maddie88 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) Witam, Zapytałam kart, czy kontynuować znajomość z panem... Nic złego się nie dzieje, wręcz przeciwnie - pan okazał zainteresowanie Tylko sytuacja nie jest prosta, jestem w związku, dzieli nas trochę kilometrów... Nie mam pojęcia, jak do tego wszystkiego podejść... A zaiskrzyło OPCJA 1. TAK Obecna sytuacja: Sąd - Początek czegoś nowego...może też strach przed tym... To ta sytuacja mówi o sobie: Diabeł (odpowiedź), tło: Król Buław, 10 Denarów - Ten Diabeł często pojawia się przy panu Karty pokazują, że ta relacja nie będzie zwykłą znajomością Jest strasznie silna chemia między nami, a pan będzie wykazywać inicjatywę... To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa - Powolne, ale stabilne posuwanie się naprzód z tą relacją... Wynik: 3 Denarów - Relacje bardziej zadaniowe... OPCJA 2. NIE Obecna sytuacja: 6 Kielichów - Wspominam sobie to i owo... To ta opcja mówi o sobie: Rycerz Mieczy (odpowiedź), tło: 5 Mieczy, Paź Buław - Chyba obraza majestatu ze strony pana... To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 7 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, 7 Mieczy, As Pucharów, 10 Buław - Zastanawianie się, co by to było... Kontakt internetowy od czasu do czasu z panem, ale mam wrażenie, jakby miał on być bardziej grzecznościowy... Wynik: Król Mieczy - Hmmm.... Jakiś inny pan? RADA: 6 Denarów - Zachować równowagę pomiędzy dawaniem i braniem... Czyli z kontynuowaniem tej znajomości to chyba nie taki zły pomsył... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Edytowane 15 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 ja bym brała ale niestety nie można zjeść ciastka i mieć ciastka, musiałabyś z aktualnego Pana zrezygnować... ten Diabeł to widać, że mocno między wami iskrzy Rada: wybrać sprawiedliwie, zdecydować się na jednego i nie kombinować, bo 6 Denarów to takie trzymanie paru srok za ogon Cytuj
maddie88 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 ja bym brała ale niestety nie można zjeść ciastka i mieć ciastka, musiałabyś z aktualnego Pana zrezygnować...ten Diabeł to widać, że mocno między wami iskrzy Rada: wybrać sprawiedliwie, zdecydować się na jednego i nie kombinować, bo 6 Denarów to takie trzymanie paru srok za ogon I tego się obawiam, że zaiskrzy za bardzo... A co jeśli nie będzie zbyt wiele uczucia w tym wszystkim? Na dwa fronty to się nie nadaję , stąd ten dylemat... Dziękuję, Pasqualinko. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 wiesz po tym to: To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa to powinno być ładnie, bo on może się troszczyć i dbać o Ciebie Jeśli zrezygnujesz z pana to, Wynik: Król Mieczy -Pan się odetnie, nie będzie chciał gadać tak myślę, ale wiesz ekspertem nie jestem Cytuj
maddie88 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 wiesz po tym to: To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa to powinno być ładnie, bo on może się troszczyć i dbać o Ciebie Jeśli zrezygnujesz z pana to, Wynik: Król Mieczy -Pan się odetnie, nie będzie chciał gadać tak myślę, ale wiesz ekspertem nie jestem Pan jest w porządku, przynajmniej się tak mi wydaje Ale ryzyko nadal jest...jeszcze nie znamy się na tyle, bym wiedziała, że chce w to wchodzić... Ta chemia wszystko komplikuje... O ja cie sole...no nie wiem, ale z drugiej strony, dlaczego nie dać panu szansy? Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Pan jest w porządku, przynajmniej się tak mi wydaje Ale ryzyko nadal jest...jeszcze nie znamy się na tyle, bym wiedziała, że chce w to wchodzić... Ta chemia wszystko komplikuje... O ja cie sole...no nie wiem, ale z drugiej strony, dlaczego nie dać panu szansy? poczekaj trochę, samo się wyklaruje poznasz Pana lepiej, tak od razu też nie ma co się rzucać nabierzesz pewności to sama będziesz wiedziała co jest ważne Cytuj
Gość gość5 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 OPCJA 1. TAK Obecna sytuacja: Sąd - To ta sytuacja mówi o sobie: Diabeł (odpowiedź), tło: Król Buław, 10 Denarów - To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa - Wynik: 3 Denarów - troche sie boisz co dzadza zmiany, ale ciagnie was do siebie niesamowicie, jak wybierzesz te opcje- z pewnoscia bedziesz skupiona na nowym zwiazku, nowym panu ale tez trzeba bedzie [racy w to wszystko włozyć OPCJA 2. NIE Obecna sytuacja: 6 Kielichów - To ta opcja mówi o sobie: Rycerz Mieczy (odpowiedź), tło: 5 Mieczy, Paź Buław - To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 7 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, 7 Mieczy, As Pucharów, 10 Buław - Wynik: Król Mieczy wszystko pozostanie we wespomnieniach, pan sie odetnie i bedzie powoli odchodzil od tej znajomości choc nie będzie to dla niego łatwe, ale bedzie to kontuynuował az do osiagniecia pozadanego skutku Cytuj
maddie88 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Napisano 15 Listopada 2012 OPCJA 1. TAK Obecna sytuacja: Sąd - To ta sytuacja mówi o sobie: Diabeł (odpowiedź), tło: Król Buław, 10 Denarów - To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa - Wynik: 3 Denarów - troche sie boisz co dzadza zmiany, ale ciagnie was do siebie niesamowicie, jak wybierzesz te opcje- z pewnoscia bedziesz skupiona na nowym zwiazku, nowym panu ale tez trzeba bedzie [racy w to wszystko włozyć OPCJA 2. NIE Obecna sytuacja: 6 Kielichów - To ta opcja mówi o sobie: Rycerz Mieczy (odpowiedź), tło: 5 Mieczy, Paź Buław - To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 7 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, 7 Mieczy, As Pucharów, 10 Buław - Wynik: Król Mieczy wszystko pozostanie we wespomnieniach, pan sie odetnie i bedzie powoli odchodzil od tej znajomości choc nie będzie to dla niego łatwe, ale bedzie to kontuynuował az do osiagniecia pozadanego skutku Zgadza się, rogi - obawiam się, że jeśli zdecyduję się na kontynuację znajomości, to będę musiała dokonać wyboru... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi