Skocz do zawartości

Rada kart odnośnie pewnej relacji...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :usmiech:

Zapytałam kart, o czym powinnam pamiętać, jeśli chodzi o relację z pewnym panem:

Siła (odpowiedź), tło: Kochankowie, Mag => Diabeł - Aż mi się ciepło zrobiło, jak zobaczyłam te karty... To musi być relacja karmiczna ;) Karty radzą, by sobie wziąć na wstrzymanie, stłumić w sobie dosyć silne emocje... Wydaje mi się, że karty pokazały także, że ta relacja ma w sobie duży potencjał "energetyczny" :D, który można by ukierunkować na bardziej przyziemne cele...tak się mi jakoś skojarzyło ;)

Zapytałam również kart, jak będzie wyglądać nasza relacja docelowa (bo patrząc na powyższe karty, wolałam się upewnić):

3 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, Siła => Umiarkowanie - Moim zdaniem chodzi o relacje zadaniowe i umiejętność współpracy...albo po prostu będziemy spotykać się od czasu do czasu na soczek i tyle :) Chociaż te karty w tle mnie trochę niepokoją...

A jak Wy to widzicie? :czarodziej:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
  • Maestro
Napisano

Zapytałam kart, o czym powinnam pamiętać, jeśli chodzi o relację z pewnym panem:

Siła (odpowiedź), tło: Kochankowie, Mag => Diabeł -powinnaś pamiętać o tym, że działasz na niego bardzo mocno seksualnie, że z tego mógłby być dziki romans, ale bardziej seksualny, a nie uczuciowy

Zapytałam również kart, jak będzie wyglądać nasza relacja docelowa (bo patrząc na powyższe karty, wolałam się upewnić):

3 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, Siła => Umiarkowanie - pokonacie przeszkody, pójdziecie krok dalej w tej relacji, ale pamiętaj o tym, że tu nadal będzie dzikie pożądanie, namiętne jak cholera, facet nie wytrzyma jak będzie z Tobą sam na sam...

Napisano (edytowane)

Siła (odpowiedź), tło: Kochankowie, Mag => Diabeł -powinnaś pamiętać o tym, że działasz na niego bardzo mocno seksualnie, że z tego mógłby być dziki romans, ale bardziej seksualny, a nie uczuciowy

3 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, Siła => Umiarkowanie - pokonacie przeszkody, pójdziecie krok dalej w tej relacji, ale pamiętaj o tym, że tu nadal będzie dzikie pożądanie, namiętne jak cholera, facet nie wytrzyma jak będzie z Tobą sam na sam...

Też mam takie obawy... To "napięcie" było wyczuwalne nawet przy dosyć ograniczonym kontakcie ;) Już się boję pomyśleć, co by było w innych okolicznościach... Romanse nie są złe, ale trzeba też siebie zapytać, ile w tym wszystkim jest uczucia...bo później to różnie bywa...

Dzięki, Inez. :uscisk::usmiech:

Edytowane przez maddie88
Napisano

Siła (odpowiedź), tło: Kochankowie, Mag => Diabeł

o kontrolowaniu swoich namietnosci, instynktow dzikiich ;)

bo pan moglby Ci namieszac w zyciu(Kochankowie - stanelabys przed "duza" decyzja), a byc moze az tak duzych zmian nie chcesz

3 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, Siła => Umiarkowanie

pozostana ukaldy "pracowe", poprzez prace i wlasnie namietnosc bedzie tam siedziala, nieco ukryta jak szybko plynaca podziemna rzeka

pytanie na jak dlugo te karty sa wazne, jak sie umawialalas z kartami ?

co to znaczy "docelowa" - czyli na czym sie zakonczy ta znajomosc

a po drodze moze sie troche wydarzyc

Napisano

Siła (odpowiedź), tło: Kochankowie, Mag => Diabeł

o kontrolowaniu swoich namietnosci, instynktow dzikiich ;)

bo pan moglby Ci namieszac w zyciu(Kochankowie - stanelabys przed "duza" decyzja), a byc moze az tak duzych zmian nie chcesz

3 Denarów (odpowiedź), tło: Diabeł, Siła => Umiarkowanie

pozostana ukaldy "pracowe", poprzez prace i wlasnie namietnosc bedzie tam siedziala, nieco ukryta jak szybko plynaca podziemna rzeka

pytanie na jak dlugo te karty sa wazne, jak sie umawialalas z kartami ?

co to znaczy "docelowa" - czyli na czym sie zakonczy ta znajomosc

a po drodze moze sie troche wydarzyc

Oj, tak...pan by mi namieszał sporo... Tzn. na teraz nie jestem gotowa na takie zmiany... Gdy zadawałam kartom pytanie o relację docelową, chodziło mi właśnie o to - jak się zakończy :) Po drodze może być jeszcze różnie, to fakt :) Ale w tym przypadku raczej stawiałabym na w miarę stabilny rozwój sytuacji... Chociaż przy tych kartach trudno w to uwierzyć ;)

Dziękuję, alathea. :buziak:

• 2 miesiące temu...
Napisano
i jak wygląda sytuacja miedzy wami?:P

Hehe :) Na razie spokojnie, bez zmian ;)