agaMAJ Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 (edytowane) 1) co jest - As Kijów - jakiś potęcjał 2) co siękrzyżuje _ Król Monet - to mnie nie dziwi- stateczny ale nie wylewny 3) co ujmuje 5 opucharów-cośjest nie tak, jak chciałam 4) świadomość - Król kijów- tego nie kumam za bardzo 5)to co było - rycerz kijów-jakieś działania, podjęcie ryzyka 6) co będzie - Królowa mieczy- no moje czarnowidztwo 7)Jak ja to widzę- Rycerz Pucharów - się chyba zadużyłam, czy jak 8)jak to widząinni Rycerz mieczy- no, że wszystko wokoło siebie burze? 9) nadzieje/obawy - 10 mieczy - dalsze czarnowidztwo-nie widzę przyszłości zbyt fajnie ewentualnie mam nadzieje, że zły okres dobiegł końca 10) do czego to prowadzi - 3 kije uświadomie sobie,co jest ważne dla mnie i zacznę działać podsumowanie : słońce,koło fortuny, Mag czyli tak jakby zmiany na lepsze Edytowane 14 Listopada 2012 przez agaMAJ Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 może ktoś mi tu zerknie i wtrąci swoją interpretacje, bo ja z takich układów sama to tak nie wiele rozumiem. Szczególnie jak nie patrze obiektywnie, a obiektywizm kończy mi się przy tym królu monet Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Widac, ze pojawia sie szansa na horyzoncie na romansidlo. Pan fajny jest. Krol Monet. Fajny typ. Jednak widac, ze u Ciebie moze pojawic sie rozczarowanie. Dlaczego? Poniewaz Twoje oczekiwania moga byc inne z tym, co Cie z nim spotka. Wiesz... Krol Monet to nie Krol Kielichow ani tez Krol Bulaw. Ten to raczej wierszy nie pisze, poezji nie spiewa... ale tak niekoniecznie trabiac o tym, realizuje swoje zamierzenia. Moze tez byc, ze czasowo bedzie Ci mniej go poswiecal, bo Krole Monet to czesto pracoholicy. Wiec moze byc, ze momentami, szczegolnie jak sie nie odezwie, poczujesz sie odstawiona na boczny tor. Ale nic bardziej mylnego. Pan po prostu ma swoje cele i konsekwentnie je realizuje, wiec jezeli pojawil Ci sie tu romansowo, tzn. ze bedziesz na liscie jego celow. Dlaczego w swiadomosci ukazal Ci sie Krol Bulaw? Bo moze od pana oczekujsze wlasnie takich dzialan? Zdecydowanych, glosnych a nie tak po cichociemnemu i niemrawemu (jak Ci sie moze wydawac) w osobie Krola Monet. Co bylo wczesniej to takie wyrywnictwo, zachowania nie do konca przemyslane, taki troche slomiany zapal w tym wszystkim, ktory dosc szybko sie wypala. Co bedzie? Oj moze sie w Tobie nerw odezwac. Bo sie zniecierpliwisz panem Monetowym i zaczniesz dzialac w kierunku, zeby cos ruszyc, moze cos wyjasnic. Krolowa Mieczy to ta, ktora zdziera maski falszu, wiec tu mozesz zaczac tez po czesci dociekac swojego, walczyc o swoje, moze zaczac wymuszac jakies konkretne dzialania od pana czy zapewnienia z jego strony, ktorych moze Ci po prostu brakowac (marzy Ci sie Bulawowy a masz Monetowego). Jak Ty to widzisz? Pan wydaje Ci sie romantyczny, taki, ktory potrafi zawrocic kobiecie w glowie... i chyba tak sie stalo. Pan ruszyl Twoje serce. Tyle, ze widzisz... Ty go widzisz jako Kielichowego... a on Monetowy. Stad te Twoje rozczarowanie moze byc w tych 5 Kielichach. Oczekujesz od niego zachowan, ktorych on Ci dac nie moze. To nie ten typ. On Kielichowy nie jest. Jak to widza inni? Inni widza tu duzo chaosu, duzo niezdecydowania. Mozliwe tez, ze pana widza jako mezczyzne mlodego, inteligentnego i posiadajacego ostry jezyczek, takiego umiejacego wszystkim powiedziec, ze pojdzie w buty. Masz nadzieje, ze sprawa wyklaruje sie na tyle, ze popchnie do przodu, ze pewien (niepewny etap) zostanie zamkniety i zacznie sie swietlana przyszlosc. Z drugiej strony boisz sie, aby to podsumowanie nie bylo koncem znajomosci. A wiec rada. Uwazaj w tej Krolowej Mieczy z dzialaniami. Bo odciac sie latwo. Zrewiduj swoje oczekiwania. Do tej Krolowej Mieczy jeszcze cos dodam. Pamietaj, ze Krolowa Mieczy to Sprawiedliwosc w AW, wiec tu... badz rozwazna w swoich poczynaniach. Co posiejesz to zbierzesz. Zebys tak nie zaszarzowala, zeby potem te relacje swoim zachowaniem zniszczyc. Do czego doprowadzi... 3 Bulawy to karta harmonii tego, co widza oczy z tym, czego chca serce i dusza, ale tez karta mowiaca o tym, ze wszystko, co dalo sie zrobic, zrobione zostalo i teraz to juz kwestia czasu. Czas dziala na Wasza korzysc. Teraz musi zadzialac energia (taka, jaka na wiosne pobudza rosliny do wzrostu i wybudzenia sie z zimowego snu, wiec silna energia) i czas (Saturn)... zeby z tego powstalo to, co powstac ma. To czas, gdy zaprzestajemy konkretnych dzialan. Stoimy obok i obserwujemy, co na dana chwile jest konieczne. Nie szarzujemy, bo teraz mozemy tym sposobem tylko zaszkodzic. Ale ogolnie karta mowi, zeby sie nie zamartwiac, bo nasza sprawa idzie w dobrym kierunku. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 16 Listopada 2012 Autor Napisano 16 Listopada 2012 Oj, tak, cała prawda. Więcej z tego wyczytałaś niż ja. Naciskałam się , jak przystało na tą Mieczową, ale ostatecznie odwiesiłam miecz na kołku, niech się dzieje. Zrezygnować z Monetowego nie potrafię,a wpłynąć na niego nie można. Tylko się dostosować ;)Dla ciekawostki dodam, że zawsze mi się marzył facet, który by mi sobą za bardzo głowy nie zawracał. Tylko jak się sprawdza, to o czym marzyliśmy, to się okazuje, że nie całkiem o to nam chodziło;))) Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 Ha! czyli wracam do punktu wyjścia, bo celt był kładziony ogólnie, a wychodzi na to, że w obwodzie mam dwóch monetowych. Jeden monetowy, który burzy mi spokój ale nic nie robi, drugi, który jest dla mnie kumplem ale dąży do jakiegoś układu bardziej ognistego. ;( ale ta mieczowa i te lęki i obawy jakby jednak wskazywały na tego, który jest dla mnie ważny ;( Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 To bierz dwoch... Jeszcze dwoch i bedzie idealnie... A jak jeszcze pieciu to uklad bajkowy wrecz... Tez tak chce! 1 Cytuj
agawa1973 Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 1) co jest - As Kijów - jakiś potęcjał2) co siękrzyżuje _ Król Monet - to mnie nie dziwi- stateczny ale nie wylewny 3) co ujmuje 5 opucharów-cośjest nie tak, jak chciałam 4) świadomość - Król kijów- tego nie kumam za bardzo 5)to co było - rycerz kijów-jakieś działania, podjęcie ryzyka 6) co będzie - Królowa mieczy- no moje czarnowidztwo 7)Jak ja to widzę- Rycerz Pucharów - się chyba zadużyłam, czy jak 8)jak to widząinni Rycerz mieczy- no, że wszystko wokoło siebie burze? 9) nadzieje/obawy - 10 mieczy - dalsze czarnowidztwo-nie widzę przyszłości zbyt fajnie ewentualnie mam nadzieje, że zły okres dobiegł końca 10) do czego to prowadzi - 3 kije uświadomie sobie,co jest ważne dla mnie i zacznę działać podsumowanie : słońce,koło fortuny, Mag czyli tak jakby zmiany na lepsze Szczerze, to ja tu do końca roku żadnych zmian nie widzę, Ty w Królowej Mieczy niestety nadal będziesz bez pary, to prowadzi do tego że nadal będziesz się rozglądać, czekać. Będą flirty, miłe rozmowy, ale nic ponad to. Pozdrawiam Cieplutko. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 To bierz dwoch... Jeszcze dwoch i bedzie idealnie... A jak jeszcze pieciu to uklad bajkowy wrecz... Tez tak chce! ;D wiesz,to wygląda troche zabawnie, ale wokoło mnie zawsze było, i jest tłoczno. Inna sprawa, że ja zawsze jak ta dupa wołowa skupiam się na niewłaściwym. Teraz też chyba tak robię. ;( a jest koło mnie facet, wolny, który czeka ehh głupia jestem. Tego drugiego monetowego tak naprawdę nawet nie biorę pod uwagę. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Listopada 2012 Maestro Napisano 27 Listopada 2012 1) co jest - As Kijów - zaczyna się coś nowego 2) co się krzyżuje _ Król Monet - być moze mimo chęci i zapału brak odpowiedzialnego mężczyzny?? 3) co ujmuje 5 pucharów - odchodzi okres dołów i smutków 4) świadomość - Król kijów- pragniesz mężczyzny, który konkretnie o Ciebie zawalczy 5)to co było - rycerz kijów- jakieś szybki trochę bezsensowne działania 6) co będzie - Królowa mieczy- zaczniesz rozważniej podchodzić do kwestii uczuć 7)Jak ja to widzę- Rycerz Pucharów - marzysz o wielkim i romantycznym uczcuiu 8)jak to widzą inni Rycerz mieczy- inni chętnie by wkroczyli w Twoje życie na tu i teraz... 9) nadzieje/obawy - 10 mieczy - że nic nie będzie... 10) do czego to prowadzi - 3 kije zmienisz swój punkt widzenia, wyluzujesz i zaczniesz rozważnie i perspektywicznie spoglądac w przyszłość Za mało kart w wyniku, coś dużo facetów w tym celcie:) 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 1) Za mało kart w wyniku, coś dużo facetów w tym celcie:) u mnie w ogóle jest nadmiar facetów, tylko że brak tego odpowiedniego. Cytuj
agaMAJ Napisano 27 Listopada 2012 Autor Napisano 27 Listopada 2012 1) 8)jak to widzą inni Rycerz mieczy- inni chętnie by wkroczyli w Twoje życie na tu i teraz... tu trafiłaś celnie z tymi 'inni" tydzień temu, odezxwał się były mąż, który wciąż czuje mięte, mój przyjaciel się ożywił na próbuje jakiś relacji ze mną, nęka mnie facet z którym coś tam mogło być ale nie wyszło, też czuje jakąś mięte do mnie, inny kumpel urzadza mi sceny zazdrości... kleska urodzaju..... a jak na złość ten właściwy milczy,zawzięty królewicz monetowy ... ;( Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Listopada 2012 Maestro Napisano 28 Listopada 2012 tu trafiłaś celnie z tymi 'inni" tydzień temu, odezxwał się były mąż, który wciąż czuje mięte, mój przyjaciel się ożywił na próbuje jakiś relacji ze mną, nęka mnie facet z którym coś tam mogło być ale nie wyszło, też czuje jakąś mięte do mnie, inny kumpel urzadza mi sceny zazdrości... kleska urodzaju..... a jak na złość ten właściwy milczy,zawzięty królewicz monetowy ... ;( Znam to, znam....z autopsji...... Cytuj
agaMAJ Napisano 28 Listopada 2012 Autor Napisano 28 Listopada 2012 nie ma to jak umierać z pragnienia, stojąc po pas w wodzie.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi