Ciastko08 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 (edited) Z potasowanej talii kart wyciągamy 8 kart i układamy je według poniższego schematu ...1........4 ...2...7...5 ...3...8...6 1. Ogólny zarys postaci 2. Jego/Jej zalety 3. Jego/Jej wady 4. To co nas do niej przyciąga 5. Czego od nas oczekuje 6. Czego my oczekujemy 7. Jak potoczy się znajomość w ciągu najbliższych 3 miesięcy 8. Rada Źródlo : Własne Edited February 12, 2013 by Ciastko08 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mozaika Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Mam pytanie W Ciastkowych tajemnicach kart klasycznych stwierdziłaś, że: "Na pracę - Rozkład sprawdzający.", a to mi wygląda na przyszłego partnera. Czy mogłabym prosić Cię o doprecyzowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarownica Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Ja z kolei mam naiwne pytanie laika, czy w takich rozkładach czytamy też to w jakiej karty są pozycji wobec siebie,? Czy dane rzędy/kolumny mówią w tym wypadku coś dodatkowego konkretnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 Mam pytanie W Ciastkowych tajemnicach kart klasycznych stwierdziłaś, że: "Na pracę - Rozkład sprawdzający.", a to mi wygląda na przyszłego partnera. Czy mogłabym prosić Cię o doprecyzowanie? Jasne Był rozkład 'Sprawdzający - praca', ale niestety uległ zniszczeniu, czego nie zauważyłam. Już naprawiam ten błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko08 Posted December 16, 2012 Author Share Posted December 16, 2012 Ja z kolei mam naiwne pytanie laika, czy w takich rozkładach czytamy też to w jakiej karty są pozycji wobec siebie,? Czy dane rzędy/kolumny mówią w tym wypadku coś dodatkowego konkretnie? I jedno i drugie Dane kolumny to 'ogólny zarys', taki podstawowy, a karty wobec siebie to takie drugie dno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolka365 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Uwielbiam ten rozkład Zawsze się sprawdza Ja dodatkowo odczytuję karty jeszcze na krzyż Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts