Skocz do zawartości

I co z tym panem zrobić...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :hejka:

Zapytałam kart, czy kontynuować znajomość z panem... Nic złego się nie dzieje, wręcz przeciwnie - pan okazał zainteresowanie :) Tylko sytuacja nie jest prosta, jestem w związku, dzieli nas trochę kilometrów... Nie mam pojęcia, jak do tego wszystkiego podejść... A zaiskrzyło ;)

OPCJA 1. TAK

Obecna sytuacja: Sąd - Początek czegoś nowego...może też strach przed tym...

To ta sytuacja mówi o sobie: Diabeł (odpowiedź), tło: Król Buław, 10 Denarów - Ten Diabeł często pojawia się przy panu ;) Karty pokazują, że ta relacja nie będzie zwykłą znajomością :) Jest strasznie silna chemia między nami, a pan będzie wykazywać inicjatywę...

To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa - Powolne, ale stabilne posuwanie się naprzód z tą relacją...

Wynik: 3 Denarów - Relacje bardziej zadaniowe...

OPCJA 2. NIE

Obecna sytuacja: 6 Kielichów - Wspominam sobie to i owo... ;)

To ta opcja mówi o sobie: Rycerz Mieczy (odpowiedź), tło: 5 Mieczy, Paź Buław - Chyba obraza majestatu ze strony pana... ;)

To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 7 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, 7 Mieczy, As Pucharów, 10 Buław - Zastanawianie się, co by to było... Kontakt internetowy od czasu do czasu z panem, ale mam wrażenie, jakby miał on być bardziej grzecznościowy...

Wynik: Król Mieczy - Hmmm.... Jakiś inny pan? :)

RADA: 6 Denarów - Zachować równowagę pomiędzy dawaniem i braniem...

Czyli z kontynuowaniem tej znajomości to chyba nie taki zły pomsył... Jak myślicie? :ojejku:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Gość Pasqualina
Napisano

ja bym brała :) ale niestety nie można zjeść ciastka i mieć ciastka, musiałabyś z aktualnego Pana zrezygnować...

ten Diabeł to widać, że mocno między wami iskrzy :)

Rada: wybrać sprawiedliwie, zdecydować się na jednego i nie kombinować, bo 6 Denarów to takie trzymanie paru srok za ogon :)

Napisano
ja bym brała :) ale niestety nie można zjeść ciastka i mieć ciastka, musiałabyś z aktualnego Pana zrezygnować...

ten Diabeł to widać, że mocno między wami iskrzy :)

Rada: wybrać sprawiedliwie, zdecydować się na jednego i nie kombinować, bo 6 Denarów to takie trzymanie paru srok za ogon :)

I tego się obawiam, że zaiskrzy za bardzo... ;) A co jeśli nie będzie zbyt wiele uczucia w tym wszystkim? Na dwa fronty to się nie nadaję :D, stąd ten dylemat... Dziękuję, Pasqualinko. :buziak:

Gość Pasqualina
Napisano

wiesz po tym to:

To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa to powinno być ładnie, bo on może się troszczyć i dbać o Ciebie

Jeśli zrezygnujesz z pana to, Wynik: Król Mieczy -Pan się odetnie, nie będzie chciał gadać

tak myślę, ale wiesz ekspertem nie jestem :)

Napisano
wiesz po tym to:

To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa to powinno być ładnie, bo on może się troszczyć i dbać o Ciebie

Jeśli zrezygnujesz z pana to, Wynik: Król Mieczy -Pan się odetnie, nie będzie chciał gadać

tak myślę, ale wiesz ekspertem nie jestem :)

;) Pan jest w porządku, przynajmniej się tak mi wydaje :) Ale ryzyko nadal jest...jeszcze nie znamy się na tyle, bym wiedziała, że chce w to wchodzić... Ta chemia wszystko komplikuje... ;) O ja cie sole...no nie wiem, ale z drugiej strony, dlaczego nie dać panu szansy?

:uscisk:

Gość Pasqualina
Napisano
;) Pan jest w porządku, przynajmniej się tak mi wydaje :) Ale ryzyko nadal jest...jeszcze nie znamy się na tyle, bym wiedziała, że chce w to wchodzić... Ta chemia wszystko komplikuje... ;) O ja cie sole...no nie wiem, ale z drugiej strony, dlaczego nie dać panu szansy?

:uscisk:

poczekaj trochę, samo się wyklaruje poznasz Pana lepiej, tak od razu też nie ma co się rzucać :) nabierzesz pewności to sama będziesz wiedziała co jest ważne :)

Napisano

OPCJA 1. TAK

Obecna sytuacja: Sąd -

To ta sytuacja mówi o sobie: Diabeł (odpowiedź), tło: Król Buław, 10 Denarów -

To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa -

Wynik: 3 Denarów -

troche sie boisz co dzadza zmiany, ale ciagnie was do siebie niesamowicie, jak wybierzesz te opcje- z pewnoscia bedziesz skupiona na nowym zwiazku, nowym panu ale tez trzeba bedzie [racy w to wszystko włozyć

OPCJA 2. NIE

Obecna sytuacja: 6 Kielichów -

To ta opcja mówi o sobie: Rycerz Mieczy (odpowiedź), tło: 5 Mieczy, Paź Buław -

To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 7 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, 7 Mieczy, As Pucharów, 10 Buław -

Wynik: Król Mieczy

wszystko pozostanie we wespomnieniach, pan sie odetnie i bedzie powoli odchodzil od tej znajomości choc nie będzie to dla niego łatwe, ale bedzie to kontuynuował az do osiagniecia pozadanego skutku

Napisano
OPCJA 1. TAK

Obecna sytuacja: Sąd -

To ta sytuacja mówi o sobie: Diabeł (odpowiedź), tło: Król Buław, 10 Denarów -

To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 4 Denarów (odpowiedź), tło: Król Denarów, Gwiazda, Cesarzowa -

Wynik: 3 Denarów -

troche sie boisz co dzadza zmiany, ale ciagnie was do siebie niesamowicie, jak wybierzesz te opcje- z pewnoscia bedziesz skupiona na nowym zwiazku, nowym panu ale tez trzeba bedzie [racy w to wszystko włozyć

OPCJA 2. NIE

Obecna sytuacja: 6 Kielichów -

To ta opcja mówi o sobie: Rycerz Mieczy (odpowiedź), tło: 5 Mieczy, Paź Buław -

To będzie, jeśli wybiorę tę opcję: 7 Kielichów (odpowiedź), tło: 10 Kielichów, 7 Mieczy, As Pucharów, 10 Buław -

Wynik: Król Mieczy

wszystko pozostanie we wespomnieniach, pan sie odetnie i bedzie powoli odchodzil od tej znajomości choc nie będzie to dla niego łatwe, ale bedzie to kontuynuował az do osiagniecia pozadanego skutku

Zgadza się, rogi - obawiam się, że jeśli zdecyduję się na kontynuację znajomości, to będę musiała dokonać wyboru... :buziak::uscisk: