Skocz do zawartości

Tajna Kieszonka II - na drugiego, osowiałego ;)

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem co się z nim dzieje, to dziwny typ człowieka.. głaz ale z uczuciami w środku.. pozoryk z lekka ;) przeżywa jeszcze byłe partnerki..

To mój dobry kolega, myślałam wcześniej że coś z tego wyniknie.. ale zważając na karty i jego zachowanie coś cienko to widać..

1) Cel w stosunkach do mnie - Kochankowie - nie wie co ma zrobić, niby go do mnie kusi, ale jakieś wewnętrzne w nim rozterki i wahania, poddać się temu czy nie? - chyba o to mu chodzi.

2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - 9 Buław, 5 Denarów, Walet Mieczy, 6 Denarów - trochę z dystansem do mnie podchodzi, nie pewny jest, niby by chciał coś zrobić, niby nie.. czeka może na jakiś ruch także z mojej strony..

6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Pustelnik, Rycerz Denarów, 9 Denarów - osowiale trochę, jak kolega, zwyczajnie i na luzie

9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 Denarów, 9 Mieczy, 4 Denary suma Wieża - nie zrobi nic.. aby będzie się czymś zamartwiał na okrągło, może jakiś dołek go chwyci.. zamknie się w sobie..

12) Co on ukrywa - Walet Mieczy - może chciałby mi coś powiedzieć, przekazać..

13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 2 Miecze - ale się boi? :/

kurcze nie wiem..

Napisano

1) Cel w stosunkach do mnie - Kochankowie - nie umie dokonać wyboru. chciałby , ale z drugiej strony może nie chce nic poważnego

2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - en9 Buław, 5 Denarów, Walet Mieczy, 6 Darów - tak jakby nic nie czuł ponieważ nie chce niż czuć . w tym walecie to widzę jakieś rozmyślanie, ale czysto logiczne co ma sens a co nie , a 6 denarów to takie podejście jak do bardzo dobrej znajomej

6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Pustelnik, Rycerz Denarów, 9 Denarów - podchodzi jak do koleżanki , uczuć w nim nie ma , ale tak jakby bardziej zwracał uwagę na siebie

9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 Denarów, 9 Mieczy, 4 Denary suma Wieża - nic nie zrobi , będzie cały czas rozmyślał nad przeszłością , nad tym co było więc nic nie zrobi. 4 denary - na tej karci nie ma ruchu , nigdy mi ona nie pokazała żadnej inicjatywy

12) Co on ukrywa - Walet Mieczy - że tak naprawdę w środku jest bardzo zagubiony i niepewny

13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 2 Miecze - no właśnie ten strach przed działaniem , przed tym , że on sam nie jest niczego pewien, boi się może kolejnego rozczarowania

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

1) Cel w stosunkach do mnie - Kochankowie - niezdecydowany, rozdarty emocjonalnie ->chciałby uczucia, związku ale chyba się boi, myślę że sam siebie, skoro nadal przeżywa byłe partnerki

2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - 9 Buław, 5 Denarów, Walet Mieczy, 6 Denarów - widać poobijanie emocjonalne, prawdopodobnie wyniesione z poprzednich związków i z tego powodu on nie wierzy w siebie, żebrze o uczucia, chciałby ale myśli że nie potrafi być w dobrym związku, chciałby dzielić się uczuciami, ale on to paź mieczy - sam się odcina od uczucia

6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Pustelnik, Rycerz Denarów, 9 Denarów - jak staruszek ;) zamyka się w swoim świecie, stoi w miejscu, brak inicjatywy -> ognia, emocji, no ale on to lubi, niestety :(

9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 Denarów, 9 Mieczy, 4 Denary suma Wieża - nadal będzie przezywał przeszłość i tkwił w tych emocjach i rozmyślał jak mu ciężko i jakby chciał stałego, udanego związku ale mu w życiu nie wychodzi

Z tych kart to pan pokazuje się jako taki wampir emocjonalny, skupiający na sobie uwagę ale sam nic nie robi żeby poprawić swoją sytuacje

12) Co on ukrywa - Walet Mieczy - cięty język i analizowanie każdej sytuacji, on więcej myśli niż odczuwa

13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 2 Miecze - zamknął się na uczucia, boi się przeżywać,odczuwać, doznawać

Można próbować go "obudzić", ale to trochę syzyfowa praca, bo on będzie się bronił, tu 9 den mówi że dobrze mu w swoim świecie.

Chciałby kochać i czuć tylko nie wie jak i nie wierzy w siebie, ale do tego się nie przyzna.

• Maestro
Napisano

1) Cel w stosunkach do mnie - Kochankowie - chciałby spotkań z Tobą, ale póki co bez deklaracji

2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - 9 Buław, 5 Denarów, Walet Mieczy, 6 Denarów - jestes zdystansowana, on się Ciebie boi, bo może czuć się przy Tobie marny i nieciekawy, widzi, że masz cięty języczek, że jesteś uszczypliwa, lubi Ciebie

6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Pustelnik, Rycerz Denarów, 9 Denarów - wycofuje się, widać, że lubi samotność, nie narzuca się, raczej czeka na Twój ruch

9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 Denarów, 9 Mieczy, 4 Denary suma Wieża - nic nie zrobi, co najwyżej popadnie w stan depresyjny, ale nie da tego po sobie poznać

12) Co on ukrywa - Walet Mieczy - chciałby z Tobą porozmawiać, aby lepiej Cię poznać

13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 2 Miecze - jest potwornie zablokowany, być może się kiedyś rozczarował i teraz jego psychika go blokuje, on chęci ma, ale nie umie się jakby wewnętrznie na nowo otworzyć (kurcze, zrozumiałam tę kartę, bo ja jestem właśnie w takim stanie, bardo się wyziębiłam..)

• 2 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Tak jak arachnea napisała

1) Cel w stosunkach do mnie - Kochankowie - niezdecydowany, rozdarty emocjonalnie ->chciałby uczucia, związku ale chyba się boi, myślę że sam siebie, skoro nadal przeżywa byłe partnerki

2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - 9 Buław, 5 Denarów, Walet Mieczy, 6 Denarów - widać poobijanie emocjonalne, prawdopodobnie wyniesione z poprzednich związków i z tego powodu on nie wierzy w siebie, żebrze o uczucia, chciałby ale myśli że nie potrafi być w dobrym związku, chciałby dzielić się uczuciami, ale on to paź mieczy - sam się odcina od uczucia

6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Pustelnik, Rycerz Denarów, 9 Denarów - jak staruszek ;) zamyka się w swoim świecie, stoi w miejscu, brak inicjatywy -> ognia, emocji, no ale on to lubi, niestety :(

9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 Denarów, 9 Mieczy, 4 Denary suma Wieża - nadal będzie przezywał przeszłość i tkwił w tych emocjach i rozmyślał jak mu ciężko i jakby chciał stałego, udanego związku ale mu w życiu nie wychodzi

Z tych kart to pan pokazuje się jako taki wampir emocjonalny, skupiający na sobie uwagę ale sam nic nie robi żeby poprawić swoją sytuacje

12) Co on ukrywa - Walet Mieczy - cięty język i analizowanie każdej sytuacji, on więcej myśli niż odczuwa

13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - 2 Miecze - zamknął się na uczucia, boi się przeżywać,odczuwać, doznawać

Można próbować go "obudzić", ale to trochę syzyfowa praca, bo on będzie się bronił, tu 9 den mówi że dobrze mu w swoim świecie.

Chciałby kochać i czuć tylko nie wie jak i nie wierzy w siebie, ale do tego się nie przyzna.