Skocz do zawartości

Czy jest ktoś...(ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Czy jest koło mnie ktoś naprawdę zainteresowany mną,a taki,który da mi uczucie, nie tylko namiętność

Rycerz Buław 3 buław 10 buław Królowa Buław

nie wiem, ja tu karty ogniste widzę, chyba jest tylko ten jeden, zainteresowany póki co jednym..

Czy jest szansa, że otrzymam od niego miłość (tzn., że się autentycznie zakocha)

Sprawiedliwość 2 kielichów 8 monet 4 buław

po przeanalizowaniu za i przeciw z czasem zacznie się angażować..

Napisano
Czy jest koło mnie ktoś naprawdę zainteresowany mną,a taki,który da mi uczucie, nie tylko namiętność

nie wiem, ja tu karty ogniste widzę, chyba jest tylko ten jeden, zainteresowany póki co jednym..

Karty ogniste raczej nie mowia o uczuciach, czy przywiazaniu. Raczej energii i woli, czyli bardziej wyżycie się i chęc zdobycia, niż uczucie.

Pamiętaj, ze nadmiar ognia może zaskoczyc, spłonąć z miłości to też nie jest zbyt zdrowe podejście.

Jeśli chodzi o karty to czytane po kolei - pan powzial pewien plan, wybral okresloną drogę do osiągniecia celu, ktorym mozesz byc Ty.

jednak podejrzewam że może Ci niezbyt to odpowiadać, raczej nie na dluzsza mete, poniewaz:

1. jestes z trygonu powietrza nie ognia (o ile sie nie myle) wiec raczej odpowiadalaby Ci mieczowa. poza tym nie da sie na dluzsza mete palic jak brak powietrza,

czyli wolnosci, wlasnej przestrzeni. Tutaj mam wrazenie jest jakas zaborczosc, chec zawladniecia.

Jezeli nad tym popracujecie - moze sie uda.

Czy jest szansa, że otrzymam od niego miłość (tzn., że się autentycznie zakocha)

On chyba oczekuje jakiegos rozwodu, albo rozdzialu. Czy ustaleniu formalnej sytuacji.

Potem moze sie zaangazowac, jednak wymagac to bedzie duzej pracy, drobviazgowej i mozolnej,

nad soba. Moze nawet i trzeba bedzie powziac jakeis wydatki.

Ostatecznie moze wyniknac z tego cos nieformalnego, ale szalu nie widze.

Nie macie przypadkiem jakichs zaleglych spraw z przeszlosci do wyjasnienia, albo uraz?

Jest jednak duza szansa, ze uda wam sie zaczac od nowa.

jednak musicie poczekac na sprzyjajace warunki, nie od razu sie uda, macie w podsuma HB az dwa kola fortuny i wisielca.

Musicie dojrzec do pewnych sytuacji. Ale ostatecznie - mozecie zaczac od nowa, z czysta karta.

• Maestro
Napisano
Karty ogniste raczej nie mowia o uczuciach, czy przywiazaniu. Raczej energii i woli, czyli bardziej wyżycie się i chęc zdobycia, niż uczucie.

Pamiętaj, ze nadmiar ognia może zaskoczyc, spłonąć z miłości to też nie jest zbyt zdrowe podejście.

Jeśli chodzi o karty to czytane po kolei - pan powzial pewien plan, wybral okresloną drogę do osiągniecia celu, ktorym mozesz byc Ty.

jednak podejrzewam że może Ci niezbyt to odpowiadać, raczej nie na dluzsza mete, poniewaz:

1. jestes z trygonu powietrza nie ognia (o ile sie nie myle) wiec raczej odpowiadalaby Ci mieczowa. poza tym nie da sie na dluzsza mete palic jak brak powietrza,

czyli wolnosci, wlasnej przestrzeni. Tutaj mam wrazenie jest jakas zaborczosc, chec zawladniecia.

Jezeli nad tym popracujecie - moze sie uda.

On chyba oczekuje jakiegos rozwodu, albo rozdzialu. Czy ustaleniu formalnej sytuacji.

Potem moze sie zaangazowac, jednak wymagac to bedzie duzej pracy, drobviazgowej i mozolnej,

nad soba. Moze nawet i trzeba bedzie powziac jakeis wydatki.

Ostatecznie moze wyniknac z tego cos nieformalnego, ale szalu nie widze.

Nie macie przypadkiem jakichs zaleglych spraw z przeszlosci do wyjasnienia, albo uraz?

jednak musicie poczekac na sprzyjajace warunki, nie od razu sie uda, macie w podsuma HB az dwa kola fortuny i wisielca.

Musicie dojrzec do pewnych sytuacji. Ale ostatecznie - mozecie zaczac od nowa, z czysta karta.

Podziwiam wenę:))) Spraw z przeszłości,czy zaległych urazów nie ma...

Napisano

Wenę? Po prostu pisałem to co mi przychodziło do głowy:D

chociaz przyznam ni w tym ładu ni składu ;D

Napisano

Jest mężczyzna oddalony od Ciebie,może Ci dać namiętność ale nie prawdziwe uczucie.On na to potrzebuje czasu a na ten moment do zakochania jeszcze daleko ale jest szansa na przyszłość.

Napisano (edytowane)

To może być Pan emigrant - Rycerz buław + 3 buław. To może być Pan oddalony od Ciebie fizycznie (kilometry), odległość trudna do pokonania lub odległość utrudnia ( 10 buław) by się do Ciebie (KB) zbliżyć .

Ale też może to byc Pan, który Cię adoruje bo widzi nadzieje na związek z Tobą ale Ty odpierasz Jego zaloty, trzymasz Go na dystans ( 10 buław przed KB)

w rozkładzie powyżej mamy 10 buław, tutaj 8 monet możliwe zatem,że cierpliwością i zaangazowaniem wypracujecie stabilny grunt dla tego związku - kropla drąży skałę. Z 8 monet i 4 buław da się nawet dom wybudować. Kosztować to może sporo wysiłku (8 m) a pózniej (4 buław) ulga i radość. Decyzja byłaby bardzo rozważna ( nie hop siup) i podjęta wspólnie (Sprawiedliwość + 2 Kielichów)

Więcej tu rozsądku i rozwagi niż miłości szalonej, porywczej ale to chyba dobrze, co???

Edytowane przez Vivere
Napisano

Jest jeden mezczyzna, ktory jest owszem Toba zainteresowany, ale nie licz na jakiekolwiek dzialania z jego strony w Twoja strone. On raczej czeka, ze to Ty zrobisz cos w jego kierunku. Wskazuja na to te wszystkie 3 karty nastepujace po karcie Rycka. 3 Bulawy ukazuja sytuacje czekania juz na plony. Gdzie pan mysli, zrobilem, co trzeba bylo, teraz bedzie albo nie bedzie. 10 Bulaw to jakby balast na jego plecach, sztywne ramy, ktorych on nie za bardzo umie przekroczyc i Ty w Krolowej Bulaw jako ta dzialajaca, zdejmujaca mu ten balast z plecow.

Co do tego, czy otrzymasz milosc? Na poczatek nie. Bedzie mozliwa znajomosc, z czasem nawet przyjazn, ale kroczek po kroczku moze isc w kierunku czegos wiecej, nieformalnego zwiazku nawet. Tyle ze to nie dzis i nie jutro a kwestia czasu i to dosc dlugiegi, bo 8 Monet raczej nic na chybcika.

• 2 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano

Jest ten jeden,który sie obraził ponownie,bo odparłam jego zaloty jak vivere pisała, no ale mam prawo do tego, aby cos oczekiwać? Mam wrażenie,że on by wolał, żebym była łatwa i przyjemna..no bez przesady...

• 1 rok później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Vivere:

Ale też może to byc Pan, który Cię adoruje bo widzi nadzieje na związek z Tobą ale Ty odpierasz Jego zaloty, trzymasz Go na dystans ( 10 buław przed KB)

masz rację, na początku odpierałam zaloty tego mężczyzny, nie chcąc się angażować, odbierałam co piąty telefon, nie odpisywałam na smsy, albo odpisywałam jak mi się chciało..wszystko potoczyło się samo..planujemy być ze sobą...

Caliel:

Ostatecznie moze wyniknac z tego cos nieformalnego

Ale ostatecznie - mozecie zaczac od nowa, z czysta karta.

Skopiowałam tylko to, co się zgadza....

Vivere:

w rozkładzie powyżej mamy 10 buław, tutaj 8 monet możliwe zatem,że cierpliwością i zaangazowaniem wypracujecie stabilny grunt dla tego związku - kropla drąży skałę. Z 8 monet i 4 buław da się nawet dom wybudować. Kosztować to może sporo wysiłku (8 m) a pózniej (4 buław) ulga i radość. Decyzja byłaby bardzo rozważna ( nie hop siup) i podjęta wspólnie (Sprawiedliwość + 2 Kielichów)

SacralNirvana

Co do tego, czy otrzymasz milosc? Na poczatek nie. Bedzie mozliwa znajomosc, z czasem nawet przyjazn, ale kroczek po kroczku moze isc w kierunku czegos wiecej, nieformalnego zwiazku nawet. Tyle ze to nie dzis i nie jutro a kwestia czasu i to dosc dlugiegi, bo 8 Monet raczej nic na chybcika.

• Lubię to! 1
Gość paulinqa123
Napisano

Inez.. jak dla mnie zbyt wiele razy kładłaś już na niego karty...

• Maestro
Napisano
Inez.. jak dla mnie zbyt wiele razy kładłaś już na niego karty...

Zwróć uwagę, że weryfikuję rozkłady z 2012 r.!!!!!!!!!