maddie88 Napisano 15 Listopada 2012 Napisano 15 Listopada 2012 Witam, Zadałam pytanie, czy w przyszłym miesiącu zobaczę się z pewnym panem Dzieli nas od siebie pewna odległość...no tak z godzinka drogi, więc nie jest źle Kochankowie (odpowiedź), tło: 5 Buław, Paź Kielichów, 3 Denarów Hmmm... Będzie taka możliwość, ale będzie się to wiązało z pewnym wyborem/ decyzją. Możliwe, że spotkamy się gdzieś pomiędzy naszymi miastami (5 Buław). Paź Kielichów i 3 Denarów może wskazywać na miły gest pana w stronę rozwoju znajomości... Jaki będzie przebieg tego spotkania? Chronologicznie: 8 Buław, Świat, Paź Kielichów - Początkowo dużo będzie się dziać, może będziemy szukać jakiegoś miejsca , pan jest obcokrajowcem, więc może stąd karta Świat...a pod koniec bardzo miła rozmowa Proszę o Wasze pomysły... Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Arshi Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 nie, wiec nie przebiegnie spotkanie Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Zadałam pytanie, czy w przyszłym miesiącu zobaczę się z pewnym panem Dzieli nas od siebie pewna odległość...no tak z godzinka drogi, więc nie jest źle Kochankowie (odpowiedź), tło: 5 Buław, Paź Kielichów, 3 Denarów mam wątpliwości czy dojdzie do spotkania, wydaje mi się, że będziecie musieli przełożyć, przesunie się w czasie. (jak zsumujesz wszystkie karty to przy pierwszym pytaniu wychodzi Ci Wieża) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Listopada 2012 Maestro Napisano 16 Listopada 2012 Kochankowie (odpowiedź), tło: 5 Buław, Paź Kielichów, 3 Denarów oboje musicie tego chcieć, któreś z Was mocno o to zawalczy, szansa jest spora Jaki będzie przebieg tego spotkania? Chronologicznie: 8 Buław, Świat, Paź Kielichów - może być bardzo energetycznie między Wami, sporo flirtu i chemii w powietrzu Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Mi sie wydaje, ze spotkanie jest mozliwe, ale trzeba bedzie pojsc na jakis kompromis. Tu w Kochankach widac, ze staniecie przed jakas decyzja. W 5 Bulawach jest tarcie. Paz Kielichow to gest jakis i 3 Monety to pokonywanie trudnosci. Jak karty te wszystkie zsumuje (6+5+3=14 i 1+4=5) to mamy XIV Umiarkowanie i V Papieza. Jak dla mnie to po prostu potrzeba znalezienia kompromisu, zdrowej mieszanki wszystkiego i wtedy jest szansa, zeby wejsc na glebsza "wode", tu w Papiezu, aby osiagnac to, co sobie zamierzyliscie. I jak przebiegnie to spotkanie? Mysle, ze karty nie pokazaly sie ot tak sobie. Cos przekazac chcialy. Widac wiadomosc w tych 8 Bulawach, jakas niespodziewana. Spotykacie sie w tym Swiecie i jest milo. Paz Kielichow to jednak mile gesty, taki mile spedzony czas. A w podsumie jest XI Pasja i II Kaplanka. Czyli bedzie to cos, gdzie bedzie mozna wykazac sie wiekszym zaangazowaniem, taka pasja wrecz, pokazac, ze zalezy i oczywiscie duzy udzial bedzie tu brala Twoja wrazliwosc, jak tez i intuicja. Co zreszta ladnie wiaze sie z tym Paziem Kielichow... taki delikatny on jest. Tu dzialania takie wlasnie intuicyjne sa. Wzajemne adorowanie sie. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 16 Listopada 2012 Autor Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) @Pasqualina: No, ta karta Kochanków: ani nie jest stricte na tak, ani na nie... A może o to właśnie chodzi Na pewno dam znać @Inez: Mam nadzieję, że pan wyjdzie z inicjatywą, tak jak pokazały to wcześniej karty )) Tylko ten Paź Kielichów mnie zastanawia...bo akurat w nim mogłam wyjść ja...może ja też jakoś pana zachęcę... @SacralNirvana: Też tak odczułam Kochanków, że to "tak", ale z podkreślonym "ale"... Może z panem weźmiemy w czymś udział...w jakimś wydarzeniu kulturalnym np. I przy okazji się spotkamy - jak wspomniałaś o tej pasji, to tak mi się skojarzyło Bardzo Wam dziękuję, dziewczyny Zweryfikuję najszybciej, jak się da Edytowane 16 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Witam, Zadałam pytanie, czy w przyszłym miesiącu zobaczę się z pewnym panem Dzieli nas od siebie pewna odległość...no tak z godzinka drogi, więc nie jest źle Kochankowie (odpowiedź), tło: 5 Buław, Paź Kielichów, 3 Denarów myslę, że sie uda spotkać na dodatek będzie to bardzo miłe spotkanie, intensywne i do którego oboje bedziecie dążyc...... Jaki będzie przebieg tego spotkania? Chronologicznie: 8 Buław, Świat, Paź Kielichów - no jak wyzej- intensywnie, miło i tak chyba podszyte cieplejszymi gestami ....... Proszę o Wasze pomysły... Pozdrawiam, Maddie Cytuj
maddie88 Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Witam, Zadałam pytanie, czy w przyszłym miesiącu zobaczę się z pewnym panem Dzieli nas od siebie pewna odległość...no tak z godzinka drogi, więc nie jest źle Kochankowie (odpowiedź), tło: 5 Buław, Paź Kielichów, 3 Denarów myslę, że sie uda spotkać na dodatek będzie to bardzo miłe spotkanie, intensywne i do którego oboje bedziecie dążyc...... Jaki będzie przebieg tego spotkania? Chronologicznie: 8 Buław, Świat, Paź Kielichów - no jak wyzej- intensywnie, miło i tak chyba podszyte cieplejszymi gestami ....... Proszę o Wasze pomysły... Pozdrawiam, Maddie Eh, oby, oby... Jeśli się spotkamy, to trundo będzie skrywać pewne emocje, czasami to jest silniejsze od nas... Dzięki, rogi Edytowane 17 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Weryfikacja: Spotkania jednak nie było... A karty całkiem fajne wyszły...hm. Pozdrawiam wszystkich Cytuj
maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Caliel, przed chwilą zweryfikowałam Cytuj
KatiJo Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Kochankowie (odpowiedź), tło: 5 Buław, Paź Kielichów, 3 Denarów Hmm... I weź tu teraz rozkmiń te karty... Twoje pragnienia pokazały chyba, bo jakże to brak spotkania przy Kochankach... Cytuj
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 no przykład ze odp na pyt od czy i kochankowie..... to niewłaściwe zapytanie Cytuj
maddie88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 no przykład ze odp na pyt od czy i kochankowie..... to niewłaściwe zapytanie Człowiek uczy się na błędach... Cytuj
Vivere Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Witam, Zadałam pytanie, czy w przyszłym miesiącu zobaczę się z pewnym panem Dzieli nas od siebie pewna odległość...no tak z godzinka drogi, więc nie jest źle Kochankowie (odpowiedź), tło: 5 Buław, Paź Kielichów, 3 Denarów Kochankowie - to połączenie. Samą, bez tła rozumiałabym, ze spotkanie ( połączenie) dwojga. Jednak tło: zaczyna karta 5 buław - konflikt. Zatem połączenie nie osób a przeciwieństw - stąd Kochankowie to też karta wyborów, decyzji i dylematów. Dalej pokazują nam się te przeciwieństwa - Kielichowy Pazik - marzenia, wyobraźnia kontra 3 denarów - tłuczenie kamieni bez młotka, opór materii. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi