a.foster Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Dwa dni temu snila mi sie czarna plama. Pojawiala sie ze scian,porywala ludzi i chowala sie w sciane,miejsce miedzy sufitem a sciana,rog. To byl nie mily sen,wczoraj balam sie zasnac,mimo,ze moje kochanie tulilo mnie cala noc,budzilam sie i balam sie. Balam sie,ze plama wciagnie moja siostre,jest mlodsza ode mnie,ma dopiero 17 lat. Strasznie sie o nia balam. Plama wciagala wszystkich,ale nie moja siostre,mimo wszystko strach mnie paralizowal. Nie mam zielonego pojecia o co chodzi. Jesli ktos cos wie to prosze o odpowiedzi,z gory dziekuje. Pozdrawiam a.foster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Może ta czarna plama symbolizowała ludzi,którzy zniknęli z Twojego życia w sposób szybki, bolesny, przewrotny. To lęk przed zapomnieniem i opuszczeniem,a wiadomo,że siostra zawsze będzie blisko. Nigdy nie opuści,a pomoże. Odwagi i nie żyj w strachu, każdy jest nam przeznaczony i każda zecz jaka nam się przdarza również jest nam przenzcazona i ma za zadanie uczyć nas i zdobywać doświadczenie życiowe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.foster Posted January 19, 2009 Author Share Posted January 19, 2009 Bardzo Ci dziekuje za wyjasnienie. Wiec raczej nie powinnam sie niczym przejmowac? Po prostu glowa do gory Dziekuje jeszcze raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts