Skocz do zawartości

Stara znajomosc z przed wielu lat.

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Znajoma z przed wielu, wielu lat... Majaca faceta tez od wielu lat :P

Czasem fajnie odswiezyc znajomosci z przed lat ;-)

Jak zreagowala na kontak z mojej strony

glupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel

Ucieszyla sie, nawet ciagla rozmowe i wspomniala o pomysle spotkania po tylu latach...

Jakie zamierza podjac kroki w stosunku do mnie do konca 2012 roku?

7denarow-kochankowie-8kielichow=slonce

Chyba zamierza jeszcze oczekiwac na kontakt z mojej strony

Jak postrzega mnie wiekowa panna?

8denarow-5mieczy-rycerz mieczy-sad=kochankowie

Jako starego znajomeg, ktory okazal sie inna osoba niz ta za ktora mnie mial, lata zmienily mnie

Znajomosc z nia w 1kw.2013

krolowa bulaw-sprawka-wieza-mag=kaplan

Widac ze moze sama inicjowac kontakt, bo hmm jej zwiazek wieloletni sie rozleci?

Edytowane przez Arshi
Napisano

ak zreagowala na kontak z mojej strony

ucieszyła się , również pomyślała o chęci odnowy znajomości i będzie myśleć jak by tutaj się spotkać po tych latach .

ona będzie się wahać , czy to ona powinna pierwsza coś zaproponować , ale w ostateczności poczeka na Twoją propozycje

jako człowieka pracowitego , może jeszcze do końca nie ustabilizowanego życiowo . nie wiem jak te 5 mieczy ugryźć

hmmm, może nabierze dystansu do Ciebie i wasza znajomość już nie będzie kontynuowana

Napisano (edytowane)

ona mysli, ze chcesz ja "wygrabic" z tego jej zwiazku

dlatego bedzie troszke sie pilnowac, hamowac rozwoj znajomosci/bliskie kontakty

ona kiedys cos ten-tego do Ciebie ? :P

a pozniej, moze sprobuje te Wasze uklady wyjasnic

tu niekoniecznie musi sie jej zwiazek walnac

Edytowane przez alathea
Napisano (edytowane)

:)

Stara znajomosc z przed wielu lat.

Znajoma z przed wielu, wielu lat... Majaca faceta tez od wielu lat :P

Czasem fajnie odswiezyc znajomosci z przed lat ;-)

Ucieszyla sie, nawet ciagla rozmowe i wspomniala o pomysle spotkania po tylu latach...ucieszyła się, ze cos ruszylo, aczkolwiek chyba główkuje nad tym- dlaczego ...... i strasznie ja to hm........ "rusza"/ interesuje/wzbudza ciekawosc - ponadto chyba bylo cos "na rzeczy między wami"- tak jak robie tłusciochy to wpadlo mi na mysl, że kręcisz ja niesamowicie ......

hm.......chyba zywi do ciebie jakies cieple uczucia i bedzie czekac na kontakt (o ile w tych 8 kielichach sama z nim nie wyjdzie)- generalnie heh jakos tak mi wpadlo, że "napala "sie troche....

Jak postrzega mnie wiekowa panna?- co?!!! wiekowa tzn? ma 20 do setki??? Arshi........

cos w tobie pozostało takiego jak było ale tez duzo sie zmienilo- bynajmniej tak czy siak- lubi cie :)

no,no........ jakos tak sie moze stac, że podziala, spojrzy trzezwo na wszystko i dokonają się pewne zmiany:) w jej zyciu - a byc moze nie tylko swoim ........

Edytowane przez gość5
wytłuszczenie
Napisano

wiekowa czyli akcje majce swietlnosc dzialy sie prawie dekade temu ;)

Napisano

ty jej cos kiedys brzydkiego zrobiłeś?

ja tu nie widze reaktywacji jako takiej na dłuzsza mete wyskoczyłes jak filip z konopii wg niej

Gość Pasqualina
Napisano

ucieszyła się, ale była też w szoku, bo totalnie się tego nie spodziewała. Rozmyślała o co Ci chodzi i po co się odezwałeś

jeżeli kiedyś byliście, to może ona liczy na odrodzenie, ale raczej sama inicjatywy nie podejmie będzie czekać na rozwój wypadków. W najgorszym wypadku zamknie ostatecznie waszą znajomość

i znowu ten szok w postaci Rycerza Mieczy xD ona może też postrzegać Cię przez pryzmat wcześniejszej znajomości, myśli, że znowu zjawiasz się, żeby jej spokój i stabilizacje rozdeptać w drobny pył. Ma chyba mieszane uczucia co do Ciebie, niby fajnie,że się odezwałeś,ale z drugiej strony to jakiegoś podstępu się spodziewa

znajomość padnie z jej inicjatywy, może chłopak lub ktoś zabroni jej kontaktów z Tobą

Napisano

ucieszyła się, ale była też w szoku, bo totalnie się tego nie spodziewała. Rozmyślała o co Ci chodzi i po co się odezwałeś

jeżeli kiedyś byliście, to może ona liczy na odrodzenie, ale raczej sama inicjatywy nie podejmie będzie czekać na rozwój wypadków. W najgorszym wypadku zamknie ostatecznie waszą znajomość

i znowu ten szok w postaci Rycerza Mieczy xD ona może też postrzegać Cię przez pryzmat wcześniejszej znajomości, myśli, że znowu zjawiasz się, żeby jej spokój i stabilizacje rozdeptać w drobny pył. Ma chyba mieszane uczucia co do Ciebie, niby fajnie,że się odezwałeś,ale z drugiej strony to jakiegoś podstępu się spodziewa

znajomość padnie z jej inicjatywy, może chłopak lub ktoś zabroni jej kontaktów z Tobą

Spokoj rozdeptac haha rozbawilas mnie ;)

Wieki temu ona omni zbiegala i to ja nie mialem spokoju;p

Gość Pasqualina
Napisano

ok, skoro to ona zabiegała, to powiedziałabym, że

na pewno myśli,że się zmieniłeś: jesteś, młody, piękny i szalony :)

i jeszcze jedno to Ty ją spławiłeś? bo może mieć o to żal

Napisano

inaczej bym to nazwal ;) Zainteresowalem sie nia ,jak ona przestala zabiegac po lataniu przez 3 semestry..za mna i znalazla sobie kolesia