Skocz do zawartości

Nów Księżyca od 13 Listopada..

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Co trzeba odpuścić – Świat - na ten moment trzeba odpuścić chęć szukania czegoś, to jeszcze nie pora na jakiś nowy etap, na radość i sprostanie troską jeszcze raczej przyjdzie czas..

2. Co trzymać jak najbliżej – 7 Buław - walkę, ze słabościami, z tym co męczy i przytłacza, głównie wewnętrznie.. muszę jakoś to samodzielnie pokonać..

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 10 Buław, 9 Pucharów, Koło Fortuny suma Gwiazda - to że potrafię gdzieś między tym co ciężkie i trudne, odnaleźć to co cieszy, że szanuje los, i to co się dzieje, umiem także przeczekać te gorsze czasy.. z nadzieją na lepsze.

4. Jak świat wpływa na mnie - Król Buław - zachęca do podejmowania odważnych kroków, do działania, ale swojego i nie podporządkowaniu się innym, tylko taka własna droga..

5. Co możesz i musisz dać innym - 7 Mieczy - może pokazać, jak ominąć w sprytny sposób jakieś przeszkody, i nie powodzenia? no nie wiem sama..

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca - 10 Denarów, 10 Buław, Śmierć suma Świat - no może jakaś sytuacja ciężka się dla mnie zakończy, coś się polepszy, odrodzę się i otworzę na coś nowego..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. Co trzeba odpuścić – Świat - a może po prostu jakiś wyjazd ? ...

2. Co trzymać jak najbliżej – 7 Buław - swoją odwagę, determinację i uparcie walczyć o swoje...ale też zainteresowanie Ezoteryką i rozwój duchowy (bo i o tym mówi 7 Buław...) ...

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 10 Buław, 9 Pucharów, Koło Fortuny suma Gwiazda - to że mimo ewentualnych trudności które spotykasz po drodze ~ nie tracisz nadzieii i potrafisz czerpać radość z życia...no i wierzysz w to że marzenia się spełniają :)...

4. Jak świat wpływa na mnie - Król Buław - tak, że żyjesz dynamicznie i dojrzewasz...ale przede wszystkim żyjesz uczciwie i myślę ze dzięki temu zyskujesz duże uznanie wśród otoczenia...

5. Co możesz i musisz dać innym - 7 Mieczy - "może pokazać, jak ominąć w sprytny sposób jakieś przeszkody, i nie powodzenia?" ~ dokładnie...myślę że możesz dzięki swojemu wrodzonemu sprytowi pomóc wielu ludziom...pokazać że warto chwytać nadarzające się okazje...nauczyć jak dyplomatycznymi posunięciami można uniknąć starć i konfliktów...no i wreszcie możesz uczulić co niektórych aby uważali w kontaktach z ludzmi na osoby które postępują nieuczciwie (tak jak człowiek z karty 7 Mieczy) i aby sami tak nie postępowali...

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca - 10 Denarów, 10 Buław, Śmierć suma Świat - bilans zysków i strat...Twoja odnowa ~ przełom...

Napisano

1. Co trzeba odpuścić – Świat - zamykanie się w swoim świecie, oddalenia się i brak otwarcia na innych

2. Co trzymać jak najbliżej – 7 Buław - swoją siłę przebicia, wojowniczość, asertywność i moc, walkę o swoje

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 10 Buław, 9 Pucharów, Koło Fortuny suma Gwiazda - mimo wszystkiego co dźwigasz na swoich plecach potrafisz cieszyć się życiem i czerpać z niego przyjemności, które przynosi Ci los

4. Jak świat wpływa na mnie - Król Buław - jakiś mężczyzna działa aktywnie w Twoją stronę albo Ty jesteś zainteresowana mega przystojnym panem :usmiech:

5. Co możesz i musisz dać innym - 7 Mieczy - ostrożność i grę pozorów... nie zawsze trzeba wszystko mówić wprost i całą prawdę

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca - 10 Denarów, 10 Buław, Śmierć suma Świat - szkoda, że nie ma karty po Śmierci, bo ona niesie zmiany, ale dla mnie 10 Denarów to ród, rodzina wielopokoleniowa, która będzie przytłaczać i dorzucać na plecy, a Śmierć niesie zmiany, tylko właśnie nie wiem w jakim kierunku...

• Lubię to! 1
Napisano

1. Co trzeba odpuścić – Świat - nie uszczesliwiac siebie i innych na siłę

2. Co trzymać jak najbliżej – 7 Buław - umiejetnosc pokonywania przeszkod i wiare w to, że sie uda

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - 10 Buław, 9 Pucharów, Koło Fortuny suma Gwiazda - nawet w najgorszych momentach potrafisz dostrzec swiatełko w tunelu

4. Jak świat wpływa na mnie - Król Buław - zachęca do podejmowania odważnych kroków, do działania, ale swojego i nie podporządkowaniu się innym, tylko taka własna droga..- zgadza się :)

5. Co możesz i musisz dać innym - 7 Mieczy - może pokazać, jak ruszyc głowa i ręka,jak użyc sprytu, radzic sobie - nawet jesli pewne sprawy wymagaja małego oszustwa/niedopowiedzenia

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca - 10 Denarów, 10 Buław, Śmierć suma Świat -hm........ wejdziesz na wyzszy poziom, to co ciezkie minie, przeszkody zostana pokonane, nadchodzi powodzenie..... :)

Napisano
werona dołożyłam po Śmierci - 6 Pucharów...

Mi 6 Pucharów pokazuje moje dziecko (dziewczynkę) i sprawy rodzinne, więc jak dla mnie nastąpią zmiany w relacjach rodzinnych.

Napisano
Mi 6 Pucharów pokazuje moje dziecko (dziewczynkę) i sprawy rodzinne, więc jak dla mnie nastąpią zmiany w relacjach rodzinnych.

to by się zgadzało, bo na chwilę obecną w rodzinie panuje napięta i burzliwa atmosfera, czasami aż ręce opadają..

Napisano
to by się zgadzało, bo na chwilę obecną w rodzinie panuje napięta i burzliwa atmosfera, czasami aż ręce opadają..

No i tak to wygląda przy połączeniu 10 Denarów+10 Buław. Mi zawsze Śmierć pokazuje zmiany na lepsze, więc w połączeniu z 6 Kielichów stawiam, że się wreszcie przewali...

Napisano
No i tak to wygląda przy połączeniu 10 Denarów+10 Buław. Mi zawsze Śmierć pokazuje zmiany na lepsze, więc w połączeniu z 6 Kielichów stawiam, że się wreszcie przewali...

no najwyższa pora by była.. bo ile można.. człowieka też takie coś męczy - rodzina ważna sprawa a jak w niej jest źle to porażka.

• 2 miesiące temu...