SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) ... na znajomego. Tu jest znajomosc netowa tylko. Wspolpracujemy co nieco przez neta, robimy ciekawe rzeczy. Jestem ciekawa po prostu, jakie ma do mnie nastawienie. On: Co wnosi: Rycerz Bulaw - Dzialanie, ale takie wyrywne dosyc. Na dana chwile, potem gdzies to bywa, ze przygasa i potem znowu. Co mysli: IV Cesarz - Ze jest praktycznym osobnikiem i dla niego licza sie suche fakty, praca, prakyka itd. Zadne teorie czy co w ten design. Co czuje: 8 Kielichow - W tej chwili nic nie czuje. Jest zmeczony, wypalony. Co pokazuje: 2 Bulawy - Typowa wspolpraca przez neta. Ja Tobie, Ty mnie. Wymiania wiedzy, informacji. Ja: Co ja wnosze: 3 Bulawy - Jestem za granica. Co mysle: XVI Wieza - Co chwila wyskakuje niczym z gruszki i pietruszki i burze rozne stereotypy myslowe. Co czuje: 9 Kielichow - Dobrze czuje sie w jego towarzystwie. Uwazam, ze madry gosciu z niego. Co pokazuje: IX Eremita - Ze jestem powazna osoba, wiem, czego chce i lubie swoja samotnosc. Co nas laczy: 2 Monety + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> suma I Mag - oboje sie wahamy. Z jednej strony jest jakies takie wewnetrzne zameczanie sie, nieufnosc moze, z drugiej wyrywnosc i chec jednak dzialania. Dokad zmierza znajomosc: Krol Kielichow, XI Pasja, XV Diabel ---> suma XV Diabel - Tja... Bedzie wspieranie sie nawzajem. Chyba jednak zaangazowanie we wspolne hobby, zainteresowania. Te Diably tu nie wiem, co robia za bardzo. Ale ogolnie to chyba zle nie jest. Znajomosc taka informacyjna. Edytowane 17 Listopada 2012 przez SacralNirvana literowka Cytuj
Arshi Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 ooo sacral sumuje po naszemu On: Co wnosi: Rycerz Bulaw - chwilowy zapal nabral checi Co mysli: IV Cesarz - ze on jest ponad to, taki jakis niemrawy nie chce dzialac chce zeby dzialac w jego strone Co czuje: 8 Kielichow - ze fajna relacja ale nie wierzy ze sie uda, choc serce chce rozmum zmusza do odpuszzenia Co pokazuje: 2 Bulawy - ze ciebie obserwuje mysli o tobie ale nie jeste przy... Ja: Co ja wnosze: 3 Bulawy - perspektywicznie patrzysz na ta relacje Co mysle: XVI Wieza - super... odpuszczasz a raczej myslami zabijasz uczucia Co czuje: 9 Kielichow - ze lechci on twoje ego, podbudowuje twoja samo ocene ale troche malo Co pokazuje: IX Eremita - ze jednak braknie ci tego 1 kielicha do szczescia... Co nas laczy: 2 Monety + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> suma I Mag - oboje szukacie pretekstoiw zeby nie wyszlo, duzo myslicie i jakos bardzo chaotycznie dzialacie Dokad zmierza znajomosc: Krol Kielichow, XI Pasja, XV Diabel ---> suma XV Diabel Do tego ze pan powstrzyma sie, i uda mu sie oprzec pokusie dzialania w twoja strone... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 No, jak dla ogolu to sumuje po ogolnemu. Wg Banzhafowego podsumu to tam jest: Co laczy: 2 Monety + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> suma XI Pasja i II Kaplanka - czyli zeby nie wahac sie okazac zaangazowanie, kierujac sie przy tym jednak glosem intuicji... i Przyszlosc znajomosci: Krol Kielichow, XI Pasja, XV Diabel ---> suma VIII Sprawiedliwosc (11+15=26=2+6=8) czyli po tym Kroliku, Pasji i Diabelku zacheta do uczciwosci wobec siebie i szczerosci, jednym slowem byciu fair wobec siebie. Ze sie pan powstrzyma... Nie dziwi. Ogolnie to ja ta bardziej wyrywna zazwyczaj. Nic... cieszyc sie tym, co jest na dana chwile... i tyle. Bo moze byc mniej. A ze czleka bardzo lubie... to nie wydziwiam. Cytuj
Arshi Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Ze sie pan powstrzyma... Nie dziwi. Ogolnie to ja ta bardziej wyrywna zazwyczaj. Nic... cieszyc sie tym, co jest na dana chwile... i tyle. Bo moze byc mniej. A ze czleka bardzo lubie... to nie wydziwiam. Hehe to tak jak ja z ta antyczna lub stara znajomoscia;) Cytuj
agaMAJ Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 On: Co wnosi: Rycerz Bulaw - Dzialanie, ale takie wyrywne dosyc. Na dana chwile, potem gdzies to bywa, ze przygasa i potem znowu. Co mysli: IV Cesarz - Ze jest praktycznym osobnikiem i dla niego licza sie suche fakty, praca, prakyka itd. Zadne teorie czy co w ten design. Co czuje: 8 Kielichow - W tej chwili nic nie czuje. Jest zmeczony, wypalony. Co pokazuje: 2 Bulawy - Typowa wspolpraca przez neta. Ja Tobie, Ty mnie. Wymiania wiedzy, informacji. Jest ognistym samcem, ale takim, na którego można liczyć. Nigdy nie znika. Jego przeszłość przestała go cieszyć, coś tam było nie tak jak oczekiwał.Na zewnątrz jest bardzo zrównoważony, solidny. Ja: Co ja wnosze: 3 Bulawy - Jestem za granica. Co mysle: XVI Wieza - Co chwila wyskakuje niczym z gruszki i pietruszki i burze rozne stereotypy myslowe. Co czuje: 9 Kielichow - Dobrze czuje sie w jego towarzystwie. Uwazam, ze madry gosciu z niego. Co pokazuje: IX Eremita - Ze jestem powazna osoba, wiem, czego chce i lubie swoja samotnosc. Ty to tak jakbyś była gotowa do zmian. Może nawet coś ci sięjuż w głowie roi na temat pana. Ale jak na razie to siejesz jedynie zamieszanie. Czujesz, że ta znajomość mogłaby ci przynieść coś pozytywnego. Ale na zewnątrz skrywasz sięza pozą takiej zadeklarowanej samotnicy. Co nas laczy: 2 Monety + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> suma I Mag - oboje sie wahamy. Z jednej strony jest jakies takie wewnetrzne zameczanie sie, nieufnosc moze, z drugiej wyrywnosc i chec jednak dzialania. Jak na razie niewiele,jakieś niepewności, jakieś lęki. Jakieś zmianymoże w was już zachodzą ale boicie się temu poddać.Ale coś zaiskrzyło teraz pytanie,kto zamaguje? Dokad zmierza znajomosc: Krol Kielichow, XI Pasja, XV Diabel ---> suma XV Diabel - Tja... Bedzie wspieranie sie nawzajem. Chyba jednak zaangazowanie we wspolne hobby, zainteresowania. Te Diably tu nie wiem, co robia za bardzo. Ale ogolnie to chyba zle nie jest. Znajomosc taka informacyjna. Pan zapłonie pod wpływem siły twojego uroku,( w końcu pasja, to kobieta ) z pewnością emocji między wami nie zabraknie w tych diabłach. Cytuj
LasMeninas Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) On: Co wnosi: Rycerz Bulaw zainteresowanie, inicjowaniem, ruch Co mysli: IV Cesarz - że jest facetem do rzeczy i pokazuje się z dobrej strony jako taki mądry solidny chłop Co czuje: 8 Kielichow - a mi przeciewnie 8 kielichów kojarzy się ze stanem keidy w człowieku aż buzuje od emocji, róznych i jest jak wulkan któy moze wybuchnąć i 8 kielichów często kończy się ucieczką i wycofaniem Co pokazuje: 2 Bulawy - ze jestes mu potrzebną osobą, tą druga do pary ( nie w sensie uczuciowy tylko wiesz tak ogólnie, potzrebuje Ciebie do działania) Ja: Co ja wnosze: 3 Bulawy - może dzieki Tobie jego praca nad sobą staje się bardziej 'przyszłosciowa' solidna. Kilka tu razy na forum właśnie padło, ze 3 buław to wyjazd za granicę czy cuś ale jakoś mi się z tym nie kojarzy Co mysle: XVI Wieza - Co chwilę zmieniasz zdanie, czegoś się dowiesz, coś pomyslisz i już zaczynasz mysleć w inny sposób Co czuje: 9 Kielichow - jesteś zadowolona z tego jak jest, jest Ci dobrze przy nim Co pokazuje: IX Eremita - ze chcesz zdobywac wiedzę i doświadczenie ale również ze jesteś ostrożna Co nas laczy: 2 Monety + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> suma I Mag - oboje sie wahamy. Z jednej strony jest jakies takie wewnetrzne zameczanie sie, nieufnosc moze, z drugiej wyrywnosc i chec jednak dzialania. Tutaj nic więcej nie dopisze bo się zgadzam z Tobą wahania, zmiennosc coś uwiera nie daje spokoju a z drugiej strony fajnie i ciekawie ze sobą pogadac Dokad zmierza znajomosc: Krol Kielichow, XI Pasja, XV Diabel ---> suma XV Diabel - ojej moc z Diabłem przerabiałam z pewnym Panem, obsesyjne wręcz myslenie o sobie i niesamowite przyciąganie Edytowane 17 Listopada 2012 przez LasMeninas 1 Cytuj
Caliel Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 On: Co wnosi: Rycerz Bulaw - Dzialanie, ale takie wyrywne dosyc. Na dana chwile, potem gdzies to bywa, ze przygasa i potem znowu. Co mysli: IV Cesarz - Ze jest praktycznym osobnikiem i dla niego licza sie suche fakty, praca, prakyka itd. Zadne teorie czy co w ten design. Co czuje: 8 Kielichow - W tej chwili nic nie czuje. Jest zmeczony, wypalony. Co pokazuje: 2 Bulawy - Typowa wspolpraca przez neta. Ja Tobie, Ty mnie. Wymiania wiedzy, informacji. Rycerz buław to czesto planowanie, podazanie jakimis torami (jak kazde rycki). Tutaj sa bulawy - wiec instynkty, popedy, wola, uczucia. Jak patrze na te karty, to mam wrazenie ze predzej czy pozniej Cie poderwie. Nie wiem na ile w tym pozy, ale cesarz to przede wszystkim obowiazek, podporzadkowanie sie zasadom, sluzbie (obowiazek) i hierarchii. Pan jest troche znużony tym wszystkim, mysle ze chcialby zmienic sytuacje i tylko zbiera sily i czeka na sposobnosc, by sie urwać, uciec od sytuacji. 8 kielichow to taki moment, kiedy wiążą nas nasze wlasne uczucia i okolicznosci, i nie pozwalaja nam zmienic sytuacji, ale 8 ta mowi ze ta osoba zdaje sobie sprawe z tego, i kiedy nadejdzie odpowiedni czas - okolicznosc - ruszy. 2 bułąw mowi ze moze dojsc do spotkania miedzy Wami. Ja: Co ja wnosze: 3 Bulawy - Jestem za granica. Co mysle: XVI Wieza - Co chwila wyskakuje niczym z gruszki i pietruszki i burze rozne stereotypy myslowe. Co czuje: 9 Kielichow - Dobrze czuje sie w jego towarzystwie. Uwazam, ze madry gosciu z niego. Co pokazuje: IX Eremita - Ze jestem powazna osoba, wiem, czego chce i lubie swoja samotnosc. 3 bulaw to też biegłość, mistrzowstwo. Władza. Bycie osoba, od ktorej jest się zaleznym - w znaczeniu podwładnym. Na ectecticu to ladnie widac, poniewaz splecione sa razem insygnia władzy faraona. Pewnie masz duzo do powiedzenia, a on liczy sie z Twoim zdaniem. Myślę, że sama nie wiesz co myślec. Ta Wieża to taka karta, kiedy wszystko się wali, i jest Ci obojetne. Byle był spokój. mam na mysli tutaj takie zobojetnienie. Nie apatia - po prostu to tak jak patrzysz na walacy sie dom, niech sie wali, byle mnie nie przytrzaslo Jest Ci dobrze tak jak jestes, 9 kieli to podobno karta szczesliwego singla jest Ci to potrzebne. Chociaz 9 kieli transformuje sie do 10... czyli juz niedlugo. Co do Eremity - to karta, kiedy czujesz potrzebe bycia samej, w swoim wlasnym swiecie, zeby sie ogarnąc. Przespac z problemami. Poukladac sobie wszystko w głowie i w sercu. Co nas laczy: 2 Monety + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> suma I Mag - oboje sie wahamy. Z jednej strony jest jakies takie wewnetrzne zameczanie sie, nieufnosc moze, z drugiej wyrywnosc i chec jednak dzialania. Tutaj widzę, idealne zobrazowanie Czapli i Bociana. Czapla chce, Bocian nie może, Bocian chce - Czapla: O Boże! Oboje sie wahacie, zadreczacie myslami, i kazde z Was czeka na sygnal drugiej osoby. Każde chciałoby, ale mysli: A niech mi on/a da jakiś znak, to zaczne dzialac. Tu jest wlasnie pies pogrzebany, bo albo nie macie ustalonych jasno sygnalow, albo tez... jedno z Was nie jest jeszcze gotowe by wlasciwie te sygnaly odczytywac. (Mag to osobowosc niedojrzala, wczesniejszy Pustelnik - dorastanie, dojrzewanie do czegos) Dokad zmierza znajomosc: Krol Kielichow, XI Pasja, XV Diabel ---> suma XV Diabel - Tja... Bedzie wspieranie sie nawzajem. Chyba jednak zaangazowanie we wspolne hobby, zainteresowania. Te Diably tu nie wiem, co robia za bardzo. Ale ogolnie to chyba zle nie jest. Znajomosc taka informacyjna. Oj będzie się działo. Chyba tu widać takie głębokie zaangażowanie się w cos. Chociaz moze widze tutaj demony, bo Krol kielichow kojarzy mi sie z kims kto pije do lustra, Pasja - walka silnej woli z Diablem - nalogiem. Diabel z kolei to uwolnienie sie zalezy tutaj wlasnie od blokad, gdyby byla jaks odwrocona byloby klarowniej. A tu teraz jest na dwoje babka wrozyla. Ale niech bedzie.. POniewaz pytanie jest o uczucia - Król kielichow odpowiada Sile, czyli... Facet moze miec dosc kobiecy charakter, powinniscie sie dogadac - bo rownowaga jest idealna - SILA SILA DIABEL DIABEL Bedziecie sie wspierac, ale mam wrazenie, ze bardziej bedziesz o niego dbac i sie troszczyc. Musicie stawiac sprawy jasno. Mysle, ze cos z tego bedzie.. w podsumach masz glupca i cesarza 1 Cytuj
Arshi Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Motyw czapli i bociana coraz popularniejszy na tym forum Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Tez zauwazylam, ze motyw ostatnio popularny. I czesto dosc spotykany. Dzieki Kochani za piekne interpretacje. Zobaczymy, co czas przyniesie. Oczywiscie z czasem, cokolwiek by sie nie dzialo, nastapi weryfikacja z mojej strony. Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Pan- wnosi sporą energie, jest zrownowazonym facetem ,ale tez takim, który lubi jak sie dzieje tak jak on chce, czuje- ze to poczatek czegos nowego, nieznanego no i pokazuje ze bardzo lubie pogawedki z tobą Sacral- wnosisz odległośc, kontakt "wirtualny" co myslisz- ja mysle ze ty burzysz ale i on burzy twoje stereotypy, czujesz sie dobrze w jego towarzystwie, oze nawet tak jakbyscie znali sie od wielu lat, pokazujesz swoje dojrzałe wnetrze, mądrość Co nas laczy: 2 Monety + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> suma I Mag - łaczy was z pewnoscia otwarty umysł na nowe doznania i wyzwania, umiejetnosc logicznego myslenia i szybkiego wyciagania wniosków, potraficie roztrzasac problem w nieskonczonosc i za kazdym razem wyciagac nowe wnioski- te 9 mieczy to chyba nocne pogadanki.... Dokad zmierza znajomosc: Krol Kielichow, XI Pasja, XV Diabel ---> suma XV Diabel - hm.... mam wrazenie, że pana bedzie bardzo ciagneło do ciebie- i wzajemnie, tak jakby miał sie "uzaleznic " od ciebie - w pewnym sensie, ponadto moze czuc bardzo silny pociag fizyczny....... i psychiczny... oby jakis maniak sie z niego nie zrobil na twoim punkcie..... Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 Dziekuje rogi7... za interpretacje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Listopada 2012 Maestro Napisano 19 Listopada 2012 On: Co wnosi: Rycerz Bulaw - pewnie jak juz się odzywa to bez końca, potem znika i znowu Co mysli: IV Cesarz - jest pewny siebie, nawet bardzo, jest silny Co czuje: 8 Kielichow - jest wypalony emocjonalnie na ten moment Co pokazuje: 2 Bulawy - zainteresowanie współpracą z Tobą Ja: Co ja wnosze: 3 Bulawy - też uważam, ze wnosisz fakt przebywania za granicą Co mysle: XVI Wieza - myślisz, ze on Cię zaskakuje Co czuje: 9 Kielichow - miło Ci jest jak się odzywa Co pokazuje: IX Eremita - Ze jesteś samotna Co nas laczy: 2 Monety + 9 Mieczy, Paz Bulaw ---> suma I Mag - współpraca, wymiana informacji, chyba też taki stan, gdzie nie chcecie, aby Was wtłoczono w jakieś struktury zwiazkowe, no i działania, kontakty Dokad zmierza znajomosc: Krol Kielichow, XI Pasja, XV Diabel ---> suma XV Diabel - no, tu moze być dziki i namiętny romans i to niebawem... Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 tu jak się potoczyło? Wiadomo już coś? Cytuj
SacralNirvana Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 W miedzyczasie weryfikowalam inny rozklad na te znajomosc. Wiec napisze tez i tu. Znajomosc byla na jakis czas zawieszona. Teraz znowu jest kontakt, netowy nadal. Jakby odswiezony. Wrzucam tu inny rozklad, gdzie odnioslam sie do tej znajomosci: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/64408-celt-na-znajomosc-do-konca-sierpnia-formalnosc.htmlTu zweryfikowalam czesc "do stycznia" czyli na blizsza przyszlosc. Dalsza weryfikacja przyjdzie z czasem, takze i tu zapewne tez. Odnosnie punktu, dokad zmierza relacja tutaj, nie za duzo moge (jeszcze?) napisac. Z czasem i tu dalej zweryfikuje. Zerkalam wczesniej na ten rozklad, ale nie wiedzialam co by tu napisac, stad brak weryfikacji. Rozklad nie byl ograniczony czasowo, jak ten, do ktorego tu podalam linka... wiec mozliwe, ze jeszcze nie do konca sie urzeczywistnil. Dzieki za przypomnienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi