Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Jeszcze jednego także mam na oku, żeby nie było, znamy się już dość długi czas, lubimy ze sobą rozmawiać, a nawet flirtować ;D Co P o mnie myśli? 7 Denarów, Walet Mieczy, Słońce --> Sąd Że jestem cierpliwą osobą - a po za tym bardzo przyjazną, no i wygadaną.. Chyba też chciałby coś w moim kierunku zrobić, ale czeka na sprzyjający moment? No nie wiem kurcze.. Co do mnie czuje? 6 Pucharów, 5 Mieczy, Królowa Denarów --> Gwiazda Bardzo mnie lubi, ciepłe uczucia ma w stosunku do mnie, że jestem taką jego bratnią duszą i świetnie się rozumiemy - 6 Pucharów - sam mi to także mówił, po za tym podobam mu się jako kobieta.. tylko może nie koniecznie się do tych względów przyznaje ) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Zaznaczam, że dopiero się uczę Co o mnie myśli? Hmm... pozytywne rzeczy: jesteś zorganizowana, odpowiedzialna, cierpliwa, umiesz zadbać o siebie (finansowo itp.), nie działasz pochopnie. Jesteś inteligentna, młoda, atrakcyjna. Ciepła, pogodna, radosna, bardzo lubi z Tobą rozmawiać. Co do mnie czuje? Wydaje mi się, że tęskni za tym, co było, a na pewno rozpamiętuje. Chciałby, żeby wasza relacja ponownie była naznaczona flirtem i żebyście często rozmawiali, widzieli się, bo jesteś dla niego bardzo atrakcyjna. Mam też wrażenie, że boi się ruszyć dalej, bo obawia się, że jako właśnie kobieta pewna siebie i swojego uroku, odrzucisz go. Boi się porażki. Albo tak jak napisałaś - ukrywa w sobie, nie chce się przyznać. Pozdrawiam Cytuj
Lenka10 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Co P o mnie myśli? 7 Denarów, Walet Mieczy, Słońce --> Sąd według mnie on uważa Cię za bardzo energiczną i radosną osobę ,taką z którą na pewno nie mozna się nudzić ,myśli Tobie jak najbardziej pozytywnie w każdym aspekcie tego słowa. Według mnie Twój wizerunek świetnie odpowiada wizerunkowi jego idealnej partnerki. Myśli chyba o jakimś kroku na przód w waszej relacji ale jakby czekał na jakiś Twój znak że też byłabyś ewentualnie na TAK . Co do mnie czuje? 6 Pucharów, 5 Mieczy, Królowa Denarów --> Gwiazda ma duży sentyment do Ciebie, chciałby kontynuować relację,w jego oczach jesteś bardzo ambitną,rozsądną i wiedzącą czego chce osobą. Bardzo możliwe ze boi się wyjawić swoje prawdziwe uczucia do Ciebie w obawie że go odtrącisz. Ale ostatecznie nie zrezygnuje tak łatwo bo mimo wszystko ma nadzieję że zdobędzie Twoje serce ja również dopiero się uczę , ale patrząc na te karty nic innego do głowy mi nie przychodzi. Pozdrawiam. Cytuj
Gość gość5 Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Co P o mnie myśli? 7 Denarów, Walet Mieczy, Słońce --> Sąd- ze dobrze mu ie z toba rozmawia i ogolnie milo czas spedza Co do mnie czuje? 6 Pucharów, 5 Mieczy, Królowa Denarów --> Gwiazda- jestes piekna kobieta, taka na która wszyscy ( a przynjmniej wiekszosc płci przeciwnej ) zwracaja uwage, no i wydaje mi się, że jest zazdrosny ...... Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Uwaza, ze jestes osoba cierpliwa, ktora w razie czego potrafi czekac, ktora nie robi wielkiego krachu o nic. Jednoczesnie jestes dobra kompanka do rozmowy. W tym Paziu Mieczy moze co nieco wyrywna i chaotyczna, ale jest dobrze. Widac, ze mozna z Toba swietnie sie bawic. Taka dziewczyna, jak to sie mowi i do tanca i do rozanca. Co do Ciebie natomiast czuje? Dobrze sie przy Tobie czuje. Milo, serdecznie, cieplo. Troche to tak wyglada, jak gdyby sie zameczal, ze jest od Ciebie gorszy, ze Ci nie dorownuje. Bo Ty wyszlas w tej Krolowej Monet, takiej stabilnej, pewnej siebie kobiecie a tu te karte poprzedza 5 Mieczy, karta negatywnych emocji, ograniczen roznych, takiego zakladania, ze nie uda sie, bo to, bo tamto. Takze w tej kwestii pan chyba bazuje jeszcze na jakis doswiadczeniach z przeszlosci i tak to teraz ma nieco oddzwiek w jego pewnosci siebie w Waszej znajomosci. W kazdym razie widac, ze Ciebie bardzo ceni, no i lubi. 1 Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 I co z tymi kasztanami? Ulepilas juz ludzika? Cytuj
Veroniczka Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 WERYFIKACJA: Niee ulepiłam a szkoda Po prostu przyjaźń.. Uwaza, ze jestes osoba cierpliwa, ktora w razie czego potrafi czekac, ktora nie robi wielkiego krachu o nic. Jednoczesnie jestes dobra kompanka do rozmowy. W tym Paziu Mieczy moze co nieco wyrywna i chaotyczna, ale jest dobrze. Widac, ze mozna z Toba swietnie sie bawic. Taka dziewczyna, jak to sie mowi i do tanca i do rozanca. Co do Ciebie natomiast czuje? Dobrze sie przy Tobie czuje. Milo, serdecznie, cieplo. Troche to tak wyglada, jak gdyby sie zameczal, ze jest od Ciebie gorszy, ze Ci nie dorownuje. Bo Ty wyszlas w tej Krolowej Monet, takiej stabilnej, pewnej siebie kobiecie a tu te karte poprzedza 5 Mieczy, karta negatywnych emocji, ograniczen roznych, takiego zakladania, ze nie uda sie, bo to, bo tamto. Takze w tej kwestii pan chyba bazuje jeszcze na jakis doswiadczeniach z przeszlosci i tak to teraz ma nieco oddzwiek w jego pewnosci siebie w Waszej znajomosci. W kazdym razie widac, ze Ciebie bardzo ceni, no i lubi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi