Skocz do zawartości

Moja droga do końca grudnia (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

1 - co mam za sobą 6 denarów - okres, gdy dawałam z siebie więcej

2 - gdzie jestem teraz Mag - zaczynam jakis nowy okres

3 -mój następny krok 4 kielichów - chyba zacznę szukać nowych mozliwości

4 - co mi to da Swiat - nowy etap zycia chyba

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów - nie wiem, kontakty z kimś,jakiś romans w ukryciu, albo z panem,który skrywa uczucia

Napisano

Wynik drogi tez moze mowic o tym, ze zmieni sie twoje nastawienie do jakiegos pana

Napisano

1 - co mam za sobą 6 denarów - czas kiedy to Ty wyciągałaś rękę do innych licząc że odwdzięczą Ci się tym samym..

2 - gdzie jestem teraz Mag - zaczynam jakis nowy okres - tak i możesz zacząć powoli planować coś na przyszłość, ale nie zapominając po drodze że to tylko plany ;)

3 -mój następny krok 4 kielichów - trzeba się trochę rozejrzeć, wiele wokół Ciebie już jest, ale nie wiele dostrzegasz bo albo nie potrafisz, albo po prostu Cię to nie zadowala i czekasz na jeeeeszczeee wieeceeej....

4 - co mi to da Swiat - może w końcu spełni się to na co liczysz, do czegoś dojdziesz po przez tą drogę, działania.. da Ci to też inny pogląd na to wszystko

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów - poznasz kogoś Ciekawego, kto Cię pobudzi wewnętrznie.. ale z wzajemnością.. tylko czy wyjdzie to na jaw? ;) że coś się kręci, to sprawa drugo rzędna no bo może być tak że niby kolega - koleżanka a coś tam pod skórą siedzi..

Napisano

1 - co mam za sobą 6 denarów - okres, gdy dawałam z siebie więcej- też tak to widzę

2 - gdzie jestem teraz Mag - zaczynam jakis nowy okres - zaczynasz nabierać więcej pewności siebie i odwagi

3 -mój następny krok 4 kielichów - za mało widzisz dobrego , może musisz docenić pewne rzeczy

4 - co mi to da Swiat - nowe szanse , nowe możliwosci

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów - dużo energii do działania , do poznawania tego co nieznane , bardzo możliwe , że zacznie wspierać się ktoś komu będzie zależało

Napisano

1 - co mam za sobą 6 denarów - obdarowywanie... tu pomogłaś, tam coś dałaś z siebie i od siebie

2 - gdzie jestem terazI Mag - tu jest pan "czarodziej"... ale też Ty sama jesteś ciekawa świata, spontaniczna, aktywna i poszukująca nowych wyzwań

3 - mój następny krok 4 kielichów - przesyt wszelkiego rodzaju... będziesz "kisić się" we własnym sosie, nie dając ujścia emocjom, trochę zniechęcenia, apatii, bierności i rutyny. Możesz być zatopiona w swoich myślach i nie dostrzegać tego, co się dzieje na zewnątrz... To czas kiedy niewiele nam się chce, niewiele nas interesuje, poza sobą... Brak impulsu do działania, emocjonalny przesyt, zmęczenie sytuacją i czekanie na coś, co nas poruszy, zachęci do działania...

4 - co mi to da Swiat - zamknięcie się w swoim świecie

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów - nie wiem kogo Ci pokazuje Giermek Denarów, bo mi zawsze pokazuje wydatki na dziecko a tu taki okres świąteczny idzie, ale jeżeli nie to wspólne rozmowy i ustalenia, gdzie będzie sporo energii seksualnej i romansowych klimatów w ukryciu i gdzie pan będzie czuły, ciepły i adorujący... Król Kielichów, wg moich ostatnich doświadczeń nie mówi o uczuciach i emocjach, ale je okazuje...

• Maestro
Napisano
1 - co mam za sobą 6 denarów - obdarowywanie... tu pomogłaś, tam coś dałaś z siebie i od siebie

2 - gdzie jestem terazI Mag - tu jest pan "czarodziej"... ale też Ty sama jesteś ciekawa świata, spontaniczna, aktywna i poszukująca nowych wyzwań

3 - mój następny krok 4 kielichów - przesyt wszelkiego rodzaju... będziesz "kisić się" we własnym sosie, nie dając ujścia emocjom, trochę zniechęcenia, apatii, bierności i rutyny. Możesz być zatopiona w swoich myślach i nie dostrzegać tego, co się dzieje na zewnątrz... To czas kiedy niewiele nam się chce, niewiele nas interesuje, poza sobą... Brak impulsu do działania, emocjonalny przesyt, zmęczenie sytuacją i czekanie na coś, co nas poruszy, zachęci do działania...

4 - co mi to da Swiat - zamknięcie się w swoim świecie

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów - nie wiem kogo Ci pokazuje Giermek Denarów, bo mi zawsze pokazuje wydatki na dziecko a tu taki okres świąteczny idzie, ale jeżeli nie to wspólne rozmowy i ustalenia, gdzie będzie sporo energii seksualnej i romansowych klimatów w ukryciu i gdzie pan będzie czuły, ciepły i adorujący... Król Kielichów, wg moich ostatnich doświadczeń nie mówi o uczuciach i emocjach, ale je okazuje...

Dziękuję Weronko:) Paź Denarów pokazuje mi pana, młodszy ode mnie:))) A co do Króla to potwierdzam:)

Napisano
Dziękuję Weronko:) Paź Denarów pokazuje mi pana, młodszy ode mnie:))) A co do Króla to potwierdzam:)

A widzisz, mi nie wychodziła do tej pory na facetów, bo ja samych starszych miałam. Dziękuję za info :bukiet:

Napisano

1 - co mam za sobą 6 denarów - wiecej dawania niz dostawania

2 - gdzie jestem teraz Mag - zaczyna sie nowy etap w życiu, poza tym myslę, że potrafisz jasno i wyraźnie mówic o tym czego chcesz a czego juz nie

3 -mój następny krok 4 kielichów -pewnie podejmiesz jakies dzialania w celu zmiany obecnej sytuacji, która chyba jest dla ciebie jjuz nie do zniesienia

4 - co mi to da Swiat - spełnienie marzen- osiagniesz to co chcesz

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów - rozpocznie sie nowy etap w zyciu i dzialania w kierunku pana zaangazowanego choc tego za bardzo nie ujawniajacego,

Napisano

1 - co mam za sobą 6 denarów -

czas dopracowywania czegoś.... może przyglądania się czamuś, a także coś mogło się zbliżać się ku końcowi choć włożyłaś w to dużo wysiłku

2 - gdzie jestem teraz Mag -

doskonalenie się, ale także duma z tego co się już ma... posiadanie już pewnych zasobów, ale wciąż bycie w pewnym sensie uczniem życia

3 -mój następny krok 4 kielichów -

zastanawianie się nad czymś...w takim sensie bardziej emocjonalnym :mysli: przypatrywanie się swym emocjom, przeżywanie ich choć nie całkiem jeszcze dostrzeganie wszystkiego

4 - co mi to da Swiat -

uwonienie od zbędnych blokad, otwarcie na nowe

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów -

wykiełkuje coś niespodziwanianie ładnego, będzie potencjał i trochę tajemniczości w powietrzu... :slonko:

dawno nikomu nie interpretowałam kart więc wybacz jeśli popłynęłam w nie tą stronę ;)

Gość Pasqualina
Napisano

1 - co mam za sobą 6 denarów - czas gdy szastałaś uczuciami na lewo i prawo

2 - gdzie jestem teraz Mag - na początku drogi, jakieś nowości przed Tobą

3 -mój następny krok 4 kielichów - nic nie będziesz robić

4 - co mi to da Swiat - odseparowanie od kogoś

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów- będzie ktoś o Ciebie zabiegać albo Ty będziesz intensywnie myśleć i marzyć o jakimś Kielichowym

Napisano

1 - co mam za sobą 6 denarów -

Tu masz taka bezinteresownosc z Twojej strony. Chyba jestes osoba, ktora bardzo duzo z siebie daje, zawsze sluzy pomoca, gdy ktos o to prosi, a moze nawet i nie. Taka dobra duszyczka z Ciebie. Pewno tez jest tak, ze nie kazdy to docenia. Takze to jest za Toba.

2 - gdzie jestem teraz Mag -

Zaczynasz myslec. Dzialac, ale juz nie spontaniczni i chaotycznie a w sposob przemyslany, z lekka moze nawet wykalkulowany. Mag to w koncu spryciarz. Wazne, zeby sie tu nie zapedziec i nie zaczac odstawiac szulerki. Dla swoich celow mozna ponaginac rzeczywistosc, podgladnac tu i zajrzec tam. Wazne w tym wszystkim, aby nikogo nie krzywdzic, aby nie wchodzic w cudza przestrzen.

W Magu jednak masz ogromny potencjal, ktory tylko czeka, aby zostac wykorzystany.

3 -mój następny krok 4 kielichów -

Tutaj, jakbys doszla do takiego punktu, gdzie stwierdzasz, ze to, co masz to i tak duzo a jest juz pewne, nie trzeba o to zawalczyc, wiec czy aby przy tym nie pozostac. Jednak... dojrzale owoce, ktore leza, w koncu gnija. Takze bedziesz musiala ruszyc sie ze swojego bezpiecznego gniazdka i zaczac konkretnie dzialac. Co z kolei trudne byc nie powinno, bo (patrz wyzej) potencjal Maga.

4 - co mi to da Swiat -

Ze odnajdziesz swoje miejsce na ziemi. Byc moze po prostu odnajdziesz siebie. Ze jest tu, a nie tam za siedmioma gorami i siedmioma rzekami, jak to fajnie ujal moj jeden znajomy. Ze wlasnie tu i teraz jest Twoje szczescie. Jezeli to zrozumiesz to wszystko inne samo Ciebie odnajdzie. :)

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów ---> XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag (wg Banzhafa).

No pojawi sie jakis pan, szansa na cos wiecej, romans, bliskosc fizyczna. Na poczatek, jak przystalo, bedzie troche niepewnie. Ale... w podsumie masz Slonko, Kolo i Maga. Podejdz do sprawy na luzie, jednoczesnie aktywnie starajac sie ksztaltowac to, co na dany moment ksztaltowac sie da (wyplynie na wierzch Kola). Potencjal ku temu jest, co widac ladnie w Magu. :)

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • Maestro
Napisano
1 - co mam za sobą 6 denarów - okres, gdy dawałam z siebie więcej

2 - gdzie jestem teraz Mag - zaczynam jakis nowy okres

3 -mój następny krok 4 kielichów - chyba zacznę szukać nowych mozliwości

4 - co mi to da Swiat - nowy etap zycia chyba

5 - wynik drogi Paź Denarów As Buław Księżyc Król Kielichów - nie wiem, kontakty z kimś,jakiś romans w ukryciu, albo z panem,który skrywa uczucia

WERYFIKACJA

Ten rozkład sprawdził się duuużo później niż zakładałam.Pokazał mi obecnego partnera, którego poznałam niemal rok po położeniu kart. Zaczynam nowy etap swojego życia. Król Kielichów to on, kocha mnie i udowadnia mi to każdego dnia..W Księżycu jest niepewność co do tego jak będzie, bo czeka mnie jeszcze walka na sali sądowej...