sosnowiczanin Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 jeśli nie znasz znaczenia skąd weźmiesz moc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaos Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Sigile są równie skuteczne;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshito Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 @sosnowiczanin, mógłbyś więc podać link/wytłumaczyć co muszę wiedzieć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Page Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 To może niech każdy to wypróbuje chociaż pare razy i potem napiszemy czy się udało czy nie Ale fakt, żeby się udało trzeba mieć pojęcie o możliwościach tej "siły", po za tym trzeba w to raczej wierzyć ja się postaram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoonyMystic Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 (edited) Om to Najpierwsza sylaba. Najświetsza sylaba hinduizmu. Pirwotny dźwięk majacy moc sprawczą, to za jej sprawą powstał wszechświat. No OM to chyba sylaba, do pobudzania czakry trzeciego oka? J Co muszę więc wiedzieć/robić aby użyć tej techniki do uzyskania LD? Zabawne w sumie, że hinduiści wymyślają sobie mistyczne sylaby, i wierzą, że jest to dźwięk powstania Wszechświata i takie tam, a przychodzi człowiek zachodu, olewa sobie to i traktuje to wyłącznie jako narzędzie do uzyskania nowej fajnej umiejętności ezoterycznej czy sposób na poprawienie sobie snu. Ach, ten niu-ejdż Kładziemy się na łóżku w którym ma być zainstalowana runa Ale czemu nazwali to runą? Wiem, wiem, pytanie do autora książki Edited August 6, 2010 by LoonyMystic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts