Maestro Inez2503 Napisano 14 Listopada 2012 Maestro Napisano 14 Listopada 2012 Zaraz mnie wywalą z forum chyba.... Na pana i mnie - hmmm relacja mocno ukryta... Jak on mnie widzi Umiarkowanie - spokojna,stonowana, wyważona, nienarzucająca się Jak wg niego ja go widzę Paż Kielichów -młody, wrażliwy, czuły męzczyzna Jakie uczucia pokazuje - 9 mieczy - przemęczony z samotności Co naprawdę czuje? 6 kielichów /10 denarów - czuje do mnie ogromną, szczerą sympatię zapewne (nie dowiem się, zamknięty w sobie) i uczcuia przyjacielskiie Jak widzi relację Cesarzowa +dołożone 8 buław 3 buław Rycerz Kielichów - widzi, że pewne ruchy sa zalezne ode mnie, woli,żebym to ja działała w jego kierunku,on jest dlamnie bardzo czuły i miły... Kompas Jest to rozkład pokazujący rozwój wydarzeń - bez określania czasu Sedno problemu Cesarzowa 4 kielichów - jestem sobie panią domu,w zwiazku nie dającym mi satysfakcji Co nastąpi najpierw Paź Kielichów -flirt i czarowanie z szansą na coś... Tak zareagiują inni 4 buław -ucieszą się Wynik Świat 5 buław As Denarów Sprawiedliwość - nastąpi jakies spełnienie, w tej 5 dzika namiętność i chyba to sprawi,że dojdzie do mojego rozwodu Cytuj
nirva2991 Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Jak on mnie widzi Umiarkowanie - zrównoważona , życzliwa osoba Jak wg niego ja go widzę Paż Kielichów -młody, wrażliwy, czuły męzczyzna Jakie uczucia pokazuje - 9 mieczy - przemęczony z samotności - zmęczony niepowodzeniami Co naprawdę czuje? 6 kielichów /10 denarów - czy ja wiem czy takie przyjacielskie , moim zdaniem zależy mu, i wykazuje dużą troskę o Ciebie Jak widzi relację Cesarzowa +dołożone 8 buław 3 buław Rycerz Kielichów - widzi w Tobie potencjalną partnerkę , jednak czeka na odpowiednie możliwości ku temu Kompas Jest to rozkład pokazujący rozwój wydarzeń - bez określania czasu Sedno problemu Cesarzowa 4 kielichów - nie czujesz spełnienia jako kobieta Co nastąpi najpierw Paź Kielichów -flirt i czarowanie z szansą na coś... Tak zareagiują inni 4 buław -otoczenie da Ci wsparcie, będą zadowoleni Wynik Świat 5 buław As Denarów Sprawiedliwość -zaczniesz jakiś nowy etap w życiu , ale na razie trzeba będzie się jeszcze trochę pomęczyć by ta równowaga mogła nastąpić 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Jak on mnie widzi Umiarkowanie - zrównoważona, znająca swoje uczucia, opanowana emocjonalnie ale w odpowiednim momencie potrafisz okazać emocje Jak wg niego ja go widzę Paż Kielichów - życzliwy, młody, szukający kontaktu z Tobą, wrażliwy na emocje Jakie uczucia pokazuje - 9 mieczy - zamartwianie się sytuacją Co naprawdę czuje? 6 kielichów /10 denarów - potrzebę czułości, szuka miłych gestów, żeby zwracać na niego uwagę, pamiętać o nim, i chce tych gestów dużo - 10 den jako bogactwo emocjonalne - che brać i dawać - czuć Jak widzi relację Cesarzowa +dołożone 8 buław 3 buław Rycerz Kielichów - Ty jako strona aktywna, jako centrum tej relacji, imponujesz mu i jest pod Twoim wrażeniem, Twojej kobiecości, Dla niego cała ta relacja daje mu szansę na przyszłość, na romans, na zdobywanie i okazywanie uczuć Kompas Jest to rozkład pokazujący rozwój wydarzeń - bez określania czasu Sedno problemu Cesarzowa 4 kielichów - Ty i zmęczenie sytuacją w jakiej się znajdujesz. Potrzebujesz nowych bodźców Co nastąpi najpierw Paź Kielichów - miłe gesty, rozmowy, zainteresowanie ze strony młodszego mężczyzny Tak zareagiują inni 4 buław - zobaczą że znalazłaś swoje miejsce -> może chodzić o równowagę uczuciową,o poczucie że to jest to Wynik Świat 5 buław As Denarów Sprawiedliwość-> znajdziesz swój nowy świat, pełen emocji i namiętności, szans na przeżycie czegoś ekscytującego Cytuj
anais_33 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Na pana i mnie - hmmm relacja mocno ukryta... Jak on mnie widzi Umiarkowanie - spokojna Jak wg niego ja go widzę Paż Kielichów -młody, wrażliwy, czuły męzczyzna lekko wycofany Jakie uczucia pokazuje - 9 mieczy - nie pokazuje, ale przeżywa głeboko Co naprawdę czuje? 6 kielichów /10 denarów - ciepełko, ale z szansa na coś " chyba czegoś wypatruje" Jak widzi relację Cesarzowa +dołożone 8 buław 3 buław Rycerz Kielichów - relacja o podłożu seksulnym, pocigasz go swoja kobiecościa Kompas Jest to rozkład pokazujący rozwój wydarzeń - bez określania czasu Sedno problemu Cesarzowa 4 kielichów - jestem sobie panią domu,w zwiazku nie dającym mi satysfakcji, jesteś znudzona swoją sytuacją szukasz ujścia Co nastąpi najpierw Paź Kielichów -flirt i miłe atmosfera wkoło tego co sie dzieje Tak zareagiują inni 4 buław - nic nie zrobią beda sie przygladac Wynik Świat 5 buław As Denarów Sprawiedliwość - otworzysz sie na nowe ale będzie to wymagało od Ciebie podjecia jakiś decyzji, uświadomisz sobie pewne rzeczy , przyjmiesz za i przeciw aby iśc dalej... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 16 Listopada 2012 Pomoże ktoś? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 jak tam Twoj kompasik? To rozkład bez okreslenia czasu, stąd na razie zostawiam weryfikację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi