Lenka10 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) witam od tyg. między mną a p.X panuje bardzo męcząca mnie cisza i wydaje mi się ze jemu też nie jest z tym za dobrze. Wiem że on podejmuje jakąkolwiek inicjatywę tylko w ostateczności i tak pomyślałam że może w tej sytuacji odezwę się pierwsza...żeby jakoś naprawić tą sytuację. jaka będzie reakcja p.X na kontakt z mojej strony ? Paz buław,5 buław,moc,10 mieczy czy z tych kart wynika że on nie czeka na żaden kontakt z mojej strony i jeśli się odezwę pierwsza to on raczej nie będzie z tego zadowolony ? bardzo proszę o pomoc w interpretacji Edytowane 14 Listopada 2012 przez Lenka10 Cytuj
Lenka10 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 nie sugerując się czyjąś interpretacją z której wynikało to co napisałam wyżej postanowiłam sama to zinterpretować , wiec: paź buław-miła niespodzianka .przynosząca radość i zadowolenie 5 buław-czeka aż się odezwę pierwsza ,takie sprawdzenie mojej wytrzymałości -kto pierwszy ulegnie moc-zadowolenie,nowa energia i siła ,zapewne poprawa humoru 10-mieczy-zakończenie trudnej i męczącej sytuacji z efektem poprawy relacji na lepsze reasumując p.X na ten kontakt czeka ,co zapewne go bardzo ucieszy i napełni taką pozytywną energią. W kartach widać sporo emocji więc jest to dla niego ważne ponieważ prawdopodobnie też go ta sytuacja męczy. Dopiero się uczę więc mogę się mylić co do interpretacji , więc będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc i poprawienie mnie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 nie do konca jestem przekonana czy on czeka na twoja "zaczepke"- z pewnoscia da mu satysfakcję, ale bedzie sie bronił przed kontaktem ....... ciezko czytac 10 mieczy bo to taki "mały koniec" trzeba było karte dołożyć.......... bynajmniej albo definitywny koniec albo cos sie zmieni........ Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Cisza męczy Ciebie, bo on w kartach pokazuje się raczej jako pan który lubi kiedy się o niego zabiega - 5 buław i moc. Napiszesz, zadziałasz, jemu zrobi się miło i nic. 10 mieczy to tzw. mała śmierć -> w tym momencie może chodzić o brak odpowiedzi, ale jak znowu napiszesz to on się ucieszy i ... dlatego myślę że nie ma co go "karmić" swoimi emocjami. Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 teraz tak sobie myślę że nie powinnam się odzywać pierwsza i dać jemu się wykazać wiec czekam Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 No to jak tak zrobisz to w tej 10 mieczy odeszłas sama od pomysłu. 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Hmm... Dla niego będzie to miła, niespodziewana wiadomość. Patrząc na kartę wydaje mi się, że da o sobie znać jego ego. 5 buław to spięcie, kłótnie albo dominacja z jego strony... Siła to też jakieś zmaganie się, walka, a może coś miłego nagle, co ukróci 10 mieczy, powodując Twoje rozczarowanie i zranienie. Nie wygląda na to, by czekał na kontakt z Twojej strony. A nawet jakby sprawił takie wrażenie, to potem bedziesz tego żałowała. Na Twoim miejscu bym nie pisała i spała spokojnie, oszczędziła sobie nerwów Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 hmmm ...albo moze być tak że on ucieszyłby się na wiadomość ode mnie ale nie dał by po sobie tego poznać i w związku z tym znowu na jakiś czas by zdystansował żeby nie pokazać po sobie że np. czekał na ten kontakt. trudno mi jest go rozszyfrować... Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 no ty tak czy siak się odezwiesz do niego, i to nie raz, nie dwa.. licząc na to że go może pobudzisz.. ale nic z tego, bo ta relacja to dno.. i za wiele nie zyskasz tym działaniem. nic tu ciekawego nie wyniknie, szkoda czasu siły i chęci ;p tak sądze.. Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 no być moze ale gdyby ta relacja była dnem to bym to zauważyła i nie trwała w tym drugi rok... Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 może to relacja toksyczna? czasami jest tak że nie możemy się uwolnić od drugiej osoby z ciągłą nadzieją liczenia na to że jakoś to będzie, że się ułoży.. że osoba druga się ogarnie.. a tu czas ucieka i ucieka i nic pozytywnego się nie dzieje.. też to już znam ;p 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 też bardzo mozliwe...ale najczęściej jak ja się nie odzywałam dłużej niż tydz. to dzwonił..wiec to działa w dwie strony.nie tylko mnie ciągnie do niego . Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 nie musi być toksyczna, facet może po prostu potrzebuje troche potęsknić, oni wiele emocji przeżywają w głowie. ta jego niechęć do kontaktu nie musi znaczyć, niczego złego. I nie, nie powinnaś się odzywać pierwsza, niech myśli, że bez niego bawisz sięrównie dobrze, i wcale nie jest centrum twojego świata. Ich trzeba czasem po prostu olać. Cytuj
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 witam od tyg. między mną a p.X panuje bardzo męcząca mnie cisza i wydaje mi się ze jemu też nie jest z tym za dobrze. Wiem że on podejmuje jakąkolwiek inicjatywę tylko w ostateczności i tak pomyślałam że może w tej sytuacji odezwę się pierwsza...żeby jakoś naprawić tą sytuację. jaka będzie reakcja p.X na kontakt z mojej strony ? Paz buław,5 buław,moc,10 mieczy czy z tych kart wynika że on nie czeka na żaden kontakt z mojej strony i jeśli się odezwę pierwsza to on raczej nie będzie z tego zadowolony ? bardzo proszę o pomoc w interpretacji Kochana. Do kart bram, do kart okreslajacych potencjal (asy), transformujacych(Smierc), konczacych(10), burzacych(wieza) - zawsze dociagamy kartę by zobaczyc kierunek zmian. Oczywiscie, nie ma takiego wymogu - ale zawsze to wplywa na klarownosc odczytu. Co tutaj moge napisac.... Pan raczej jest bierny, czekanie na kontakt, wiadomosc. Dodatkowo paz bulaw odpowiada cesarzowi, wiec raczej to od niego powinna wyjsc inicjatywa. 5 bulaw mowi ze masz duzo leku, obaw. Walczysz sama z soba. Moc - potwierdza te teze, na dodatek dotyczy to tez pragnien, intynktow, zapanowania nad cialem i materia. Cwiczysz sile woli. 10 mieczy mowi - ze to czas podjecia decyzji. Cos sie ostatecznie zakonczy, zmienia w cos innego. Nie dociagnelas karty, wiec nie wiadomo teraz w jakim kierunku idzie ta zmiana. Czy to ostateczny koniec, czy tez zmiana w cos innego. Dlatego przyjrzyjmy się sumom. Suma HB: karta 8 jest sprawiedliwosc (w mojej talii, w Twojej moze byc Moc) Suma : Tez sprawka. Tutaj juz raczej jak dla mnie ochlodzenie relacji, rozstanie. Moze nawet rozwod albo separacja. 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 świetny pomysł! niech potęskni..a wiem ze on tego nie lubi w końcu zbyt długo to trwa i zbyt dużo mi pomógł żeby teraz to zostawić . Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 najlepiej czasem trochę olać wtedy zawsze zaczyna się coś dziać.. to też jakiś sposób ;p facet lubi jak się zwraca na niego uwagę.. a jak nie, to kombinuje i się stara zeby babka zwracała no bo czuje sie potem gorszy i ego podupada ;c hah Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 świetny pomysł! niech potęskni..a wiem ze on tego nie lubi w końcu zbyt długo to trwa i zbyt dużo mi pomógł żeby teraz to zostawić . nie uzależniaj swojego szczęścia od niego, nie myśl o tym, że się nie odzywa. Zrób coś fajnego dla siebie, dla swojego samopoczucia Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 ok. poczekam i zobaczę jak będzie . jak tylko coś się zadzieje to zweryfikuję jak było Cytuj
Lenka10 Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 no i się zadziało więc mogę zweryfikować.. oczywiście byłam twarda,nie odzywałam się ...a tu proszę -wczoraj tel. z pytaniem co się dzieje i propozycją spotkania na dziś -a dziś kolejny z potwierdzeniem tego spotkania...więc opłaciło się troszkę go "po olewać" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi