aggara Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 (edited) miałam sen, jakby powycinany z całości pamiętam tylko... leżę na łóżku lekarskim, z bluzką odsłaniającą brzuch, nagle zastrzyk w brzuch <jakby znieczulenie> bolący, klatka stop i nacięcię pod fałdą tłuszczyku skalpelem przez cały brzuch. Wzdłuż cienkie ale dłuugie, ze śladem krwi tzn. przy nacinaniu za ruchem skalpela przy rozcinaniu skóry i otwieraniu rany, i klatka stop.... Widzę jak mnie zszywa ta kobieta, widzę "wzór" zszywania na xxxxxxxx nie na okretkę czy jakos tylko na xxx. Znów klatka stop w śnie... Wstaję i patrzę na brzuch, zniknęło kilka centymetrów haha ale zadowolenia brak. Klatka stop... Juz poza gabinetem pokazuje komus bliznę czy ślad po zszywaniu, koniec snu. Pokręcone to jakieś, nic z tego nie rozumiem, jakieś sugestie? :icon_smile2: Edited November 14, 2012 by Lilith wszystko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lilith Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 aggara, nie powielaj postów w kilku miejscach. Wystarczy jeden. I zwróć większą uwagę na swój sposób pisania, bo to, jak wyglądał twój post (przed wdycją), było nie do przyjęcia. Przecienek to nie to samo, co kropka. Postaraj się pisać bardziej składnie i przejrzyście. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggara Posted November 15, 2012 Author Share Posted November 15, 2012 Co to znaczy? "nie powielaj postów w kilku miejscach" :chytry_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lilith Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 To znaczy - nie pisz tego samego posta, lub tej samej prośby w kilku działach, lub kilku tematach. Ty sen o brzuchu zamieściłaś w osobnym wątku i w innym temacie w senniku. Wszystkie powielone posty/prośby i tak są usuwane, więc przeświadczenie, że taka metoda w czymś pomoże - jest błędne. A przy okazji jest to łamanie regulaminu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggara Posted November 15, 2012 Author Share Posted November 15, 2012 nie wiem o czym piszesz,,, nigdzie wcześniej nie pisałam o tym śnie. Możesz mi podać link do "moich" powielanych postów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts