Madlen_88 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Jaki będzie mój sylwester/jak będę się bawić? Cesarz+ Królowa monet+ 5 mieczy --> Papież Karty mało imprezowe, bez fajerwerków mi się ten sylwester wydaje że będzie Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 mam wrazenie, ze ktos zepsuje ci te noc... Cytuj
Madlen_88 Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Myślicie że jakiś cesarz to zrobi czy jakaś królowa monet? Cytuj
Ewuniaaa Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Ja sobie tak pomyślałam, że i Cesarz i Królowa Monet... Ty singielka jestes? Bo jeśli nie- to na pewno Cesarz i królowa monet będą coś kombinować... Edytowane 17 Listopada 2012 przez Ewuniaaa Cytuj
Ewuniaaa Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Możliwe że będą Cię otaczały same pary, w takim razie. Wtedy nie będziesz miała zbytniej frajdy z sylwka. Możliwe też, że rodzice Ci pokrzyżują plany... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jaki będzie mój sylwester/jak będę się bawić? Cesarz+ Królowa monet+ 5 mieczy --> Papież Może zawiedziesz się na przyjaciołach, raczej nie będziesz zadowolona, atmosfera może być sztywna Cytuj
miistakke Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 jakby w towarzystwie takich zamulaczy albo typowo sama:/ Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 a może Twoi rodzice gdzieś się wybiorą, a Ty będziesz musiała siedzieć w domku? Jeśli Twój ojciec jest stanowczym mężczyzna, typową głową rodziny, a mama dość wygadana (pyskata) to całkiem możliwe, że o nich chodzi. A jeśli nie to może znajomi zmienią plany... Przygotuj się na komplikacje. Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Nie wiem. Mi sie skojarzylo, ze bedziesz siedziala w domu po prostu. I nic nie wyjdzie z tego, co zamiarzalas. HB podsum to IX Eremita jest a to nic towarzyskiego. Cytuj
Madlen_88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Sylwester był bardzo udany. Byłam na imprezie przebieranej. Bawiłam się z koleżanką, bratem i jego kolegami, ale też poznałam kilka nowych osób. Z jednym z kolegów brata nawet trochę zaiskrzyło, świetnie nam się razem tańczyło. Impreza trwała do 4, my tańczyliśmy do 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi