pawel116 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Witam, Śniłem, że stoję i patrzę na wysoki blok mieszkalny. Tuż obok niego na niebie wisiała ogromna ciemna chmura. Ktoś z przechodniów nazwał ją 'nimbus' (w rzeczywistości nie ma takiej chmury, jest tylko Cumulonimbus). Zdziwiłem się, bo pierwszy raz zetknąłem się z takim określeniem. W pewnym momencie uświadomiłem sobie, że muszę wejść na ostatnie piętro tego wieżowca. Pamiętam, że odczuwałem presję i nie chciałem tam wchodzić, ponieważ mam lęk wysokości. Uznałem, że to jakaś próba przetrwania czy coś w tym stylu... Kiedy znalazłem się na ostatnim piętrze, spostrzegłem, że blok jest o wiele wyższy niż mi się zdawało. Wcześniej wydawał się niższy, ponieważ przesłaniała go chmura. Wyjrzałem przez okno, ale czułem strach. Znajdowałem się bardzo wysoko nad ziemią. Za mną stał jakiś mężczyzna w ciemnym stroju, nie widziałem jego twarzy tylko kątem oka spostrzegłem sylwetkę. Obserwował mnie, być może instruował, nie pamiętam. Byłbym wdzięczny za pomoc w interpretacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Witam.Wysoki wiezowiec,to symbol Twoich wysokich i ambitnych planow zyciowych.Ta chmura o dziwnej nazwie,to cos co przeslania Ci cele (przeszkody,zle mysli itp).Mysle,ze boisz sie piac w gore po szczeblach kariery,osiagnac sukces (lek wysokosci).Mysle,ze Twoje plany siegaja duzo,duzo wyzej niz myslisz (budynek okazal sie wyzszy niz sadziles).Na szczescie masz kogos za soba,kto Cie instruuje (np.przyjaciela,wewnetrzny glos itp.)Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts