Skocz do zawartości

Co mi da milczenie?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Dziękuję Ambere za karty:)))

Postanowiłam sobie pomilczeć, żeby zobaczyć co to da:lol:

Co mi da moje nieodzywanie się do pana?

5 kielichow mag krol buław

on się stęskni, zabraknie mu kontaktu i jednak ponownie się odezwie

Napisano

Oj będzie miał żal do Ciebie że się "odseparowałaś" tak nagle.. wpadnie na jakiś swój genialny pomysł, i postanowi go zrealizować.. żeby siebie i Ciebie udobruchać w ten sposób :)

Napisano

no mi też sie wydaję ze będzie czuł smutek i tesknotę , będzie coś tam sobie kombinował jak to naprawić i raczej się nie podda -będzie dążył do kontaktu z Tobą do skutku ;)

Napisano

Utonie w żalu :lol: a potem będzie czarował i intensywnie działał w Twoim kierunku.

• Maestro
Napisano
Utonie w żalu :lol: a potem będzie czarował i intensywnie działał w Twoim kierunku.

Niech utonie:lol::lol::lol:

Napisano

Pan zrozumie stratę, pozbawi się złudzeń...będzie miał przykre zderzenie z rzeczywistością... Będzie próbował wszystko odkręcić i czarować Cię swoim słowem... ;)

Gość Linkinia
Napisano

Co mi da moje nieodzywanie się do pana?

5 pucharów, Mag, Król buław - pan się stęskni, bedzie rozmyślał, czemu się nie odzywasz. Postanowi wziąć sprawy w swoje ręce i przejąć inicjatywe. Czyli jak to często bywa - nieodzywanie się wyjdzie na plus ;)

Napisano

5 kielichow mag krol buław

Smutek, tesknota,. chec wziecia sprawy w swoje rece, bajerowanie, uwodzenie...

tak pobieznie to wyglada :D

a teraz czas na sumy:P

Suma HB: Kochankowie

Suma: Gwiazda

czyli mozlwie ze wasze relacje sie uzdrowia, stana sie lepsze, dojrzalsze...

zastanawiajace... ;P

• 2 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano

Odzywał się jak za długo milczałam:) Teraz tez milczę:)