Skocz do zawartości

Jego emocje

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Zachowal się nie do konca dobrze...Jego emocje po wczorajszym zachowaniu

Świat Diabeł Śmierc 9 mieczy 10 buław

z początku luzik, energia, pewnie myslał o seksie, pobudzony był, ale widać, że dopadły go potężne wyrzuty sumienia...;)

Napisano

Moim zdaniem w tym Diable wyszło to, że pan się zadręcza tymi myślami, nie dają mu spokoju...zwł. że później jest 9 Mieczy... Jest mu ciężko z tym, jak się zachował...

Napisano

za bardzo go poniosło . po czym uświadomił to sobie , że zrobił błąd i czuje się z tym teraz źle , może ma jakieś wyrzuty moralne

Napisano

o Inez :) kurcze trzeba odbudowac to forum :/

Świat Diabeł Śmierc 9 mieczy 10 buław- chyba najpierw sie poczul władcą- panem sytuacji, ale chyba dalas mu do zrozumienia, że nie tegy droga no i noc zarwana bo nie wie co dalej i ciezko mu z tym.......chyba czuje sie jakby stracil szanse na cos wiecej ........

Gość Pasqualina
Napisano

zdaje sobie sprawe, że zawalił na całej linii, przygnieciony na maksa...

Gość Linkinia
Napisano

O rany, ale natłok emocji...

Moim zdaniem Świat pokazuje, że ma świadomość, że jest we właściwym związku. Diabeł - wyrzuca sobie niepohamowanie się i wszystkie złe słowa, które powiedział i czyny. Wie, że zrobił źle i że może to spowodować albo spowodowało już zmiany w waszej relacji (Śmierć). 9 mieczy widzę jako nieprzespaną noc, pełną lęków o to, co będzie dalej, o Ciebie. A 10buław pokazuje, że teraz dźwiga odpowiedzialność za to, co się stało i będzie się starał jakoś to naprawić. Czuje się przytłoczony tym totalnie. Jest pełen skruchy, żałuje i cierpi.

Wszystkiedo dobrego, Inez ;*

Napisano

Jego emocje po wczorajszym zachowaniu

Zachowal się nie do konca dobrze...

jeszcze w nim buzują złe emocje i nerwy, które mogą u niego powodować skrajne reakcje od złości po dołek psychiczny... może Pan ma problemy emocjonalne jakie? Ciężko mu coś widać.

Gość arachnea01
Napisano

Ma Kaca emocjonalnego i związany z tym stres, bo uświadomił sobie że źle postąpił. Myślę że obawia się Twojej reakcji.

Chyba za bardzo był pewny siebie - Diabeł i myślał że może sobie na coś pozwolić, zagrać po swojemu i nie liczył się z Twoimi uczuciami a teraz gryzie go to co zrobił.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dowiedziałaś się lub kasz przypuszczenie jakie miał faktycznie emocje?

Ciekawa może być weryfka emocji :D

Napisano

odniosłam wrażenie jakby w tym świecie na daną chwilę chciał Cię zawłaszczyć. Instnkty wzieły góre,ale teraz pluje sobie w twarz., - chociaz to dobrze o nim swiadczy :P

Napisano

Ja mysle, ze na poczatku on byl w zgodzie sam ze soba i w sumie nic sobie z tego nie robil, ze sie tak zachowal. Wrecz przeciwnie, Swiat + Diabel, pokazuja, ze czul sie jak najbardziej w porzadku. Dopiero Smierc przyniosla zmiane a wraz z nia wyrzuty sumienia, balast mysli, ze jednak cos poszlo nie tak.

Podsum (HB) to XIV Umiarkownie i V Papiez. Ogolnie teraz musialby w sobie znalesc rownowage, wyrownac te wszystkie emocje, zeby moc zrobic dalej cos sensownego. U niego byly takie skrajne wahania. Od zadowolenia po samozadreczanie sie.

• Maestro
Napisano
Dowiedziałaś się lub kasz przypuszczenie jakie miał faktycznie emocje?

Ciekawa może być weryfka emocji :D

Dowiem się, jak z nim pogadam, bo mam to w planach. Na razie po ostatnim wtorkowym kontakcie mamy Wisielca:)))

Gość PannaDorotka
Napisano

Emocje wzięły górę- w diable widać moim zdaniem, jego zachowanie jedynie, czyli granie niefair, nieuczciwość, krzywdzenie innych. Ale zaraz przyszła śmierć i facet zszedł na ziemie z moralnym kacem, wyrzutami sumienia i myślę, że teraz ubolewa nad swoim zachowaniem. I dobrze mu tak :D

• Maestro
Napisano
Emocje wzięły górę- w diable widać moim zdaniem, jego zachowanie jedynie, czyli granie niefair, nieuczciwość, krzywdzenie innych. Ale zaraz przyszła śmierć i facet zszedł na ziemie z moralnym kacem, wyrzutami sumienia i myślę, że teraz ubolewa nad swoim zachowaniem. I dobrze mu tak :D

Też się ucieszyłam, jak te karty zobaczyłam:) Mam nadzieję, że to go trochę zmieni...

Napisano

Wie, że zachował się w sposób nie do przyjęcia. Diabeł i Śmierć - deprawujący, gorszący, zgubny, destruktywny? Ma teraz poczucie winy - 9 mieczy? Ciąży Mu to na sumieniu - 10 buław? Pewnie czuje się zagubiony.