kobieta12 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 jesteśmy po zerwaniu będą z dwa miesiące, a on sie caly czas kreci kolo mnie, dzwoni, sms sle. 3 kilichy, paż kielichow, kaplan. no chyba coś tam się w nim tli caly czas do mnie ale ten kapłan to taj jakby zaczął myśleć bardziej powaznie ? Cytuj
alathea Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 on by nie chcial, zeby ktos zajal jego miejsce chyba chce znow przebywac w Twoim towarzystwie, spotykac sie Cytuj
nirva2991 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 traktował Ciebie bardzo poważnie , i bardzo brakuje mu Ciebie . i po kartach sądzę , że nie pozbędziesz go się tak szybko , jakby chciał na nowo odbudować swój dobry wizerunek Cytuj
Eon Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Im więcej tarota, tym życie wydaje się bardziej skomplikowane. Cytuj
nirva2991 Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Im więcej tarota, tym życie wydaje się bardziej skomplikowane. kwestia zdrowego rozsądku i podejścia do kart Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 Jedna rzecz, ze się tli a druga, ze jest o tym przekonany i nic tego nie zmieni. Tutaj bardziej chdozi o to co on ma w głowie, a w niej ubzdurał sobie, ze nie moze Ci pozwolić odejść. Czy Ty jesteś pewna tego rozstania? Czy to bardziej gra. Bo jak jestes pewna to nie uginaj się do kontaktu. Zranisz go jeszcze bardziej dając mu nadzieję. Jeżeli to gra - nie graj w nią. Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Listopada 2012 Napisano 13 Listopada 2012 W podsumie masz VIII Sprawiedliwosc. Badz uczciwa. Co posiejesz to zbierzesz. Konkretnie w tej sytuacji warto, zeby byc uczciwym... wzgledem siebie, wzgledem pana. Po kartach widac, ze ma do Ciebie nadal uczucia, mysli o Tobie i nie pogodzil sie z rozstaniem. Tu nie ma nic zabawnego. Dla niego to powazna sprawa, glebokie uczucie. Wiec... jw. Konkretnie do niego. W zgodzie z tym, co czujesz. Ale uczciwie. Cytuj
Gość arachnea01 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Nie pogodził się z rozstaniem, myślę że go to zabolało i chodzi tu o jego Ego. Dlatego wymyślił sobie że jak będzie zabiegał i będzie miły to postawi na swoim. Zastanawiam się czy to nie jakaś forma rozgrywki, tak patrząc na kartę Kapłana - który nie lubi jak mu się coś narzuca i nie oddaje czegoś tak łatwo, dlatego możliwe że kiedy ulegniesz eksowi to po okresie spokoju on odegra się na Tobie. Cytuj
kobieta12 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 Jedna rzecz, ze się tli a druga, ze jest o tym przekonany i nic tego nie zmieni. Tutaj bardziej chdozi o to co on ma w głowie, a w niej ubzdurał sobie, ze nie moze Ci pozwolić odejść. Czy Ty jesteś pewna tego rozstania? Czy to bardziej gra. Bo jak jestes pewna to nie uginaj się do kontaktu. Zranisz go jeszcze bardziej dając mu nadzieję. Jeżeli to gra - nie graj w nią.Pozdrawiam to nie gra. to on mnie zranil, oszukał. dlatego skonczylam ta znajomosc. dałam sie nabic w butelke jak dzieciak myślę ze arachnea01 jest najbliższa prawdy. pozdr Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 I dlatego teraz on chce się odegrać. Słuchaj swojej intuicji i się nie dawaj. Powodzenia Cytuj
sukkub Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 w tym kapłanie to on jakby sobie tak przemyslał ,że chce cię mieć ale nie chodzi tu o powrót do związku bardziej taka luźna relacja, paziowie kojarzą mi się ogólnie z facetami niegotowymi do poważnego związku, a tu te kielichy ja bym odebrała jako taki romansik, spotkania bez zobowiązań dla satysfakcji, własnego zaspokojenia Cytuj
LasMeninas Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 ciekawie tego kapłan inetrpretujecie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Listopada 2012 Maestro Napisano 15 Listopada 2012 3 kielichy, paż kielichow, kaplan. on nadal chce być przy Tobie chce się spotykac, flirtować, kto wie,czy nie chce czegoś więcej?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi