Skocz do zawartości

Relacja z X

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Całokształt sprawy - Rycerz Denarów - Ciemny blondyn o ciemnych oczach. Problem z nim wlasnie, romans.

2. Co tu jest nie tak? Jakie są wady, jakie słabe punkty, na czym polegają zagrożenia. Negatywna strona sprawy. - 3 buław odwrócone - Niedokonczona relacja z jego była. Poniosły mnie emocje, zbytne zaangażowanie.

3. Co ja w tej sytuacji mam/ mogę/ powinienem zrobić? - 3 mieczy - Walczyć o tą znajomość , podjąć decyzje... albo zakonczyć ją..

4. A co by się stało, gdybym nic nie zrobiła? Pustelnik odwrócony - Zostane sama

5. Co w tej sprawie zrobi Pan X? Świat odwrócony - Sam nie wie co zrobić, rezygnacja, cisza..

6. Podsumowanie. Rycerz mieczy odwrócony - trafilam na zlą osobę

Pomożecie? :tongue:

Napisano

1.Całokształt sprawy - Rycerz Denarów - Ciemny blondyn o ciemnych oczach. Problem z nim wlasnie, romans.

Hmmm... a moze chodzi tu raczej o relacje bez zobowiazan, albo przyjacielskie?

2. Co tu jest nie tak? Jakie są wady, jakie słabe punkty, na czym polegają zagrożenia. Negatywna strona sprawy. - 3 buław odwrócone - Niedokonczona relacja z jego była. Poniosły mnie emocje, zbytne zaangażowanie.

Niedojrzalosc, niezdecydowanie sie, brak planu i celu.

3. Co ja w tej sytuacji mam/ mogę/ powinienem zrobić? - 3 mieczy - Walczyć o tą znajomość , podjąć decyzje... albo zakonczyć ją..

Skupic sie na sobie, taki maly egoizm. Dobrze by bylo przemyslec wszystkie za i przeciw. Wylac z siebie emocje.

Zadbac o serce w przenosni i doslownie (blokada czakry serca, problemy z krazeniem itp)

Unikac zazdrosci i scen.

4. A co by się stało, gdybym nic nie zrobiła? Pustelnik odwrócony - Zostane sama

Mysle ze w tym jest jakas leckja zyciowa dla CIebie. gdybys nmic nie zrobila, niczego by Cie to nie nauczylo, a nastepna lekcja moglaby byc bolesniejsza.

Mozliwe, ze obawiasz sie samotnosci tak bardzo, ze jestes gotowa na wszystko by jej uniknac, nawet za cene wyobcowania, izolacji i ostracyzmu.

5. Co w tej sprawie zrobi Pan X? Świat odwrócony - Sam nie wie co zrobić, rezygnacja, cisza..

Swiat to dosc trudna karta w interpretacji. Mysle ze sam nie wie czego chce. nie wie co robic. Podda sie biegowi spraw.

moze czuje sie jak w pulapce, jest zrezygnowany.

6. Podsumowanie. Rycerz mieczy odwrócony - trafilam na zlą osobę

tak, ale musisz tez wystrzegac sie obludy i zaklamania. Udawania i przybeirania masek. Oraz szukania dziury w calym.

Jezeli musisz to walcz, ale najpierw pomysl czy gra jest warta swieczki.

Szarza ulanska jest ryzykowna.

Napisano

1.Całokształt sprawy - Rycerz Denarów - no Pan Ci się podoba, imponuje Ci także swoim poglądem na świat, jest dla Ciebie trochę taki z innej planety :D nie zwykły.

2. Co tu jest nie tak? Jakie są wady, jakie słabe punkty, na czym polegają zagrożenia. Negatywna strona sprawy. - 3 buław odwrócone - nie możecie się dogadać niby czasem fajnie super wszystko, a jednak uważasz że do niego nie dociera to jak ty coś widzisz, myślisz, czujesz.. że on cie nie słucha xD bo zbyt wpatrzony w siebie.. i swoje tam zdanie.. jakby cie odrzucał od siebie chwilami ;)

3. Co ja w tej sytuacji mam/ mogę/ powinienem zrobić? - 3 mieczy - za wiele to zrobić nie możesz.. możesz gadać gadać gadać... i wzruszać ramionami ale nie wiele to da.. to jest relacja w której cierpisz i masz sentyment jednocześnie no ciężko tutaj cokolwiek zrobić..

4. A co by się stało, gdybym nic nie zrobiła? Pustelnik odwrócony - no sama sama, ale z jakąś już dojrzałością wewnętrzną.. i z przesłaniem na przyszłość..

5. Co w tej sprawie zrobi Pan X? Świat odwrócony - nic nie zrobi.. bo nie chce zrobic, zablokowany..

6. Podsumowanie. Rycerz mieczy odwrócony - szczęscia to tutaj nie znajdziesz :P

to tyle.. nie ładne karty :P

Napisano

haha Veroniczka a Twoje wahadelko powiedzialo ze jak zawalcze to bedziemy razem :P

Napisano

hahaha :D no bo to moje wahadełko :P a to Twoje karty :D ja tylko je interpretuje ;p

ps. i to od Ciebie zależy czy zawalczysz :D

Napisano

I tu jest konflikt ;) Serce glupie i naiwne mowi walcz a rozwazny umysl "po co walczyc o mezczyzne ktory nie do konca chce z Toba byc? "

Napisano

jest takie powiedzenie "nie możesz sprawić by ktoś Cię pokochał, możesz jedynie łazić za kimś tak długo aż spanikuje i się podda" to też jakieś wyjście :D;)

nawet w jednym ze swoich wierszy które pisze, zacytuje "Bo serce nie sługa, rozum też nie sprzymierzeńca.." no cóż :) ciężko wybrać.. ale Ci powiem, że czasem trzeba trochę ochłonąć, zdystansować się..

Napisano
I tu jest konflikt ;) Serce glupie i naiwne mowi walcz a rozwazny umysl "po co walczyc o mezczyzne ktory nie do konca chce z Toba byc? "

zawsze warto zawalczyć...nawet jak się nie uda to Ty będziesz miała "spokojne serce" wiedząc, że zrobiłaś wszystko co mogłaś zrobić, a jeśli nie zawalczysz to będziesz się zastanawiać "co by było gdybym..." i pozostaniesz w niepewności... powodzenia

Napisano (edytowane)

1.Całokształt sprawy - Rycerz Denarów -

Mlody mezczyzna, godny zaufania, taki na ktorym mozna polegac. Silny, konkretny, praktyczny... i jednoczesnie bardzo zmyslowy, jak na monetowego przystalo. To tak ogolnie Rycek Monet. A wygladowo to jak sama juz opisalas. Ciemny blondyn itd.

2. Co tu jest nie tak? Jakie są wady, jakie słabe punkty, na czym polegają zagrożenia. Negatywna strona sprawy. - 3 buław odwrócone -

Tu sie pojawia te 3 Bulaw odwrocone. O ile 3 Bulawy to karta harmonii i rownowagi to jej cieniem jest humorzastosc, wynikajaca czesto z checi zaimponowania kogos niestabilnosc, przecenianie wlasnych sil i energii.

Takze moze byc, ze w pewnych sytuacjach pan przedstawia sprawe troche bardziej kolorowo niz to w rzeczywistosci jest.

3. Co ja w tej sytuacji mam/ mogę/ powinienem zrobić? - 3 mieczy -

Przede wszystkim pewne sprawy trzeba konkretnie i niestety takze bolesnie wyjasnic i odciac to, co trzeba. Z niektorymi balastami nie idzie isc do przodu. Takze tu konkretne dzialania sa potrzebne, majace na celu uzdrowienie sytuacji.

4. A co by się stało, gdybym nic nie zrobiła? Pustelnik odwrócony -

Co by sie stalo? Pograzylabys sie w sobie, zgorzkniala w tym swoim niezadowoleniu, ze jednak moglas cos zrobic, ze to, co jest Cie nie zadowala a Ty nic nie zrobilas.

5. Co w tej sprawie zrobi Pan X? Świat odwrócony -

Co zrobi? Nic. Pograzy sie w poczuciu, ze tu zrobic sie nic nie da. Odwrocony swiat to ulica do nikad.

6. Podsumowanie. Rycerz mieczy odwrócony -

Tu masz dzialania takie niecierpliwe, bez wiekszego wgladu w sprawe, krotkowzroczne, przedwczesne, kierowane moze tym, czego chce wlasne Ego.

Podsumowaniem calego rozkladu jest IX Eremita. Zastanow sie, czego Ty tu naprawde chcesz i potem postepuj w zgodzie ze soba sama. Jak juz dojdziesz do tego, czego Ty naprawde chcesz to dzialaj w zodzie wlasnie z tym, nie daj sobie nikomu na siebie wplywac.

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano
jest takie powiedzenie "nie możesz sprawić by ktoś Cię pokochał, możesz jedynie łazić za kimś tak długo aż spanikuje i się podda" to też jakieś wyjście :D;)

nawet w jednym ze swoich wierszy które pisze, zacytuje "Bo serce nie sługa, rozum też nie sprzymierzeńca.." no cóż :) ciężko wybrać.. ale Ci powiem, że czasem trzeba trochę ochłonąć, zdystansować się..

Dobre, dobre... az spanikuje i sie podda... cos w tym jednak jest. Czasem nie warto ustepowac i rezygnowac.

A... zawalczyc o kogos zawsze warto... jezeli to ktos tego wart. :)

Lepiej powalczyc i przegrac niz nie walczyc i potem pluc sobie w brode, ze sie NIC nie zrobilo.

Szczegolnie, jezeli chodzi o osobe wartosciowa... powtorze... I gdy serce tak prawdziwie sie do tej osoby rwie. ;)

Jak mi karty pokazuja cos nie tak... to ja patrze z drugiej strony. Jak to puscic w ruch, zeby bylo lepiej?

Tu macie duzo chaosu, duzo niecierpliwosci, takiego ryzykownego zachowania.

Z Banzhafowego podsumu (calego rozkladu) jest Eremita. To samo w sobie swiadczy o tym, ze rozwiazanie jest wewnatrz Ciebie. Wejdz wglab siebie i przemysl sobie, na czym Ci zalezy. Jezeli zalezy Ci na panu... nie rezygnuj. Chyba, ze nie zalezy... no to nie zmuszaj sie.

Napisano

całokształtem sprawy jest osoba, która nie działa - jest ale to jest takie.... wadą ze chyba szuka czegos innego, ty mozesz sie tylko odciąć od tego- bo tak czy siak zostaniesz bez niego- pan pojdzie w swiat i to dość nagle i szybko sie o tym przekonasz.............

hmm... z powyzszych kart wynika, że ta osoba nie jest dla ciebie- jesli ci na nim zalezy - karty radza dac sobie spokój- im szybciej tym lepiej- wtedy rany szybcej sie goją...............

Napisano

Dostaawilam karty, aby wiedziec nad czym popracowac nastepnym razem...

X kielichów, Królowa denarów, 9 denarów - Bardziej skupic sie na sobie, nie uderzeczac pesymistycznymi myslami, zadbac o cialo i dusze, wiecej wiary w siebie i szczescie.