maddie88 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Witam, Chodzi o nową znajomość... Z panem już mieliśmy przyjemność wcześniej się poznać, ale dopiero niedawno kontakt się odnowił... Karty pokazują, że pan będzie chciał wyjść z inicjatywą... Stąd pytanie o następny krok pana Król Denarów (odpowiedź), tło: 2 Mieczy, Rycerz Mieczy, Słońce - chyba jakieś zaproszenie gdzieś Z tym, że panu to łatwo nie przyjdzie, widać w nim sprzeczności i nerwy, nie wie, czy dobrze postępuje... I tak źle i tak niedobrze... Najprawdopodobniej skontaktuje się internetowo... Jak to widzicie? :icon_mrgreen: Pozdrawiam, Maddie 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 mi się wydaje , że król denarów będzie działał wolno i flegmatycznie i jeszcze do tego dochodzi 2 mieczy czyli będzie zwlekał z jakimś konkretnym działaniem . gdy się już upewni że może to wtedy ruszy . na początku kontakt internetowy jak najbardziej . Cytuj
maddie88 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 mi się wydaje , że król denarów będzie działał wolno i flegmatycznie i jeszcze do tego dochodzi 2 mieczy czyli będzie zwlekał z jakimś konkretnym działaniem . gdy się już upewni że może to wtedy ruszy . na początku kontakt internetowy jak najbardziej . Też tak myślę, że pan będzie działać powoli, żeby najpierw wybadać grunt... Mieszkamy trochę od siebie, a rozstaliśmy się w sytuacji bardzo dwuznacznej... Dzięki, nirva Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Listopada 2012 Maestro Napisano 14 Listopada 2012 Król Denarów (odpowiedź), tło: 2 Mieczy, Rycerz Mieczy, Słońce on wyjdzie z inicjatywą, ale Ty najpierw wyślij mu sms,dość obojętny, typu Miłego Dnia:) 1 Cytuj
maddie88 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 Król Denarów (odpowiedź), tło: 2 Mieczy, Rycerz Mieczy, Słońce on wyjdzie z inicjatywą, ale Ty najpierw wyślij mu sms,dość obojętny, typu Miłego Dnia:) Hmm...do niego mam tylko maila , a tutaj by już trzeba było coś dłuższego sklecić Inez, a czy Ty to widzisz w kartach, że powinnam się odezwać? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Listopada 2012 Maestro Napisano 14 Listopada 2012 Hmm...do niego mam tylko maila , a tutaj by już trzeba było coś dłuższego sklecić Inez, a czy Ty to widzisz w kartach, że powinnam się odezwać? Ta 2 mieczy mi o tym mówi..Bo widać,ze on ma blokadę i potrzebuje pobudzenia, czy czegoś w tym stylu... Cytuj
maddie88 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 Ta 2 mieczy mi o tym mówi..Bo widać,ze on ma blokadę i potrzebuje pobudzenia, czy czegoś w tym stylu... Też tak myślę: że obawia się, że tylko jeszcze pogorszy sytuację... Hm. Może coś wykombinuję... Dziękuję, Inez Cytuj
maddie88 Napisano 30 Listopada 2012 Autor Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Patrząc na karty (inny rozkład), to w okolicach przyszłego tyg. powinien... Zweryfikuję Edytowane 30 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
maddie88 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 Weryfikuję: Pan jeszcze nie zrobił kroku... Wychodzi na to, że Król Denarów jest zdecydowanie powolny... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 No bo w tych kartach nie widać że zrobi, bo i tak już z natury nieruchliwego Króla Denarów stopuje nieźle 2 Mieczy & Rycerz Mieczy... Cytuj
maddie88 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 No bo w tych kartach nie widać że zrobi, bo i tak już z natury nieruchliwego Króla Denarów stopuje nieźle 2 Mieczy & Rycerz Mieczy... Aha, czyli że w ogóle tego kroku nie zrobi... Hm... Tzn. zdaniem kart ma być spotkanie I stąd założyłam, że jakiś ruch ze strony pana będzie... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 W sumie tak patrzę i myśle...nie wiem jak dokładnie zadałaś pytanie Kochanie, bo jeśli dokładnie tak jak wpisałaś w wątku to dość niekonkretnie, no i wtedy karty pokazały jak pokazały... Ja to bym zadała pytanie ~ Jaki będzie następny krok Pana X w moją stronę ? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Aha, czyli że w ogóle tego kroku nie zrobi... Hm... Tzn. zdaniem kart ma być spotkanie I stąd założyłam, że jakiś ruch ze strony pana będzie... Nie to że w ogóle nie zrobi, bo karty o których wspomniałam to stopują nie ucinają, nie zakańczają...bardzo możliwe że kiedyś tam zrobi, ale jakie kroki i kiedy, tu ja po prostu tego nie widzę... Cytuj
maddie88 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 W sumie tak patrzę i myśle...nie wiem jak dokładnie zadałaś pytanie Kochanie, bo jeśli dokładnie tak jak wpisałaś w wątku to dość niekonkretnie, no i wtedy karty pokazały jak pokazały...Ja to bym zadała pytanie ~ Jaki będzie następny krok Pana X w moją stronę ? A wiesz, że, kurczę, nie pamiętam... Wydaje mi się, że sprecyzowałam pytanie, bo w tej formie, w jakiej zamieściłam je w wątku, to faktycznie nie ma sensu... Hm. Trudno, już musztarda po obiedzie... :] Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Eee tam musztrada po obiedzie, przecież raz jeszcze konkretniej zapytać możesz. Cytuj
maddie88 Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Napisano 11 Grudnia 2012 A jeśli jednak zadałam konkretne pytanie? Nie chciałabym też przewróżyć... Eh ta skleroza Cytuj
Vivere Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Pan jeszcze nie zrobił kroku... Wychodzi na to, że Król Denarów jest zdecydowanie powolny... Król Denarów nie jest powolny, Król Denarów szybko reaguje gdy wie,gdy jest pewien czego chce ( dążenia), jest przedsiębiorczy bardzo. Umie zadbać o swoje interesy i w swoich planach jest bardzo konsekwentny. On nie robi zbędnych ruchów, niepewnych w konsekwencjach. Jeśli rozstaliście się w sytuacji, która nie daje Mu pola do popisu, nie otwiera drogi do działania - a na to wynika w 2 mieczy to nie ma się co spodziewać. Patrzy na Ciebie jak na Słońce ale z przymrużonymi oczami Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 A jeśli jednak zadałam konkretne pytanie? Nie chciałabym też przewróżyć... Eh ta skleroza Kochanie, zrobisz oczywiście jak uznasz za stosowne-słuszne, ale przecież rozkład robiłaś prawie miesiąc temu, to nie uważam abyś przewróżyła temat jeśli teraz zapytasz, oczywiście nie wiem czy określiłaś czas zadając tamto pytanie...no, zrobisz jak uważasz.:* Cytuj
Vivere Napisano 11 Grudnia 2012 Napisano 11 Grudnia 2012 Pan jeszcze nie zrobił kroku... Wychodzi na to, że Król Denarów jest zdecydowanie powolny... Król Denarów nie jest powolny, Król Denarów szybko reaguje gdy wie,gdy jest pewien czego chce ( dążenia), jest przedsiębiorczy bardzo. Umie zadbać o swoje interesy i w swoich planach jest bardzo konsekwentny. On nie robi zbędnych ruchów, niepewnych w konsekwencjach. Jeśli rozstaliście się w sytuacji, która nie daje Mu pola do popisu, nie otwiera drogi do działania - a na to wynika w 2 mieczy to nie ma się co spodziewać. Patrzy na Ciebie jak na Słońce ale z przymrużonymi oczami Patrzy na Ciebie jak na Słońce ale z przymrużonymi oczami A jeszcze w kategorii "rada" Król Denarów (odpowiedź), tło: 2 Mieczy, Rycerz Mieczy, Słońce Daj Panu w jakiś sposób przyzwolenie do działania, sygnał, że warto... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi