Maestro Inez2503 Napisano 15 Listopada 2012 Maestro Napisano 15 Listopada 2012 Dziękuję Ambere za karty:))) Postanowiłam sobie pomilczeć, żeby zobaczyć co to da:lol: Co mi da moje nieodzywanie się do pana? 5 kielichow mag krol buław on się stęskni, zabraknie mu kontaktu i jednak ponownie się odezwie Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Oj będzie miał żal do Ciebie że się "odseparowałaś" tak nagle.. wpadnie na jakiś swój genialny pomysł, i postanowi go zrealizować.. żeby siebie i Ciebie udobruchać w ten sposób Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 no mi też sie wydaję ze będzie czuł smutek i tesknotę , będzie coś tam sobie kombinował jak to naprawić i raczej się nie podda -będzie dążył do kontaktu z Tobą do skutku Cytuj
werona Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Utonie w żalu a potem będzie czarował i intensywnie działał w Twoim kierunku. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 15 Listopada 2012 Utonie w żalu a potem będzie czarował i intensywnie działał w Twoim kierunku. Niech utonie:lol::lol: Cytuj
maddie88 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Pan zrozumie stratę, pozbawi się złudzeń...będzie miał przykre zderzenie z rzeczywistością... Będzie próbował wszystko odkręcić i czarować Cię swoim słowem... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Co mi da moje nieodzywanie się do pana? 5 pucharów, Mag, Król buław - pan się stęskni, bedzie rozmyślał, czemu się nie odzywasz. Postanowi wziąć sprawy w swoje ręce i przejąć inicjatywe. Czyli jak to często bywa - nieodzywanie się wyjdzie na plus Cytuj
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 5 kielichow mag krol buław Smutek, tesknota,. chec wziecia sprawy w swoje rece, bajerowanie, uwodzenie... tak pobieznie to wyglada a teraz czas na sumy:P Suma HB: Kochankowie Suma: Gwiazda czyli mozlwie ze wasze relacje sie uzdrowia, stana sie lepsze, dojrzalsze... zastanawiajace... ;P Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Odzywał się jak za długo milczałam:) Teraz tez milczę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi