Skocz do zawartości

dlaczego on mi nie daje spokoju

kobieta12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jesteśmy po zerwaniu :) będą z dwa miesiące, a on sie caly czas kreci kolo mnie, dzwoni, sms sle.

3 kilichy, paż kielichow, kaplan.

no chyba coś tam się w nim tli caly czas do mnie ale ten kapłan to taj jakby zaczął myśleć bardziej powaznie ?

Napisano

on by nie chcial, zeby ktos zajal jego miejsce

chyba chce znow przebywac w Twoim towarzystwie, spotykac sie

Napisano

traktował Ciebie bardzo poważnie , i bardzo brakuje mu Ciebie . i po kartach sądzę , że nie pozbędziesz go się tak szybko , jakby chciał na nowo odbudować swój dobry wizerunek

Napisano
Im więcej tarota, tym życie wydaje się bardziej skomplikowane.

kwestia zdrowego rozsądku i podejścia do kart

Napisano

Jedna rzecz, ze się tli a druga, ze jest o tym przekonany i nic tego nie zmieni. Tutaj bardziej chdozi o to co on ma w głowie, a w niej ubzdurał sobie, ze nie moze Ci pozwolić odejść. Czy Ty jesteś pewna tego rozstania? Czy to bardziej gra. Bo jak jestes pewna to nie uginaj się do kontaktu. Zranisz go jeszcze bardziej dając mu nadzieję. Jeżeli to gra - nie graj w nią.

Pozdrawiam

Napisano

W podsumie masz VIII Sprawiedliwosc. Badz uczciwa. Co posiejesz to zbierzesz. Konkretnie w tej sytuacji warto, zeby byc uczciwym... wzgledem siebie, wzgledem pana.

Po kartach widac, ze ma do Ciebie nadal uczucia, mysli o Tobie i nie pogodzil sie z rozstaniem. Tu nie ma nic zabawnego. Dla niego to powazna sprawa, glebokie uczucie. Wiec... jw. Konkretnie do niego. W zgodzie z tym, co czujesz. Ale uczciwie.

Gość arachnea01
Napisano

Nie pogodził się z rozstaniem, myślę że go to zabolało i chodzi tu o jego Ego.

Dlatego wymyślił sobie że jak będzie zabiegał i będzie miły to postawi na swoim.

Zastanawiam się czy to nie jakaś forma rozgrywki, tak patrząc na kartę Kapłana - który nie lubi jak mu się coś narzuca i nie oddaje czegoś tak łatwo, dlatego możliwe że kiedy ulegniesz eksowi to po okresie spokoju on odegra się na Tobie.

Napisano
Jedna rzecz, ze się tli a druga, ze jest o tym przekonany i nic tego nie zmieni. Tutaj bardziej chdozi o to co on ma w głowie, a w niej ubzdurał sobie, ze nie moze Ci pozwolić odejść. Czy Ty jesteś pewna tego rozstania? Czy to bardziej gra. Bo jak jestes pewna to nie uginaj się do kontaktu. Zranisz go jeszcze bardziej dając mu nadzieję. Jeżeli to gra - nie graj w nią.

Pozdrawiam

to nie gra. to on mnie zranil, oszukał. dlatego skonczylam ta znajomosc. dałam sie nabic w butelke jak dzieciak :) myślę ze arachnea01 jest najbliższa prawdy.

pozdr :)

Gość SooYoung
Napisano

I dlatego teraz on chce się odegrać.

Słuchaj swojej intuicji i się nie dawaj. Powodzenia :)

Napisano

w tym kapłanie to on jakby sobie tak przemyslał ,że chce cię mieć ale nie chodzi tu o powrót do związku bardziej taka luźna relacja, paziowie kojarzą mi się ogólnie z facetami niegotowymi do poważnego związku, a tu te kielichy ja bym odebrała jako taki romansik, spotkania bez zobowiązań dla satysfakcji, własnego zaspokojenia

• Maestro
Napisano

3 kielichy, paż kielichow, kaplan.

on nadal chce być przy Tobie chce się spotykac, flirtować, kto wie,czy nie chce czegoś więcej??

• 2 miesiące temu...