Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1 - Postawa pracownika (czyli moja postawa) - Głupiec No podchodzę do pracy raczej na luzie, stawiam raczej na to, żebym dobrze się w pracy bawiła 2 - Postawa szefa - Sąd - No on jest szefem, on wypłaca pensje, on ustala grafik, wszystko ON 3 - Co szef ceni we mnie? - 6 mieczy Hm nie mam pojęcia, jakiś taki obiektywizm i umiejętność radzenia sobie w sytuacjach kryzysowych? 4 - Co się szefowi nie podoba? 10 buław To, że wiem więcej na temat jego pracy niż on sam? 5 - Co szef zamierza? Kapłan - Zrobić coś po cichu, za moimi plecami, ale nie bardzo wiem co. 6 - Rada - 8 kieli Nie wczuwać się tak, albo zmienić pracę Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1 - Postawa pracownika (czyli moja postawa) - Głupiec na luzie, z entuzjazmem, spontanicznością, ale też troszke chaotycznie, bez namysłu, odważnie (choć nie zawsze za tą odwagą idą kwalifikacje), możesz podejmować się zadań, które potem okazują się być za trudne. 2 - Postawa szefa - Sąd - ocenia, analizuje, ciągle zbiera informacje nt twoich poczynań, rozlicza twoją pracę 3 - Co szef ceni we mnie? - 6 mieczy wiedzę teoretyczną i bystry umysł ale też umiejętność angażowania się w różne nowe projekty? 4 - Co się szefowi nie podoba? 10 buław w tobie co się nie podoba czy ogólnie? bo w tobie to chyba to, że czasem sprawiasz wrażenie zawalonej pracą, jakby obowiązki miały cię przerastać 5 - Co szef zamierza? Kapłan - szkolenia jakieś może? rozwój zwodowy? 6 - Rada - 8 kieli wicej dystansu, mniej napinki, czasem sobie odpuścić, wyluzować, nie angażować się tak emocjonalnie i energetycznie. Ew pomyśleć nad zmianą pracy. Cytuj
Caliel Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1. Uczysz sie. Malo jeszcze wiesz, lawirujesz wsrod pracownikow. Musisz nauczyc sie omijac mielizny i przepascie w relacjach miedzyludzkich. Uwazac na intrygi. No i szkolic sie. 2. Mysle ze jest to dosc zasadniczy szef, wszystko jak w zegarku i wg miarki. Ale mozna na niego liczyc, a moze i jest jak ojciec dla swoich pracownikow. 3. Moze docenia Twoja erudycje. Kreatywnosc. Umiejetnosc zazegnywania konfliktow. Ale wez pod uwage, ze ciagle uniki po pewnym czasie moga irytowac. 4. Nie podoba mu sie to, ze jest tyle pracy i takie obciazenie obowiazkami. 5. Wprowadzic dyktature jakas, albo szkolenia. Chce wiedziec wszystko o wszystkich, taka inwigilacja. 6. na pozegnanie przyjdzie czas... Cytuj
nirva2991 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1 - Postawa pracownika (czyli moja postawa) - głupiec jesteś otwarta na nowe znajmości , nowe doświadczenia 2 - Postawa szefa - Sąd - No on jest szefem, on wypłaca pensje, on ustala grafik, wszystko ON- dokładnie on rządzi , przywraca do prządku 3 - Co szef ceni we mnie? - 6 mieczy - widzi , że potrafisz się bardzo dobrze skupić na swojej pracy, nie obchodzą Cię pierdoły lecz konkrety 4 - Co się szefowi nie podoba? 10 buław - hmm , może myśli, że chcesz jakiś awans za wszelką cene 5 - Co szef zamierza? Kapłan - obserwać Cię , nie negocjować z Tobą , to On ustala zasady 6 - Rada - 8 kieli nie brać wszystkiego do siebie Cytuj
Lulu86 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 1. Jestes na razie otwarta na nowe 2.Sąd to sąd, ocenia ale sprawiedliwei 3.to ż epotrafisz się bronic i nie dasz sobie w kasze napluć 4.dużo roboty, za dużo obowiązków, moze mysli ze za dużo bierzesz na swoje barki 5.kapłan to nauka, chce cię czegoś nauczyc 6. nie martw się bedzie dobrze. Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Haha no jest stanowczy, a raczej chciałby być. Jest strasznie chaotycznym człowiekiem. Zawsze to ja jestem jak w zegarku, wszystko dopięte na ostatni guzik, wszystko pod linijkę, ale on i tak musi to poprawić On natomiast nigdy nie ma nic na 'dziś', ma wszystko porozwalane i nie umie z tym nic zrobić Cytuj
alathea Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) 1 - Postawa pracownika (czyli moja postawa) - Głupiec luuzik albo udajesz, ze nic nie rozumiesz jak szef robi "żaluzję" do czegos 2 - Postawa szefa - Sąd on rozdaje marchewke w nagrode i wali za kare kijkiem, ocenia Cie, decyduje o Twoim byc albo nie byc 3 - Co szef ceni we mnie? - 6 mieczy ze nie wie, jak Cie ugryzc - wymykasz sie jego ocenie, trudno mu Cie zaszufladkowac - wlasnie przez tego Glupca (Glupiec jest tez nieobliczalny, nieprzewidywalny) 4 - Co się szefowi nie podoba? 10 buław on nie do konca radzi sobie z ta cala sytuacja - z Toba jako jego pracownikiem jestes dla niego duzym wyzwaniem 5 - Co szef zamierza? Kapłan bedzie sie chcial dogadac i zdobyc troche Twojego zaufania tak, by moc Cie kontrolowac 6 - Rada - 8 kieli albo sie nie szarpac (odpuscic sobie), a jak juz musisz, to zmien prace - ale tu chyba nie wychodzi az tak drastycznie, raczej to pierwsze: nie podchodz do tego emocjonalnie Edytowane 13 Listopada 2012 przez alathea Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 Haha nie no zwolnić mnie nie zwolni, ja odejść też nie odejdę. Raczej mam koło nosa to co sobie tam gada Czekamy na Jagódkę, bo to dla niej otworzyłam temat Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 A jagodka jak zwykle zrozumiala to co zrozumiec chciala..;D Zrozumialam ze to sa pytania-cwiczenia na ktore mamy stawiac karty a nie interpretowac:))) Zanim sprawdzilam temat z innymi odpowiedziami, zdarzylam juz postawic swoje karty... Jako ze szkoda by bylo marnowac energii jaka w to wlozylam podziele sie tym co mi wyszlo:)) 1 - Postawa pracownika cesarzowa - Jesteś ambitna, pewna siebie i dajesz z siebie wiele 2 - Postawa szefa - as bulaw - Pewny siebie,energiczny, podobasz mu się fizycznie 3 - Co szef ceni we mnie? - 6 kielichow - Ciepło, dobroć, lojalność 4 - Co się szefowi nie podoba? 4 kielichy Czasem masz gorsze dni i czasem mozesz byc troche pesymistką 5 - Co szef zamierza? - Wisielec Narazie bedzie patrzyl i obserowowal. 6 - Rada - paz kielichow -czekają Cię dobre wiadomości . Mogą urodzić się jakieś uczucia. Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 13 Listopada 2012 Autor Napisano 13 Listopada 2012 nooo i świetnie 2 - Postawa szefa - as bulaw - Pewny siebie,energiczny, podobasz mu się fizycznie - Nie żartuj tak nawet Świetnie Ci to wyszło Jagoda Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Prosze o wykasowanie posta. Tego o! :* Cytuj
Lulu86 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 ZWłaszcza te uczucia do szefa - romans rozwiąże wszelkie problemy Hihi Cytuj
maddie88 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 1 - Postawa pracownika (czyli moja postawa) - Głupiec -Nie boisz się popełniać błędów, szybko się uczysz 2 - Postawa szefa - Sąd -...a czy on nie propaguje rodzinnej atmosfery w firmie? 3 - Co szef ceni we mnie? - 6 mieczy - Kreatywność, umiejętność rozwiązywania problemów w sposób, o którym nie pomyśleliby inni 4 - Co się szefowi nie podoba? 10 buław - że solidnie podchodzisz do pracy i rozwiązujesz sprawy do końca. 5 - Co szef zamierza? Kapłan - hmmm...może jakieś zajęcia motywacyjne? 6 - Rada - 8 kieli - umieć odchodzić od sytuacji przytłaczających Cię... Albo zrezygnować z nawykowych zachowań Cytuj
Arshi Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 1. jestes nowa, wiele rzeczy jeszcze nie wiesz, moze nawet proste rzeczy ciebie tam zachwycja 2. a szef daje ci szanse wykazac sie, nie wywoluje presji, masz spokojnie wejsc w firme 3. ze potrafisz dostosowac sie do sytuacji, mozliwe ze nie wiazesz zycia zawodowego z prywatnym 4. mozliew ze wyrywasz sie i starasz sie brac sporor na wlasne plecy, chcesz sie wykazac 5. dac ci sporo wiedzy i podzielic sie doswiadczeniem 6. nie zwiazuj sie emocjonalnie z ludzmi z pracy Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Ciacho i jak? Jakas weryfikacja bedzie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2012 Maestro Napisano 20 Listopada 2012 1 - Postawa pracownika (czyli moja postawa) - Głupiec Luzak jesteś totalny:) Mam wrażenie, że bawi Cię fakt, ze sobie pracujesz:lol: 2 - Postawa szefa - Sąd - Poważny człowiek, który ocenia, rozlicza z pracy, wybacza błędy 3 - Co szef ceni we mnie? - 6 mieczy intelekt, że umiesz szybko się uczyć i lekko przechodzisz z jednego zadania do drugiego 4 - Co się szefowi nie podoba? 10 buław za dużo na siebie bierzesz 5 - Co szef zamierza? Kapłan - zamierza być dobrym szefem i wsparciem 6 - Rada - 8 kieli oczyścić emocje, ale i nie ignorować innych ew.propozycji pracy Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Ciacho i jak? Jakas weryfikacja bedzie? Haha będzie będzie 1 - Postawa pracownika (czyli moja postawa) - Głupiec Ogólnie sobie pracuje, robie to co do mnie należy, ale podchodzę do tego na luzie, a jeśli chodzi o szefa, to raz, że wpuszczam jednym uchem a drugim wypuszczam, a dwa że ostatnio mam w głębokim poważaniu to co on sobie tam gada 2 - Postawa szefa - Sąd - Starszy człowiek. Totalnie nieogarnięty. Brak jakiejkolwiek organizacji. Psuje wszystkim humor po to, żeby sobie poprawić, z wolnym nie ma problemu, nie jest zły, poczciwy podstarzały facio, ale lubi się na kimś wyżyć. 3 - Co szef ceni we mnie? - Że błyskawicznie potrafię zrobić coś, nad czym on głowi się kilka godzin (przy czym wyrywa sobie ostatnie kępki włosów), stoicki spokój. Doświadenie. 4 - Co się szefowi nie podoba? 10 buław Za dużo na siebie biorę, oraz to, że zaczynam jedno i nie kończę, bo mi się to niestety szybko nudzi, w wyni9ku czego 10 rzeczy zaczynam - żadnej nie kończę. 5 - Co szef zamierza? Kapłan - Nie mam pojęcia co on zamierza, ale wiadomo mi iż wziął moje dane do umowy uff 6 - Rada - 8 kieli Miałam napisać, że dalej mieć wszystko głęboko w poważaniu, ale wyszłabym na straszną ignorantkę, tak więc mam zamiar pracować dalej, ale troszkę ogarnąć ten swój "LUZ" Cytuj
alathea Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 6 - Rada - 8 kieli Miałam napisać, że dalej mieć wszystko głęboko w poważaniu 8 kieli mowi: "Ciastko, nie idz ta droga" ;P nb -w ukladach na prace Kaplan bardzo czesto wychodzi mi na podpisanie umowy... Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 8 kieli mowi: "Ciastko, nie idz ta droga" ;P nb -w ukladach na prace Kaplan bardzo czesto wychodzi mi na podpisanie umowy... WERYFIKACJA Umowa podpisana Wkurza mnie dalej, rozglądam się za nową pracą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi