Skocz do zawartości

Dopytanie :)

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do wczorajszego partnerskiego http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62800-moja-nowa-znajomosc.html, dopytałam jeszcze karty o kilka kwestii:

Co mu się we mnie podoba?

10 monet+ Walet kijów+ Cesarz --> Kochankowie

To że jestem żywiołowa, że trochę sobie z nim pogrywam ale i trzymam się własnych zasadach.

Co mu się we mnie nie podoba?

5 monet+ Świat+ Królowa monet--> Koło fortuny

Jestem zbyt przezorna i zimna. Nie wie czego się spodziewać w relacji ze mną.

Jak chciałby żeby wyglądała nasza znajomość?

Królowa pucharów+ 6 mieczy+ 10 kijów --> Kochankowie

Chce romansu?

Jak powinnam się zachowywać/co robić aby zachęcić go do działania?

Kochankowie+ 4monety+ 4 mieczy --> Kapłanka

Więcej flirtu, nie podejmować niepotrzebnego ryzyka, działać kiedy jestem pewna, izolacja?

Napisano

To że jestem żywiołowa, że trochę sobie z nim pogrywam ale i trzymam się własnych zasadach.

Wiesz czego chcesz, czego oczekujesz.. jestes komunikatywna, poukladana, konkretna.

Paz bulaw wzmacnia cesarza - jakbys miala dwoje cesarzy - pewnie podobasz sie mezczyznom, i warto o Ciebie zabiegac,

Kochankowie mowia ze jestes zmyslowa i ciepla.

Umiesz flirtowac i moze wiadomosciami doprowadzasz do goraczki,

W sumach masz Kaplanke i Sprawke - mozesz byc taka troche niezdobyta, niedostepna,

ale pociagajaca, z kolei sumowanie HB mowi ze moze laczyc was wspolnota zainteresowan, podobny styl myslenia,

styl zycia i temperament. Ktos wygodny w zyciu i pozyciu, ale na dluzsza mete moze byc rutyna.

Jestem zbyt przezorna i zimna. Nie wie czego się spodziewać w relacji ze mną.

Jestes zbyt wyglodniala uczuc. Niepewna. Zaglaskjesz na smierc. Nie dajesz oddychac.

Moze sie tez obawiac ze sie znudzicie soba, ze zar wygasnie (Umiarkowanie + gwiazda).

mozliwe tez ze jestes zmienna i skryta, co tez go moze przerazac,

masz intuicje i wyczuwasz kiedy sciemnia - co tez moze go przerazac.

Suma HB: Sprawka.

Jestes zrownowazona i wiesz czego chcesz. Twoja zasadniczosc, wrecz sztywnosc, oraz cos za cos moze go zniechecac.

Chce romansu?

Nie wiem czy romans. Bardziej mi to wyglada, jakbys uciekala przed nim. Tez mi sie kojarzy tutaj z kims biernym, o kogo trzeba zabiegac.

Ksiezniczka na szczycie wiezy. On moze sie obawiac wspinac na ta wieze, jestes wymagajaca i trudna do zdobycia.

Z jednej strony go to kręci, z drugiej - wymaga solidnego zaangazowania na ktore moze nie byc gotowy.

Więcej flirtu, nie podejmować niepotrzebnego ryzyka, działać kiedy jestem pewna, izolacja?

Tutaj karty mowia, bys raczej przystopowala. Mimo ze go krecisz, masz AZ dwie czworki - a to sa karty bardzo stabilne, wrecz zaskorupiale w materii.

Jedna 4 mowi o utrzymaniu statusu quo, druga o chwili odpoczynku, regeneracji. Złapaniu oddechu.

Może dać sobie troszkę na luz, i pozwolic sprawom dziac sie samym?

• Lubię to! 1
Napisano

Ogólnie cała mu się podobasz, Twój stosunek do ludzi, to jak się wypowiadasz, że jesteś rzeczowa ale zarazem też uczuciowa.. i nie obojętna w stosunku do innych - jak to przy samym Cesarzu bywa.. ;) Potrafisz słychać głosu serca, ale także rozumu..

Za mało Cię widzi, to mu się nie podoba.. Może dzieli was jakaś odległość, lub ten kontakt taki niestabilny? ;)

Ogólnie możesz sprawiać pozór babki ze zbyt wieloma sprawami na głowie, albo masz za wiele pomysłów na raz - a co wiadomo nie wszystko idzie od razu zrealizować..

Chciałby żebyś zmieniła nastawienie do niego, żeby coś wyszło z Twojego wnętrza.. to co czujesz, myślisz, ale z jakichś przyczyn ciężko Ci o tym mówić.. Chciałby jakiegoś kroku naprzód w tej znajomości..

Pozorować, lekką niedostępność.. skrytość.. bo jego to za razem i fascynuje.. Ale i pobudza :) Lubi takie coś, gdy kobieta wydaje się niedostępna z jednej strony ale zawsze jakiś tam płomyczek się w niej żarzy którego na pozór nie widać :P

• 2 miesiące temu...
Napisano

tak. Pan znudził mnie sobą i swoim podejściem do naszej relacji. Zaczęłam dostrzegać jego nieszczerość, zwykłe bajerowanie i nieczyste intencje, dlatego też urwałam z nim kontakt- nie drastycznie, ale po prostu przestałam odzywać się pierwsza i byłam bardziej zimna. Uważam, że marzył mu się romans ze mną. On się jeszcze nie poddał. Od dłuższego czasu próbuje doprowadzić do spotkania, ale mnie on już nudzi :P