Arshi Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) Znajoma z przed wielu, wielu lat... Majaca faceta tez od wielu lat Czasem fajnie odswiezyc znajomosci z przed lat ;-) Jak zreagowala na kontak z mojej strony glupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel Ucieszyla sie, nawet ciagla rozmowe i wspomniala o pomysle spotkania po tylu latach... Jakie zamierza podjac kroki w stosunku do mnie do konca 2012 roku? 7denarow-kochankowie-8kielichow=slonce Chyba zamierza jeszcze oczekiwac na kontakt z mojej strony Jak postrzega mnie wiekowa panna? 8denarow-5mieczy-rycerz mieczy-sad=kochankowie Jako starego znajomeg, ktory okazal sie inna osoba niz ta za ktora mnie mial, lata zmienily mnie Znajomosc z nia w 1kw.2013 krolowa bulaw-sprawka-wieza-mag=kaplan Widac ze moze sama inicjowac kontakt, bo hmm jej zwiazek wieloletni sie rozleci? Edytowane 14 Listopada 2012 przez Arshi Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 ak zreagowala na kontak z mojej strony glupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel ucieszyła się , również pomyślała o chęci odnowy znajomości i będzie myśleć jak by tutaj się spotkać po tych latach . Jakie zamierza podjac kroki w stosunku do mnie do konca 2012 roku? 7denarow-kochankowie-8kielichow=slonce ona będzie się wahać , czy to ona powinna pierwsza coś zaproponować , ale w ostateczności poczeka na Twoją propozycje Jak postrzega mnie wiekowa panna? 8denarow-5mieczy-rycerz mieczy-sad=kochankowie jako człowieka pracowitego , może jeszcze do końca nie ustabilizowanego życiowo . nie wiem jak te 5 mieczy ugryźć Znajomosc z nia w 1kw.2013 krolowa bulaw-sprawka-wieza-mag=kaplan hmmm, może nabierze dystansu do Ciebie i wasza znajomość już nie będzie kontynuowana Cytuj
alathea Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) ona mysli, ze chcesz ja "wygrabic" z tego jej zwiazku dlatego bedzie troszke sie pilnowac, hamowac rozwoj znajomosci/bliskie kontakty ona kiedys cos ten-tego do Ciebie ? a pozniej, moze sprobuje te Wasze uklady wyjasnic tu niekoniecznie musi sie jej zwiazek walnac Edytowane 14 Listopada 2012 przez alathea Cytuj
Arshi Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 nom ona ten tego teges ale co to byly za zaloty nasze... Cytuj
Gość gość5 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) Stara znajomosc z przed wielu lat. Znajoma z przed wielu, wielu lat... Majaca faceta tez od wielu lat Czasem fajnie odswiezyc znajomosci z przed lat ;-) Jak zreagowala na kontak z mojej strony glupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel Ucieszyla sie, nawet ciagla rozmowe i wspomniala o pomysle spotkania po tylu latach...ucieszyła się, ze cos ruszylo, aczkolwiek chyba główkuje nad tym- dlaczego ...... i strasznie ja to hm........ "rusza"/ interesuje/wzbudza ciekawosc - ponadto chyba bylo cos "na rzeczy między wami"- tak jak robie tłusciochy to wpadlo mi na mysl, że kręcisz ja niesamowicie ...... Jakie zamierza podjac kroki w stosunku do mnie do konca 2012 roku? 7denarow-kochankowie-8kielichow=slonce hm.......chyba zywi do ciebie jakies cieple uczucia i bedzie czekac na kontakt (o ile w tych 8 kielichach sama z nim nie wyjdzie)- generalnie heh jakos tak mi wpadlo, że "napala "sie troche.... Jak postrzega mnie wiekowa panna?- co?!!! wiekowa tzn? ma 20 do setki??? Arshi........ 8denarow-5mieczy-rycerz mieczy-sad=kochankowie cos w tobie pozostało takiego jak było ale tez duzo sie zmienilo- bynajmniej tak czy siak- lubi cie Znajomosc z nia w 1kw.2013 krolowa bulaw-sprawka-wieza-mag=kaplan no,no........ jakos tak sie moze stac, że podziala, spojrzy trzezwo na wszystko i dokonają się pewne zmiany:) w jej zyciu - a byc moze nie tylko swoim ........ Edytowane 14 Listopada 2012 przez gość5 wytłuszczenie Cytuj
Arshi Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 wiekowa czyli akcje majce swietlnosc dzialy sie prawie dekade temu Cytuj
iridos Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 ty jej cos kiedys brzydkiego zrobiłeś? ja tu nie widze reaktywacji jako takiej na dłuzsza mete wyskoczyłes jak filip z konopii wg niej Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Jak zreagowala na kontak z mojej strony glupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel ucieszyła się, ale była też w szoku, bo totalnie się tego nie spodziewała. Rozmyślała o co Ci chodzi i po co się odezwałeś Jakie zamierza podjac kroki w stosunku do mnie do konca 2012 roku? 7denarow-kochankowie-8kielichow=slonce jeżeli kiedyś byliście, to może ona liczy na odrodzenie, ale raczej sama inicjatywy nie podejmie będzie czekać na rozwój wypadków. W najgorszym wypadku zamknie ostatecznie waszą znajomość Jak postrzega mnie wiekowa panna? 8denarow-5mieczy-rycerz mieczy-sad=kochankowie i znowu ten szok w postaci Rycerza Mieczy xD ona może też postrzegać Cię przez pryzmat wcześniejszej znajomości, myśli, że znowu zjawiasz się, żeby jej spokój i stabilizacje rozdeptać w drobny pył. Ma chyba mieszane uczucia co do Ciebie, niby fajnie,że się odezwałeś,ale z drugiej strony to jakiegoś podstępu się spodziewa Znajomosc z nia w 1kw.2013 krolowa bulaw-sprawka-wieza-mag=kaplan znajomość padnie z jej inicjatywy, może chłopak lub ktoś zabroni jej kontaktów z Tobą Cytuj
Arshi Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 Jak zreagowala na kontak z mojej stronyglupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel ucieszyła się, ale była też w szoku, bo totalnie się tego nie spodziewała. Rozmyślała o co Ci chodzi i po co się odezwałeś Jakie zamierza podjac kroki w stosunku do mnie do konca 2012 roku? 7denarow-kochankowie-8kielichow=slonce jeżeli kiedyś byliście, to może ona liczy na odrodzenie, ale raczej sama inicjatywy nie podejmie będzie czekać na rozwój wypadków. W najgorszym wypadku zamknie ostatecznie waszą znajomość Jak postrzega mnie wiekowa panna? 8denarow-5mieczy-rycerz mieczy-sad=kochankowie i znowu ten szok w postaci Rycerza Mieczy xD ona może też postrzegać Cię przez pryzmat wcześniejszej znajomości, myśli, że znowu zjawiasz się, żeby jej spokój i stabilizacje rozdeptać w drobny pył. Ma chyba mieszane uczucia co do Ciebie, niby fajnie,że się odezwałeś,ale z drugiej strony to jakiegoś podstępu się spodziewa Znajomosc z nia w 1kw.2013 krolowa bulaw-sprawka-wieza-mag=kaplan znajomość padnie z jej inicjatywy, może chłopak lub ktoś zabroni jej kontaktów z Tobą Spokoj rozdeptac haha rozbawilas mnie Wieki temu ona omni zbiegala i to ja nie mialem spokoju;p Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 ok, skoro to ona zabiegała, to powiedziałabym, że 8denarow-5mieczy-rycerz mieczy-sad=kochankowie na pewno myśli,że się zmieniłeś: jesteś, młody, piękny i szalony i jeszcze jedno to Ty ją spławiłeś? bo może mieć o to żal Cytuj
Arshi Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 inaczej bym to nazwal Zainteresowalem sie nia ,jak ona przestala zabiegac po lataniu przez 3 semestry..za mna i znalazla sobie kolesia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi