sukkub Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 witam wszystkich. rozstałam się z facetem(on zakonczył związek) 3 miesiące temu, teraz znów zaczął się odzywać, nie wiem co o tym myśleć dlatego zadałam kilka pytań kartom 1.dlaczego się odezwał? Sąd, Rycerz Kielichów, Królowa Mieczy- przemyślał wszystko, brakuje mu kontaktu ze mną, w rycerzu poruszyły się jakieś emocje, chce na nowo ożywić jakąś więź między nami 2.jakie ma zamiary wobec mnie? 4 monet, Cesarzowa, 9 mieczy -tu jakby nie chodzi o uczucia tylko o to że po prostu chce mnie mieć, zatrzymać, ale nie chce związku bo to dla niego utrata wolności 3.czego oczekuje ode mnie? Król Mieczy, 2 monet, 4 kielichów -karty jak dla mnie wskazują na podjęcie jakies decyzji, ale w królu jakby chciał żebym się jemu podporządkowała,w kielichach praca nad uczuciem mieliśmy się spotkać żeby pogadać , ale w ostatniej chwili odwołał spotkanie, tłumacząc że ma awarię maszyny na zakładzie więc zadałam pytanie czy prawdą jest,iż awaria maszyny jest powodem ,dla którego nie doszło do spotkania? Sąd, Król Buław, Król Mieczy - sąd jest sprawiedliwy co dla mnie wskazuje , że mówił prawdę, król buław jak dla mnie szczery proszę spójrzcie na pytania i napiszcie co Wy widzicie w tych kartach pozdrawiam Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Ja mam takie skojarzenia jak patrzę na karty: 1.dlaczego się odezwał? Sąd, Rycerz Kielichów, Królowa Mieczy- to tak jakby przemyślał dzielące was różnice.... 2.jakie ma zamiary wobec mnie? 4 monet, Cesarzowa, 9 mieczy - wydaje mi się, że chce coś wyjaśnić, może wytłumaczyć dlaczego się rozstał.... 3.czego oczekuje ode mnie? Król Mieczy, 2 monet, 4 kielichów - tak jakby chciał, abyś zapomniała o swoich negatywnych odczuciach.... o jakimś żalu, tęsknocie itd. Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 1.dlaczego się odezwał? Sąd, Rycerz Kielichów, Królowa Mieczy Bo uważa że macie sobie coś do wyjasnienia i nie mozna tak tego zostawić.. on nie chce żebys miała do niego jakies wyrzuty, bo by go to wewnetrznie ciagle meczyło... rycerz kielichów to wrazliwy facet.. nie chce zebys byla na niego zła czy cokolwiek.. 2.jakie ma zamiary wobec mnie? 4 monet, Cesarzowa, 9 mieczy - meczy go to i dreczy, ze np ty nic nie robisz nie odezwiesz sie ani nic.. a on taki facet troche zamkniety w sobie, ale sie przełamał po kilku nieprzespanych nocach bo mu zalezy na tobie wbrew pozora.. 3.czego oczekuje ode mnie? Król Mieczy, 2 monet, 4 kielichów - ze go wysłuchasz, tego co ma Ci do powiedzenia do końca.. i ze nie zostawisz tego na pastwe losu, nie zapomnisz o nim... o tym co było.. on sie czuje tak troche na rozdrożu.. sam juz nie wie chwilami co robic, co mowic.. no ale fakt faktem musisz mu troche dopomoc bo cos słabo tu wyglada.. jakas deprecha prawie ze.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi