Skocz do zawartości

Moja nowa znajomość :)

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Partnerski na moją nową znajomość :)

W mowie: JA: 2 MONETY wprowadzam pewną dyscyplinę do relacji / ON: RYCERZ PUCHARÓW dąży do uznania, słowny casanova

W myśli: JA: PUSTELNIK normalnie zinterpretowałabym, że nic, ale to nie prawda, może nie wiem, co mam myśleć, ale myślę dużo / ON: 4 PUCHARY dużo raczej negatywnych myśli hmm

W sercu: JA: RYDWAN początek jakiś uczuć, ale kontrola na nad nimi / ON: 9 MIECZY wątpliwości

W czynach JA: 4 MONETY bierność ze względu na strach przed niepowodzeniem / ON: 6 MIECZY ucieczka?

Co wnosi: JA: AS PUCHARÓW radość, energię, emocje / ON: KOCHANKOWIE

Co łączy: KRÓL KIJÓW oboje jesteśmy ambitni, dumni i energiczni

Co dzieli: 5 MONET ubóstwo, myślę, że emocjonalne

Przyszłość relacji: 2 KIJE, 7 PUCHARÓW, SŁOŃCE wyjdzie z tego romans, albo tylko flirt, powierzchowna znajomość, związek bez zobowiązań

Napisano

W mowie: JA: 2 MONETY mi się wydaje , że często nie wiesz co powiedzieć/jak odpowiedzieć oraz nie dajesz jednoznacznych odpowiedz ON: RYCERZ PUCHARÓW mówi dużo ciepłych rzeczy, no tak jak mówisz taki casanova ;)

W myśli: JA: PUSTELNIK szukasz sensu tej relacji / ON: 4 PUCHARY jest rozczarowany, bo może mu plan uwiedzenie nie wychodzi (tak mi się skojarzyło z rycerzem )

W sercu: JA: RYDWAN chęć dowiedzenia się w jakim kierunku zmierza ta znajomość / ON: 9 MIECZY albo jest po jakimś zawodzie uczuciowym czy rozstaniu

W czynach JA: 4 MONETY bierność ze względu na strach przed niepowodzeniem / ON: 6 MIECZY nie angażuje się emocjonalnie

Co wnosi: JA: AS PUCHARÓW myślę , że jest to początek zauroczenia / ON: KOCHANKOWIE niezdecydowanie

Co łączy: KRÓL KIJÓW oboje jesteśmy ambitni, dumni i energiczni oraz spontaniczni

Co dzieli: 5 MONET ubóstwo, myślę, że emocjonalne

Przyszłość relacji: 2 KIJE, 7 PUCHARÓW, SŁOŃCE bardziej myślenie i fantazje o związku , niż coś realnego

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

W mowie: JA: 2 MONETY - > nie do końca jesteś pewna co wyjdzie z tej znajomości, raz masz dobre odczucia raz jesteś niepewna Pana intencji

ON: RYCERZ PUCHARÓW -> adoruje, wie co powiedzieć żeby zdobyć, jest w swoim żywiole

W myśli: JA: PUSTELNIK -> myślisz i budujesz swoje oczekiwania, robisz plany ale też rozważasz to co było - swoje doświadczenia i jak to będzie tym razem, czy np. historie się nie powtórzą

ON: 4 PUCHARY -> powiedziałabym że za dużo nie myśli ;) po prostu czuje się znudzony samotnością i chce mieć partnerkę

W sercu: JA: RYDWAN -> działasz, angażujesz się, chcesz nadać określony kierunek tej znajomości

ON: 9 MIECZY -> ona chwilę obecną nic nie wie,nie jest pewny swoich uczuć. 9 mieczy jest tu skutkiem tej 4 pucharów -> Pan nie do końca wie czego chce, nie zastanawia się jak ma wyglądać ta znajomość, powiedziałabym ze idzie na żywioł kierując się swoimi emocjami.

W czynach JA: 4 MONETY - tak działasz żeby budować, żeby były trwałe podstawy pod relację, i chcesz się czuć bezpiecznie

ON: 6 MIECZY -> odpływa w swój świat, w swoje sprawy

Co wnosi: JA: AS PUCHARÓW - uczucie, nadzieję, miłość

ON: KOCHANKOWIE -> zastanawia się co dalej,

Co łączy: KRÓL KIJÓW -> On, bo napędza cię do działania

Co dzieli: 5 MONET _. to też karta żebrania o uczucia -> On potrzebuje partnerki ale nie wie jak do tego podejść, poza zdobywaniem/czarowaniem typu ryc pucharów nic trwałego jeszcze nie planuje. Ty bo chcesz stałego związku i chcesz od Pana oznak uczucia.

Przyszłość relacji: 2 KIJE, 7 PUCHARÓW, SŁOŃCE - > przyglądanie się sobie, poznawanie, badanie terenu, odarcie z iluzji bo Słońce pokazuje to co ukryte -> oświetli każdy zakamarek,nic się nie schowa

Słońce to tez miło spędzony czas - szykuje się relacja bardziej koleżeńska, do czasu aż Pan się zdecyduje zaangażować w pełni i zacznie działć

Napisano

Arachnea wszystko co napisałaś i co można zweryfikować już teraz, to prawda :)