zatone Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Bardzo proszę o interpretację mojego snu. Oto on: Razem z innymi osobami (czułam, że są to mi przyjazne osoby) pływałam, a raczej pławiłam sie w wielkiej błękitnej wodzie. Miała kolor najczystrzego błękitu. Pomiędzy nami jednak na wodzie unosił się czarny kabel (taki jak np. ma przedłużka. Z kontekstu osobistego mogę dodać iż od poniedziałku rozpoczęłam nową pracę. Jednak nie jest ona powodem wielkiego stresu. Czuje sie tam dobrze, a ludzie są mi przyjaźni. Bardzo prosze o interpretację i z góry dziękuję. Zatone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirsty16 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Chyba do końca nie jest tak dobrze. Ten czarny kabel może sugerować, że w otoczeniu jest fałszywa, wredna osoba, która np. donosi, albo obgaduje, a jej nastawienie do Twojej osoby nie jest z pewnością przyjazne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatone Posted November 14, 2012 Author Share Posted November 14, 2012 Muszę w takim razie baczniej obserwować otoczenie. Dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts