zyzyx Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Niedawno miałem dziwny sen. Pamiętam głownie ten fragment: stałem z dwoma kolegami i koleżanka jednemu koledze zaczęła składać życzenia a zaraz potem się przytulili. Później zapytała mnie czy mi składała, odpowiedziałem że chyba nie, więc złożyła, następnie przytuliła i i zaczęliśmy całować się pierwsze w policzek, a potem namiętny pocałunek... I tu się obudziłem. Wiem, że sen bardzo dziwny, prosiłbym o interpretacje. Dodaje że to raczej nie są fantazje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 A koleżanka Tobie się podoba,żywisz ją jakimś uczuciem? Sen został wywołany Twoim marzeniem sennym - czyli chęcią pocałunku z tą koleżanką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyzyx Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 W tym właśnie sedno, że to tej koleżanki nie żywie uczucia i mi się nie podoba (traktują ją jako koleżankę) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 W takim razie chciałbyś mieć taką bliższą osobę. Sen ten może wskazywać,że koleżanka żywi do Ciebie uczucia - ale tego nie jestem w 100% pewna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyzyx Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Raczej to pierwsze, bo ona traktuje mnie jak kolegę. Dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts