Skocz do zawartości

Kompas i Ukryte Intencje

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Zaraz mnie wywalą z forum chyba....

Na pana i mnie - hmmm relacja mocno ukryta...

Jak on mnie widzi Umiarkowanie - spokojna,stonowana, wyważona, nienarzucająca się

Jak wg niego ja go widzę Paż Kielichów -młody, wrażliwy, czuły męzczyzna

Jakie uczucia pokazuje - 9 mieczy - przemęczony z samotności

Co naprawdę czuje? 6 kielichów /10 denarów - czuje do mnie ogromną, szczerą sympatię zapewne (nie dowiem się, zamknięty w sobie) i uczcuia przyjacielskiie

Jak widzi relację Cesarzowa +dołożone 8 buław 3 buław Rycerz Kielichów - widzi, że pewne ruchy sa zalezne ode mnie, woli,żebym to ja działała w jego kierunku,on jest dlamnie bardzo czuły i miły...

Kompas

Jest to rozkład pokazujący rozwój wydarzeń - bez określania czasu

Sedno problemu Cesarzowa 4 kielichów - jestem sobie panią domu,w zwiazku nie dającym mi satysfakcji

Co nastąpi najpierw Paź Kielichów -flirt i czarowanie z szansą na coś...

Tak zareagiują inni 4 buław -ucieszą się

Wynik Świat 5 buław As Denarów Sprawiedliwość - nastąpi jakies spełnienie, w tej 5 dzika namiętność i chyba to sprawi,że dojdzie do mojego rozwodu

Napisano

Jak on mnie widzi Umiarkowanie - zrównoważona , życzliwa osoba

Jak wg niego ja go widzę Paż Kielichów -młody, wrażliwy, czuły męzczyzna

Jakie uczucia pokazuje - 9 mieczy - przemęczony z samotności - zmęczony niepowodzeniami

Co naprawdę czuje? 6 kielichów /10 denarów - czy ja wiem czy takie przyjacielskie , moim zdaniem zależy mu, i wykazuje dużą troskę o Ciebie

Jak widzi relację Cesarzowa +dołożone 8 buław 3 buław Rycerz Kielichów - widzi w Tobie potencjalną partnerkę , jednak czeka na odpowiednie możliwości ku temu

Kompas

Sedno problemu Cesarzowa 4 kielichów - nie czujesz spełnienia jako kobieta

Co nastąpi najpierw Paź Kielichów -flirt i czarowanie z szansą na coś...

Tak zareagiują inni 4 buław -otoczenie da Ci wsparcie, będą zadowoleni

Wynik Świat 5 buław As Denarów Sprawiedliwość -zaczniesz jakiś nowy etap w życiu , ale na razie trzeba będzie się jeszcze trochę pomęczyć by ta równowaga mogła nastąpić

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Jak on mnie widzi Umiarkowanie - zrównoważona, znająca swoje uczucia, opanowana emocjonalnie ale w odpowiednim momencie potrafisz okazać emocje

Jak wg niego ja go widzę Paż Kielichów - życzliwy, młody, szukający kontaktu z Tobą, wrażliwy na emocje

Jakie uczucia pokazuje - 9 mieczy - zamartwianie się sytuacją

Co naprawdę czuje? 6 kielichów /10 denarów - potrzebę czułości, szuka miłych gestów, żeby zwracać na niego uwagę, pamiętać o nim, i chce tych gestów dużo - 10 den jako bogactwo emocjonalne - che brać i dawać - czuć

Jak widzi relację Cesarzowa +dołożone 8 buław 3 buław Rycerz Kielichów - Ty jako strona aktywna, jako centrum tej relacji, imponujesz mu i jest pod Twoim wrażeniem, Twojej kobiecości, Dla niego cała ta relacja daje mu szansę na przyszłość, na romans, na zdobywanie i okazywanie uczuć

Kompas

Sedno problemu Cesarzowa 4 kielichów - Ty i zmęczenie sytuacją w jakiej się znajdujesz. Potrzebujesz nowych bodźców

Co nastąpi najpierw Paź Kielichów - miłe gesty, rozmowy, zainteresowanie ze strony młodszego mężczyzny

Tak zareagiują inni 4 buław - zobaczą że znalazłaś swoje miejsce -> może chodzić o równowagę uczuciową,o poczucie że to jest to :)

Wynik Świat 5 buław As Denarów Sprawiedliwość-> znajdziesz swój nowy świat, pełen emocji i namiętności, szans na przeżycie czegoś ekscytującego

Napisano

Na pana i mnie - hmmm relacja mocno ukryta...

Jak on mnie widzi Umiarkowanie - spokojna

Jak wg niego ja go widzę Paż Kielichów -młody, wrażliwy, czuły męzczyzna lekko wycofany

Jakie uczucia pokazuje - 9 mieczy - nie pokazuje, ale przeżywa głeboko

Co naprawdę czuje? 6 kielichów /10 denarów - ciepełko, ale z szansa na coś " chyba czegoś wypatruje"

Jak widzi relację Cesarzowa +dołożone 8 buław 3 buław Rycerz Kielichów - relacja o podłożu seksulnym, pocigasz go swoja kobiecościa

Kompas

Sedno problemu Cesarzowa 4 kielichów - jestem sobie panią domu,w zwiazku nie dającym mi satysfakcji, jesteś znudzona swoją sytuacją szukasz ujścia

Co nastąpi najpierw Paź Kielichów -flirt i miłe atmosfera wkoło tego co sie dzieje

Tak zareagiują inni 4 buław - nic nie zrobią beda sie przygladac

Wynik Świat 5 buław As Denarów Sprawiedliwość - otworzysz sie na nowe ale będzie to wymagało od Ciebie podjecia jakiś decyzji, uświadomisz sobie pewne rzeczy , przyjmiesz za i przeciw aby iśc dalej...

• 2 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano
jak tam Twoj kompasik?:D

To rozkład bez okreslenia czasu, stąd na razie zostawiam weryfikację:)