Skocz do zawartości

Następny krok pana... :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :usmiech:

Chodzi o nową znajomość... Z panem już mieliśmy przyjemność wcześniej się poznać, ale dopiero niedawno kontakt się odnowił... Karty pokazują, że pan będzie chciał wyjść z inicjatywą... Stąd pytanie o następny krok pana :)

Król Denarów (odpowiedź), tło: 2 Mieczy, Rycerz Mieczy, Słońce - chyba jakieś zaproszenie gdzieś :) Z tym, że panu to łatwo nie przyjdzie, widać w nim sprzeczności i nerwy, nie wie, czy dobrze postępuje... I tak źle i tak niedobrze... Najprawdopodobniej skontaktuje się internetowo...

Jak to widzicie? :icon_mrgreen:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

• Lubię to! 1
Napisano

mi się wydaje , że król denarów będzie działał wolno i flegmatycznie i jeszcze do tego dochodzi 2 mieczy czyli będzie zwlekał z jakimś konkretnym działaniem . gdy się już upewni że może to wtedy ruszy . na początku kontakt internetowy jak najbardziej .

Napisano
mi się wydaje , że król denarów będzie działał wolno i flegmatycznie i jeszcze do tego dochodzi 2 mieczy czyli będzie zwlekał z jakimś konkretnym działaniem . gdy się już upewni że może to wtedy ruszy . na początku kontakt internetowy jak najbardziej .

Też tak myślę, że pan będzie działać powoli, żeby najpierw wybadać grunt... Mieszkamy trochę od siebie, a rozstaliśmy się w sytuacji bardzo dwuznacznej... ;) Dzięki, nirva :buziak::uscisk:

• Maestro
Napisano

Król Denarów (odpowiedź), tło: 2 Mieczy, Rycerz Mieczy, Słońce

on wyjdzie z inicjatywą, ale Ty najpierw wyślij mu sms,dość obojętny, typu Miłego Dnia:)

• Lubię to! 1
Napisano

on wyjdzie z inicjatywą, ale Ty najpierw wyślij mu sms,dość obojętny, typu Miłego Dnia:)

:usmiech: Hmm...do niego mam tylko maila ;), a tutaj by już trzeba było coś dłuższego sklecić ;) Inez, a czy Ty to widzisz w kartach, że powinnam się odezwać? :D

• Maestro
Napisano
:usmiech: Hmm...do niego mam tylko maila ;), a tutaj by już trzeba było coś dłuższego sklecić ;) Inez, a czy Ty to widzisz w kartach, że powinnam się odezwać? :D

Ta 2 mieczy mi o tym mówi..Bo widać,ze on ma blokadę i potrzebuje pobudzenia, czy czegoś w tym stylu...

Napisano
Ta 2 mieczy mi o tym mówi..Bo widać,ze on ma blokadę i potrzebuje pobudzenia, czy czegoś w tym stylu...

Też tak myślę: że obawia się, że tylko jeszcze pogorszy sytuację... Hm. Może coś wykombinuję... ;) Dziękuję, Inez :buziak:

• 3 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Patrząc na karty (inny rozkład), to w okolicach przyszłego tyg. powinien... ;) Zweryfikuję :)

Edytowane przez maddie88
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikuję:

Pan jeszcze nie zrobił kroku... Wychodzi na to, że Król Denarów jest zdecydowanie powolny... ;)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

No bo w tych kartach nie widać że zrobi, bo i tak już z natury nieruchliwego Króla Denarów stopuje nieźle 2 Mieczy & Rycerz Mieczy...

Napisano
No bo w tych kartach nie widać że zrobi, bo i tak już z natury nieruchliwego Króla Denarów stopuje nieźle 2 Mieczy & Rycerz Mieczy...

Aha, czyli że w ogóle tego kroku nie zrobi... Hm... Tzn. zdaniem kart ma być spotkanie :) I stąd założyłam, że jakiś ruch ze strony pana będzie... :mysli:

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

W sumie tak patrzę i myśle...nie wiem jak dokładnie zadałaś pytanie Kochanie, bo jeśli dokładnie tak jak wpisałaś w wątku to dość niekonkretnie, no i wtedy karty pokazały jak pokazały...

Ja to bym zadała pytanie ~ Jaki będzie następny krok Pana X w moją stronę ?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Aha, czyli że w ogóle tego kroku nie zrobi... Hm... Tzn. zdaniem kart ma być spotkanie :) I stąd założyłam, że jakiś ruch ze strony pana będzie... :mysli:

Nie to że w ogóle nie zrobi, bo karty o których wspomniałam to stopują nie ucinają, nie zakańczają...bardzo możliwe że kiedyś tam zrobi, ale jakie kroki i kiedy, tu ja po prostu tego nie widzę...

Napisano
W sumie tak patrzę i myśle...nie wiem jak dokładnie zadałaś pytanie Kochanie, bo jeśli dokładnie tak jak wpisałaś w wątku to dość niekonkretnie, no i wtedy karty pokazały jak pokazały...

Ja to bym zadała pytanie ~ Jaki będzie następny krok Pana X w moją stronę ?

A wiesz, że, kurczę, nie pamiętam... ;) Wydaje mi się, że sprecyzowałam pytanie, bo w tej formie, w jakiej zamieściłam je w wątku, to faktycznie nie ma sensu... :mysli: Hm. Trudno, już musztarda po obiedzie... :]

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Eee tam musztrada po obiedzie, przecież raz jeszcze konkretniej zapytać możesz.:);)

Napisano
;) A jeśli jednak zadałam konkretne pytanie? ;) Nie chciałabym też przewróżyć... Eh ta skleroza ;)
Napisano

Pan jeszcze nie zrobił kroku... Wychodzi na to, że Król Denarów jest zdecydowanie powolny... ;)

Król Denarów nie jest powolny, Król Denarów szybko reaguje gdy wie,gdy jest pewien czego chce ( dążenia), jest przedsiębiorczy bardzo. Umie zadbać o swoje interesy i w swoich planach jest bardzo konsekwentny. On nie robi zbędnych ruchów, niepewnych w konsekwencjach. Jeśli rozstaliście się w sytuacji, która nie daje Mu pola do popisu, nie otwiera drogi do działania - a na to wynika w 2 mieczy to nie ma się co spodziewać.

Patrzy na Ciebie jak na Słońce ale z przymrużonymi oczami :D

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
;) A jeśli jednak zadałam konkretne pytanie? ;) Nie chciałabym też przewróżyć... Eh ta skleroza ;)

Kochanie, zrobisz oczywiście jak uznasz za stosowne-słuszne, ale przecież rozkład robiłaś prawie miesiąc temu, to nie uważam abyś przewróżyła temat jeśli teraz zapytasz, oczywiście nie wiem czy określiłaś czas zadając tamto pytanie...no, zrobisz jak uważasz.:*

Napisano

Król Denarów nie jest powolny, Król Denarów szybko reaguje gdy wie,gdy jest pewien czego chce ( dążenia), jest przedsiębiorczy bardzo. Umie zadbać o swoje interesy i w swoich planach jest bardzo konsekwentny. On nie robi zbędnych ruchów, niepewnych w konsekwencjach. Jeśli rozstaliście się w sytuacji, która nie daje Mu pola do popisu, nie otwiera drogi do działania - a na to wynika w 2 mieczy to nie ma się co spodziewać.

A jeszcze w kategorii "rada"

Daj Panu w jakiś sposób przyzwolenie do działania, sygnał, że warto...