Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Z potasowanej talii kart wyciągamy 8 kart i układamy je według poniższego schematu ...1........4 ...2...7...5 ...3...8...6 1. Ogólny zarys postaci 2. Jego/Jej zalety 3. Jego/Jej wady 4. To co nas do niej przyciąga 5. Czego od nas oczekuje 6. Czego my oczekujemy 7. Jak potoczy się znajomość w ciągu najbliższych 3 miesięcy 8. Rada Źródlo : Własne Edytowane 12 Lutego 2013 przez Ciastko08 Cytuj
mozaika Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Mam pytanie W Ciastkowych tajemnicach kart klasycznych stwierdziłaś, że: "Na pracę - Rozkład sprawdzający.", a to mi wygląda na przyszłego partnera. Czy mogłabym prosić Cię o doprecyzowanie? Cytuj
Czarownica Napisano 15 Grudnia 2012 Napisano 15 Grudnia 2012 Ja z kolei mam naiwne pytanie laika, czy w takich rozkładach czytamy też to w jakiej karty są pozycji wobec siebie,? Czy dane rzędy/kolumny mówią w tym wypadku coś dodatkowego konkretnie? Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Napisano 16 Grudnia 2012 Mam pytanie W Ciastkowych tajemnicach kart klasycznych stwierdziłaś, że: "Na pracę - Rozkład sprawdzający.", a to mi wygląda na przyszłego partnera. Czy mogłabym prosić Cię o doprecyzowanie? Jasne Był rozkład 'Sprawdzający - praca', ale niestety uległ zniszczeniu, czego nie zauważyłam. Już naprawiam ten błąd Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Napisano 16 Grudnia 2012 Ja z kolei mam naiwne pytanie laika, czy w takich rozkładach czytamy też to w jakiej karty są pozycji wobec siebie,? Czy dane rzędy/kolumny mówią w tym wypadku coś dodatkowego konkretnie? I jedno i drugie Dane kolumny to 'ogólny zarys', taki podstawowy, a karty wobec siebie to takie drugie dno. Cytuj
karolka365 Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 Uwielbiam ten rozkład Zawsze się sprawdza Ja dodatkowo odczytuję karty jeszcze na krzyż Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi