że zachował się w sposób nie do przyjęcia. Diabeł i Śmierć - deprawujący, gorszący, zgubny, destruktywny? Ma teraz poczucie winy - 9 mieczy? Ciąży Mu to na sumieniu - 10 buław? Pewnie czuje się zagubiony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi