Veroniczka Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 Z kim mam większe szanse na utworzenie związku? Z BP - 3 Puchary, 4 Denary, 9 Denarów ---> no tutaj to relacja bardziej opierająca się na wspólnym spędzaniu czasu, a tak to raczej każdy sobie żyje dla siebie, więc tutaj chyba odpada.. czy Z TF - 6 Denarów, Królowa Pucharów, Wieża ---> tutaj natomiast wydaje mi się że mam szansę się w nim zakochać, może nawet ze wzajemnością.. zważając po tej 6 Denarów, lecz nie wiem co z tą Wieżą.. może być tak że niby coś może być ale się też skończyć równie nie oczekiwanie.. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 takie jedno pytanie abstra***ąc od tego rozkładu, jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać. jakiś miesiąc temu miałaś rozkład partnerski na relację z kimś z kim byłaś w związku, to któryś z tych Panów jest wybrankiem czy tamten to już zamknięty rozdział? Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 14 Listopada 2012 Napisano 14 Listopada 2012 szkoda, bo pamiętam, że ładne karty były na niego... a tutaj z drugim nawet nie radziłabym zaczynać, bo wygląda jakby miał Cię rozkochać/ wykorzystać i porzucić, a z pierwszym no to i tak związku nie będzie, ale możesz miło czas z nim spędzić. On albo jakiś poblokowany i nie ma ochoty na związki albo kogoś ma i byłabyś tą trzecią... Cytuj
Veroniczka Napisano 14 Listopada 2012 Autor Napisano 14 Listopada 2012 szkoda, bo pamiętam, że ładne karty były na niego...a tutaj z drugim nawet nie radziłabym zaczynać, bo wygląda jakby miał Cię rozkochać/ wykorzystać i porzucić, a z pierwszym no to i tak związku nie będzie, ale możesz miło czas z nim spędzić. On albo jakiś poblokowany i nie ma ochoty na związki albo kogoś ma i byłabyś tą trzecią... Obydwoje mi się podobają.. Z tym pierwszym to tak jak mówisz, bo on przeżywa jeszcze kogoś tam.. a szkoda słów, dobra dzięki.. Pasqualina Cytuj
nirva2991 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 słabe te karty jak na związek moim zdaniem , ale jeśli już coś to z TF , wieża może symbolizować wejście w związek ,jeżeli jesteś osobą samotną, rozpad starego a zaczęcie nowego . czyli kompletna zmiana statusu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Listopada 2012 Maestro Napisano 15 Listopada 2012 Z kim mam większe szanse na utworzenie związku? Z BP - 3 Puchary, 4 Denary, 9 Denarów ---> tutaj to imprezy, zabawa, odrobina szaleństwa, ale bez wylewu uczuć, każde z Was byłoby niejako wolne, tzn. ja to bardziej widzę jako koleżeństwo z nutą flirtu, ew. w najlepszym przypadku tzw. układ wolny, gdzie spotykacie się ze sobą, ale nie macie wobec siebie zobowiązań partnerskich czy Z TF - 6 Denarów, Królowa Pucharów, Wieża ---> tutaj widać wzajemne dawanie i branie, nawet mogłabyś być jego ukochaną kobietą, ale szkoda, ze po Wieży nic nie dałaś 1 Cytuj
Arshi Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 szanse sa zawsze nieraz wieksze nieraz mniejsze 0,000000000000000000000000000000000000000000000000001% minimalnie wieksze z BP 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 Z kim mam większe szanse na utworzenie związku? Z BP - 3 Puchary, 4 Denary, 9 Denarów ---> tutaj to imprezy, zabawa, odrobina szaleństwa, ale bez wylewu uczuć, każde z Was byłoby niejako wolne, tzn. ja to bardziej widzę jako koleżeństwo z nutą flirtu, ew. w najlepszym przypadku tzw. układ wolny, gdzie spotykacie się ze sobą, ale nie macie wobec siebie zobowiązań partnerskich czy Z TF - 6 Denarów, Królowa Pucharów, Wieża ---> tutaj widać wzajemne dawanie i branie, nawet mogłabyś być jego ukochaną kobietą, ale szkoda, ze po Wieży nic nie dałaś Inezko, dodałam po Wieży - 4 Miecze.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Listopada 2012 Maestro Napisano 15 Listopada 2012 Inezko, dodałam po Wieży - 4 Miecze.. Wiesz 4 mieczy to jakas przymusowa izolacja, ale coś Tobą wsrżąsnie, a może on będzie w jakims odosobnieniu?? Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 Wiesz 4 mieczy to jakas przymusowa izolacja, ale coś Tobą wsrżąsnie, a może on będzie w jakims odosobnieniu?? Możliwe, Inezko, wszystko jest możliwe.. zobaczymy co to będzie.. może być równie dobrze tak że coś niby będzie a potem klapa.. tak też może być :/ Wieża może mówić bach i nie ma.. i 4 Miecze.. lipa później ze znajomości, brak kontaktu itd - a może być tak że się też o coś pokłócimy.. Na razie wygląda całkiem przyjemnie nasza relacja, ale przyszłość to przyszłość Na razie jest jak jest.. cudów nie należy się ogromnych spodziewać Ja tam delikatnie podchodzę już do spraw damsko - męskich, bo to wszystko teraz takie ulotne.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Listopada 2012 Maestro Napisano 15 Listopada 2012 Możliwe, Inezko, wszystko jest możliwe.. zobaczymy co to będzie.. może być równie dobrze tak że coś niby będzie a potem klapa.. tak też może być :/Wieża może mówić bach i nie ma.. i 4 Miecze.. lipa później ze znajomości, brak kontaktu itd - a może być tak że się też o coś pokłócimy.. Na razie wygląda całkiem przyjemnie nasza relacja, ale przyszłość to przyszłość Na razie jest jak jest.. cudów nie należy się ogromnych spodziewać Ja tam delikatnie podchodzę już do spraw damsko - męskich, bo to wszystko teraz takie ulotne.. Veroniczko, ja też delikatnie i sceptycznie:) Cytuj
werona Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Z pierwszym jakieś wspólne imprezy, brak otwarcia i uczuć, trzymanie się kurczowe tego co i jest i każde sobie samo, z czego Ty bardziej skupiona na sobie i przyjemnościach życia. Z drugim jakieś obdarowywanie, wzajemność spraw i pomoc w trudnych sytuacjach, Twoje ciepłe uczucia, ale bardzo możliwe że pod wpływem emocji dojdzie do jakiegoś spięcia (mi Wieża pokazuje ogromną awanturę - taką z piorunami), po której każde zamknie się w swoim świecie i będzie lizać rany... Z żadnym z nich nie widzę związku. 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 WERYFIKACJA: Z kim mam większe szanse na utworzenie związku? Z BP - 3 Puchary, 4 Denary, 9 Denarów ---> no tutaj to relacja bardziej opierająca się na wspólnym spędzaniu czasu, a tak to raczej każdy sobie żyje dla siebie, więc tutaj chyba odpada.. czy Z TF - 6 Denarów, Królowa Pucharów, Wieża ---> tutaj natomiast wydaje mi się że mam szansę się w nim zakochać, może nawet ze wzajemnością.. zważając po tej 6 Denarów, lecz nie wiem co z tą Wieżą.. może być tak że niby coś może być ale się też skończyć równie nie oczekiwanie.. No nic dodać nic ująć, spodziewałam się że tak będzie i było ; / Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi