kobieta12 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Od kilku dni jest dostępny do pobrania ebook zawierający znaczenia wszystkich kart Tarota. Ebook jest całkowicie bezpłatny. http://tarot.diariusz.net/wp-content/uploads/2012/11/tarot_znaczenia_kart.pdf co o nim sadzicie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alathea Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 jest rewelacyjny, goraco polecam lubie taki styl pisania - z lekka ironia jest tez wczesniejsza, inna publikacja "Moj tarot" Mój Tarot – publikacja | Tarot :: diariusz codzienny obie czyta sie niemal jak beletrystyke a autor posiada duza wiedze w temacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pasqualina Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 oooo to ten od Hello Kity bardzo przystępnie napisane obie publikacje - ja również polecam. Dzięki temu polubiłam Krzyż Celtycki, który wcześniej był dla mnie totalną katastrofą, w ogóle nie rozumiałam tego rozkładu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobieta12 Posted November 14, 2012 Author Share Posted November 14, 2012 jest rewelacyjny, goraco polecamlubie taki styl pisania - z lekka ironia jest tez wczesniejsza, inna publikacja "Moj tarot" Mój Tarot – publikacja | Tarot :: diariusz codzienny obie czyta sie niemal jak beletrystyke a autor posiada duza wiedze w temacie przeczytałam Moj Tarot i powalia mnie grafika karty smierc ktora na glowie ma czapke z kroliczymi uszami no rewelacja i jak tu teraz ta karte trakotwac powaznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Llina Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Bardzo dziekuje za zamieszczenia linka ;-). Ksiazka jest bardzo ciekawa z dosc oryginalnymi interpretacjami. Mysle, ze kazdy moze znalesc tam cos dla siebie i sie czegos nowego nauczyc;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alathea Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 przeczytałam Moj Tarot i powalia mnie grafika karty smierc ktora na glowie ma czapke z kroliczymi uszami no rewelacja i jak tu teraz ta karte trakotwac powaznie Smierc z czapeczka to przyblizanie/oswajanie czegos przykrego poprzez zart, kpine (choc Smierc w tarocie rzadko oznacza te prawdziwą) - zas tworzac dystans do swoich emocji mozemy nauczyc sie je kontrolowac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xandhy Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 Mi osobiście się podoba Może dlatego, że go napisałem? Tak, to jest możliwe Swoją drogą dodam, iż ostatnio dokonałem aktu e-migracji e-lektronicznej i obecnie prowadzony przeze mnie blog zmienił lokację na: Centrum Tarota | // całe prawdziwe życie jest spotkaniem // - a wraz z nim zmieniły się także miejsca pobierania plików na: 1. Mój Tarot – publikacja | Centrum Tarota 2. Mój Tarot – znaczenia kart – publikacja | Centrum Tarota No dobrze. Napisane. Podziękował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts