JagodowaTruskawka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 1.Całokształt sprawy - Rycerz Denarów - Ciemny blondyn o ciemnych oczach. Problem z nim wlasnie, romans. 2. Co tu jest nie tak? Jakie są wady, jakie słabe punkty, na czym polegają zagrożenia. Negatywna strona sprawy. - 3 buław odwrócone - Niedokonczona relacja z jego była. Poniosły mnie emocje, zbytne zaangażowanie. 3. Co ja w tej sytuacji mam/ mogę/ powinienem zrobić? - 3 mieczy - Walczyć o tą znajomość , podjąć decyzje... albo zakonczyć ją.. 4. A co by się stało, gdybym nic nie zrobiła? Pustelnik odwrócony - Zostane sama 5. Co w tej sprawie zrobi Pan X? Świat odwrócony - Sam nie wie co zrobić, rezygnacja, cisza.. 6. Podsumowanie. Rycerz mieczy odwrócony - trafilam na zlą osobę Pomożecie? :tongue: Cytuj
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 1.Całokształt sprawy - Rycerz Denarów - Ciemny blondyn o ciemnych oczach. Problem z nim wlasnie, romans. Hmmm... a moze chodzi tu raczej o relacje bez zobowiazan, albo przyjacielskie? 2. Co tu jest nie tak? Jakie są wady, jakie słabe punkty, na czym polegają zagrożenia. Negatywna strona sprawy. - 3 buław odwrócone - Niedokonczona relacja z jego była. Poniosły mnie emocje, zbytne zaangażowanie. Niedojrzalosc, niezdecydowanie sie, brak planu i celu. 3. Co ja w tej sytuacji mam/ mogę/ powinienem zrobić? - 3 mieczy - Walczyć o tą znajomość , podjąć decyzje... albo zakonczyć ją.. Skupic sie na sobie, taki maly egoizm. Dobrze by bylo przemyslec wszystkie za i przeciw. Wylac z siebie emocje. Zadbac o serce w przenosni i doslownie (blokada czakry serca, problemy z krazeniem itp) Unikac zazdrosci i scen. 4. A co by się stało, gdybym nic nie zrobiła? Pustelnik odwrócony - Zostane sama Mysle ze w tym jest jakas leckja zyciowa dla CIebie. gdybys nmic nie zrobila, niczego by Cie to nie nauczylo, a nastepna lekcja moglaby byc bolesniejsza. Mozliwe, ze obawiasz sie samotnosci tak bardzo, ze jestes gotowa na wszystko by jej uniknac, nawet za cene wyobcowania, izolacji i ostracyzmu. 5. Co w tej sprawie zrobi Pan X? Świat odwrócony - Sam nie wie co zrobić, rezygnacja, cisza.. Swiat to dosc trudna karta w interpretacji. Mysle ze sam nie wie czego chce. nie wie co robic. Podda sie biegowi spraw. moze czuje sie jak w pulapce, jest zrezygnowany. 6. Podsumowanie. Rycerz mieczy odwrócony - trafilam na zlą osobę tak, ale musisz tez wystrzegac sie obludy i zaklamania. Udawania i przybeirania masek. Oraz szukania dziury w calym. Jezeli musisz to walcz, ale najpierw pomysl czy gra jest warta swieczki. Szarza ulanska jest ryzykowna. Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 1.Całokształt sprawy - Rycerz Denarów - no Pan Ci się podoba, imponuje Ci także swoim poglądem na świat, jest dla Ciebie trochę taki z innej planety nie zwykły. 2. Co tu jest nie tak? Jakie są wady, jakie słabe punkty, na czym polegają zagrożenia. Negatywna strona sprawy. - 3 buław odwrócone - nie możecie się dogadać niby czasem fajnie super wszystko, a jednak uważasz że do niego nie dociera to jak ty coś widzisz, myślisz, czujesz.. że on cie nie słucha xD bo zbyt wpatrzony w siebie.. i swoje tam zdanie.. jakby cie odrzucał od siebie chwilami 3. Co ja w tej sytuacji mam/ mogę/ powinienem zrobić? - 3 mieczy - za wiele to zrobić nie możesz.. możesz gadać gadać gadać... i wzruszać ramionami ale nie wiele to da.. to jest relacja w której cierpisz i masz sentyment jednocześnie no ciężko tutaj cokolwiek zrobić.. 4. A co by się stało, gdybym nic nie zrobiła? Pustelnik odwrócony - no sama sama, ale z jakąś już dojrzałością wewnętrzną.. i z przesłaniem na przyszłość.. 5. Co w tej sprawie zrobi Pan X? Świat odwrócony - nic nie zrobi.. bo nie chce zrobic, zablokowany.. 6. Podsumowanie. Rycerz mieczy odwrócony - szczęscia to tutaj nie znajdziesz to tyle.. nie ładne karty Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 haha Veroniczka a Twoje wahadelko powiedzialo ze jak zawalcze to bedziemy razem Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 hahaha no bo to moje wahadełko a to Twoje karty ja tylko je interpretuje ;p ps. i to od Ciebie zależy czy zawalczysz Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 I tu jest konflikt Serce glupie i naiwne mowi walcz a rozwazny umysl "po co walczyc o mezczyzne ktory nie do konca chce z Toba byc? " Cytuj
Veroniczka Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 jest takie powiedzenie "nie możesz sprawić by ktoś Cię pokochał, możesz jedynie łazić za kimś tak długo aż spanikuje i się podda" to też jakieś wyjście nawet w jednym ze swoich wierszy które pisze, zacytuje "Bo serce nie sługa, rozum też nie sprzymierzeńca.." no cóż ciężko wybrać.. ale Ci powiem, że czasem trzeba trochę ochłonąć, zdystansować się.. Cytuj
sukkub Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 I tu jest konflikt Serce glupie i naiwne mowi walcz a rozwazny umysl "po co walczyc o mezczyzne ktory nie do konca chce z Toba byc? " zawsze warto zawalczyć...nawet jak się nie uda to Ty będziesz miała "spokojne serce" wiedząc, że zrobiłaś wszystko co mogłaś zrobić, a jeśli nie zawalczysz to będziesz się zastanawiać "co by było gdybym..." i pozostaniesz w niepewności... powodzenia Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) 1.Całokształt sprawy - Rycerz Denarów - Mlody mezczyzna, godny zaufania, taki na ktorym mozna polegac. Silny, konkretny, praktyczny... i jednoczesnie bardzo zmyslowy, jak na monetowego przystalo. To tak ogolnie Rycek Monet. A wygladowo to jak sama juz opisalas. Ciemny blondyn itd. 2. Co tu jest nie tak? Jakie są wady, jakie słabe punkty, na czym polegają zagrożenia. Negatywna strona sprawy. - 3 buław odwrócone - Tu sie pojawia te 3 Bulaw odwrocone. O ile 3 Bulawy to karta harmonii i rownowagi to jej cieniem jest humorzastosc, wynikajaca czesto z checi zaimponowania kogos niestabilnosc, przecenianie wlasnych sil i energii. Takze moze byc, ze w pewnych sytuacjach pan przedstawia sprawe troche bardziej kolorowo niz to w rzeczywistosci jest. 3. Co ja w tej sytuacji mam/ mogę/ powinienem zrobić? - 3 mieczy - Przede wszystkim pewne sprawy trzeba konkretnie i niestety takze bolesnie wyjasnic i odciac to, co trzeba. Z niektorymi balastami nie idzie isc do przodu. Takze tu konkretne dzialania sa potrzebne, majace na celu uzdrowienie sytuacji. 4. A co by się stało, gdybym nic nie zrobiła? Pustelnik odwrócony - Co by sie stalo? Pograzylabys sie w sobie, zgorzkniala w tym swoim niezadowoleniu, ze jednak moglas cos zrobic, ze to, co jest Cie nie zadowala a Ty nic nie zrobilas. 5. Co w tej sprawie zrobi Pan X? Świat odwrócony - Co zrobi? Nic. Pograzy sie w poczuciu, ze tu zrobic sie nic nie da. Odwrocony swiat to ulica do nikad. 6. Podsumowanie. Rycerz mieczy odwrócony - Tu masz dzialania takie niecierpliwe, bez wiekszego wgladu w sprawe, krotkowzroczne, przedwczesne, kierowane moze tym, czego chce wlasne Ego. Podsumowaniem calego rozkladu jest IX Eremita. Zastanow sie, czego Ty tu naprawde chcesz i potem postepuj w zgodzie ze soba sama. Jak juz dojdziesz do tego, czego Ty naprawde chcesz to dzialaj w zodzie wlasnie z tym, nie daj sobie nikomu na siebie wplywac. Edytowane 16 Listopada 2012 przez SacralNirvana Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 jest takie powiedzenie "nie możesz sprawić by ktoś Cię pokochał, możesz jedynie łazić za kimś tak długo aż spanikuje i się podda" to też jakieś wyjście nawet w jednym ze swoich wierszy które pisze, zacytuje "Bo serce nie sługa, rozum też nie sprzymierzeńca.." no cóż ciężko wybrać.. ale Ci powiem, że czasem trzeba trochę ochłonąć, zdystansować się.. Dobre, dobre... az spanikuje i sie podda... cos w tym jednak jest. Czasem nie warto ustepowac i rezygnowac. A... zawalczyc o kogos zawsze warto... jezeli to ktos tego wart. Lepiej powalczyc i przegrac niz nie walczyc i potem pluc sobie w brode, ze sie NIC nie zrobilo. Szczegolnie, jezeli chodzi o osobe wartosciowa... powtorze... I gdy serce tak prawdziwie sie do tej osoby rwie. Jak mi karty pokazuja cos nie tak... to ja patrze z drugiej strony. Jak to puscic w ruch, zeby bylo lepiej? Tu macie duzo chaosu, duzo niecierpliwosci, takiego ryzykownego zachowania. Z Banzhafowego podsumu (calego rozkladu) jest Eremita. To samo w sobie swiadczy o tym, ze rozwiazanie jest wewnatrz Ciebie. Wejdz wglab siebie i przemysl sobie, na czym Ci zalezy. Jezeli zalezy Ci na panu... nie rezygnuj. Chyba, ze nie zalezy... no to nie zmuszaj sie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 całokształtem sprawy jest osoba, która nie działa - jest ale to jest takie.... wadą ze chyba szuka czegos innego, ty mozesz sie tylko odciąć od tego- bo tak czy siak zostaniesz bez niego- pan pojdzie w swiat i to dość nagle i szybko sie o tym przekonasz............. hmm... z powyzszych kart wynika, że ta osoba nie jest dla ciebie- jesli ci na nim zalezy - karty radza dac sobie spokój- im szybciej tym lepiej- wtedy rany szybcej sie goją............... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 Juz poszedl w swiat..) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Dostaawilam karty, aby wiedziec nad czym popracowac nastepnym razem... X kielichów, Królowa denarów, 9 denarów - Bardziej skupic sie na sobie, nie uderzeczac pesymistycznymi myslami, zadbac o cialo i dusze, wiecej wiary w siebie i szczescie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi