Skocz do zawartości

Czy w grudniu się spotkamy?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Zadałam pytanie, czy w przyszłym miesiącu zobaczę się z pewnym panem :) Dzieli nas od siebie pewna odległość...no tak z godzinka drogi, więc nie jest źle :)

Kochankowie (odpowiedź), tło: 5 Buław, Paź Kielichów, 3 Denarów

Hmmm... Będzie taka możliwość, ale będzie się to wiązało z pewnym wyborem/ decyzją. Możliwe, że spotkamy się gdzieś pomiędzy naszymi miastami (5 Buław). Paź Kielichów i 3 Denarów może wskazywać na miły gest pana w stronę rozwoju znajomości...

Jaki będzie przebieg tego spotkania? Chronologicznie:

8 Buław, Świat, Paź Kielichów - Początkowo dużo będzie się dziać, może będziemy szukać jakiegoś miejsca :D, pan jest obcokrajowcem, więc może stąd karta Świat...a pod koniec bardzo miła rozmowa :)

Proszę o Wasze pomysły... :):uscisk:

Pozdrawiam, :slonko:

Maddie

Gość Pasqualina
Napisano

Zadałam pytanie, czy w przyszłym miesiącu zobaczę się z pewnym panem :) Dzieli nas od siebie pewna odległość...no tak z godzinka drogi, więc nie jest źle :)

mam wątpliwości czy dojdzie do spotkania, wydaje mi się, że będziecie musieli przełożyć, przesunie się w czasie. (jak zsumujesz wszystkie karty to przy pierwszym pytaniu wychodzi Ci Wieża) :(

• Maestro
Napisano

oboje musicie tego chcieć, któreś z Was mocno o to zawalczy, szansa jest spora

8 Buław, Świat, Paź Kielichów - może być bardzo energetycznie między Wami, sporo flirtu i chemii w powietrzu

Napisano

Mi sie wydaje, ze spotkanie jest mozliwe, ale trzeba bedzie pojsc na jakis kompromis. Tu w Kochankach widac, ze staniecie przed jakas decyzja. W 5 Bulawach jest tarcie. Paz Kielichow to gest jakis i 3 Monety to pokonywanie trudnosci. Jak karty te wszystkie zsumuje (6+5+3=14 i 1+4=5) to mamy XIV Umiarkowanie i V Papieza. Jak dla mnie to po prostu potrzeba znalezienia kompromisu, zdrowej mieszanki wszystkiego i wtedy jest szansa, zeby wejsc na glebsza "wode", tu w Papiezu, aby osiagnac to, co sobie zamierzyliscie.

I jak przebiegnie to spotkanie? Mysle, ze karty nie pokazaly sie ot tak sobie. Cos przekazac chcialy. Widac wiadomosc w tych 8 Bulawach, jakas niespodziewana. Spotykacie sie w tym Swiecie i jest milo. Paz Kielichow to jednak mile gesty, taki mile spedzony czas. A w podsumie jest XI Pasja i II Kaplanka. Czyli bedzie to cos, gdzie bedzie mozna wykazac sie wiekszym zaangazowaniem, taka pasja wrecz, pokazac, ze zalezy i oczywiscie duzy udzial bedzie tu brala Twoja wrazliwosc, jak tez i intuicja. Co zreszta ladnie wiaze sie z tym Paziem Kielichow... taki delikatny on jest. Tu dzialania takie wlasnie intuicyjne sa. Wzajemne adorowanie sie.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

@Pasqualina: No, ta karta Kochanków: ani nie jest stricte na tak, ani na nie... A może o to właśnie chodzi :D Na pewno dam znać :)

@Inez: Mam nadzieję, że pan wyjdzie z inicjatywą, tak jak pokazały to wcześniej karty :))) Tylko ten Paź Kielichów mnie zastanawia...bo akurat w nim mogłam wyjść ja...może ja też jakoś pana zachęcę... ;)

@SacralNirvana: Też tak odczułam Kochanków, że to "tak", ale z podkreślonym "ale"... Może z panem weźmiemy w czymś udział...w jakimś wydarzeniu kulturalnym np. :) I przy okazji się spotkamy - jak wspomniałaś o tej pasji, to tak mi się skojarzyło :)

Bardzo Wam dziękuję, dziewczyny :uscisk::bukiet: Zweryfikuję najszybciej, jak się da :kwiatek::buziak::oczko:

Edytowane przez maddie88
Napisano

myslę, że sie uda spotkać na dodatek będzie to bardzo miłe spotkanie, intensywne i do którego oboje bedziecie dążyc......

8 Buław, Świat, Paź Kielichów - no jak wyzej- intensywnie, miło i tak chyba podszyte cieplejszymi gestami ....... :P

Maddie

Napisano (edytowane)

myslę, że sie uda spotkać na dodatek będzie to bardzo miłe spotkanie, intensywne i do którego oboje bedziecie dążyc......

8 Buław, Świat, Paź Kielichów - no jak wyzej- intensywnie, miło i tak chyba podszyte cieplejszymi gestami ....... :P

Maddie

:) Eh, oby, oby... :D Jeśli się spotkamy, to trundo będzie skrywać pewne emocje, czasami to jest silniejsze od nas... ;) Dzięki, rogi :uscisk::buziak:

Edytowane przez maddie88
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja:

Spotkania jednak nie było... A karty całkiem fajne wyszły...hm. Pozdrawiam wszystkich :slonko:

Napisano

Hmm... I weź tu teraz rozkmiń te karty...

Twoje pragnienia pokazały chyba, bo jakże to brak spotkania przy Kochankach...

Napisano

no przykład ze odp na pyt od czy i kochankowie..... to niewłaściwe zapytanie

Napisano
no przykład ze odp na pyt od czy i kochankowie..... to niewłaściwe zapytanie

Człowiek uczy się na błędach... ;)

Napisano

Kochankowie - to połączenie. Samą, bez tła rozumiałabym, ze spotkanie ( połączenie) dwojga.

Jednak tło: zaczyna karta 5 buław - konflikt. Zatem połączenie nie osób a przeciwieństw - stąd Kochankowie to też karta wyborów, decyzji i dylematów. Dalej pokazują nam się te przeciwieństwa - Kielichowy Pazik - marzenia, wyobraźnia kontra 3 denarów - tłuczenie kamieni bez młotka, opór materii.

• Lubię to! 2