Skocz do zawartości

Z kim większe szanse? :)

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z kim mam większe szanse na utworzenie związku?

Z BP - 3 Puchary, 4 Denary, 9 Denarów ---> no tutaj to relacja bardziej opierająca się na wspólnym spędzaniu czasu, a tak to raczej każdy sobie żyje dla siebie, więc tutaj chyba odpada..

czy

Z TF - 6 Denarów, Królowa Pucharów, Wieża ---> tutaj natomiast wydaje mi się że mam szansę się w nim zakochać, może nawet ze wzajemnością.. zważając po tej 6 Denarów, lecz nie wiem co z tą Wieżą.. może być tak że niby coś może być ale się też skończyć równie nie oczekiwanie..

Gość Pasqualina
Napisano

takie jedno pytanie abstra***ąc od tego rozkładu, jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać. jakiś miesiąc temu miałaś rozkład partnerski na relację z kimś z kim byłaś w związku, to któryś z tych Panów jest wybrankiem czy tamten to już zamknięty rozdział?

Gość Pasqualina
Napisano

szkoda, bo pamiętam, że ładne karty były na niego...

a tutaj z drugim nawet nie radziłabym zaczynać, bo wygląda jakby miał Cię rozkochać/ wykorzystać i porzucić, a z pierwszym no to i tak związku nie będzie, ale możesz miło czas z nim spędzić. On albo jakiś poblokowany i nie ma ochoty na związki albo kogoś ma i byłabyś tą trzecią...

Napisano
szkoda, bo pamiętam, że ładne karty były na niego...

a tutaj z drugim nawet nie radziłabym zaczynać, bo wygląda jakby miał Cię rozkochać/ wykorzystać i porzucić, a z pierwszym no to i tak związku nie będzie, ale możesz miło czas z nim spędzić. On albo jakiś poblokowany i nie ma ochoty na związki albo kogoś ma i byłabyś tą trzecią...

Obydwoje mi się podobają.. :(

Z tym pierwszym to tak jak mówisz, bo on przeżywa jeszcze kogoś tam.. a szkoda słów, dobra dzięki.. :bukiet:Pasqualina

Napisano

słabe te karty jak na związek moim zdaniem , ale jeśli już coś to z TF , wieża może symbolizować wejście w związek ,jeżeli jesteś osobą samotną, rozpad starego a zaczęcie nowego . czyli kompletna zmiana statusu ;)

• Maestro
Napisano

Z BP - 3 Puchary, 4 Denary, 9 Denarów ---> tutaj to imprezy, zabawa, odrobina szaleństwa, ale bez wylewu uczuć, każde z Was byłoby niejako wolne, tzn. ja to bardziej widzę jako koleżeństwo z nutą flirtu, ew. w najlepszym przypadku tzw. układ wolny, gdzie spotykacie się ze sobą, ale nie macie wobec siebie zobowiązań partnerskich

czy

Z TF - 6 Denarów, Królowa Pucharów, Wieża ---> tutaj widać wzajemne dawanie i branie, nawet mogłabyś być jego ukochaną kobietą, ale szkoda, ze po Wieży nic nie dałaś

• Lubię to! 1
Napisano

szanse sa zawsze nieraz wieksze nieraz mniejsze 0,000000000000000000000000000000000000000000000000001%

minimalnie wieksze z BP

• Lubię to! 1
Napisano

Z BP - 3 Puchary, 4 Denary, 9 Denarów ---> tutaj to imprezy, zabawa, odrobina szaleństwa, ale bez wylewu uczuć, każde z Was byłoby niejako wolne, tzn. ja to bardziej widzę jako koleżeństwo z nutą flirtu, ew. w najlepszym przypadku tzw. układ wolny, gdzie spotykacie się ze sobą, ale nie macie wobec siebie zobowiązań partnerskich

czy

Z TF - 6 Denarów, Królowa Pucharów, Wieża ---> tutaj widać wzajemne dawanie i branie, nawet mogłabyś być jego ukochaną kobietą, ale szkoda, ze po Wieży nic nie dałaś

Inezko, dodałam po Wieży - 4 Miecze..

• Maestro
Napisano
Inezko, dodałam po Wieży - 4 Miecze..

Wiesz 4 mieczy to jakas przymusowa izolacja, ale coś Tobą wsrżąsnie, a może on będzie w jakims odosobnieniu??

Napisano
Wiesz 4 mieczy to jakas przymusowa izolacja, ale coś Tobą wsrżąsnie, a może on będzie w jakims odosobnieniu??

Możliwe, Inezko, wszystko jest możliwe.. zobaczymy co to będzie.. może być równie dobrze tak że coś niby będzie a potem klapa.. tak też może być :/

Wieża może mówić bach i nie ma.. i 4 Miecze.. lipa później ze znajomości, brak kontaktu itd - a może być tak że się też o coś pokłócimy..

Na razie wygląda całkiem przyjemnie nasza relacja, ale przyszłość to przyszłość :) Na razie jest jak jest.. cudów nie należy się ogromnych spodziewać :)

Ja tam delikatnie podchodzę już do spraw damsko - męskich, bo to wszystko teraz takie ulotne..

• Maestro
Napisano
Możliwe, Inezko, wszystko jest możliwe.. zobaczymy co to będzie.. może być równie dobrze tak że coś niby będzie a potem klapa.. tak też może być :/

Wieża może mówić bach i nie ma.. i 4 Miecze.. lipa później ze znajomości, brak kontaktu itd - a może być tak że się też o coś pokłócimy..

Na razie wygląda całkiem przyjemnie nasza relacja, ale przyszłość to przyszłość :) Na razie jest jak jest.. cudów nie należy się ogromnych spodziewać :)

Ja tam delikatnie podchodzę już do spraw damsko - męskich, bo to wszystko teraz takie ulotne..

Veroniczko, ja też delikatnie i sceptycznie:)

Napisano

Z pierwszym jakieś wspólne imprezy, brak otwarcia i uczuć, trzymanie się kurczowe tego co i jest i każde sobie samo, z czego Ty bardziej skupiona na sobie i przyjemnościach życia.

Z drugim jakieś obdarowywanie, wzajemność spraw i pomoc w trudnych sytuacjach, Twoje ciepłe uczucia, ale bardzo możliwe że pod wpływem emocji dojdzie do jakiegoś spięcia (mi Wieża pokazuje ogromną awanturę - taką z piorunami), po której każde zamknie się w swoim świecie i będzie lizać rany...

Z żadnym z nich nie widzę związku.

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Z BP - 3 Puchary, 4 Denary, 9 Denarów ---> no tutaj to relacja bardziej opierająca się na wspólnym spędzaniu czasu, a tak to raczej każdy sobie żyje dla siebie, więc tutaj chyba odpada..

czy

Z TF - 6 Denarów, Królowa Pucharów, Wieża ---> tutaj natomiast wydaje mi się że mam szansę się w nim zakochać, może nawet ze wzajemnością.. zważając po tej 6 Denarów, lecz nie wiem co z tą Wieżą.. może być tak że niby coś może być ale się też skończyć równie nie oczekiwanie..

No nic dodać nic ująć, spodziewałam się że tak będzie i było ; /