Maestro Inez2503 Napisano 16 Listopada 2012 Maestro Napisano 16 Listopada 2012 Napisałma mu parę słów prawdy odnosnie żony, z któą jest w separacji i która była totalna pomyłką... Wiem, że pojechałam ostro.. Jak zareagował? Diabeł 2 mieczy Gwiazda 4 denarów oj zaiskrzyło w nim i to wcale nie było miłe, wychłodził się, pewnie pomyślał, ze siedzi sobie gwiazda przed kompem i mu rady daje:)) Cytuj
Madlen_88 Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Jak zareagował? Diabeł 2 mieczy Gwiazda 4 denarów Wkurzyłaś go, ale podszedł chłodno do Twoich słów. On ma świadomość że realnie oceniasz sytuacje, że masz rację, ale nie chce w to wierzyć, boi się stracić to co ma. Cytuj
Veroniczka Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 Jak zareagował? Diabeł 2 mieczy Gwiazda 4 denarów Wkurzył się - że my wygarnęłaś prawdę .. chociaż nie prosto w oczy ale jednak.. on zdaje sobie sprawę z tego że i Ty masz rację jak to widzisz, ale on taki jest zamknięty na to i uparcie trzyma się swojego zdania.. nie moze sobie wbic do głowy ze tak jak mu powiedziałaś ze to sa fakty.. toksyka jednym słowem ;d pewnie z ta jego zona... Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Napisałma mu parę słów prawdy odnosnie żony, z któą jest w separacji i która była totalna pomyłką... Wiem, że pojechałam ostro.. Jak zareagował? Diabeł 2 mieczy Gwiazda 4 denarów hm.. ja bym powiedziała, że najpierw sie wkurzył - jakim prawem sie udzielasz w tej kwestii, a potm pomyslał, że to byc może taki przejaw troski o niego Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Mam nadzieje ze nie bylo damskiego boksu ? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Pewnie się wkurzył,ale on wie,ze mam rację,zresztą jak sie osobiście spotkaliśmy to mi o niej mówił - baba toksyczna i okropna... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi