Skocz do zawartości

impresska

Gość Pasqualina

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pasqualina
Napisano

wiem, płytkie pytania, ale to dla mnie ważne, bo całe wieki nigdzie nie byłam...:icon_smile2:

Jak zrealizuje się moje pójście do klubu dziś?

Arcykapłanka Rycerz Mieczy Kochankowie = Diabeł

*******Pustelnik****Śmierć******Świat

*************Głupec*****Wisielec

*****************Wisielec

Powinno się zrealizować pozytywnie pojadę razem ze znajomymi. Skończy się wreszcie czas siedzenia w domu, ruszę do ludzi.

Jak będę wyglądać (w sensie jakie zrobię wrażenie)?

Głupiec 9 Denarów Słońce= Wieża

****Słońce***Wieża***Śmierć

*******Śmierć****Rydwan

************Sąd

chyba młodo i dosyć dobrze, 9 Denarów to taka zadbana osoba, Słońce mówi o moim entuzjazmie. Może będę wyglądać inaczej niż zwykle i stąd ta Wieża. Niektórzy może uznają, że nastąpiła we mnie jakaś odmiana.

Dam znać jutro jak było. Co do drugiego pytania, to będę wiedziała jakie zrobiłam wrażenie,bo dane osoby mi to powiedzą :)

Napisano

Moim zdaniem też będzie ok :) Widać, że będziesz potrzebowała trochę czasu, że się rozkręcić :) Możliwy jakieś przepychanki...ale ogólnie wypad będzie udany :) Szykuje się niezła zabawa :)

Zrobisz wrażenie osoby zadbanej i wesołej, umiejącej się dobrze bawić :) Znajomi mogą być trochę w szoku :)

Udanej zabawy! :)))

Gość Pasqualina
Napisano

Dziękuję maddie :) :*

może ktoś jeszcze zerknie?:bukiet:

komu komu, bo idę do domu^^

• Maestro
Napisano

będziesz wyczekiwać, ale w końcu się uda

Śliczna, wesoła,zadowolona młodziutka dziewczyna:) Powalisz ich wszystkich sobą:)))

Gość Pasqualina
Napisano

udało mi się wybrać, zamieszenie było, ponieważ na początku to ja miałam kierować, ale w końcu kierował mój kumpel, bo było nas więcej i wziął swój większy samochód :)

co do drugiego to był też mój młodszy brat, który wygląda na starszego ode mnie i nosił mnie na rękach i stąd te Słońce chyba xD

wyglądałam nieźle, zostałam pochwalona, że wyglądam fajnie więc mogę również pozytywnie odpowiedzieć :)

Dziękuję Wam :)

Napisano

Beda watpliwosci czy isc ale jesdnak pojdzisz

A impreza moze byc konkretna, tylko tam sie nie zapij :D

Gość Pasqualina
Napisano
Beda watpliwosci czy isc ale jesdnak pojdzisz

A impreza moze byc konkretna, tylko tam sie nie zapij :D

Arshi, mój drogi już byłam xD post wyżej masz weryfkę :)

ale bardzo Ci dziękuję, że zerknąłeś :)

z tym upiciem to pewnie po Wieży?

nie było tak źle, chodziłam o własnych siłach, więc w trupa się nie zalałam :) i wreszcie się wytańczyłam^^