Veroniczka Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Rozkład na Pana który mi się podoba, niedawno rozstał się z jakąś dziewczyną - tyle wiem, po za tym w chwili obecnej jesteśmy na początku etapu poznawania się. 1) Cel w stosunkach do mnie - 6 Buław - no chyba będzie chciał mnie w jakiś sposób "zdobyć" że tak ujmę, będzie się coś działo, chęci z jego strony są, także tutaj patrząc na jego cel, można wywnioskować że zapowiada się dość pozytywnie. 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - Sąd Ostateczny, 2 Miecze, 10 Pucharów, Cesarzowa - ogólnie to mu się podobam, uważa mnie za dość dojrzałą osóbkę, kobietę wesołą, towarzyską - może trochę się mnie obawia także? albo sam do końca nie ma wypracowanego zdania na mój temat. 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Walet Mieczy, Rydwan, Głupiec - no w mowie to on jest dobry, zaczepia mnie na fejsie także ciągle, nawet już to tutaj widać, przy nim raczej nudzić się nie idzie.. czy on wgl myśli? po tych kartach sądzę, że on prędzej działa niż myśli, ale nawet sprytna z niego bestia. 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 7 Buław, 3 Puchary, Pustelnik suma Rydwan - postanowi wyjść mi naprzeciw, zapewne gdzieś zaprosi, czyli trochę czasu powinniśmy spędzić razem. 12) Co on ukrywa - 4 Puchary - możliwe że ukrywa że jest w tej chwili wszystkim po prostu znudzony.. nie dostrzega pewnych spraw do końca, chociaż wie że coś ma pod nosem. 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 3 Miecze - możliwe że coś z przeszłości mu jeszcze ciąży, ten stary związek mocno na niego wpłynął. Cytuj
Gość arachnea01 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 1) Cel w stosunkach do mnie - 6 Buław - Chce Cię zdobyć Myślę że też coś sobie udowodnić, ze może sie podobać kobietom, że jest typem "zdobywcy" 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - Sąd Ostateczny, 2 Miecze, 10 Pucharów, Cesarzowa - Ma w sobie jeszcze cząstkę przeszłości - widać tu rozstanie i brak kontaktu z byłą, ale widać też szukanie szczęścia i nowej kobiety. Bardzo dobre karty na uczucie - Cesarzowa to wymarzoną kobieta - i taką Cie widzi i czuje zainteresowanie i pożądanie, bo obok Cesarzowej nie da się przejść obojętnie. 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Walet Mieczy, Rydwan, Głupiec - zagaduje, zaczepia, chce miło spędzić czas, bawić się 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 7 Buław, 3 Puchary, Pustelnik suma Rydwan - zawalczyć o Ciebie i o siebie, bo brakuje mu radości i tego szuka - 3 puchary.Chce zakończyć etap samotności i dosłownie ruszyć do przodu 12) Co on ukrywa - 4 Puchary - smutek, znudzenie sobą, chyba tym że mu się poprzedni związek nie udał 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 3 Miecze - cierpi, odczuwa ból emocjonalny, a nie przyzna się że go boli, jak to mężczyzna Po tych kartach relacja tzw. przyszłościowa -> Pan chce relacji i podobasz mu się. Ważne co się będzie działo po drodze, jak się dogadacie w szczegółach Cytuj
Veroniczka Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 Myślę że jakoś się dogadamy, dzień po dniu, stopniowo ;D Tyle na ile się da.. No zobaczymy jak to będzie, szansa jest :> Dziękuje za interpretację arachnea01 Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 1) Cel w stosunkach do mnie - 6 Buław - no będzie zdobywał 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - Sąd Ostateczny, 2 Miecze, 10 Pucharów, Cesarzowa - może przerasta go trochę te uczucie , bo podchodzi bardzo poważnie do Ciebie 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Walet Mieczy, Rydwan, Głupiec - myśli o Tobie i kombinuje cały czas jakby tutaj się do Ciebie zbliżyć 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 7 Buław, 3 Puchary, Pustelnik suma Rydwan - będzie chciał Cię gdzieś zaprosić 12) Co on ukrywa - 4 Puchary - że jest bardzo rozczarowany kobietami 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 3 Miecze - możliwe że coś z przeszłości mu jeszcze ciąży, ten stary związek mocno na niego wpłynął. - też tak widze 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Listopada 2012 Maestro Napisano 15 Listopada 2012 1) Cel w stosunkach do mnie - 6 Buław - zdobyć Cię do niecnych celów:lol: 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - Sąd Ostateczny, 2 Miecze, 10 Pucharów, Cesarzowa - ma bardzo dużo uczuć do Ciebie, jest wręcz zauroczony i zachwycony, jednocześnie boi się to okazać 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Walet Mieczy, Rydwan, Głupiec - dużo gada z Tobą,raczej działa zrywami niż ciągle, spontanicznie 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 7 Buław, 3 Puchary, Pustelnik suma Rydwan - zawalczy o spotkanie z Tobą, ale potem się wycofa, być może w celu przemyślenia, to mi się kojarzy z tym powyżej - działa zrywami 12) Co on ukrywa - 4 Puchary - jest nieco sfochowany, znudzony, nic mu się nie chce,najchętniej to on by się połozył na łące i obserwował niebo, a nuż coś tam z niego spadnie? 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 3 Miecze - ktoś go zranił, zdradził, oszukał, może się nim bawił, może był z babką, która mu dała popalić?? Cytuj
Veroniczka Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 WERYFIKACJA: Nic dodać nic ująć 1) Cel w stosunkach do mnie - 6 Buław - no chyba będzie chciał mnie w jakiś sposób "zdobyć" że tak ujmę, będzie się coś działo, chęci z jego strony są, także tutaj patrząc na jego cel, można wywnioskować że zapowiada się dość pozytywnie. 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - Sąd Ostateczny, 2 Miecze, 10 Pucharów, Cesarzowa - ogólnie to mu się podobam, uważa mnie za dość dojrzałą osóbkę, kobietę wesołą, towarzyską - może trochę się mnie obawia także? albo sam do końca nie ma wypracowanego zdania na mój temat. 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Walet Mieczy, Rydwan, Głupiec - no w mowie to on jest dobry, zaczepia mnie na fejsie także ciągle, nawet już to tutaj widać, przy nim raczej nudzić się nie idzie.. czy on wgl myśli? po tych kartach sądzę, że on prędzej działa niż myśli, ale nawet sprytna z niego bestia. 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 7 Buław, 3 Puchary, Pustelnik suma Rydwan - postanowi wyjść mi naprzeciw, zapewne gdzieś zaprosi, czyli trochę czasu powinniśmy spędzić razem. 12) Co on ukrywa - 4 Puchary - możliwe że ukrywa że jest w tej chwili wszystkim po prostu znudzony.. nie dostrzega pewnych spraw do końca, chociaż wie że coś ma pod nosem. 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 3 Miecze - możliwe że coś z przeszłości mu jeszcze ciąży, ten stary związek mocno na niego wpłynął. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi