Skocz do zawartości

Antyczny RTG :)

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie kaplan - czyste

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie gwiazda - ma jakies tam nadzieje, mozliwe ze snuje malo realne scenariusze

3 Jak Cię postrzega 2denary - haha jako druga zabawke w rece ;p

4 Co Tobie może dać 6kielichow - odnowienie starej znajomosci?

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie - diabel - hmm bardzo zle moze chce omamic/albo tak bardzo o mniemysli ;p

6 Co ukrywa 9mieczy-kolo-3bulawy=glupiec - ze nieraz myslala i to dosc intensywnie aby sie odezwac moze zaproponowac spotkanie?

7 Czego Ty oczekujesz rycerz denarow - zwyklej znajomosci

8 Co możesz dać z siebie pustelnik - nic specjalnego,tylko rozmowy, bo serce nalezy do innej...

9 Obraz relacji w chwili obecnej 5mieczy - obraz relacji jest taki na jaki pracowalismy, nie do konca satysfakcjonujacy

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiaca

glupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel - nie wiem intensywny kontak z jej strony?

11 W jakim kierunku zmierza relacja ?

8bulaw-giermek mieczy-7kilichow=pustelnik - to bedzie wiele rozmow o starych czasach itp. o tym co bylo i o nie spelnionych marzeniach ktore wykwitna podczas rozmow... Od tak kontakt za starych dobrych czasow :)

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie kaplan - nie okazywanie uczuć emocji w stosunku do Ciebie typowy kamieniały człek :D

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie gwiazda - że możesz nie sprostać jej oczekwianią ;D jej się marzy zbyt wiele rzeczy.. ale ogolnie zyczy sobie jak to gwiazda zebys jej ciagle wypatrywał, i sie w nia wpatrywał, oo..

3 Jak Cię postrzega 2denary - no ogolnie ze jestes powazny czlowiek, ze idzie z toba pogadac, i ze jakby masz dwie osobowosci xd tak to nazwe.. rozdwojenie jaźni :lol:

potrafisz sie na kilku sprawach na raz skupic.. moze troche roztrzepany ;p ale sie to ceni.. umiejetnosc łaczenia przeciwieństw..

4 Co Tobie może dać 6kielichow - cóż :) dac ci moze po prostu w najlepszym wypadku po prostu przyjazn.. nic ponad..

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie - diabel - jakies blokady w stosunku do ciebie ma ;) moze troche sie ciebie obawia..

6 Co ukrywa 9mieczy-kolo-3bulawy=glupiec - ze chwilami ja meczy to powracanie.. wałkowanie w kółko jakiegos tematu - albo chodzi o to ze raz znajomosc jest.. raz jej nie ma.. i takie w kółko macieja zaczynanie od nowa ;p

7 Czego Ty oczekujesz rycerz denarow - chociazby zwykłej rozmowy ;) takze nic ponad.. no po prostu znajomosci

8 Co możesz dać z siebie pustelnik -mozesz jej doradzać.. w jakichs kwestiach w ktorych ty juz jestes bardziej doswiadczony, smialo moze ci sie zwierzyc np.. ale nie oczekujmy cudów... i ty tez nie oczekujesz ;) ty jakis nachalny nie jestes.. ona z reszta tez..

9 Obraz relacji w chwili obecnej 5mieczy - nie jest okej, tzn pozorycznie tyle o ile.. gra pozorów ja na ta karte mowie ;d jakies niedogadywanie sie ze soba ogolnie.. ale serio to jednak by szlo sie dogadac, a nie idzie ;p a na sile co zrobisz..

glupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel - oleje Cie.. cos jej sie bardzo nie spodoba, sie zezlosci.. i klapa.. bedzie taka chłodna, zimna i stanowcza..

8bulaw-giermek mieczy-7kilichow=pustelnik - w takim ze i moze bedzie jakis nagły kontakt, ale pozniej klapa ;p moze byc czekanie na jeszcze.. a tu nic nie wyjdzie :P

Napisano

to ta dawna ze szkoly?

ona ma nadzieje, ze cos z tego wyjdzie - a wlasciwie - chcialaby, ale Ty dla niej jestes neipewny grunt i na koniec sie wycofa

tyle, ze najpierw narobi sobie apetytu, odswiezy stare rany myslac, ze probuje je zagoic

stara milosc nie rdzewieje, to ja dlugo "zjadalo"

ale ona liczy na staly, trwaly zwiazek, nie na flirt

mysli, ze przenaczenie Was ku sobie przygnalo po raz drugi/z powrotem...

Napisano
to ta dawna ze szkoly?

ona ma nadzieje, ze cos z tego wyjdzie - a wlasciwie - chcialaby, ale Ty dla niej jestes neipewny grunt i na koniec sie wycofa

tyle, ze najpierw narobi sobie apetytu, odswiezy stare rany myslac, ze probuje je zagoic

stara milosc nie rdzewieje, to ja dlugo "zjadalo"

ale ona liczy na staly, trwaly zwiazek, nie na flirt

mysli, ze przenaczenie Was ku sobie przygnalo po raz drugi/z powrotem...

Tak to jest z tej dawnej szkoly, i tak to jest relacja karmiczna.

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie kaplan - czyste-no pierwsza mysl z tym kaplanem to chcialaby zebys byl wpatrzony w nia jak w obrazek...

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie gwiazda -cieszy ja kontakt z Twojej strony

3 Jak Cię postrzega 2denary - no chyba nie do konca wie czego sie może spodziewać ..... :)

4 Co Tobie może dać 6kielichow - odnowienie starej znajomosci?i układy kolezensko-przyjacielskie

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie - diabel -bardzo ja pociagasz ale tez pewnie złości ja to trochę, bo czuje sie jak na uwiezi.... hm... diabeł to ktos o kim jak zacznie sie myslec to nie mozna przestac... i ciężko sie uwolnić - wnioskuję, ze wnioosłes małe zawirowanie w jej zycie..

6 Co ukrywa 9mieczy-kolo-3bulawy=glupiec - ze nieraz myslala i to dosc intensywnie aby sie odezwac moze zaproponowac spotkanie?jakos tak by to było :)

7 Czego Ty oczekujesz rycerz denarow - stabilnej znajomości, z kims do kogo mozna przyjść -pogadac i takie tam...

8 Co możesz dać z siebie pustelnik - w kwestii uczuc zbyt dużo z siebie nie wykrzeszesz wobec niej, ale w kwestii głowy juz więcej .. :)

9 Obraz relacji w chwili obecnej 5mieczy - na razie wyglada to jak "podchody" tylko nie wiadomo jak to odebrać .......

glupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel - dość intensywne, powiedzialabym, że pod płaszczykiem rozmów o tym i o tamtym beda sie kryły cieplejsze emocje

8bulaw-giermek mieczy-7kilichow=pustelnik - ja nie wiem Arshi czy ten kontakt znów sie nie rozejdzie po kościach....... najpierw bedzie intensywnie ale 7 kielichów to takie oddalanie - kazde pojdzie droga własnych marzeń - tym bardziej,że pustelnik na końcu ...

ale chciałam tylko tak dyskretnie zauważyc, że nieźle działasz na babki.......... :) tak patrząc na rozkłady, których tu juz nie ma ...... jestem w szoku .. :czarodziej:

Napisano (edytowane)

Haha niezle dzialam jasne :P Mozesz rozwinac mysl bo lubie jak ktos pisze o mnie :lol:

Edytowane przez Arshi
Napisano
Haha niezle dzialam jasne :P Mozesz rozwinac mysl bo lubie jak ktos pisze o mnie :lol:

hm... jak by to ująć ... :) no albo te babki z diablem w uczuciach albo w buławach ognistych........ :):jezyk2:

Napisano

no wiem, ze tylko karty, ale cos w tym jest skoro tyle kobiet ci sie przez zycie przewija :)

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie- kapłan– przyjacielskie

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie gwiazda – może związek przyjacielski

3 Jak Cię postrzega 2denary – chciałaby romansu.

4 Co Tobie może dać 6kielichow – spotkania , ciepłą atmosferę.

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie – diabeł; pociągasz ją

6 Co ukrywa 9mieczy-kolo-3bulawy=glupiec – ona jeszcze kogoś ma ? jest gotowa na przygodę , ale nie na stały związek.

7 Czego Ty oczekujesz rycerz denarow – konkretów. Może stałej znajomości

8 Co możesz dać z siebie pustelnik - związek w którym każdy będzie żył swoim życiem

9 Obraz relacji w chwili obecnej 5mieczy – czy czasem nie jesteś w stałym związku? Platoniczna miłość. Niespełniona.

10 Jej działania w Twoją stronę w ciągu kolejnego miesiąca glupiec- rydwan-krolowa mieczy=diabel ; może zaproponować spotkanie.

8bulaw-giermek mieczy-7kilichow=pustelnik – rozmowy, pisanie, zauroczenie i nic z tego nie będzie.

Napisano

6 Co ukrywa 9mieczy-kolo-3bulawy=glupiec – ona jeszcze kogoś ma ? jest gotowa na przygodę , ale nie na stały związek.

9 Obraz relacji w chwili obecnej 5mieczy – czy czasem nie jesteś w stałym związku? Platoniczna miłość. Niespełniona.

6. Ma od wielu lat

9. Ona jest

Traktuje ja jako znajomosc z dawnych lat ;)

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie kaplan -

No coz... dla mnie Kaplan w relacjach to poglebienie ich. Tu moze tez oznaczac potrzebe klarownosci i wyjasnienia tego, co jest. W Kaplanie obie strony wyjasniaja sobie sytuacje (wobec siebie nawzajem).

2 Jej oczekiwania wobec Ciebie gwiazda -

Ze zaczniesz konkretnie dzialac. Gwiazda to siegniecie po gwiazdke z nieba i sciagniecie jej na ziemie. Twz. urealnienie tego, co wydaje sie nierealne i nieosiagalne. Tak jakby miala nadzieje, ze po nia siegniesz (ona ta Gwiazdka na niebie).

3 Jak Cię postrzega 2denary -

Ze nie jestes tym mezczyzna, ktorego znala kiedys, ze bardzo sie zmieniles i ciagle nadal sie zmieniasz. Na pozytywne jednak.

4 Co Tobie może dać 6kielichow -

Odnowienie starej relacji, ale takze powrot do tego, co bylo czy do tego, o czym sie kiedys marzylo. Wspomnienia moga na nowo ozyc i cialem sie stac.

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie - diabel -

Ciagnie ja do Ciebie. Wzbudzasz w niej pozadanie. ;) No chcialaby czegos wiecej niz tylko przyjazni widac. Rowniez bliskosci na poziomie materialnym. :)

6 Co ukrywa 9mieczy-kolo-3bulawy=glupiec -

Ze nadal mysli o Tobie, ale czuje sie, ze nie moze nic zrobic, ze dzialania zalezne sa od Ciebie, ze ona ze swojej strony zrobila wszystko a teraz pozostaje tylko czekac na to, co Ty tu zrobisz.

7 Czego Ty oczekujesz rycerz denarow -

Oj... Rycus Monet to u Crowleya "nowe soki w stare galezie", czyli jak najbardziej ozywienie starej relacji i na to wlasnie liczysz, co bys tam nie mowil... masz nadzieje, ze ta znajomosc ozyje... i cos z tego bedzie.

8 Co możesz dać z siebie pustelnik -

Powaznego faceta, ugruntowanego w sobie, wiedzacego, co chce. Z drugiej strony ja to widze tak, jakbys miewal fazy, ze musisz sie troche odizolowac i pobyc ze soba sam na sam.

9 Obraz relacji w chwili obecnej 5mieczy -

Kontakty chyba sa raz na jakis czas i przelotne raczej.

glupiec-rydwan-krolowa mieczy=diabel -

Tu widac jakby liczyla na to jednak, ze cos zrobisz w jej kierunku. Sama jednak jakby sie od tego odcinala. W podsumie masz XI Pasje i II Kaplanke. Karty radza Ci jednak odpowiednio mocno sie zaangazowac, jezeli czujesz, ze to to. Pokazac pazura, jednoczesnie kierujac sie glosem intuicji.

8bulaw-giermek mieczy-7kilichow ---> suma (HB) XV Diabel i VI Kochankowie.

Widac tu utkniecie w martwym punkcie. Moze wzajemnie oczekiwania nie beda sie pokrywaly z tym, co sobie mozecie teraz dac.

Z drugiej storny ja tu widze, jakby z jednej strony, to co chcecie, z drugiej nieumiejetnosc przekazania sobie tego wzajemnie.

Nie na darmo w podsumie (HB) masza Diabla i Kochankow. Jest mozliwosc wejscia na droge decyzji prosto z serducha, ale pokonac trza te ograniczenia w Diable... a te nie sia hen za siodma rzeka i gora, pagorkiem a w nas wewnatrz.

Przemysl, co w Tobie moze byc takiego... ze Cie ogranicza... moze zakladasz od razu, ze sie nie uda i nie okazujesz odpowiednio zaangazowania. Cokolwiek by to bylo. Ograniczeniem sobie jestes Ty sam...

Diabolo... tutaj taka wlasnie ma wymowe... :)

• Lubię to! 1
Napisano

Kontakty sa przelotne masz racje... A problemem jest jej przyzwyczajenie do tkwienia w swoim zwiazku, bedac nie do konca szczesliwa...

Napisano

1. Jej intencje wobec Ciebie - Kapłan - uczciwość, kierowanie się moralnością i dojrzałością...

2. Jej oczekiwania wobec Ciebie - Gwiazda - wiąże z Tobą jakieś nadzieje, że coś między Wami odmieni się na lepsze, że przezwyciężycie jakieś trudności, które są pomiędzy Wami

3. Jak Cię postrzega - 2 Denary - - brak w Tobie stabilności i jesteś zmienny i niestały, może uważać, że manipulujesz ludźmi i bawisz się ich uczuciami... w pozytywie widzi Twoją giętkość, rozrywkowy charakter, podchodzenie do wielu rzeczy na luzie

4. Co Tobie może dać - 6 Kielichów - fajną, ciepłą relację i powrót do przeszłości, o ile coś było już kiedyś między wami

5. Ogólne jej nastawienie do Ciebie - Diabeł - ciągnie ją bardzo do Ciebie, tu jest nawet coś na kształt obsesji, braku panowania nad tym, uzależnienia i toksyki

6. Co ukrywa - 9 Mieczy-Koło-3 Buławy - że gryzie się tym, nie śpi w nocy, co budzi jej wyrzuty sumienia jak dalej los się potoczy i czy będą widoki na nową przyszłość, na nowy początek

7. Czego Ty oczekujesz - Rycerz Denarów - koleżeństwa a dalej może i długoterminowej relacji, ale działanie raczej będzie powolne, ostrożne, krok po krok

8. Co możesz dać z siebie - Pustelnik - zastanawiasz się cały czas nad tym... w tej chwili raczej skupiony jesteś na sobie i na analizie tego, czego chcesz i czego potrzebujesz

9. Obraz relacji w chwili obecnej - 5 Mieczy - żadne niespełnione... komunikacja zimna i frustrująca, mieszane myśli i uczucia

10. Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiąca - Głupiec-Rydwan-Królowa Mieczy - jakieś przyjacielskie kontakty, taki zryw nowego początku, a potem oddali się, odetnie i ochłodzi...

11. W jakim kierunku zmierza relacja? - 8 Buław-Giermek Mieczy-7 Kielichów - kontakty będą, bo 8 Buław to jednak dynamika i jak dla mnie głównie rozmów, i albo będzie trochę z nich złośliwości, nieszczerości i zadziorności, albo uda coś się Wami wyjaśnić, ale nadal wszystko w rozmydleniu i braku konkretów.

• Lubię to! 1
Napisano

4. w tej 6kielichow to raczej powrot wspomnien, a nie relacji... chyba ze cos sie zmieni jeszcze...

• 2 miesiące temu...