Skocz do zawartości

ech to milczenie.......:(

Gość Ambere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no własnie ech....

Co jest przyczyną że On milczy ??

Kapłanka ,Paź Buław ,Sąd ostateczny ,7 buław

pierwsze co mi przyszło do głowy że chce ukryć swoje problemy ..... ze oddał się cały swoim dzieciom ...bo coś się kończy ....coś z czym chce sam sobie poradzić .....

jakoś nie widzę tu kobiety w tej kapłance .....a raczej problemy w zyciu osobistym.

Napisano

Mi się wydaje po prostu że ten Paź Buław to jego synek - ma jakieś problemy z nim, musi się nim zająć, wesprzeć opieką..

Więc całą uwagę w tej 7 Buław skupił teraz na nim - w końcu jest dla niego ważny..

Napisano

Mi się wydaje po prostu że ten Paź Buław to jego synek - ma jakieś problemy z nim, musi się nim zająć, wesprzeć opieką..

Więc całą uwagę w tej 7 Buław skupił teraz na nim - w końcu jest dla niego ważny..

też tak pomyślałam że dziecko nie koniecznie synek;)

w tym sądzie to widziałam coś co wcześniej upadło i on wie ze musi sam sobie z tym wszystkim radzić i się jakoś dzwignął.

w sumie nie wiem co z ta Kapłanką ,bo jesli pokazało się dziecko -a wiem o tym to jaka tajemnica??

większy problem niż mi powiedział?

czy to moze jakaś inna kobieta ;/ jednak ;/

i dzieli sie miedzy nową kolezanką a dziećmi??

Napisano

no własnie ech....

Kapłanka ,Paź Buław ,Sąd ostateczny ,7 buław- bo wie jak powinno to wszystko wygladac i cały czas zabiega żeby było tak jak on chce ............byc moze ze chodzi o relacje z dzieckiem

pierwsze co mi przyszło do głowy że chce ukryć swoje problemy ..... ze oddał się cały swoim dzieciom ...bo coś się kończy ....coś z czym chce sam sobie poradzić .....

jakoś nie widzę tu kobiety w tej kapłance .....a raczej problemy w zyciu osobistym.

Gość PannaDorotka
Napisano

W kapłance to jakaś inna kobieta może być, która go zauroczyła i działa w jej kierunku (paź buław). Może ma nadzieje na poważną relację z tą kobietą, troszke rzewartościował, przeanalizował i teraz walczy i działa... 7 buław może też wskazywać na to, że pan uparciuszek i czeka na twój pierwszy krok (jesli to ty jesteś tą kapłanką)

nie znam do końca waszej relacji, więc ciężko mi to określić kim ta pani jest

Napisano

W tej Kaplance to tak jakby sie dzialo cos, o czym Ty nie do konca masz pojecie, a co ma/bedzie mialo wplyw na Wasza wspolna relacje. W koncu Kaplanka zakrywa to przed Twoimi oczyma. Dalsze karty kojarza mi sie, jak gdyby on na sile staral sie porzadkowac pewne sprawy. Paz Bulaw wyrywa sie z domu, ograniczen, Sad porzodkuje, co trzeba a w 7 Bulawach widac wplyw osob trzecich i koniecznosc powalczenia z nimi o swoje.

Napisano

Kapłanka niestety często pokazuje mi inną kobietę, kochankę... kobietę mądrą, która nie chce się ujawnić

Gość Linkinia
Napisano

Wydaje się być prawdopodobna wersja, że teraz skupia uwagę na dzieciach, szczególnie na synu (Giermek buław), nie chce Ci o tym mówić (Kapłanka), chce sobie poradzić z tym sam (7buław), czuje, że problemy się odradzają albo chce im zapobiec...

Co do kobiety... to też może pasować niestety. Jest tajemnica, coś chce ukryć - problemy albo kobietę.

Przykro mi, że bardziej pomóc nie mogę...

Napisano

Nie znam sytuacji, ale czy on jest po rozwodzie lub w separacji?

Mógł dostać wiadomość od swojej byłej/matki dziecka/ - są tu jakieś sprawy rodzinne, próbuje się wobec nic odnieść, zaradzić sytuacji,

kontakt z tą kobietą jest tylko tym spowodowany, nie ma tu innych podtekstów.

Napisano

kapłanka jako pierwsza albo przewrózenie tematu albo karty nie chca gadać albo nie ma rozsądnego powodu do zmartwien bo i tak się odezwie. Daj mu chwile i już