Skocz do zawartości

Jaka będzie moja sylwestrowa noc? :D

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaki będzie mój sylwester/jak będę się bawić?

Cesarz+ Królowa monet+ 5 mieczy --> Papież

Karty mało imprezowe, bez fajerwerków mi się ten sylwester wydaje że będzie :P

Napisano

Myślicie że jakiś cesarz to zrobi czy jakaś królowa monet? :P

Napisano (edytowane)

Ja sobie tak pomyślałam, że i Cesarz i Królowa Monet...

Ty singielka jestes? Bo jeśli nie- to na pewno Cesarz i królowa monet będą coś kombinować...

Edytowane przez Ewuniaaa
Napisano

Możliwe że będą Cię otaczały same pary, w takim razie. Wtedy nie będziesz miała zbytniej frajdy z sylwka.

Możliwe też, że rodzice Ci pokrzyżują plany...

Gość Pasqualina
Napisano

Jaki będzie mój sylwester/jak będę się bawić?

Cesarz+ Królowa monet+ 5 mieczy --> Papież

Może zawiedziesz się na przyjaciołach, raczej nie będziesz zadowolona, atmosfera może być sztywna

Napisano

a może Twoi rodzice gdzieś się wybiorą, a Ty będziesz musiała siedzieć w domku?

Jeśli Twój ojciec jest stanowczym mężczyzna, typową głową rodziny, a mama dość wygadana (pyskata) to całkiem możliwe, że o nich chodzi. A jeśli nie to może znajomi zmienią plany... Przygotuj się na komplikacje.

Napisano

Nie wiem. Mi sie skojarzylo, ze bedziesz siedziala w domu po prostu. I nic nie wyjdzie z tego, co zamiarzalas.

HB podsum to IX Eremita jest a to nic towarzyskiego.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Sylwester był bardzo udany. :) Byłam na imprezie przebieranej. Bawiłam się z koleżanką, bratem i jego kolegami, ale też poznałam kilka nowych osób. Z jednym z kolegów brata nawet trochę zaiskrzyło, świetnie nam się razem tańczyło. Impreza trwała do 4, my tańczyliśmy do 5 :D