Maestro Inez2503 Napisano 14 Listopada 2012 Maestro Napisano 14 Listopada 2012 1) Cel w stosunkach do mnie - Słońce - chciałby przeżyć ze mną kilka miłych chwil 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - 2 denarów Koło Kapłan - ma zmienne myslenie, uważa, że z jednej strony mam zasady, z drugiej zaś jakby uważał, że bywam niezdecydowana 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Królowa Buław Pustelnik 10 denarów - jest zamknięty w sobie,co widać, pobudza mnie do rozmowy,generalnie jest przyjacielski 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 mieczy 3 denarów 5 buław - zamierza zaproponować spotkanie,ale w tej 5 buław,to on o jednym myśli 12) Co on ukrywa - Mag /Rycerz Kielichów- że ma cel romansowy,może ma uczucia do mnie przy okazji 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - Umiarkowanie 6 denarów- bo chce powolnego rozwoju Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 ) Cel w stosunkach do mnie - Słońce - chciałby czegoś głębszego i szczęśliwego 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - 2 denarów Koło Kapłan - może chce czegoś poważniejszego od Ciebie , ale wie , że jeszcze nie może , wiec waha się i nie wie dokładnie co ma zrobić 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Królowa Buław Pustelnik 10 denarów - chce byś się otworzyła na niego , jest cierpliwy 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 mieczy 3 denarów 5 buław - chce spotkania , i może zawalczyć o Twoje względy 12) Co on ukrywa - Mag /Rycerz Kielichów- tak jak piszesz , uczucia , chce romansu 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - Umiarkowanie 6 denarów- bo chce powolnego rozwoju i stabilnego rozwoju . może traktuje Cię poważnie Cytuj
Veroniczka Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 1) Cel w stosunkach do mnie - Słońce - chciałby przeżyć ze mną kilka miłych chwil - jest do Ciebie pozytywnie i przyjacielsko nastawiony, poprawiasz mu humor swoją osobą i on uważa że tak samo może pomóc w ten sposób tobie, umie pięknie mówić.. pocieszyć.. jak będzie trzeba.. ale jak to wiadomo zawsze Słonko przykrywa chmurki, czyli trzeba się liczyć z tym że czasem może i on miewać trochę gorsze chwile, wtedy co piękne i dobre może się nieco schować, pod maską pozorów.. - po za tym cel taki, że chce tej relacji i jej rozwoju.. 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - 2 denarów Koło Kapłan - ma zmienne myslenie, uważa, że z jednej strony mam zasady, z drugiej zaś jakby uważał, że bywam niezdecydowana - troszkę się waha, sam nie wie co do końca myśleć - zależnie od sytuacji zdanie ma podzielone, patrzy na Ciebie bardziej racjonalnie.. uczuć nie ma jak to w Kapłanie.. 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - ogólnie to Ty mu się zewnętrznie podobasz, podoba mu się to jak się wysławiasz co sobą prezentujesz, ale facet wyszedł w Pustelniku - trochę przytłoczony, przemęczony czymś jest.. niby wszystko super, ale on tam gdzieś w środku ma pragnienie założenia prawdziwej rodziny, romanse jakoś mu przechodzą bokiem, nie kręcą go aż tak chociaż wie że ładna kobieta jest wokół niego.. lecz to go nie zachęca.. taki osowiały buntownik.. 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 mieczy 3 denarów 5 buław - coś tam będzie kombinował.. że niby zajęty innymi sprawami że to że tamto.. no takie wymigiwanie się, w czymś możecie się nie zgodzić.. 12) Co on ukrywa - Mag /Rycerz Kielichów - mi się wydaje że on jeszcze kręci z jakąś jedną osobą na boku.. 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - Umiarkowanie 6 denarów - bo nie chce wyjść na dwulicowego.. zachowuje umiar.. trochę tu powie, trochę tam.. trochę tu dostanie i trochę tam.. a sam nie wiele da Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 14 Listopada 2012 Wg kart jest sam..i wg tego co mówi też.. Cytuj
Veroniczka Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Tak Inezko, ale trzeba zwrócić uwagę na to że zawsze ktoś może kłamać, nie mówię że każdy, ale wiesz jacy są mężczyźni.. wszystko super, a potem szydło z worka, miałam podobną sytuację.. niby wszystko super fajnie, a tu się okazało że Pan na boku romansuje z kilkoma innymi jeszcze, taki bajerant szkoda słów.. Dlatego ja tak do końca facetom nie ufam, trzeba ostrożnie podchodzić, badać teren etapowo.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 14 Listopada 2012 Tak Inezko, ale trzeba zwrócić uwagę na to że zawsze ktoś może kłamać, nie mówię że każdy, ale wiesz jacy są mężczyźni.. wszystko super, a potem szydło z worka, miałam podobną sytuację.. niby wszystko super fajnie, a tu się okazało że Pan na boku romansuje z kilkoma innymi jeszcze, taki bajerant szkoda słów.. Dlatego ja tak do końca facetom nie ufam, trzeba ostrożnie podchodzić, badać teren etapowo.. Ja jestem nieufna jak diabli,ale go kartami sprawdzałam i zawsze mi sam wychodzi....Cholera tam wie... Cytuj
Veroniczka Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 No sam sam to oficjalnie może być Ale przy okazji może np flirtować tam z inną i to się okaże ze niby sam ale gada z inną jeszcze w podobny sposob, chyba wiesz o co chodzi ) Cytuj
Gość gość5 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 1) Cel w stosunkach do mnie - Słońce - chce kontaktów, miłych ciepłych, dajacych radość 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - 2 denarów Koło Kapłan - zmienia mu sie to myslenie jak w kalejdoskopie- raz tak raz siak ale ogolny zarys jest wciaz ten sam 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Królowa Buław Pustelnik 10 denarów - to wyglada tak jakby się wyizolował troche od kobiet, bo szuka szczescia z tobą..... 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 mieczy 3 denarów 5 buław - bedzie na wszelkie mozliwe sposoby probował zmienic cos w waszej relacji 12) Co on ukrywa - Mag /Rycerz Kielichów- ze wylozył serce na dloni i otwarty na to co bedzie 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - Umiarkowanie 6 denarów- nie chce odkrywac od razu wszystkich kart- chce zebys ty tez podzialala /QUOTE] Cytuj
werona Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 1) Cel w stosunkach do mnie - Słońce - dla mnie to jedna z najlepszych kart Tarota jeżeli chodzi o uczucia i relacje, więc uważam, że jest szczery i otwarty na Ciebie. Ta relacja daje mu wiele radości i szczęścia i chce z tego korzystać. Chce się przy Tobie ogrzać... 2,3,4,5) Co on myśli, co do czuje do mnie (wewnętrzne odczucia) - 2 denarów Koło Kapłan - chyba sam nie wie... sporo w nim zmiennych nastrojów, wahań, wątpliwości i rozterek, ciągle rozważa za i przeciw, bo zdaje się że z jednej strony jest los, który Was postawił na swojej drodze a z drugiej trzeba się kierować zasadami i moralnością 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec mnie - Królowa Buław Pustelnik 10 denarów - pozwala Ci działać, być aktywną i zdobywać go, a on sam rozważa wewnętrznie czego chce i czego potrzebuje, bo w tle jest czyjaś rodzina... 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie - 5 mieczy 3 denarów 5 buław - dla mnie już 5 Mieczy wskazuje na porażkę, nieczyste zagrania i nieuczciwość, więc uważałabym bo to tak trójkątowo-romansowo wygląda... 12) Co on ukrywa - Mag /Rycerz Kielichów - rwie się do romansu jak nic... (ostatnio do bólu znam Maga i Rycerza Kielichów...) 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać - Umiarkowanie 6 denarów- dla mnie dlatego, że on nie chce działać na hurra tylko spokojnie i zrównoważenie... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 weryfikuję: Na razie jest wielki foch z jego strony, wyskakuje mi co jakiś czas z propozycjami, na które trudno mi się zgodzić (np.,telefony i smsy w Sylwestra, żebym przyjechała spędzić go z nim...na moja prośbę, że mógł zadzwonić dzień wcześniej obraził się,ostatnio tęz mnie namawiał na spotkanie,ale jak postawiłam swój warunek (naprawdę nic wielkiego) to znowu foch.. Pozycja co ukrywa mówi o tym, że ma cel romansowy na pewno i chciałby mnie uwieść, co na razie nie udało mu się.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi