Skocz do zawartości

Nów od 13 listopada

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

1. Co trzeba odpuścić –Królowa Buław - działania,pewnośc siebie

2. Co trzymać jak najbliżej –Koło - mam się zdac na los

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - Slońce - radość życia,spełnienie??

4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - zamyka mnie na emocje i uczucia

5. Co możesz i musisz dać innym - 7denarów 7 kielichów - cierplliwść w zdobywaniu marzęń

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca -2 buław 2 denarów Sprawiedliwość - stanę na rozdrożu,bo chyba otrzymam to,na co załużyłam..

7.Lekcja, którą muszę wynieść Kapłan - mam być wierna zasadom

Napisano

1. Co trzeba odpuścić – Królowa Buław - tak jak piszesz działanie na już teraz, bez zbędnych planów, nie kokietować tyle w chwili obecnej ale też nie być egoistką i nie patrzeć tylko na siebie, trzeba zwrócić uwagę że Królowa Buław to trochę taka osobowość co lubi mieć wszystko dla siebie :D ale też wiele daje.. lecz to nie pora.

2. Co trzymać jak najbliżej – Koło - to też myśli swoje, trzymaj je dla siebie, wszelakie Plany, wiedz że jesteś Panią swojego losu, ale musisz zwrócić uwagę że nie wszystko jest tylko zależne od Ciebie, że inne aspekty też mają tutaj wpływ

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - Slońce - dobre relacje z dzieckiem np, przyjaciółmi... z tymi osobami przy których czujesz się otwarta, na których możesz liczyć i wiesz że oni mogą także na Ciebie

4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - nakłania Cie do nieustannych refleksji, przemyśleń, zagłębienia się w siebie.. nie zawsze jesteś jak ta Królowa Buław, potrafisz się też wyciszyć i skupić..

5. Co możesz i musisz dać innym - 7 denarów 7 kielichów - możesz spełnić czyjeś marzenie, jakiejś ważnej dla Ciebie osoby ja tutaj widzę albo dziecko, albo jakaś starsza np mama, ojciec.. :) masz ku temu możliwości, a nie musi być to nie wiadomo jaaaaakie wieeelkie te marzenie :) ważne są chęci

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca -2 buław 2 denarów Sprawiedliwość - będziesz musiała zdecydować, co jest dla Ciebie tak na prawdę ważne, co wybrać - poradzisz się jakiejś drugiej osoby, która przechodziła podobne sytuacje.. ona pomoże Ci się naprowadzić na odpowiednią drogę

7.Lekcja, którą muszę wynieść Kapłan - ufaj sobie, swoim postanowieniom, nie okazuj zbytnio emocji - nawet jeśli Cie ponosi wykaż się taktem :)

• Lubię to! 1
Napisano

1. Co trzeba odpuścić –Królowa Buław -zbytnia pewnosc siebie i byc moze demonstrowanie jej na swopj sposob

2. Co trzymać jak najbliżej –Koło - umiejetnosc dostosowywania sie do sytuacji

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - Slońce - usmiech:)

4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik -czujesz sie wyizolowana, odgradzasz sie od innych zamykasz w sobie

5. Co możesz i musisz dać innym - 7denarów 7 kielichów - stałosc uczuc, albo jak utrzymywac stan zadowolenia

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca -2 buław 2 denarów Sprawiedliwość - kontakt ale chyba taki rwany przez zobowiazania jednej ze stron

7.Lekcja, którą muszę wynieść Kapłan - hmm.... kaplan dosc czesto sprawia mi klopoty, ale tu chyba oznacza ze cos jest na dobrej drodze- pod opieka sił wyzszych- trzeba tylko kierowac sie glową......../QUOTE]

Napisano

1. Co trzeba odpuścić –Królowa Buław - swój temperament, pewność siebie, swobodę działania, kokietowanie, kuszenie i wabienie facetów, a także swego rodzaju zaborczość, przejmowanie inicjatywy i narzucanie innym swojej woli

2. Co trzymać jak najbliżej –Koło - swoją zmienność, ruchliwość i niespodzianki przynoszone przez los (to też karta karmy, więc może pokazywać kogoś karmicznego)

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - Słońce - chyba źle nie jest... powinno być w Tobie dużo optymizmu, spokoju, radości, szczęścia, entuzjazmu i aktywności... bardzo możliwe też, że najważniejsze jest Twoje dziecko

4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - sprawia, że zamykasz się w swoim wnętrzu i ciągle zastanawiasz się czego chcesz i czego potrzebujesz... trochę tez izolujesz się, oddalasz emocjonalnie, wycofujesz z aktywnego życia

5. Co możesz i musisz dać innym - 7denarów 7 kielichów - cierpliwość do fantazji innych

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca -2 buław 2 denarów Sprawiedliwość - zastój, wahania i wątpliwości, jakieś manipulacje mogą wchodzić w grę, ale nie zapomnisz o swoich zasadach i wartościach

7.Lekcja, którą muszę wynieść Kapłan - kieruj się uczciwymi zasadami i swoją moralnością

Napisano

1. Co trzeba odpuścić –Królowa Buław - musisz uważać by Twoja znajomość nie wyszła na jaw , (tą kartę często interpretuje jako cień)

2. Co trzymać jak najbliżej –Koło - być przygotowaną na zmienność jaką los Ci szykuje

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - Slońce - mi się tutaj też skojarzyła ta karta z Twoją znajomością , i tak jakby ona była teraz czymś co dawała Ci siłę

4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - masz ochotę się wyalienować , odpuścić sobie wszystko

5. Co możesz i musisz dać innym - 7denarów 7 kielichów - musisz gasić kogoś za szybkie zamiary

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca -2 buław 2 denarów Sprawiedliwość - no rozdroże jak nic , nie będziesz wiedziała co masz zrobić. będziesz musiała spojrzeć na wszystko z dystansu

7.Lekcja, którą muszę wynieść Kapłan - mam być wierna zasadom- też tak uważam , oraz swojej moralności

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano
1. Co trzeba odpuścić –Królowa Buław - działania,pewnośc siebie

2. Co trzymać jak najbliżej –Koło - mam się zdac na los

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem - Slońce - radość życia,spełnienie??

4. Jak świat wpływa na mnie - Pustelnik - zamyka mnie na emocje i uczucia

5. Co możesz i musisz dać innym - 7denarów 7 kielichów - cierplliwść w zdobywaniu marzęń

6. Co zacznie się w twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca -2 buław 2 denarów Sprawiedliwość - stanę na rozdrożu,bo chyba otrzymam to,na co załużyłam..

7.Lekcja, którą muszę wynieść Kapłan - mam być wierna zasadom

Weryfikacja:

Więc za dużo nie działałam,nie umawiałam się na randki, zajmowałam się sobą tyle ile mogłam,dużo byłam sama, myślałam..Co musżę dac innym 7 denarów/7 kiel - chyba chodiz o to,że stopowałam pana,być moze było to potrzebne,stanęłam na rozdrożu,ale chyba już wiem czego chcę i cały czas starałam się kierować moimi zasadami:)