Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 czy mężczyzna z którym się spotykam i na którym bardzo mi zależy odwzajemnia moje uczucia? As kiel,3 buław,król buław,6 kiel jestem dla niego kimś ważnym, kimś z kim mógłby się zwiazać na dłużej ale to on będzie ustalał zasady tej relacji. Pana będzie zależało sporo,to taki typ mężczyzny który sam w swoim czasie będzie chciał się wykazać,nic na siłę to on podejmie kroki sam,on jakby jeszcze nie był po prostu na to gotowy.Wydaje mi się że duży wpływ na jego decyzję może mieć np.przeszłość ->6 kiel ale ta karta moze też oznaczać bezwarunkową miłość -tak gdzieś kiedyś wyczytałam. tylko nie wiem czy dobrze to zinterpretowałam ...sytuacja dotyczy mnie wiec mogę nie być za bardzo w tym obiektywna... Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 wolny , znamy się od ok 16-17 lat ale spotykamy się od dwóch Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 jest szansa na trwałą,stabilną relację z mężczyzną zdecydowanym,solidnym, który jednak sam ustala zasady. Jest ognistym samcem ale przede wszystkim rządzą nim zasady. Mnie się wydaje ,ze kieruje nim właśnie ta bezwarunkowa miłość. Aczkolwiek na jakieś szczególnie szalone, czułe gesty bym nie liczyła z jego strony. 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 Aczkolwiek na jakieś szczególnie szalone, czułe gesty bym nie liczyła z jego strony. no właśnie to jest powód mojej niepewności ,bo on ogólnie nie mówi o u uczuciach .. Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 no właśnie to jest powód mojej niepewności ,bo on ogólnie nie mówi o u uczuciach .. luz, nie mówi..bo to przecież takie nie męskie, ewentualnie uważa, że to przecież oczywiste, bo przecież się spotykacie, a on na darmo raczej nic nie robi Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 luz, nie mówi..bo to przecież takie nie męskie, ewentualnie uważa, że to przecież oczywiste, bo przecież się spotykacie, a on na darmo raczej nic nie robi no w sumie racja tylko ze nie spotykamy się zbyt często bo on utrzymuje między nami dystans. Wydaje mi się że on boi sie przyznać się do jakichkolwiek uczuć do mnie i oficjalnie utrzymuje że to tylko przyjaźń . ps. jakiś czas temu rozwiodłam się i mam dzieci . moze to jest powodem ,po prostu nie chce zeby ktokolwiek osądzał go o rozbicie rodziny. (co oczywiście byłoby nie prawdą bo rozwód planowałam już od bardzo dawna) Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 lub boi się odpowiedzialności związanej ze związkiem z kobietą z dwójką dzieci... dystans w tym wypadku jest bezpieczny,ma czas zapoznać się z sytuacją i zdecydować,czy może wam coś zaoferować Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 czyli patrząc na te karty powinnam pozbyć się wszelkich wątpliwości i czekać cierpliwie na rozwój sytuacji oczywiście nie ponaglając go w niczym. tak to widzę Cytuj
agaMAJ Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 ja bym poczekała na rozwój wypadków, bo karty odbieram jako pozytywne,jako szanse na stabilną relację, może bez porywów , ale wygodną dla was obojga. Może ktoś inny w nich więcej zobaczy. Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 ja bym poczekała na rozwój wypadków, bo karty odbieram jako pozytywne,jako szanse na stabilną relację, może bez porywów , ale wygodną dla was obojga. o taką właśnie mi chodzi , bo porywów to ja już mam dosyć z poprzedniego związku dziękuję za pomoc agaMAJ :* ale oczywiście jeśli ktoś miałby coś do dania to zapraszam Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 czy mężczyzna z którym się spotykam i na którym bardzo mi zależy odwzajemnia moje uczucia? As kiel,3 buław,król buław,6 kiel o ile nie wyszła Ci życzeniówka, to masz piękne karty, odwzajemnia na pewno Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 nie kładłam tych kart sobie sama , więc raczej nie powinna to być życzeniówka Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 No to zdecydowanie odwzajemnia, dajesz mu i uczucie i poczucie bezpieczeństwa i w dodatku czuje się bardzo doceniony, on po tych kartach powinien Ci to niedługo powiedzieć, tak myślę po tej 3 Buław, tylko czeka na dogodny moment Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 tylko że jak na razie się do mnie nie odzywa...ale może to tylko cisza przed burzą ? Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Król Buław lubi działać, więc powinien się odezwać Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 liczę na to ,dlatego ja jak na razie wstrzymałam się w wychylaniem się z jakąkolwiek inicjatywą w jego kierunku Cytuj
Lenka10 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Do tej pory jedyne co zdołał z siebie wydusić to to ze jestem dla niego bardzo ważna i nie jestem mu obojętna. Więc wiec chyba nie jest tak źle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi