bjustys Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 moj sen byl dosyc dziwny, akcja przebiegala na rynku duzego miasta szlam z ludzmi wiedzialam ze ich znalam, bardziej moi podopieczni nagle upadlam na bruk, po czym zaczelam wymiotowac 2 razy od drugiego razu przy kierowniczce i nie opodal bylo starsze malzenstwo na piwie na dreptaku ktore zaczelo mowic ze jestem pod wplywem i dlatego wymiotuje, po czym poinformowalam ich ze za domniemania grozi sankcja karna (podalam art i paragraf) i zasugorowalam opcje taka ze 3 tys zl mnie uszczesliwi, gdzie moge zarzadac wiecej srodkow, ale widzac jakim gratem przyjechali tyle mi wystarczy, po czym ta kobieta z lekkimi przerwami na zebach (co drugi zą poszla do bankomatu i wybrala bezposrednio w/w kwote i nagle pojawila sie moja kolezanka z pracy ktora schowala do jakby kajecika od czekow kwote i przekazala mi i w tym momencie wyobrazilam sobie ze splace jedno z moich zobowiazan oraz ze bylam szczesliwa z tego powodu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Witam.W dawnych czasach rynek byl centralnym punktem miasta,na ktorym toczyly sie ozywione kontakty spoleczne,wymiana towarow i uslug.Mysle,ze sen dotyczy Twojej pracy zawodowej (czesto uzywa sie okreslenia rynek pracy).Z tad wlasnie pojawia sie w Twoim snie symbol rynku.Upadek na bruk oznacza trudna sytuacje zawodowa (zagrozona pozycje,nagane itp),z ktorej Ty mimo wszystko sie podnosisz.Wymioty zas,to obraz tego wszystkiego czego nie jestes w stanie zniesc (strawic).Mysle,ze masz jakis zal do swojej kierowniczki i chetnie bys jej wyzygala (sorki za okreslenie),to co Ci stoi na zoladku.To starsze malzenstwo,ktore pije piwo i uwaza,ze jestes pod wplywem,to Twoje krytykujace otoczenie.Sami maja problem,ale tego nie dostrzegaja,tylko widza u innych minusy.Na szczescie masz wlasne zasady moralne i znasz swoja wartosc.Dzieki temu,pomimo problemow,wyjdziesz z tego z zyskiem.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjustys Posted November 18, 2012 Author Share Posted November 18, 2012 witsm i dziekuje za interpretacje... ciekawa jestem czy moje zasady cos dadza hmm....w tych czasach to trudno miec wlasne zdanie, ale i tak dziekuje, przynajmniej moge cos wywnioskowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts