Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 wiem, płytkie pytania, ale to dla mnie ważne, bo całe wieki nigdzie nie byłam...:icon_smile2: Jak zrealizuje się moje pójście do klubu dziś? Arcykapłanka Rycerz Mieczy Kochankowie = Diabeł *******Pustelnik****Śmierć******Świat *************Głupec*****Wisielec *****************Wisielec Powinno się zrealizować pozytywnie pojadę razem ze znajomymi. Skończy się wreszcie czas siedzenia w domu, ruszę do ludzi. Jak będę wyglądać (w sensie jakie zrobię wrażenie)? Głupiec 9 Denarów Słońce= Wieża ****Słońce***Wieża***Śmierć *******Śmierć****Rydwan ************Sąd chyba młodo i dosyć dobrze, 9 Denarów to taka zadbana osoba, Słońce mówi o moim entuzjazmie. Może będę wyglądać inaczej niż zwykle i stąd ta Wieża. Niektórzy może uznają, że nastąpiła we mnie jakaś odmiana. Dam znać jutro jak było. Co do drugiego pytania, to będę wiedziała jakie zrobiłam wrażenie,bo dane osoby mi to powiedzą Cytuj
maddie88 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Jak zrealizuje się moje pójście do klubu dziś? Arcykapłanka Rycerz Mieczy Kochankowie = Diabeł Moim zdaniem też będzie ok Widać, że będziesz potrzebowała trochę czasu, że się rozkręcić Możliwy jakieś przepychanki...ale ogólnie wypad będzie udany Szykuje się niezła zabawa Jak będę wyglądać (w sensie jakie zrobię wrażenie)? Głupiec 9 Denarów Słońce= Wieża Zrobisz wrażenie osoby zadbanej i wesołej, umiejącej się dobrze bawić Znajomi mogą być trochę w szoku Udanej zabawy! )) Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Dziękuję maddie :* może ktoś jeszcze zerknie? komu komu, bo idę do domu^^ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Listopada 2012 Maestro Napisano 15 Listopada 2012 Jak zrealizuje się moje pójście do klubu dziś? Arcykapłanka Rycerz Mieczy Kochankowie = Diabeł będziesz wyczekiwać, ale w końcu się uda Jak będę wyglądać (w sensie jakie zrobię wrażenie)? Głupiec 9 Denarów Słońce= Wieża Śliczna, wesoła,zadowolona młodziutka dziewczyna:) Powalisz ich wszystkich sobą)) Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Dziękuję Kochana :* no to lecę się szykować Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 udało mi się wybrać, zamieszenie było, ponieważ na początku to ja miałam kierować, ale w końcu kierował mój kumpel, bo było nas więcej i wziął swój większy samochód co do drugiego to był też mój młodszy brat, który wygląda na starszego ode mnie i nosił mnie na rękach i stąd te Słońce chyba xD wyglądałam nieźle, zostałam pochwalona, że wyglądam fajnie więc mogę również pozytywnie odpowiedzieć Dziękuję Wam Cytuj
Arshi Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Beda watpliwosci czy isc ale jesdnak pojdzisz A impreza moze byc konkretna, tylko tam sie nie zapij Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Beda watpliwosci czy isc ale jesdnak pojdzisz A impreza moze byc konkretna, tylko tam sie nie zapij Arshi, mój drogi już byłam xD post wyżej masz weryfkę ale bardzo Ci dziękuję, że zerknąłeś z tym upiciem to pewnie po Wieży? nie było tak źle, chodziłam o własnych siłach, więc w trupa się nie zalałam i wreszcie się wytańczyłam^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi