Skocz do zawartości

dlaczego się nie odzywa

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dlaczego Y się do mnie nie odzywa

podczas tasowania wypadła kapłanka

wisielec , 7 denarów , 4 denary

jest skupiony tylko na sobie , nie widzi sensu po co miałby w ogóle się odzywać .

Gość SooYoung
Napisano

Myślę że jest na czymś bardzo skupiony i nie chce się rozpraszać. Wisielec i 7 den to dosłowne "zatrzymanie w czasie"

A długo się już nie odzywa ?

Napisano

wygląda na to że zawiesił na razie kontakt, ma inne sprawy na głowie - lub opcja nr dwa.. czeka aż to Ty coś zrobisz ;) 4 Denary to egoistyczna karta i nastawienie.. 7 Denarów, czekanie.. no i wisielec tak samo.. z podsumy wychodzi Świat.. no to bardziej stawiam na opcję nr jeden :) w takim razie.. że zajęty czymś innym.. materia materia.. ;)

Napisano

no już ze dwa tygodnie albo trzy się nie odzywa , a skupiony na sobie był zawsze aż zabardzo ... ja coś tam czasem napiszę , to odpiszę jakąś krótką odpowiedzią bardzo zbywczą . ogólnie mi się wydaje , że on żyje nie wiadomo czym, jakimiś marzeniami . to jest mój były ale już jakiś dłuższy okres czasu nie jesteśmy razem i odzywaliśmy sie normalnie do siebie

Napisano

Ostatnio w dziennych na uczucia wyszedł mi Wisielec. Dosłownie "zawiesiłam się" i wszystko mi "zwisało"... I tu obawiam się, że jest podobnie...

Kapłanka może wskazywać, że jest albo zajęty jakąś kobietą, o której nie wiesz lub skupia się na nauce lub na swoim wnętrzu...

Kolejne karty to właśnie okres zawieszenia tej relacji i czekanie na jakieś profity, które bardzo możliwe, że są w tej 4 Denarów... Chyba skupiony bardzo na kasie jest...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Dlatego że jest w stałym związku/relacji...Wisielec & 7 Monet bardzo często wskazuje po prostu na stałość sytuacji, a do tego ta Kapłanka ~ no myślę że wpływ na Jego milczenie ma kobieta Ważna dla Niego...

Gość Pasqualina
Napisano

hm, zajęty jest i nie ma czasu, może liczy, że Ty pierwsza się odezwiesz albo po prostu zajęty jest inną kobietą...

Napisano

bo tak............ jakos w inny sposob patrzy na calosc i zamierza tkwic w tym przekonaniu i braku kontaktu ......

• Maestro
Napisano

zajął się sobą,zamknął w domu i może medytuje, być może potrzebuje odpoczynku

Napisano

kapłankę odczytałabym jako że jest inna kobieta tym bardziej , że wypadła podczas tasowania, a wisielca z denarami -skupia się na jakimś zajęciu, pracy na czymś co jest dla niego w jakimś stopniu opłacalne

Gość Linkinia
Napisano

Wydaje mi się, że jest bardzo zajęty pracą i nie ma czasu na kontakt. Albo jest w takim stanie zawieszenia, że na nic nie ma ochoty, jest bierny, nie potrzebuje kontaktu...

Napisano

Ja podonie jak Rogi mam wrażenie, ze Panu porpostu się "znudziło" bezcelowe pisanie. On utrzymywał kontakt gdyż gdzieś w głębi liczyłł na pownowny rozwój, ale to spowszedniało i zapomniał już o tym.

• 2 miesiące temu...
Napisano

była inna , po za tym tkwił w swoim nierealnym świecie wmawiając sobie różne dziwne rzeczy