Skocz do zawartości

Jeszcze raz i nie meczę

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Koleżanka mi położyła...

Jego nastawienie do mnie jako osoby

giermek mieczy krol pucharów i mag

widać, że chciałby mnie lepiej poznać, dobrze się czuje w moim towarzystwie, moja osoba dodaje mu pewnosci siebie

Jego nastawienie do kontynuowania znajomości ze mną?

gwiazda król denarów as buław

ma nadzieję na kontynuację, ale na jego zasadach

Gość Pasqualina
Napisano

chce Cię lepiej poznać i podbić Twoje serce :) poczarować słowem by chciał, ma pozytywne nastawienie do Ciebie :)

chce kontynuować, ale liczy na coś lekkiego, spontanicznego :)

Napisano

Jego nastawienie w tej chwili.

Tak jakby oczekiwal wiekszej jasnosci sytuacji w tym Paziu Mieczy. Widac, ze mu zalezy. Wywolujesz w nim cieple uczucia, chcialby Cie niejako otoczyc ramieniem i miec stale przy sobie. A w tym Magu widac, ze ma ochote aktywnie ksztaltowac te relacje, darzyc do spelnienia swoich oczekiwan i pragnien, jakie wiaze z Twoja osoba.

Jego nastawienie do kontynuowania Waszej znajomosci. Wydaje mi sie wlasnie, ze pan dosc powaznie do tego podchodzi. To w koncu Krol Monet a ten raczej taki mocno stapajacy po ziemi. Tu w tej Gwiezdzie to jakby juz daleko, daleko do przodu patrzyl i widzial Wasza wspolna przyszlosc, co jako Monetowy bedzie umial uparcie wprowadzic w czyn, bo Monetowy to duzo nie gada, ale jak sobie cos ubzdura to bedzie razno do tego darzyl. I w Asie Bulaw widac, ze pragnie Ciebie, widzi okazje i szanse, aby z Waszej znajomosci cos moglo sie wylegnac. :)

Napisano

1. chiałby wiedzieć na czym stoi ( wyjasnić sobie zasady Waszej znajomosć)

2.jest pełen nadzieji i gotowy do podjecia działania z sznasą na coś stabilnego ?

• Lubię to! 1
Gość Pasqualina
Napisano

głupoty popisałam w pierwszym pytaniu zamiast Giermka Mieczy widziałam Rycerza Mieczy, a w drugim zamiast Króla Denarowego, to interpretowałam jako Buławowego, chyba pora na jakiś odpoczynek :o

:ojejku:

Napisano

uwielbia się z tobą drażnić w sensie dyskutować ;D z jednej strony podnosisz mu cisnienie a z drugiej ubarwiasz jego zycie.. szczegolnie wewnetrznie :) jest cieplo do ciebie nastawiony, chociaz czasem moze kreowac pozory, troche na "pokaz" sie zachowywac ;d a inaczej np sobie myslec w srodku.. oo..

ma nadzieje ze znajomosc bedzie trwac.. :) na poziomie dotychczasowym, a i moze w przyszlosci da rade jeszcze sie cos zmienic sytuacja.. na razie uwaz ze dobrze jest tak jak jest pasuje mu to po całosci :)

Napisano

To ja jeszcze dodam, że w tym Giermku może wyjść jego nastawienie bojowe do tego, by pokazać się z jak najlepszej strony przed Tobą: nie do końca jest skupiony na Tobie (np. na tym, co mówisz do niego :D), ile na sobie...by dobrze wypaść (mamy później jeszcze Maga) i naprawdę się tym przejmuje (Król Kielichów).

Pan jest baaaardzo na tak, bardzo liczy, że ta znajomość będzie się rozwijać... I podchodzi do tego poważnie. Ładne karty :)

Napisano (edytowane)

Koleżanka mi położyła...

giermek mieczy krol pucharów i mag-jest otwarty na ta znajomość, bardzo lubi z toba rozmawiac

gwiazda król denarów as buław- ma nadzieję i poczyni wszelkie niezbedne kroki by utrzymac relację a co wazniejsze by ja rozbudować- na ten moment by była bardziej intensywna..

Edytowane przez gość5
wytluszczenie, literowki
Napisano

W jego nastawieniu jako do osoby to chciałby ustalić formę Waszej znajomości.

Jeżeli chodzi o znajomość z Tobą to ma nadzieje na coś więcej niż miłe spotkania przy kawie.

• 2 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano

Na razie foch,jak pisałam...Prosił mnie pół dnia, zebym go w pracy odwiedziła, ja chciałam iść na spacer lub na kawę. Powiedziałam mu, że najpierw kawa i potem któregoś dnia wpadnę do niego..Moze byłam lekko za szczera, ale mam szacunek do siebie..W każdym razie obrazony...