Madlen_88 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Do wczorajszego partnerskiego http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62800-moja-nowa-znajomosc.html, dopytałam jeszcze karty o kilka kwestii: Co mu się we mnie podoba? 10 monet+ Walet kijów+ Cesarz --> Kochankowie To że jestem żywiołowa, że trochę sobie z nim pogrywam ale i trzymam się własnych zasadach. Co mu się we mnie nie podoba? 5 monet+ Świat+ Królowa monet--> Koło fortuny Jestem zbyt przezorna i zimna. Nie wie czego się spodziewać w relacji ze mną. Jak chciałby żeby wyglądała nasza znajomość? Królowa pucharów+ 6 mieczy+ 10 kijów --> Kochankowie Chce romansu? Jak powinnam się zachowywać/co robić aby zachęcić go do działania? Kochankowie+ 4monety+ 4 mieczy --> Kapłanka Więcej flirtu, nie podejmować niepotrzebnego ryzyka, działać kiedy jestem pewna, izolacja? Cytuj
Caliel Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Co mu się we mnie podoba?10 monet+ Walet kijów+ Cesarz --> Kochankowie To że jestem żywiołowa, że trochę sobie z nim pogrywam ale i trzymam się własnych zasadach. Wiesz czego chcesz, czego oczekujesz.. jestes komunikatywna, poukladana, konkretna. Paz bulaw wzmacnia cesarza - jakbys miala dwoje cesarzy - pewnie podobasz sie mezczyznom, i warto o Ciebie zabiegac, Kochankowie mowia ze jestes zmyslowa i ciepla. Umiesz flirtowac i moze wiadomosciami doprowadzasz do goraczki, W sumach masz Kaplanke i Sprawke - mozesz byc taka troche niezdobyta, niedostepna, ale pociagajaca, z kolei sumowanie HB mowi ze moze laczyc was wspolnota zainteresowan, podobny styl myslenia, styl zycia i temperament. Ktos wygodny w zyciu i pozyciu, ale na dluzsza mete moze byc rutyna. Co mu się we mnie nie podoba?5 monet+ Świat+ Królowa monet--> Koło fortuny Jestem zbyt przezorna i zimna. Nie wie czego się spodziewać w relacji ze mną. Jestes zbyt wyglodniala uczuc. Niepewna. Zaglaskjesz na smierc. Nie dajesz oddychac. Moze sie tez obawiac ze sie znudzicie soba, ze zar wygasnie (Umiarkowanie + gwiazda). mozliwe tez ze jestes zmienna i skryta, co tez go moze przerazac, masz intuicje i wyczuwasz kiedy sciemnia - co tez moze go przerazac. Suma HB: Sprawka. Jestes zrownowazona i wiesz czego chcesz. Twoja zasadniczosc, wrecz sztywnosc, oraz cos za cos moze go zniechecac. Jak chciałby żeby wyglądała nasza znajomość?Królowa pucharów+ 6 mieczy+ 10 kijów --> Kochankowie Chce romansu? Nie wiem czy romans. Bardziej mi to wyglada, jakbys uciekala przed nim. Tez mi sie kojarzy tutaj z kims biernym, o kogo trzeba zabiegac. Ksiezniczka na szczycie wiezy. On moze sie obawiac wspinac na ta wieze, jestes wymagajaca i trudna do zdobycia. Z jednej strony go to kręci, z drugiej - wymaga solidnego zaangazowania na ktore moze nie byc gotowy. Jak powinnam się zachowywać/co robić aby zachęcić go do działania?Kochankowie+ 4monety+ 4 mieczy --> Kapłanka Więcej flirtu, nie podejmować niepotrzebnego ryzyka, działać kiedy jestem pewna, izolacja? Tutaj karty mowia, bys raczej przystopowala. Mimo ze go krecisz, masz AZ dwie czworki - a to sa karty bardzo stabilne, wrecz zaskorupiale w materii. Jedna 4 mowi o utrzymaniu statusu quo, druga o chwili odpoczynku, regeneracji. Złapaniu oddechu. Może dać sobie troszkę na luz, i pozwolic sprawom dziac sie samym? 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Co mu się we mnie podoba? 10 monet+ Walet kijów+ Cesarz --> Kochankowie Ogólnie cała mu się podobasz, Twój stosunek do ludzi, to jak się wypowiadasz, że jesteś rzeczowa ale zarazem też uczuciowa.. i nie obojętna w stosunku do innych - jak to przy samym Cesarzu bywa.. Potrafisz słychać głosu serca, ale także rozumu.. Co mu się we mnie nie podoba? 5 monet+ Świat+ Królowa monet--> Koło fortuny Za mało Cię widzi, to mu się nie podoba.. Może dzieli was jakaś odległość, lub ten kontakt taki niestabilny? Ogólnie możesz sprawiać pozór babki ze zbyt wieloma sprawami na głowie, albo masz za wiele pomysłów na raz - a co wiadomo nie wszystko idzie od razu zrealizować.. Jak chciałby żeby wyglądała nasza znajomość? Królowa pucharów+ 6 mieczy+ 10 kijów --> Kochankowie Chciałby żebyś zmieniła nastawienie do niego, żeby coś wyszło z Twojego wnętrza.. to co czujesz, myślisz, ale z jakichś przyczyn ciężko Ci o tym mówić.. Chciałby jakiegoś kroku naprzód w tej znajomości.. Jak powinnam się zachowywać/co robić aby zachęcić go do działania? Kochankowie+ 4monety+ 4 mieczy --> Kapłanka Pozorować, lekką niedostępność.. skrytość.. bo jego to za razem i fascynuje.. Ale i pobudza Lubi takie coś, gdy kobieta wydaje się niedostępna z jednej strony ale zawsze jakiś tam płomyczek się w niej żarzy którego na pozór nie widać Cytuj
Madlen_88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 tak. Pan znudził mnie sobą i swoim podejściem do naszej relacji. Zaczęłam dostrzegać jego nieszczerość, zwykłe bajerowanie i nieczyste intencje, dlatego też urwałam z nim kontakt- nie drastycznie, ale po prostu przestałam odzywać się pierwsza i byłam bardziej zimna. Uważam, że marzył mu się romans ze mną. On się jeszcze nie poddał. Od dłuższego czasu próbuje doprowadzić do spotkania, ale mnie on już nudzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi