Maestro Inez2503 Napisano 16 Listopada 2012 Maestro Napisano 16 Listopada 2012 Koleżanka mi położyła... Jego nastawienie do mnie jako osoby giermek mieczy krol pucharów i mag widać, że chciałby mnie lepiej poznać, dobrze się czuje w moim towarzystwie, moja osoba dodaje mu pewnosci siebie Jego nastawienie do kontynuowania znajomości ze mną? gwiazda król denarów as buław ma nadzieję na kontynuację, ale na jego zasadach Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Jego nastawienie do mnie jako osoby giermek mieczy krol pucharów i mag chce Cię lepiej poznać i podbić Twoje serce poczarować słowem by chciał, ma pozytywne nastawienie do Ciebie Jego nastawienie do kontynuowania znajomości ze mną? gwiazda król denarów as buław chce kontynuować, ale liczy na coś lekkiego, spontanicznego Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Jego nastawienie w tej chwili. Tak jakby oczekiwal wiekszej jasnosci sytuacji w tym Paziu Mieczy. Widac, ze mu zalezy. Wywolujesz w nim cieple uczucia, chcialby Cie niejako otoczyc ramieniem i miec stale przy sobie. A w tym Magu widac, ze ma ochote aktywnie ksztaltowac te relacje, darzyc do spelnienia swoich oczekiwan i pragnien, jakie wiaze z Twoja osoba. Jego nastawienie do kontynuowania Waszej znajomosci. Wydaje mi sie wlasnie, ze pan dosc powaznie do tego podchodzi. To w koncu Krol Monet a ten raczej taki mocno stapajacy po ziemi. Tu w tej Gwiezdzie to jakby juz daleko, daleko do przodu patrzyl i widzial Wasza wspolna przyszlosc, co jako Monetowy bedzie umial uparcie wprowadzic w czyn, bo Monetowy to duzo nie gada, ale jak sobie cos ubzdura to bedzie razno do tego darzyl. I w Asie Bulaw widac, ze pragnie Ciebie, widzi okazje i szanse, aby z Waszej znajomosci cos moglo sie wylegnac. Cytuj
anais_33 Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 1. chiałby wiedzieć na czym stoi ( wyjasnić sobie zasady Waszej znajomosć) 2.jest pełen nadzieji i gotowy do podjecia działania z sznasą na coś stabilnego ? 1 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 głupoty popisałam w pierwszym pytaniu zamiast Giermka Mieczy widziałam Rycerza Mieczy, a w drugim zamiast Króla Denarowego, to interpretowałam jako Buławowego, chyba pora na jakiś odpoczynek Cytuj
Veroniczka Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Jego nastawienie do mnie jako osoby giermek mieczy krol pucharów i mag uwielbia się z tobą drażnić w sensie dyskutować ;D z jednej strony podnosisz mu cisnienie a z drugiej ubarwiasz jego zycie.. szczegolnie wewnetrznie jest cieplo do ciebie nastawiony, chociaz czasem moze kreowac pozory, troche na "pokaz" sie zachowywac ;d a inaczej np sobie myslec w srodku.. oo.. Jego nastawienie do kontynuowania znajomości ze mną? gwiazda król denarów as buław ma nadzieje ze znajomosc bedzie trwac.. na poziomie dotychczasowym, a i moze w przyszlosci da rade jeszcze sie cos zmienic sytuacja.. na razie uwaz ze dobrze jest tak jak jest pasuje mu to po całosci Cytuj
maddie88 Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Jego nastawienie do mnie jako osoby giermek mieczy krol pucharów i mag To ja jeszcze dodam, że w tym Giermku może wyjść jego nastawienie bojowe do tego, by pokazać się z jak najlepszej strony przed Tobą: nie do końca jest skupiony na Tobie (np. na tym, co mówisz do niego ), ile na sobie...by dobrze wypaść (mamy później jeszcze Maga) i naprawdę się tym przejmuje (Król Kielichów). Jego nastawienie do kontynuowania znajomości ze mną? gwiazda król denarów as buław Pan jest baaaardzo na tak, bardzo liczy, że ta znajomość będzie się rozwijać... I podchodzi do tego poważnie. Ładne karty Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Koleżanka mi położyła... Jego nastawienie do mnie jako osoby giermek mieczy krol pucharów i mag-jest otwarty na ta znajomość, bardzo lubi z toba rozmawiac Jego nastawienie do kontynuowania znajomości ze mną? gwiazda król denarów as buław- ma nadzieję i poczyni wszelkie niezbedne kroki by utrzymac relację a co wazniejsze by ja rozbudować- na ten moment by była bardziej intensywna.. Edytowane 17 Listopada 2012 przez gość5 wytluszczenie, literowki Cytuj
Gość ANEZ Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 W jego nastawieniu jako do osoby to chciałby ustalić formę Waszej znajomości. Jeżeli chodzi o znajomość z Tobą to ma nadzieje na coś więcej niż miłe spotkania przy kawie. Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 i co ze znajomoscia? potoczyla sie czy odtoczyla? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Na razie foch,jak pisałam...Prosił mnie pół dnia, zebym go w pracy odwiedziła, ja chciałam iść na spacer lub na kawę. Powiedziałam mu, że najpierw kawa i potem któregoś dnia wpadnę do niego..Moze byłam lekko za szczera, ale mam szacunek do siebie..W każdym razie obrazony... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi