Skocz do zawartości

moja zmiana

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak zrealizuje się moje zaliczenie materiału (ogromnego ze szkoły ) do 4 grudnia 2012 roku :

10 mieczy , wisielec , król buław , 3 mieczy

nie dam rady, braknie czasu , jest to technicznie niemożliwe (3 mieczy wypadło podczas tasowania )

jak zrealizuje w grudniu 2012 roku zmiana szkoły na inną

rycerz denarów, 3 miecze , 5 mieczy , (dołożyłam jeszcze rydwana , oraz 9 denarów ale nie wiem czy to już nie jest naciągnięte )

no niestety ... nie zmienię szkoły , pomimo tego rydwanu

Napisano

jak zrealizuje się moje zaliczenie materiału (ogromnego ze szkoły ) do 4 grudnia 2012 roku :

Widać ogrom wysiłku, jaki włożysz w naukę...Twoje odizolowanie się od świata wręcz, ale dla mnie poradzisz sobie - masz Króla Buław, bardzo zdeterminowanego :) A 3 Mieczy to wskazówka, że podołasz intelektualnie :)

rycerz denarów, 3 miecze , 5 mieczy , (dołożyłam jeszcze rydwana , oraz 9 denarów ale nie wiem czy to już nie jest naciągnięte )

Zmienić zmienisz szkołę, możliwe, że jeszcze tej zimy, ale też bym obstawiała, że nie w przyszłym miesiącu...

Trzymam kciuki za zaliczenie! :przytul::)

• Lubię to! 1
Napisano

no właśnie dzisiaj jestem jeszcze na forum a potem niestety mnie nie będzie przez te dwa tyg .... :( ale powrócę ;)

Napisano

10 mieczy , wisielec , król buław , 3 mieczy - mam wrazenie, ze wiedze bedziesz posiadac ale moze sz sie " zawiesic" w trakcie odpowiedzi no i ......... ale te 3 miecze to tez intelekt, wiec byc moze znajdziesz wyjscie z sytuacji- chyba ze karty pokazały twoje nastawienie do sprawy (że duzo tego wszystkiego i male szanse na zaliczenie, sam ogrom materiału do opanowania cie dobieja) - wtedy bedzie klapa .............

rycerz denarów, 3 miecze , 5 mieczy , - to sie nie zrealizuje, utknie w polowie drogi do sukcesu.......

no jestem bardzo ciekawa- bede oczekiwac na weryfikację.............

Napisano

W 10 Mieczach pokazal Ci sie wlasnie ten ogrom materialu do zaliczenia. Wisielec to prawdopodobnie czas, ktory musisz (bo musisz, jestes zmuszona, jak Wisielec, ktory nie chce moze, ale MUSI sie oswiecic) poswiecic na nauke. W Krolu Bulaw masz konkretne, skierowane na sukces dzialanie a w 3 Mieczach podroze intelektualne, wiec rowniez siedzenie z nosem w ksiazkach wszelakich, zdobywanie wiedzy z roznych dziedzin. Wiec moim zdaniem tutaj pokazalo sie wlasnie, ze w zwiazku z tym egzaminem czeka Cie duzo, duzo nauki. Natomiast w Banzhafowym podsumie tkwi Rydwan. Takze co? No zacheta, aby w tym temacie konkretnie dzialac. Nie wahac sie tylko isc do przodu. Nauka, podsumowanie tego czego sie nauczylas, wykazanie konkretnie calosci swojej wiedzy/potencjalu i tyle.

Co do szkoly to ja jeszcze tu nie widze zmiany, natomiast dzialanie w tym kierunku. Konkretne, Ty jawisz sie jako osoba, ktora wychodzi do ludzi, ktroa podejmuje konkretne kroki w tym kierunku wlasnie, ale zmiany jeszcze nie widze. Podsumowujac te wszystkie karty tu (wlacznie z tymi dociagniegymi) to masz w podsumie VI Kochankow (Banzhaf). Do sprawy powinnas mimo wszystko podejsc z pelnym zaangazowaniem, calym sercem. Byc moze nie do konca roku, ale moze na poczatku roku Ci to sie uda. Poniewaz widac, ze dzialac bedziesz porzadnie i konkretnie.

• Lubię to! 1
Gość Pasqualina
Napisano

spokojnie Kochana, zaliczysz :) nie będziesz musiała zmieniać szkoły dlatego w drugim pytaniu takie karty wyszły.

Jeżeli chodzi o to pytanie pierwsze no to tak, masz ogrom wiedzy do opanowania w tej 1o Mieczy i musisz przysiąść przy Wisielcu (może jakieś korki, bo to wygląda, że musisz inaczej do tego podejść, bo sama możesz nie dać rady). Król Buław to ten działający, a on jest ukierunkowany na sukces, a 3 Mieczy to dobra karta na naukę (mi 3 Mieczy pokazała każdy zdany egzamin), w sumie masz Cesarza, a ten jest autorytetem i osobą, która już coś osiągnęła :)

główka do góry :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

nie zmieniłam szkoły ,

zaliczyłam w dłuższym terminie .