Skocz do zawartości

Celt dla mnie na uczucia do końca grudnia 2012 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Ostatni rozkład i zabieram się za Wasze:))

To jest 9 mieczy - karta pokazuje moje nieprzepsane noce, nie mogę ostatnio zasnąć z nerwów..

Krzyżuje się Sprawiedliwośc -postępuję niezgodnie z zasadami, jakby wbrew im, uważam, że te nerwy to za karę

Jaźń/Nastawienie 10 denarów - chcę czegoś waznego

Świadomosć 7 denarów - że na wszystko przyjdizem czas

Podświadomość Królowa Denarów - jestem kobieta ustabilizowaną zyciowo, świadomą swojej wartości

Moja Śmierć/Sąd - zmiany ,powązne zmiany w moim zyciu,powroty relacji pewnych..

Nadchodzi 6 buław -poczucie zwycięstwa

Obawy Paź Denarów - że ktoś będzie interesowny, że sam nic z siebie nie da

Nadzieje 10 kielichów - na spełnienie..

Otoczenie 2 denarów - zmusza mnie do kombinowania

Wynik do końca grudnia 2q012 r. 2 mieczy Kapłan Koło Diabeł 6 denarów 4 buław- kurde,wkradnie się coś toksycznego w moje małżeństwo,albo zablokuję się na zwiażek i wejdę w romans

Napisano

zbierasz żniwa swoich leków i ograniczeń. Ale jak na Denarową przystało, jesteś dzielna i liczysz, że przyszłe plony ( 7 denarów) będą bardziej obfite. Od przeszłości odetniesz się zupełnie i to będzie dobry krok na przód, do lepszego. Jakiś młodziak na horyzoncie?Z nim powiązane nadzieje i to kombinowanie?

podsumowanie troche zamieszania w małżeństwie, jakieś rozdarcie, silne emocje,figle losu ale ostatecznie powinno być dobrze,

Napisano
To jest 9 mieczy - karta pokazuje moje nieprzepsane noce, nie mogę ostatnio zasnąć z nerwów..

Tak, dodatkowo poczucie winy, wstyd... te wszystkie negatywne emocje którymi katujemy sami siebie. Pamietaj, że 9 mieczy to nie 10 - tutaj sama masz wpływ na to. Możesz nad tym przejść do porządku dziennego, wyciągając wnioski i kończąc to - czyli zmieniając energię 9 mieczy w 10 mieczy.

Krzyżuje się Sprawiedliwośc -postępuję niezgodnie z zasadami, jakby wbrew im, uważam, że te nerwy to za karę

Raczej masz wrażenie, że rzuciłaś perły przed wieprze. Poświęciłas swoje zasady, swój system wartości - i czy było warto? To sprawia, ze jestes w atmosferze 9 meiczy. Spróbuj sobie wybaczyc, a najlepiej i komus i sobie - by przetransformować surowość Sprawiedliwosci w Sąd. Tak mi się wydaje:)

Jaźń/Nastawienie 10 denarów - chcę czegoś waznego

10 denarów to tez karta kończąca. W niej zastanawiamy się nad calym bogactwem inwentarza, wszystkim co nas dotknęło, co zostawiamy innym.

To karta dziedziczenia i zostawiania dziedzictwa. Ale tez więzów rodzinnych. Chcesz stabilnosci i czegos co przetrwa burze i pokolenia.

Świadomosć 7 denarów - że na wszystko przyjdizem czas

Tak, to takie czekanie na to co posialaś, na zbiory. Zabawne, jak pięknie karty wspólgrają. czyli na 10 mieczy przyjdzie czas, ale od Ciebie zalezy, czy to będą zbiory które przyniosą zyski, czy straty. Masz szansę zastanowić się, przystanąć na chwilę nad tym, nad czym pracujesz. i przyjrzeć się jaki będzie owoc działań.

Chwasty można wyplewić, ale można też usunąć uprawy mające przynieść zysk.

Podświadomość Królowa Denarów - jestem kobieta ustabilizowaną zyciowo, świadomą swojej wartości

Królowa denarów odpowiada Księzycowi. Myślę, że sama jeszcze sobie nie uświadomiłaś czego naprawdę oczekujesz. Obawiasz się. Twoja podświadomość dochodzi do głosu, nie kontrolujesz jej. tzn mam na mysli podświadome obawy i pragnienia. Jednak księzycowa aura jest korzystna dla kobiet - to w końcu Wasza moc.

Myślę, że w najblizszym czasie będziesz pracować nad tym. Zobaczysz w lustrze królowej den (moneta jest jak lustro) całą siebie. Skonfrontujesz i obiektywnie ocenisz to co w Tobie drzemie. Uwolnisz się. Wykorzystasz to co masz ku korzyści swojej i innych.

Moja Śmierć/Sąd - zmiany ,powązne zmiany w moim zyciu,powroty relacji pewnych..

Sąd to też karta osądzenia i wybaczania. Dla mnie nie tyle to powrót, co naprawa. Szansa na wyjaśnienia, na uzdrowienie sytuacji z przeszłości. Odrodzenie.

To co miało być martwe - ożyje. To co było stracone - znajdzie się.

Nadchodzi 6 buław -poczucie zwycięstwa

Będziesz pania sytuacji i postawisz na swoim.

Obawy Paź Denarów - że ktoś będzie interesowny, że sam nic z siebie nie da

A moze obawiasz się, że czegoś musisz się nauczyc? Wiesz że dzwoni w którymś kościele, ale nie wiesz w którym.

to moze Cie irytować, a także czyjaś niedojrzałośc, niezdolność do refleksji i wyciągnięcia wniosków. Zachowawczość.

Nadzieje 10 kielichów - na spełnienie..

na szczęscie rodzinne i uczuciowo. jak sama napisałas: SPEŁNIENIE:)

Otoczenie 2 denarów - zmusza mnie do kombinowania

Tutaj otoczenie próbuje Ci pomóc. Jednak jest tu nuta pewnej ambiwalencji. 2 monet jest niestabilna. raz gora raz dół, jak na sinusoidzie.

Przypływy i odpływy. Poczucie niepewności, nie wiesz na czym stoisz, na kogo można liczyć. Musisz liczyć głównie na siebie.

Wynik do końca grudnia 2q012 r. 2 mieczy Kapłan Koło Diabeł 6 denarów 4 buław- kurde,wkradnie się coś toksycznego w moje małżeństwo,albo zablokuję się na zwiażek i wejdę w romans

Tutaj może być jakieś narzucenie zasad, czyjegoś zdania. Los jednak może zesłać niespodziewana okazję by się uwolnić (Kolo plus Diabeł).

6 den mówi o tym, że skończy się wykorzystywanie, żerowanie, 4 buław że nastapi taka mała stabilizacja.

Myślę, że z męzem moze nastapic albo odnowa (w co watpie), albo separacja dajaca pewna wolnosc.

Chyba brednie napisalem;D

Napisano

Ostatni rozkład i zabieram się za Wasze:))

To jest 9 mieczy - nerwy i zadreczanie sie, ktore nic nie daje

Krzyżuje się Sprawiedliwośc -bo wiesz, ze jestes w zwiazku i tak byc nie powinno (albo ze powinnas sie odciac/ odejsc a tego nie robisz)

Jaźń/Nastawienie 10 denarów - chcesz byc szczesliwa

Świadomosć 7 denarów -wiesz, że tkwisz i na razie nic nie robisz -ew. czekasz na wyniki wczesniej podjetych działań

Podświadomość Królowa Denarów - jestem kobieta ustabilizowaną zyciowo, świadomą swojej wartościwiesz, że jestes stabilna materialnie no ize ze bez trudu znajdziesz sobie kogos bo sie podobasz męzczyznom

Moja Śmierć/Sąd - zmiany ,powązne zmiany w moim zyciu,rozliczenie z tym co było i jest- nastanie nowe

Nadchodzi 6 buław -wiesz, że musisz tego sama dokonac

Obawy Paź Denarów - boisz sie nowego, bo troche nieznane i nie weisz czy dobrze postapisz

Nadzieje 10 kielichów -na szczescie

Otoczenie 2 denarów - zmusza do podejmowania wyborów

Wynik do końca grudnia 2q012 r. 2 mieczy Kapłan Koło Diabeł 6 denarów 4 buław-ja mysle, że przemyslisz pewne sprawy i skuci cie jakis przystojniak na nieformalny zwiazek..... :)

• 2 tygodnie później...